Fabrics mo faʻatafunaina ie puipui: faʻavasegaina ma uiga

Anonim

O ie mo le faʻavaivaia o pupuni e sili ona faigata, aua o le tele o le tele e mafai ona liliu le ulu e sili ona atamai i le tagata mamanu.

O aso nei, o faʻamaumauga o le gaosiga o le atinaʻeina o alamanuia. O aso uma e tele ai le numera o tagata atiaʻe ma tekinolosi saili e fai se mea faʻapitoa - tissue tapoleni mo le sili ona malosi faʻapitoa o le a mafai ona tosina mai ai tagata faʻatau. O kamupani sili ona taʻutaʻua o le lalolagi o loʻo auai i le gaosiga o tusitusiga (tusi - maualuga-tulaga-sili ona lelei-o le Siamani ma le Porsh Corms.

O alavai taʻitasi ua gaosia e Europa ma Siamani tulaga lelei, tausisia le lalolagi manaʻomia ma ua i ai se tusi faʻamaonia o le maualuga o le faʻamatalaga.

Fabrics mo faʻatafunaina ie puipui: faʻavasegaina ma uiga

Ituaiga o ituaiga ma ituaiga

Ua mafai ona eseese tagata puipui i luga o ie puipui e ala ai i le tikeri o le ornetation o le la susulu. O le ai lea o la latou igoa o latou taʻitasi.

  1. Le mafai, pe manino, ie.
  2. Manumalo.
  3. Le talafeagai, poʻo le tisu ma le faʻaititia atoa.
  4. "O le po nei".

O a ni mea e mafua ai ona puipuia pupuni o finau i lea tauvaga? O le a le latou vaega? O fea e tele lona aoga? O le mea lilo ua faaalia. O mea uma o loo taulai atu i ie.

E tusa ai ma le aoga faʻamoemoe, e tolu ituaiga o ie faʻapaʻu o ie puipui

  1. masani ai;
  2. Skiupu;
  3. Uliuli.

Latou eseese mai le tasi i le isi e tusa ai ma le tikeri o le lalagaina o le la susulu.

E masani lava ona faʻamatalaina le ie puipui a le ie puipui i le maualalo maualalo o le malamalama-malosi, e eseʻese le malamalama.

O le sosolo o le platidas mafai ona taofia ai ave o le la susulu, ae le atoa, ae na o le 70%.

Blogut ie o le sili ona malamalama-fufusi. Faasee le susulu o le la i totonu o le potu.

Fono

Afai e te manaʻo e susulu atoa le potu, e tatau ona paʻu le filifiliga i luga o pupuni o le fasi ata.

Fabrics mo faʻatafunaina ie puipui: faʻavasegaina ma uiga

E taua foi le ie puipui. O le a le mea e sili ona talafeagai mo le ufiufi ie puipui? E masani lava, o lenei fesili o loʻo fesili i tagata uma oe lava le faʻamoemoe e maua ni ie faʻapipiʻi paʻu.

  • Monophonic.

    O le lelei o le tulaga lautele (atoatoa tuʻufaʻatasia faʻatasi ma soʻo se tagata mamanuina fofo).

  • Faatasi ai ma ata (tulaga tulaga ese e mafai ona aofia ai ni fatufatuga ma maua i le mea moni): Faatasi ai ma le ata, ma ata lolomi.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e oso ai ma a latou faʻapipiʻi

O ie puipui a le ie mo le auala o le vave mafai ona lua ituaiga.

  1. Freefowals (i foliga foliga e tutusa lava ma le screor screen).
  2. Faʻapitoa (i ai se faʻapitoa faʻapitoa o loʻo fuafuaina mo faʻamalama palasitika i o latou fausaga). O le pupuni taʻitasi e faʻapipiʻi ese. O lona uiga o le numera o pupuni o le a tumau i le numera o le faamalama o le

Faamanuiaga:

  • malamalama loloto;
  • Le lava o le ie puipui o le ie puipui pe a uma ona talia tagata taʻitoʻatasi Soush;
  • Faamalama-itu e leai se totogi mo le faaaogaina.

