O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Anonim

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

E masani ona tupu le feeseeseaiga e uiga i le faʻatonuga o faʻagasologa - o a faitotoʻa muamua poʻo se laminate? Mo tagata amata i le fausiaina o pisinisi, o lenei mataupu e sili lona taua, aemaise pe a latou fuafua e faʻatino galuega ma o latou lava lima.

E tele taimi e uiga i ai lenei mataupu, ae e leai se tali sili i Lenei fesili, e mafai ona e mauaina se avanoa sili i le tele o tau faʻaopopo atu, e fuafua uma lava i le tautau.

O nisi filifiliga e mafai ona faigofie, ma e sili ona faigata, o lea e tatau ona e faʻaogaina uiga o mea taʻitasi o auiliili auiliili.

Faapipiiina laminate ma le foe foloa foliga

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Afai o le faʻapipiʻi o le fola o le a suia le fola maualuga, ona sili ai lea e tuʻu le fola

Manatu e masani lava pe a faʻapipiʻi le tapi, le foloa maualuga. O nisi taimi o suiga e mafai ona tele ma aapa atu e uiga i le 2 cm. A faʻapipiʻi le laminate, o le maualuga o le fola e faateleina i le mafiafia o le mea e tupu ai.

E ui lava o le Laminare Foaduati Tausiga Tauvaga faigofie, atonu e faigata ona uʻu le faʻavae o le faitotoʻa.

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

I le va o le laumua ma le faitotoʻa e tatau ona avea ma kiliaina mo le tatalaina o le tatalaina o faitotoʻa

Mo le pusa faitotoa, o le a manaʻomia ona e maitauina ni faigata i le taimi o faʻapipiʻiina. O le faafitauli muamua e mafai ona avea ma lapoa o avanoa. E manaʻomia le amanaia le mea e tatau ona i ai se avanoa i le va o le laumeta ma le faitotoʻa, e mautinoa lava le tatalaina saoloto.

O nisi galo e uiga i ai ma ona o lenei, faʻafitauli e tulaʻi mai pe a tatalaina le faitotoʻa, e mafai ona taʻitaʻiina ai se leaga o le fola o le fola. I se faʻaopopoga, e tatau ona e amanaia le maualuga o le pusa ma platbands. E manaʻomia ona ofi muamua i lalo o le maualuga o le fola, talu mai le faʻapipiʻiina, tipiina o le a matua faigata ma le talafeagai.

O lea, i le faamatalaina o taleni e mafai ona afaina ai le lavelave o le faapipiiina o le faʻapipiʻiina poʻo le faitotoʻa, e mafai ona e filifilia se sili atu talafeagai filifiliga mo oe lava.

Tagata muamua ona itupa lea

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Pusa pusa e manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o se ata faʻavae

Tusitusiga i luga o le autu: O le faitotoʻa tuai mai le faʻatusatusaga: Toe fai oe lava

Afai o le a faapipii muamua faitotoa, o le a manaʻomia ona e amanaia nileni. E aofia ai:

  1. Muamua, o le a manaʻomia e faʻamau uma gaioiga autu, e aofia ai leʻafagnments, filifiliga o le feiloaʻi, galue faʻatasi ma taimi malolo.
  2. Ona ma faʻatau lea o faitotoʻa, ma o le a manaʻomia le tausia o le fola o le a toe faʻatuina, o loʻo faʻatino mo lenei faʻamatalaga. O le mea autu o le tuua o se nofoaga mo le fola o le fola. E fautuaina e tuua se kilia o se kilia o le 2 MM ina ia tatala saoloto le faitotoa ma tapuni.
  3. E tatau ona manatua o le faʻapipiʻiina o le laumua o le laminare ua faia e aunoa ma le faʻapipiʻi i le faʻavae. O lona uiga o le pusa ua faʻapipiʻi i luga o se ata faʻapipiʻi. O le laʻau na filifilia i le va o potu i le pito i luma ma mai ai.

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Mauga le Platbands ina ua uma ona taoto i fafo

Faapipiiina o atoves e faia pe a uma le fola fola. O isi taimi e iai tulaga e o ese ai le fola o le fanua ua e manaʻomia ua uma ona faʻapipiʻiina faitotoʻa.

Lenei taualumaga e faʻalagolago pe o le ogaumu tuai poʻo le taʻutaʻua o le a suia tuusaʻo i ai. E faʻamautinoaina e tagata gaosi oloa e mafai ona faʻapipiʻi le tagata uma i luga o soʻo se ogaumu, o le mea autu o le lelei atoatoa.

