Velvet ie pupuni: ituaiga o tisu ua faʻaaogaina

Anonim

Le aso, e tele o totonu o le teuteuga o le teuteuina o filifiliga ma le uluai mamanu o le faamalama matala. E ui i le tele o ie fou, o pupuni o ie na pupuni ai le tele o tausaga ua mavae, o loʻo i totonu o le ogatotonu o le gauai atu. O le filifiliga atoatoa lea mo i latou e mananaʻo e toe liliu lo latou potu ola i se potu sili ona lelei ma le mamalu, ma le potumoe o se faʻamoe ma le lelei o le anistocratic chitor ma se luʻi o Assistocratic Chiocratic Vaivai, mafanafana ma le mautu o le ie e mafai ona faʻaputu ai meafale tigā ma le maʻamaʻei. O pupuni mai velavet e le aoga i filifiliga faʻapitoa, latou te manaʻomia le faʻaaogaina e tusa ma tulafono, e aunoa ma le faʻafaitatia, ma amanaia ai ni mea.

Velvet ie pupuni: ituaiga o tisu ua faʻaaogaina

Velvet 'oti mo pupuni

Cuttun Velvet: Faʻauiga, ituaiga, uiga

O le velvet ua taʻua o se tisu i le mafiafia puʻupuʻu pile i le pito i luma. Muamua, o mea mo pupuni na faia i Silk, o nei lava nei e oʻo lava i tagata lotu o loʻo faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe. Lea e mafai ai ona e faamaoti le mataupu faʻapitoa faʻapitoa meatotino ma uiga aoga.

O le uluaʻi foliga, o loʻo i ai o loʻo maua ai ni ie, o loʻo tuʻuina atu e le faʻapipiʻiina faʻapitoa ma ituaiga filo faʻaaoga mo le faʻavae ma le faaputuga.

Fono

E faʻatau ai le taugofie, ae maualuga-lelei ma lalelei ie, e fautuaina le faʻalogo i le faʻapitoa tuufaatasiga. O le faʻavae i totonu ia te i latou e faigofie tele, ma o le vilisi na fausia mai taugata masani fula. Ona o le taugofie, o le tau o lea mataupu e le maualuga, ma i foliga vaaia e le maualalo ifo i le vele, faia atoa le silik.

Ua mafai ona faʻatatauina ie puipui o veli o vaipuna, ma totū, ma le faʻapapa, ma le lolomiina, ma se peni lomitusi, ma le penina.

Tusitusiga i luga o le autu: Loggidia mamanu 4 sikuea mita. m (ata)

A fausia se ie puipui, o ituaiga nei o le velove o velulu o le tele e masani ona faʻaaogaina.

  • Velteen. O se tulaga iloga o le tisu o loʻo i ai i le faʻavaeina o le faaputuga, o se faʻaiuga o le mea na faia ai le uluaʻi mamanu i le ituaiga o le lisi. Tele na faia o le cotton. O luga o le ie e tatau ona faʻaogaina saʻo, o le paina o tumutumu o tumutumu poʻo le faʻaputuga o le potu.
  • Velours. Tele sese faʻaaogaina le taimi lea e faʻamatala ai le velvet tisu o le maualalo lelei o le sili atu ona manifinifi ma le seasea o le villi. O le mea moni, o le Velvet pupuni mai le moni Farani sa iloga e le matagofie matagofie ma e taugata tele.
  • Ganone. Muamua i foliga vaaia ie ma le ata mataina, o le a le malamalama i ai.
  • Velvet-dolare. Lamolemole, manino pe feololo le afaina ma le teuteu mai le vita. E le gata i lea, o le faʻaputuga e le faʻaaogaina i se ie lamolemole, ae, i se isi lava, o le vini o loʻo una i se vailaʻau i le itu taumatau.

O le filifilia o puipuiga veLLTD mo le pule, e manaʻomia le amanaia o latou foliga, uiga, faʻamatalaga mai fafo atu o meatotino. E oʻo lava i mea sili ona taʻutaʻua o le a le taʻalo ai i totonu, pe a le faʻaaogaina i le nofoaga.

Velvet ie pupuni: ituaiga o tisu ua faʻaaogaina

Tulaga lelei ma le le fiafia o le sili ona manaia

O le faʻaaogaina o le velvet pupuni o ni faʻailoga e iai taimi lelei.

  1. O nei oloa e lelei tele mo le faʻamaeʻaina o ata taugata, potu malolo fale ma le potu tele.
  2. O suiga o aso nei i lenei suiga i luga o le tagata o le tagata o le tagata, e atoatoa lona fetaui lelei i ai e sili atu lona mafaufau i ai aso nei, maualuga-tech ma sikaitionals.
  3. O le ie limesi e pa i luga o le malamalama, leo, aua le tuu i totonu o le potu malulu po o le vevela, taofi le sili atu le vevela i totonu o le potu.
  4. Mataupu e le mou atu, e mafai ona faʻaaogaina i le itu la i le itu la.
  5. O puipui vepoved e mafai ona tuʻuina atu le mafanafana ma le mafanafana o le potu fiafia, alofa o le potu malolo, faʻatupu ai se siosiomaga galue i le ofisa.

I totonu o mea le lelei o le faʻaaogaina o le fugalaʻau afu, o nisi taimi o ona matuia ua iloga, tele tele. Mo ia tefusitotos e manaʻomia e filifili ai ni mea tumau. O le vaʻaiga faʻaalia o mea e le faʻatagaina ai i taimi uma ona faʻaaogaina i potu laiti.

