Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

Anonim

E tele le tele o mea mo le fausiaina ma le toe faaleleia, ma malamalama i le masani ai tagata faatau malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili nofoaga i le potu, o le a se mea e faʻafaigofie ai? Ae o iinei e mafai ai ona filifili ai le faitotoʻa e le gata i le auala o le mauaina, ae faʻapea foi ma lona foliga o gaosiga.

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

Filifili Radius faitotoa

O lea, i aso nei i le itu i ona po nei o fale, ua faatelevaveina o supopanu o loo sosolo ai i tua atu faitotoa. O le a o latou aafiaga i luga o faitotoa masani, o a ituaiga mamanu o mea ma le maileia o le a tatou gaosia, o le a tatou malamalama i lenei tusitusiga.

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

O fea e faʻaaogaina ai faitotoʻa?

O le vaega o le talosaga o faitotoʻa faitotoʻa o loʻo matua tele, e mafai ona:

  • Fale mautotogi po o se fale;
  • Potu potu o le tofi;
  • Pisinisi pisinisi po o soketi;
  • Faletalimalo ma isi fale.

I se isi tulaga, o nei nofoaga, o loʻo faʻaaogaina tele faitotoa o faataamilosaga i falefalefaaili, o loʻo iai i totonu o le 'aufaʻamala, o loʻo iai le tulimanu o le nofoaga "i le mamafa o le auro ". O le faʻataʻitaʻiga o na faʻataunuuina e mafai ona vaʻaia i le ata i lalo.

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

Faʻafetai i le le masani ai faitotoa, tomai faʻapitoa ma le faʻamalieina e mafai ona maua mai le faʻaititia o le vaevaega pe faʻateleina le potu, vaevae i sone.

E manaia le iloa: O le Coupe's Radius Dortos e fetaui lelei i sitaili e pei o nei o nei aso nei ma le dos deco.

O a ituaiga ma ituaiga o faitotoʻa faitotoʻa?

E pei o faitotoʻa masani, o loʻo mafai ona fulafula ai sivili ma faʻaseʻe, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia. I lea tulaga, o foliga o faitotoʻa, atonu o le sili ona mataʻutia lava, igoa ole igoa:

  • Convex;
  • nonoa;
  • Ova;
  • tuufaatasi;
  • Faataamilo.

Tusi i luga o le autu: homemade dork i le faitotoʻa: faʻatonuga pe faʻafefea ona fai

Ona o lona 'ai, soʻo se faitotoʻa o loʻo faia i lalo o le faʻatonu, aua o potu taʻitasi e iai sona uiga taʻitasi ma le mauaina ma faʻapipiʻi ia masini o le a le aoga.

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

Na faia le faitotoʻa o loʻo faia i totonu o faitotoʻa, ma faʻapipiʻiina naʻo tagata faʻapitoa, ma le mafuaʻaga, e le gata o se ituaiga lavelave o le oloa, ae faʻapea foi faigata i le faʻapipiʻiina.

O le a le mea e maua mai e Grigius Doors?

I le avea ai ma faʻavae autu mo totonu poʻo le faia o faitotoʻa faitotoʻa, o le alminim stra ua faʻaaogaina, o loʻo ufiufi i mea eseese, atonu o:
  • fafie;
  • palasitika;
  • Masani ma le palasitika tioata;
  • uamea;
  • Ma sili atu.

Tele taimi e masani ai, o le tuufaatasiga o faʻatekipi gaosia faʻatekonolosi o loʻo faʻaaogaina i le taimi o loʻo faʻaogaina, ma e leiloa vaega uma o mea.

Talu ai o le Radios Intoratior Intorior ei ai se Vamalulima faavae, e faʻatagaina oe e tuʻuina atu le mamanu ia toetoe lava o soʻo se ituaiga. O le mea lea, pe a okaina le faʻaseʻe poʻo le faʻaseʻe o faitotoʻa, o le tagata o tausia e i ai le tomai e filifili ai soʻo se tikeri o le punou poʻo le faʻaaogaina o le potu.

Faʻasaga i faitotoʻa faitotoʻa

Pei o le tele o le masani ai, o faitotoʻa o loʻo taufetuli pe faʻaseʻe e mafai ona maua se isi feagai ma le ogaumu. I le taimi e tasi, o mea autu o le oloa i ai o laʻau, uamea, o tioata poʻo se palasitika o loʻo ufiufi i oloa uma o loʻo i ai. O se faʻataʻitaʻiga o sea faitotoa e mafai ona vaʻaia i le ata.