Filifili ie puipui ie puipui - se galuega ae le o mama. Aisea? Tele ituaiga, o le inisito masini e ese mai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tekonolosi ma i totonu. Pau a le mea e tuʻufaʻatasia ai latou e maualuga faʻailoga maualuga.

Fabrics mo faʻatafunaina ie puipui: faʻavasegaina ma uiga

Ituaiga o mea

Matou te ofoina atu ia te oe le top sili atu le 7 ie na matua talafeagai ai i totonu.

Polyester - Coililes-Taʻitaʻiga i Tapunau na faʻaaogaina mo ni ie puipui. 100% Polyester Fiber e tele mea lelei:

  • uiga lelei;
  • tumau;
  • maualuga le malamalama;
  • Antitistatic tomai;
  • maualuga le faʻasoa o le malamalama o le malamalama;
  • Lelei foliga.

Polyester + cotton. Faʻatasia Parton Cotton ma ona meatotino masani ma polyester ma le lautele faʻapitoa faʻamatalaga, gaosi oloa na fausia ai se fiva.

  • O le mamalu e sili ona lelei le solomuli (o le mea e mafai ai ona fetuunai mai le tasi i le tasi ma le afa pasene).
  • O le le mautonu foi o iai foi. E le mafai ona manaʻomia e faʻaaogaina ia ie i potu ma maualuga maualuga o le tausuaga (taʻele, o Sana, aau o vaitaʻele). O le movie e aafia ai le solomuli o le pulle fila, ma o ia i le iʻuga, e faʻamatalaina foliga o pupuni.

Tuufaatasi fabrics - polyester ma viscose ma polyester ma satin.

O tala e lua o loʻo i ai ni faʻailoga taua e tuʻuina atu e le polyester.

Faamanuiaga:

  • maualalo tulaga o le solomuli;
  • faanatura o foliga mai o foliga mai;
  • Mea uma.

O le tapoleni, tuʻufaʻatasia ituaiga o ituaiga o tusitusiga - polyester ma viscose, e iai le ituaiga o le araisa. Vaʻaia tutusa ma le Iapani ie o loʻo teʻa o le fausaga i le fausaga. O lenei ona o le mea moni o le polyester filo o loʻo tuʻi i fafo atu o le ultra-manifinifi, pe a maeʻa le filo i lalo o gaioiga o le ea malosi, toe liliu le ie.

Tusi i luga o le autu: O le teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

Polyester ma satin ma ma se isi fetauiga o le acrylic.

O le gaosiga o lenei ituaiga o ie e tatau ona apalai i le County Foot Sporparent Scric. Acrylic Souter maua ai ie:

  • toniga toniga;
  • natura amiotonu;
  • Agamalu e faʻafesoʻotaʻi.

E faʻaaoga le acrylic ma se manifinifi manifinifi i le Polyester, o le vaega mulimuli lea i faʻagasologa faigata.

Fabrics mo faʻatafunaina ie puipui: faʻavasegaina ma uiga

Tasi ie uliuli

Blackut - o ie o le opaque.

E matua le talafeagai le fiber, le maualuga o le malamalama o le leai se malamalama. Ae o le lelei uma le lelei o ie fou, e iai le le lelei.

  • O le punou o le pito i tafatafa o loʻo i totonu ma le fesoʻotaʻiga faifai pea ma le maualuga vevela (lami moli e leai se tuusaunoaga).
  • Punou le itu pito i totonu pe a faʻaaogaina le ie i totonu o potu ma le vevela vevela.

O nei lua le aoga - o le tau o meatotino o vaega o loʻo avea ma vaega o le tusitusiga - o le autu autu ma le acrylic sounter.

Ie "alaga". I le fatu - Polyester ma File Foary (E mafai ona avea ma poʻo le cotton ie, poʻo le viscose). O lo latou igoa e leai se mea na tupu. Ua taua i latou ona o le faʻagasolo inaʻo iai se vaega o le faʻatafunaga o le fausaga o le fausaga o fuʻa faʻanatura pe a faʻagaioia ai ana fofo o ni fofo. O le iʻuga, o le polyester lava ia o loʻo vaʻaia manino i luga o le ie. O lenei ituaiga o se tasi o le sili ona manaia, maualuga-lelei i totonu, ae i le taimi tutusa taugata.