Mataupu i luga o le autu: tofaina se piliki piliki

Velvet ie pupuni: ituaiga o tisu ua faʻaaogaina

Lauiloa velvest cutted cutsiction filifiliga filifiliga

O le maualuga maualuga o le pupuni mai le velvet mai le velvet ua maua i le otaota mamanu.

  • Faigofie faasee ie puipui. O le foliga o mea e masani ona tupu e tupu. O le le mautonu ma le filifiliga - O ata faapena e foliga faigofie atu nai lo le lavelave mamanu. E mafai ona faʻafefeteina le faʻatafunaina ma piki, maneta maneta, siamupini.
  • Tipiina ma tamai mamoe. E pei o lenei tulaga e taugata ma sili ona taugata, ae ave e tusa o le tele o le ogatotonu o le sili atu.
  • O ie puipui o le "lima o le" Stoeve WIST "po o le" Memorgess ".
  • Ua pupuni o ie a Roma ma Austrian.
  • Italia ie puipui o Italia.

Velvet ie pupuni e lelei atoatoa faʻatasi ma faʻatauvaʻa tele malamalama. I le avea ai o ni isi elemene, e fautuaina le faʻaaogaina o maeaʻu avega mamafa, fufulu, faringe.

Velvet ie pupuni: ituaiga o tisu ua faʻaaogaina

Tautupu i le pito i totonu o le nei

O ie mamafa ma le fiafia i le velvet e le talafeagai ma le mea. O i latou o le a le fautuaina i latou e faʻaaoga i le potu o tamaiti. E tusa lava poʻo le a le lanu, o le a faia ai se mataʻoaʻo a sina faʻamalosi. Ioe, ma pefu i le va o le nuʻu e mafai ona aʻafia ai le fou i totonu o le potu ma le soifua maloloina o le tamaititi.

O oloa e fetaui lelei mo le teuteuina o potu e maua ai i meaafale ma le sili ona faaleleia. O le filifiliga lelei lea mo le potumoe, e le tatau ona faʻataʻitaʻia ma faʻaaoga le mataupu o se capoiy: e le mafai ona e fuafuaina le mamafa o le fausaga.

I potu laiti e sili atu le taumafai o se isi lomiga o le au fai. Velvet pupuni i potu laiti ma le le lava o le le lava o le malamalama o le a talafeagai pe a fai o le potu e faʻapipiʻi ai ma le magafagafa o loʻo faia ma le loto i ai.

Ile amataga o lea, o le nofoaga na fuafuaina e teuteu ai falemea tapenaga mo le potu malolo, teuteuina e tusa ai ma lona tofiga.

Velvet ie pupuni: ituaiga o tisu ua faʻaaogaina

Fufulu mo velvet

Vaega o le tausiga o taulaga

O lea la e le avatua ni ie puipui a velaves ma le umi, ae manaʻomia le faia o latou ma le tausiga talafeagai.

  1. Lau pele, o le ie puipui e sili atu le poto e sili atu le mama i le mama. O polofesa latou te iloa o le a le mea e sili ai le aveina i le tapenaina o le ie ma faʻamautu ona foliga.
  2. E mafaia e le gata o mataupu ma tutoʻatasi, ae e fautuaina e faʻalaliliu se vaʻu ma tuʻu i totonu o se taga faʻapitoa. Ole mea lea o le a puipuia ai le pupuu o suiga ma le maʻi. O le vai vevela e tatau ona sili atu i le 30 ° C.
  3. Fetaomi le ie e le mafai ona i totonu o se tagata suʻesuʻe poʻo lima. E sili le faʻatumuina o le ie i totonu o le malo malo ma faʻamama ou lima i ni nofoaga e aveese ai le vai.
  4. Mago le ie i le tulaga o le a tatalaina.
  5. Latou lamolemole pupuni e aunoa ma steam, i le itu o le faaputuga, aunoa ma le malosi malosi. Mo manufetuli lelei, e faʻatagaina ona faʻaaogaina le au faʻatauga, ae omiga e tatau ona laʻitiiti.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tapuni paipa i le faleuila?

E le gata i lea, i le vaiaso e tasi le vaiaso, o le faʻafitauli e tatau ona uuina ma se pulumu matutu mago poʻo se tamaʻi sela mo le moli uila, o le a faʻaumatia ai le tele o le efuefu. Velvet aua le tuʻituʻi i fafo - o ia ua suia mai lenei mea!

Velvet ie pupuni: ituaiga o tisu ua faʻaaogaina

Gaosiga

O pupuni mai le velvet e mafai ona avea ma atoatoa le maeʻa o le sili atu o se ata sili ona lelei poʻo se sili atu faʻaopopoina o le puʻupuʻu mama. O mea masani e mafai ona popole ai ia aua neʻi popole mo lana tautua olaga, aemaise lava pe a fai o filo faʻapitoa na faʻaaoga i le mamafa o latou filo.

E tatau ona totogi faʻapitoa i luga o aano i le Forsussues i luga o le Floran Fibers - i le Deten Golds o le pupuni e mafai ona amata mole. E le tupu lenei mea e manaʻomia i aso uma e faʻaitiitia ai le pamu ma aua neʻi galo le faʻamamaina o vaiaso.

Faitau atili