Plaster Bick Cards ma ou lava lima

Anonim

Sa ma galulue ma ese ae le o ni pamu piliki, o isi taimi e tatau ona ou tape ma tuai le soviet Soviet. O lenei ou te manaʻo e faasoa atu loʻu poto masani ma oe i le tele o auiliiliga ma se lesona vitio. A uma mea uma, o le sima o le piliki puipui o le taugofie auala e ogatasi ai puipui.

Mea talafeagai ma mea faigaluega

Mo le faʻapipiʻi o le pa o le ae manaʻomia meaaʻomia nei:

    • Mortar mo le sipuni (mea e te galue ai);
    • Master Ok;
    • viliina ma se faʻasesega faʻapitoa poʻo se mea faʻafefeteina (mo le sauniuniga o le fofo);
    • pule (i le umi e mafai ai);
    • spatula (eseese ituaiga);
    • viʻiga (mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi);
    • fau (mo le sili atu le aoga o le maualuga);
    • Uʻamea uila (mo le tusi talosaga);
    • Scraper (e aveese le ofu ufiufi).

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

Faʻatonuga mo le Plasters Prick Part

Faamatala otooto pe o le a talanoaina. Faʻafefea ona faʻalauiloa se piliki puipui? Mo se amataga, pei ona fauina uma galuega, o le a ou saunia se galuega matata, saunia se tali, faʻatau aʻe i totonu o le fale fapega, ona tuʻu lea o mea i luga o le faʻavae. O le tulaga mulimuli o le a tuu i luga o le nofoaga o le fale. O lea, faagasolo.

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

Sauniuniga Lisi

E lelei pe a tu puipui fou i le fale piliki fou, ma faʻatali mo lau ofu. Ae e tupu na e tatau ona aveʻesea mea tuai, talu ona sili atu nai lo le 25 tausaga e le o le tautua ma ua uma ona ufiufi ma le tele o mea leaga. Afai e te faʻaaogaina se fetauiga fou i le toeaina, ou te fefe o loʻo ia te oe fasi fasi fasi. O le mea lea, ou te fautuaina oe e aveese le mea tuai. Ae ou te leʻi amata le ufiufi atoa i luga ma le samala, masalo e le o mea uma lava e le toilalo ai, ona e le tatau lea ona e aveese uma. E mafai na o le tasi puipui e tatau ona togafitia.

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

Ia amata i le, o loʻo i ai la matou faʻagasologa lelei le galuega ma vai vevela i luga o le luga. E manaʻomia ina ia faʻamaluluina, ma o le taimi e galue ai e pei o nai pefu pe a mafai. Faʻaaoga le Wallytair Ach A. A o galue ma tuʻu saʻo i le potu e aloese ai mai le mamafa o iʻuga. I le taimi o lenei galuega, toe fai lenei faʻagaioiga i le tele o taimi, pei o le vai ei ai se faʻamagogoina o le meatotino. Ona ave lea o se samala tele ma taumafai e talepe le puipui. O le oloa atoa na matua mautu e mou ese atu. O vaega o totoe, amata i luga o le taualuga, pry le spapeala, aveʻesea i se tulimanu.

Tusitusiga i luga o le autu: homemade tipitipi mo le toe faaleleia o le taavale faia oe lava

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

A faʻapea na faʻatagaina le faʻavae i luga, ona faʻaaoga lea o le tagata perforator. Burgarian ma se disk mo le sima galue mafai ona tipiina le lamiga i vaega laiti, pei lava o le tele o le vae i le tulimanu.

Mamafa ma le faaeteete le itu i le piliki, talu ai sa ou manao e fai, e faapena foi le loto fuatiaifo. Iloilo ma le faaeteete pe a maeʻa ni togi, latou te le mo oe. Ina ua uma ona aveese le oloa, e manaʻomia e faʻamatagiina le vai piliki atoa.

Ua faigofie lava ona faʻamamaina o laʻau fou ona faamamaina mai le palapala ma le pefu, ma mo le sili atu lavelave ma tele faʻaleagaina, e mafai ona e faʻaogaina se uʻamea uʻamea. E tatau foi ona e aveese le sili atu le le mautonu o le sipelaina i le va o piliki.

Mo le siliva siliva, o le tulaga e ese ai. Talu mai le siliva siliva, i le faʻatusatusaina i le pamu o le pamu, e i ai le faʻaseʻe i luga. Ae le i faʻapipiʻi moli uila, faʻamau atoa le umi o le puipui, faʻamalosia i le grid. O le a mafai ona foia le sipuni ma fesoasoani e aloese ai mai papa pe a mago le plaster.