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Ina ia puipuia le foliga vaaia o 'olo i le lumanaʻi pe a savali, e tatau ona e faʻapipiʻiina le mea sili. Peitaʻi, o le a taitaiina ai lenei i le faʻaopoopoga o le maualuga o le fola mo le isi 1 cm.

O le a manatu e fuafua muamua pe a oʻo i le faitotoʻa o le a ufiufi le fola. Afai e le aloese mai le matau, e lua foʻi o le tulaga o lenei tulaga - e faapupula ai le tapoleni pe le toe faia le ogaumu tuai.

E taua tele le faia o le faitotoʻa e mafai ona tatala fua pe latalata. Afai e te fiafia i ai, e mafai ona e tipiina.

O le ata o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le mea lea e pei ona taua i lalo.

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Manatu o le lametate tatau ona alu i lalo o le pusa, ae le tatau ona lafo atu i puipui o le faitotoa. Mo lenei mea e tatau ona e faia avanoa i itu uma e lua o le 0.5 cm.

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Le lelei o le filifilia o sea sauniga o le galuega o le le talafeagai le faʻaleaga o le taina o le pusa faitotoʻa. E le gata i lea, pe a le fuafuaina faitotoa e sui pe na faʻapipiʻi muamua i le mauaina o le laumua, o lenei gaioiga e naʻo le mea lea. O le le atoatoa e mafai ona iloiloina o se gaioiga faigata o le fetaui lelei o le faitotoʻa i le fola o fola. O auiliiliga uma o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: O le a le aofaʻi o le Boulers e filifili ai?

Muamua laminate, ona fai lea o faitotoa

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

E toʻatele e talitonu e sili atu le tuʻuina muamua o se laumei muamua. Ina ia aloese mai le faaleagaina o le taina i le taimi o le faʻapipiʻiina o le pusa, e mafai ona e muamua tuʻu i ai ma le pepa malo poʻo isi mea. O le a manaʻomia foi oe e taulimaina le faitotoʻa i luga o le taimi muamua ma le sima.

O le faʻapipiʻiina o le pusa e le o se faigata ma le filogia o le a le tele, o lea e faigata ona popole i ai. Ae e sili le faigofie o le laumua lea ia faia pe a le faalavelaveina le galuega.

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Faapipiiina o faitotoa o loʻo fautuaina e faʻaoʻo atu muamua pe a iai le pito i le tagata taalo. Mo isi tulaga, e mafai ona e fuafuaina le tulaga o le pa puipui ma na o le faʻaumatia o le laʻau i le nofoaga e manaʻomia ai.

O le maualuga lelei o le muamua igoa faʻapipiʻiina o le a le faʻamalosia e le pusa o le a faʻamalosia i luga o le tauleoga ma o le a mafai ai ona puipuia ona faʻaleagaina lona leaga.

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Fua fua le tatalaina mo le pusa

Ina ua maeʻa galuega ma le fola, e mafai ona e fuaina saʻo le tatalaina mo le pusa ma fuafua le manaʻomia tele.

O mea uma ua maeʻa e matua faigata lava ona puʻupuʻu pe a fai o le itu na sese.

I se faʻaopopoga, o le tau o faʻapipiʻiina o le faitotoʻa ina ua maeʻa uma folasaga o le a laiti. Mafaufau foi o le faʻaititia o le lapoʻa o le pusa, o se mea faigaluega faʻapitoa o le a manaʻomia.

Ina ua togi i le faitotoʻa o ni ofu eseese e lua poʻo ituaiga o le laumua, e manaʻomia le tatau ona faʻailoa avanoa i le va o le taʻele ma le puipui e mafai ona tuʻuina atu i se faʻamatalaga faʻapitoa.

O lena muamua faʻapipiʻi laminate poʻo faitotoʻa

Tatalaina masini

O tulaga lelei o se auala faʻataʻitaʻi o le:

  • Avanoa o le avanoa e fuaina ai lea o le mea e manaʻomia e faʻaaoga e sao;
  • Faamudu o galuega;
  • O le tau mo galuega o le a faaitiitia.

E migges e aofia ai le avanoa e afaina ai le laminate.

O le mea lea, a le sili atu le mafaufau i ai fesili o le muamua laumua pe matua faigata foi. O le faʻagaioiga o le a manaʻomia e iloa tutoʻatasi, faʻavae i luga o mea ma mea e fiafia iai.

Ae ui i lea, o le faigofie ma sili atu le taugofie filifiliga o le muamua fola fola. Soʻo se faʻasologa o le a faʻatagaina ai oe e faʻatino vave taualumaga i taimi uma ma le faʻaeteete, aemaise lava pe a fai o le aliʻi faʻaleaoga e aoga galuega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tupu se maukeni i le atunuʻu

Faitau atili