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

Mo faitotoʻa mai se laʻau, e mafai ai se alualu i luma ma le aga masani, e maua ai oloa o se manatu faʻapitoa faʻataʻitaʻiga, ma faʻaosoina latou.

Mo Ragius Shinited faitotoa, ituaiga uma o ata e faatatau i le faataamilosaga, mamanu, ma fai togafiti. O ipu tioata tioata e mafai ona vaʻaia i le ata i lalo.

O faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faigofie ona latou faia se foliga ma le vaʻaiga. E faigofie lava ona kopiina ni ata o soʻo se ituaiga, faʻanatura, Granite, Maeata ma sili atu.

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga puipuia mai le BAMBOO faia oe lava

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

TAUA! O faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo i ai uma se aoga tele ma le leaga. E taugofie ma taugofie, ae o mea e agamalu ma luga o lona luga luga e foliga vave faʻaalia ma le oloa na leiloa lona foliga. Ole mea lea, i le tausiga ma le faʻaaogaina o ia oloa e tatau ona sili atu lona talafeagai.

I le avea ai ma uʻamea uʻamea, o tioata tioata faʻataʻasevae latou, e seasea ona faʻaaoga, o le tele o taimi e masani ai ona tuʻufaʻatasia oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, palasitika poʻo faitotoʻa faitotoʻa ma uʻamea poʻo uʻamea faʻapipiʻi i totonu o latou, o loʻo faʻaaoga uma ai ata.

Manuia le faʻaaogaina o faitotoʻa faitotoʻa

Na faia e faitotoʻa faitotoʻa mo faifeau, chorrobes, poʻo mo totonu o loʻo i totonu e maua ai faʻamanuiaga manaia i oloa masani:

  • Afai o le fale po o le fale ei ai se tulaga le masani ai pe faia e tusa ai ma mea ua tusia, o le faʻaaogaina o faitotoʻa o le a faʻatagaina oe e tuʻuina atu se potu o se mea taua. O le tali e lagolagoina ai faitotoa taua ina ia faamamafa o fatufaufauga ma le taua o le tagata e ona, ma e sili ona taua, o ona itu faaonapo nei o lona olaga ma le tulaga o le olaga.

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

  • O le Workrobes ma Workrobes ma Radius Doors o loʻo i ai se swop mamanu e matua le fiafia lava ma mama i le lafo. E taua tele, aemaise lava pe a iai se tamaititi i totonu o le fale.
  • Talu mai le gaosiga o faitotoʻa faitotoʻa ua faia e tusa ai ma faʻatonuga patino, ona mo se tasi o mea sili o loʻo faʻaaogaina ia latou galuega, ae faʻafaigofie le oloa, ae e mafai ona faʻatuatuaina ma tumau. O se faʻasologa o le laʻau o le moli, o le laʻau o le almininum poʻo le nofoaga masani o loʻo faʻaaogaina e pei o ni mea mo faitotoʻa faitotoʻa.
  • O faitotoʻa faitotoʻa o le a o mai i le tagata fiafia o le itu i sasaʻe, lea e tatau ona i ai mea uma i Fen-Shui, e tusa ma le lamolemole laina o tulimanu e tatau ona i ai i totonu o le potu.
  • Faʻafetai i faitotoʻa o faitotoʻa, e mafai ona faʻalauteleina le potu ma faʻaopopoina nisi taimi i nisi taimi e leiloa le afa o le avanoa avanoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Niche i lalo o le TV mai le Plasterboard, faʻafefea ona fai se puipui ma ou lava lima

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

Faaiuga

O le faʻaaogaina o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o loʻo i totonu o le Po o Aso Nei, o loʻo mafai ai ona e suia le potu atoa, fai lau mamanu faʻapitoa. I le oka o le kapeneta ma faitotoʻa faitotoʻa, e le gata ona e le mafai ona teuteu le potu ma se pepa o loʻo i ai le tele o oloa, ae e sili atu le talafeagai e faʻaaoga ai avanoa avanoa. A uma, ae o isi uarota e sili atu tulaga manaomia faapitoa i le masani ai.

Lea e faʻatatau i faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga ma mea

Afai e te filifili e faʻatau ma faʻapipiʻi faitotoʻa o loʻo faia, faʻatonuina se tulimanu poʻo le masani o le potu poʻo le chrobe i faitotoʻa o lau fale. O le tulaga taua mo le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi o le aloga o le aloga i polofesa. O le mea lea, e aunoa ma le tautua o tagata mamanuina ma faitotoa o fale gaosi fale gaosi e le faia.

Faitau atili