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

Ou te ave le anti-rixlizing o loʻo avea ma lapoʻa o le 20 × 20m sela. Ina ia malupuipuia se faletalimalo, tufatufa i latou uma i luga o le puipui i totonu o le checkerboard poloaiga. E i ai i le 30 × 40m 40m le tasi i le isi. Ua amata ona ou faʻapipiʻiina le faʻamalosia o le MUSH i lalo. E lava lava le manaia ma faigofie le galue. E mafai ona e tautau se filo lapotopoto i luga o le mesh i luga o le solo e tautau i luga ma isi puni.

Faʻapipiʻi moli moli

Ina ua maeʻa tapenaina mo se galuega manino ma lamolemole galuega, o le ae manaʻomia moli. O le a fesoasoani i le mimilo tonu ma tutusa ma le mafiafia mafiafia i luga o le la luga o luga. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia oe uʻamea moli uila ma le tulaga o le fausiaina. E masani lava o le moli moli pei o le t-fausaga laiti talaaga ua faia o le shilite. O le galuega atoa na faia e oe e fuafua e faʻalagolago i le mea saʻo.

Ina ua ia toe solomuli 15cm mai le tulimanu o le puipui, faaaoga se sima sima ma se auivi, ona fetaomi lea ma se susū. Mulimuli i le faʻasologa i le isi itu o le laʻasaga i luga. Ona aʻe lea o le aʻe i luga o le tulimanu, togi le fofo ma faʻapipiʻi le moli moli e pulea le lamolemole le maualuga o le tulaga faʻapipiʻi. Manatu (e mafai ona e faʻaaogaina le laina fagota e sili atu le tumau) i le va o le lua moli uila ua lava mai luga ma lalo o le puipui. O le filo e mafai ona faʻasaʻoina i luga o povi na seti i le va o piliki e lua o le a le faʻaleagaina ai le tele o le piliki.

Mataupu i luga o le autu: mamao mai le faleuila i luga o le puipui

Vaʻai o le a faʻaloloto le filo ona o le tulaga maualuga atu ma e leʻi afaina lava se mea.

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

Sauniuniga o Tanu

I totonu o se fale fa teuga fale e mafai ona e faʻatau ai se faʻamau fatugaʻo-fufulu-oneone, ae o le a sili atu ona taugata. Talu ai e te manaʻomia se tele o le paluga o lenei mea e le o le tamaoaiga. E mafai ona e faia oe e sauni ai se sima-oneone palu mai le matutu o le akale, o le a taugofie ma e le tele le taimi.

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

Ina ia mafai ona saunia se fofo e te manaʻomia: vai, oneone ma sima (M400 poʻo le M500 ituaiga). O le paluvai e mafai ona saunia i totonu o soʻo se uʻamea pusa e le manaʻomia i aso uma o le olaga. Mo Faʻatonuga M400, matou te faʻaaogaina le faʻaaogaina o vaega o le 1KG Shimment mo le 3-5 kg ​​Laʻu, ma Mo Cerces M500, matou te faʻaaogaina ai vaega o le 1-7kg oneone. Faatasi ai ma se auaufaafiafiaga ma se faʻaʻaisa faʻapitoa poʻo se faʻafefiloi, matou te fefiloi lelei, lemu lemu le vai. Ole aofaʻi o le vai e fuafua tutoʻatasi, e tatau ona i ai sau mafiafia fofo, i le ituaiga kulimi.

Afai na e faʻatau se faʻamalosi tino e te manaʻo ai e te manaʻo e faʻafilemu ma le vai. O lena afifi mai le gaosi oloa ua uma ona faʻaalia le kuka kuka. Ole mea moni, e te mauaina le aofaʻi o le vai i pakete ma vaega o loʻo faʻaopopoina se paluga i totonu, na o le fefiloi lelei.

O le autu autu o se laina o loʻo i ai i mea faʻapipiʻi, ae le o se mea e faʻatatau i ai, a leai e ono maua e le fofo lapisi. I le taimi o le faʻaaogaina, taumafai e faʻafefiloi i le tele e mafai ai, ina ia e le maalili le pamu, faʻaopopo le vai.