O ie e taʻua o le "screen". O mea nei e aofia ai o loʻo aofia ai le palasitika fiberglass ma polyvinyl chloride, le pasene i le va o 36 i le 64.

Faamanuiaga:

  • mea faaletino;
  • O le leai o se toesea (aua le faʻaloaloa, ae le nofo ai) i le taimi o faʻagaioiga;
  • O le le amanaiaina e puipuia mai le susulu o le la;
  • faataga fesootaiga ma le susu;
  • Afigata;
  • Foliga mai ai.

O mata uma na tuʻuina atu e lautele ma aʻoga mo lou mafaufau.

Faalogo i le lanu o le ie mo le ufiufi ie puipui. O Ia lea ua mafai ona faʻatumu le mafanafana pe, i se isi itu, e tuʻu ai se lagona o le nofoaga fou i totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: mop mo le fola i le fufuluina. O le a le mea e filifili ai

O le sili ona talafeagai mo soʻo se totonu o loʻo manatu o ie puipui o lanu o le lanu bitge, enaena poʻo le kulimi.

Fabrics mo faʻatafunaina ie puipui: faʻavasegaina ma uiga

Ie ma totonu: faʻafefea ona faia le fealofani i totonu o le fale?

O le mataupu e taua tele i totonu o le fale e taua, o ana tagata filifilia e faʻaalu faapitoa ia te ia, o lea na faʻaalia ai fautuaga e faʻatino.

Faaaoga aufono a aufono a au fono a tagata faʻapitoa, ma au i totonu o le a avea oe tuʻu eseʻese, ma o le siosiomaga i totonu o le aiga e malulu ma faʻamalieina.

  1. Tipi le lanu ma le mamanu i luga o pupuni ma paso elemene i totonu o le potu. E le aoga le kopiina o le mamanu, filifili se mea latalata i paolo.
  2. I totonu o se tamai potu, faaaoga malamalama pupula. E manaʻomia le paolo o pupuni o le pe pouliuli, poʻo le mama o pa. O lea e te le oʻo i se faʻafitauli pe a leiloa pupuni i totonu. Blakout Fabric i le tuʻufaʻatasia ma manino le pupuni o pupuni mai Tulles - o le a le mea e manaʻomia.
  3. Filifili ie puipui a ie, ma ia amanaia le malamalama ma le nofoaga o le potu. Afai o le potu i le itu i matu o le talafeagai lelei mo le mafanafana lanu lanu, pei o samasama pe samasama, kulimi pe lanu piniki.
  4. Afai ua tumu le potu i le mafanafana ma le malamalama, filifili le ie o lanu malulu. Efuefu, lanumoana pe lanumeamata o le a fetaui lelei ma le galuega o le faʻatumuina o le potu e ala i le faʻamamaina.
  5. Afai i totonu o le potu, Monophonnic PreePapers poʻo pa o loʻo valivali i se lanu e tasi, filifili lanu malamalama mo pupuni. O le mea autu o se tasi o lanu i luga o pupuni e tatau ona fesoʻotaʻi ma le lanu o puipui poʻo le puipui.
  6. I totonu o le umukuka o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le ie puipui o ie ma ata. O le ata e tatau ona filifili malamalama. Fugalaʻau, fualaʻau ma fualaʻau - o le filifiliga atoatoa.

O le filifilia lelei o ie mo le faʻapopoleina o pupuni e mafai ona maua ai aso nei i totonu o le totonu, faamamafa le lagona o le tofo ma le sitaili i le matagofie. Soʻo se potu o lou fale o le a taʻalo lanu malamalama. O le le talitonuina o le aoga ma le aoga e faʻatagaina ai le au pupuni e nofoia le siamupini o tulaga o loʻo i totonu o le tele o ni matati o le fale. O le ie e ese mai, o le fetu o le tele o itu, o le mamanu e atoatoa. O le a se mea e sili atu ona lelei?

Faitau atili