Faʻafefea ona togi se ie puipui o le ie puipui: tekinolosi faʻaaogaina vaapiapi ma lautele lipine

Anonim

E leai se tasi o le a finau ma le faʻamatalaga na matagofie ma saʻo o le ie puipui e mafai ona faia le faigofie ma sili ona gafatia i totonu o le matagofie, teuteu mata.

Faʻafefea ona togi se ie puipui o le ie puipui: tekinolosi faʻaaogaina vaapiapi ma lautele lipine

Polokalame o se vaa vaa.

O le tele o ituaiga o ie e maua ai le aotelega o le lautele, ma le matata atoatoa atinae faʻatagaina oe e ausia le manaʻo manaʻomia pe a mamafa le suʻisuʻi i le suʻisuʻi i le suʻisuʻi. O le ie puipui o le pupuni, poʻo le braid, faʻataga oe e te maua ai le lamolemole fao, e le faʻatagaina ai le taulaga, "O le kanesa" o le manaʻoga e suʻisuʻi i le suʻisuʻi o le suʻi o le suʻi o le susu mo le moliina. O LE FESILI "Faʻafefea ona suʻi se lipine Tape" e faʻamalieina ma faigofie lava, pe afai e te iloa ni tulafono faigofie.

Faʻafefea ona faʻatulaga le fusifusi

Lelei tele, o le le mautonu o le tapi ua faʻapipiʻiina o maea (e masani lava o le 2 poʻo le 3), o loʻo mafai ai ona e faia se faʻamoemoega atoa o le oloa. Ina ia maua ni tala i le tosoina o nei maea i le umi o le umi ma nonoa i luga le nonoa i luga o tumutumu e faʻasaʻo ai le mea manaʻomia.

Faʻaaogaina se ie puipui o ituaiga eseese o ituaiga, e mafai ona e mauaina ituaiga eseese o ata: tuʻusaʻo (koluma), zigzag, "butses", "fita" ma isi.

O le lipine e lautele ma vaapiapi, manino ma opaque.

O le vaapiapi filifiliga o loʻo faʻaaogaina mo faigofie, malamalama ie pupuni, e lua cords iinei, mo lona suʻai e manaʻomia e faʻatino laina e lua - i le pito i luga. O le lautele lautele e tolu ma sili atu maea mo le faʻamalosia, ma lona fesoasoani e mafai ona e fausiaina se lanu lautele e tanu ai i le pito i luga, pe a mafai ona faʻapipiʻiina le connice .

Sescon Ribbon sao

Faʻafefea ona togi se ie puipui o le ie puipui: tekinolosi faʻaaogaina vaapiapi ma lautele lipine

Polokalame o le Sosoo Cuttun Ribbon ma le fausiaina o le ata.

Ina ia mafai ona togi se ie puipui o se ie puipui, faʻatino laʻasaga nei, masani i ituaiga uma o tapoleni:

  1. Ogatasi le pito i luga o le pito i luga o le tisu ma, pe a tatau ai, itu vaega. O le faia atoa o le lamolemole, e manaʻomia le tosoina i luga o filo o le lalagaina mai le pasta mai le tapoleni - pe a fai o le malosi o mea, o le a faʻaitiitia ai le tele o filo (paʻu). O le tipi e tatau ona faia e ala i le taunuuga manifinifi "auala".
  2. Lua taimi e amata ai le itu itu, suʻi i latou.
  3. Ina ia fetuunai le pito i luga pito i luga e 3 cm, e talitonu pe i ai se poto masani i luga ole suisui masini, e sili le logo.
  4. Ina ia fetuunai vaega o ituaiga o 'ava i le 1-1.5 cm.
  5. O le sipelaina o se ie puipui o le ie puipui, faʻafefete mai le pito i luga o le 0.5 cm, o pupuni pipiʻi o loʻo taʻaʻalo i le pito i totonu o le itu i totonu, e aunoa ma se mea lelei.
  6. Oti le lipine i le umi atoa: mo se fusipaʻu o le lipine - i le pito i luga ma lalo o le pito i luga, ma mo se lipine lautele e te manaʻomia e faʻaopopo se laina lona tolu i le ogatotonu. I le taimi o le tuuina mai, e tatau ona e mautinoa e le tau le pa o le masini masini mo le taofia.
  7. Aoina pupuni i le fogafale i totonu o le lautele e manaʻomia, faʻamau le faʻapotopotoga i luga o itu, fanaina le nonoa malosi, tautau i le cornice ma matau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu le asaic: faʻapipiʻi i luga o le puipui, tuu ma faapipii, pepa laupapa ma vitio

Faʻafefea ona togi se ie puipui o le ie puipui: tekinolosi faʻaaogaina vaapiapi ma lautele lipine

Metotia mo le faapipiiina o ie puipui.

A o le pito i luga o le pupuni uila e tatau ona avea ma le tele o le tele o le eseesega i tekinolosi i tulaga o vaapiapi ma libberbons. Afai tatou te faʻaaogaina se fasimoli poʻo se mafiafia o le 2.5 cm, ona o le foeuli pe a manaʻomia le tisu i le punou. A o le suisui o le puipui, o lona pito i lalo e tuʻufaʻatasia ma le punou o le ie puipui ma faʻaaoga ma le tasi itu o le tasi.

Afai o le lautele o le lipine o loʻo faʻaaogaina (ma le lautele o le 5.5 cm), ona faʻatagaina lea o le au tausisoni, ona liliu lea o le 'eseʻese i le 3 CM "o le a le o. E taua tele le mafaufau i mataupu i le mea o loʻo foia ai le fesili pe faʻafefea ona togi se ie puipui i taugata, mamafa aano. O le faʻaluaina i lenei mataupu, e matua le manaʻomia lava, ona e mafai ona faia se lipili faʻamaʻi mafiafia mafiafia mafiafia.

E tatau ona faʻaopopoina o le nonoa apameʻi e suʻi ai i tulaga e faia ai ie puipui o loʻo tusia: Farani poʻo se tusitusiga. Afai e te faia faamalama i Roma, Iapani sitaili, e leai se mea e manaʻomia ai se tagata faapena. I le gaosi oloa o Austrian FESME pupuni, o isi metotia e faʻaaoga e faʻatupu ai le taʻalo.

Ina ia fuafua le umi o le fili, e tatau ona e filifilia le ituaiga ituaiga o fuafuaga e te manaʻomia. E masani ona leai se Lē 1: 2, o lona agaga lautele o le Eaves 2 M, o le a e manaʻomia se moligaʻo o 4 m ma, tutusa, le umi lava e tutusa ma le umi lava o le fusifusi E masani lava ona faʻaaogaina i le tulaga masani o faʻamalama o faʻamalama. O le faitau aofaʻi o le faitau aofaʻi o le mafiafia e foliga mai e matua matagofie, e foliga mai o le lagona o se "leai se togafiti", e faigata ona tufa atu.

I le gaosia o le Yesh Sandent Sornidy e masani ona faʻaaogaina le Fono Aoao o le 1: 3. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le lautele o le Eaves 2 M, o le lautele o le ie e tatau ona 6 mita. E tutusa lava le aofaʻi o le aofaʻiga.

Mataupu i luga o le autu: manoa mo pupuni ma manoa pupuni: lilo o le faʻapipiʻi ma foliga o gaioiga

Faitau atili