Talosaga o le Plaster i luga o faaputuga

Ma o lea o le a ou amata ai le mataupu sili ona taua: "Faʻafefea ona faʻalauiloa se piliki puipui?". A o tapenaga uma o loʻo i luga ma faʻapipiʻi moli, o se palu e mafai ona sauni e galue e galue e mafai ona e vaʻai i le vitio. E masani lava nano sima ma le tolu vaega, e pei ona taua o le: Spray, eleele ma ufiufi.

      • Spray. O le muamua faʻavae o le spray, o le mafiafia o lea e tatau ona i ai e tusa ma le 4cm. Ou te faʻaaogaina se vaifofo o kulimi kulimi-pei o le gaʻo ma le lamolemole lamolemole i luga o le atoa luga. O lenei vaega e fesoasoani e faʻafefiloi uma o le atoatoa ma le faigata e faʻavae i luga, faʻapea foi ma avea ma sili ona lelei clutch. Amata le Smoothing o le fofo, e te manaʻomia mai lalo ifo o le faasolosolo ona aʻe i luga "Shaky-foliga" gaoioi. Ina ua maeʻa, tuu le vaega e le o faamagogo.
      • Priginging. O loʻo faʻaaogaina lenei vaega, e aunoa ma le faʻatalitali mo le faʻamamaina atoa o le vaega muamua, ua lava lea o le paloa faʻamautu. E mafai ona e siakiina le maualuga o le faʻamamaina i le kiliki i luga o le stucco ma lou tamailima. E le tatau ona liliu le fofo. Eleele o le faʻavae o le laʻasaga o le faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina le mafolafola. O le paluga faigata e faʻaaoga e pei o le metotia tutusa e pei o le vaega muamua. E manaʻomia e tufatufa atu i le tele o vaega, ae le o se lua. Ou te taumafai e faʻailoa mai lenei vaega e ausia ai le sili ona lamolemole luga.
      • Leai se taimi. O le laasaga mulimuli o le sima o le a ausia se galuega sili ona lelei. O le vaivama malu o le menu kulimi-pei o le fofo e faʻaaoga ma le mafiafia o le leai se sili atu nai lo le 2mm ma le faʻaeteete ma le faaeteete. O le autu autu o le aloese mai le pa'ū i se fofo o le tele o fasi oneone. O le mea lea, o loʻo ou taumafai e faʻafefe le oneone aʻo leʻi kuka se fofo. I mea uma, e le lava le ulaula, e leai ni suiga, ae e pei ona foliga mai ai. E sili atu le faʻalata e faʻalatalata i le sauniuniga lelei o le fofo o le fofo mo lenei vaega. Afai o le taimi atoa pe a uma ona faʻaaoga le vaega, ou te manaʻomia le amata valiina e aunoa ma shtpocking, ou te le faʻaopopoina le oneone i le sima.

Tusitusiga i luga o le autu: matagofie tauaso e te faia ia te oe lava mai le Wallpaper: sitepu i le Laasaga Ata

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

Grouting Paʻepaʻe Paʻu

Sili ona pele o laʻu galuega o loʻo tupu. I mea uma lava, e le lava lona manino a o ia, ae e matua lava foi pefu, ae aunoa ma ia i se mea. O lenei tekonolosi o le amataga lea ina ua uma ona faamagoina le palasi. Fetaomi le tamatamai lima i ai pe a leai se malologa, ona mafai lea ona e amata. Mo lenei ou te faʻaaogaina se laupapa laupapa. Tuu le muaʻi-manava ma tatala faʻamalama uma, o le a vevela. Amata le grout, na faasolosolo ona tulaʻi mai i luga, o le lapotopoto o gaioiga e maua ai le lelei atoatoa. Ou te taumafai e tuʻuina atu le laualuga ma tuʻu le laufanua i le taimi o le vao. O loʻo i ai pea se auala o le faʻapipiʻiina i le ogaumu, o lona uiga o le, o gaioiga sao o le lima e te tosoina luga ma lalo ma taumatau-agavale.

Plaster Bick Cards ma ou lava lima

O le galuega uma ua maeʻa, e mafai nei ona mapuea ma amata maeʻa galuega. Sa ou taumafai e faʻateleina mea, pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le piliki puipui. Mo se vaʻaiga vaʻaia e sili atu ona e vaʻaia ai le vitio. Aua le fefe, agaʻi ma e e manuia!

Vitio "Plaster Bill Brick Wall ma ou lava lima"

Mo nisi auiliiliga galuega pe a fai o le nofoaga, e mafai ona e vaai i le vitio.

Faitau atili