O le Wall Lamp Fale gaosi ma ou lava lima

Anonim

O uiga faʻapitoa o le potu atoa e mafai ona tuʻuina ia lamepa e faia ma o latou lava lima. O sea oloa e atagia atoa ai le uiga o le e ona.

O le Wall Lamp Fale gaosi ma ou lava lima

O lamepa puipui e faʻamalamalamaina le malamalama, fausiaina o se siosiomaga filemu ma filemu.

O mea faʻaonapo nei e mafai ai ona e faʻaaogaina uma lou eseese ina ia mafai ai ona fai se moli puipui ma ou lima lima.

Mea mo lamepa

O le puna o mea e mafai ona e faia se moli e fai ia te oe lava, e mafai ona:

O le Wall Lamp Fale gaosi ma ou lava lima

Mo le gaosia o se malae apemp, e mafai ona e faʻaogaina lala eseese.

  • Falataʻi laupapa, Brushwood, lala lapoʻa o soʻo se tele ma le masani ai foliga;
  • pepa o le tele o le sili ona lelei ma le tino (araisa, chestboard);
  • Uaea, lea e mafai ona mafai ona mafai ona i se tagata, ae e tausia lelei le pepa mo se taimi umi;
  • Mea faʻalenatura, e pei o laʻau mago poʻo fugalaʻau;
  • tamaitusi o soʻo se amio lelei ma le tele;
  • Filo o eseese mafiafia ma foliga (manifinifi ma lamolemole ma le lamolemole pe le migao ma mafiafia).

Ma ua na o se tamaʻi vaega o faʻamatalaga mea mo fatufatuga. Ina ia mafai ona faia moli ma o latou lava lima, ua lava le ono o le faliu i luga o le fili, totigi le onosaʻi, ona mafai lea ona ola se faʻailoga sili. I se faʻaopopoga, a faʻapea e suia le atunuʻu, ona mafai lea ona liua lamepa i motū fou moʻofi.

E tatau ona manatua ai pe a fai o ni mea talafeagai e faʻaaogaina e pei o Lamphar, o Fabmics, laʻau, laʻau, o le a maua ai le malosi, o le a maua ai le malosi, o le a maua ai le malosi, e tatau ona faʻaumatia i totonu, e tatau ona faʻasaoina malosi i totonu. O le a faʻatagaina ai mea ou te alu atu i mea a le moli e le faʻaumatia, ma na tupu ai sauaga o le afi ile taimi e mafai ai ona 'alofia. Afai o le faʻaaogaina o le na o le fuaina o lamepa, ona manaʻomia lea o le mafaufau loloto i le lamepa ma mea e tetee e tetee atu i le vevela ma e le o ese ai ma le umi o le vevela.

O le Wall Lamp Fale gaosi ma ou lava lima

A o le faavae o le moli, faʻaaoga le moli tuai o le chandelier.

O le faavae mo le puipui o le Wall e mafai ona avea ma auvae i le le iloa, o chandete chandeliers, fola poʻo isi masini moli. Pau le manaʻoga o le faʻamaoni o le faʻavae. E faʻamoemoeina i ai, e oʻo lava i le ammp ia lava.

Mataupu i luga o le autu: Iapani Patchwork: Master Vasega, Simberqumen, Apliqucs ma polokalame, ato ma mamanu, vasega vasega

O le puipui o le Wall o le Water Wimp lanu e mafai ona suia e faʻaaoga ai le vali o le vali pe muamua lanu lanu.

Tele o nei mea taua e lelei. Ae o le tele lava na, ia maua se moli faalagolago, faʻaaoga le faʻamafanafanaina o le fana ma le kulimi. E mafai ona faʻatino o se mea faʻafoe pe a mimilo uaea, ma e le fefe foʻi i aafiaga o le vevela. E mafai ona suʻesuʻe mea mai i ai o muai iʻuga ia i latou lava, e pei o le palasitika ma le pepa. Ae afai o le moli o loʻo faia i ou lava lima na o ni tusitusiga, nielloles, lea, mai mea o loʻo faʻaaoga pea e le faaogaina o ia na mavaega uma talafeagai, ona e faʻaaoga lea pva. E talitonuina tumu le atoa mamanu.

Tekonolosi gaosi oloa

O lamepa puipui e mafai ona avea ma auala e sili atu ai i le moli, o lona uiga, le manaʻomia o le faʻaaogaina atoa le chebinimil tutuli atoa, ma mafai ona teteʻe. Lenei o le a suia le faʻatulagaina o le tapoleni poʻo le faʻauma.

Ina ia mafai ona faia se puipui puipui ma a latou lima, o mea nei ma mea nei e manaʻomia:

O le Wall Lamp Fale gaosi ma ou lava lima

Ina ia fausia se moli, o le a manaʻomia: O se Broupne Eleele, faʻaalu i le Dralls, sikula, roulette, olo ma le masini.

  • Eletise Jigsaw po o fagafao ma nifo laiti;
  • Olo se masini po o le atofata ma le eseese lagona;
  • 'Au ma o se seti o mea na tupu mo fafie;
  • sikulukalaiva;
  • Roulette ma le penitala;
  • MDF lauF (aua le mafiafia le mafiafia) poʻo le osb mafiafia i le 19 mm;
  • Fafie laupapa;
  • Vali po o le lanu apamemea.

O lauila e fai ma o latou lima o sea mamanu ma le mea moni o le ofa o se taotoga mai le osb ie, o le a faavae mo le moli. O vaega genometric o le vaega o le ata ua leva ona fuafuaina, faʻavae i luga o le tele o moli ma le potu. Mo se lapa, o lamepa o moli matagi e sili ona talafeagai. E maua se mea manaia ma le fiafia i le taumafaina ma le vevela. 10-20 cm mai le iʻuga ma le 5-10 cm ma le umi o le faʻaopopoina o le tele o le moli. Ua faʻaopopo foi i le mafiafia mafiafia, o le mea e faia mai le laupepa e tasi o le vaega autu o le moli masini. O lea, o le aofaʻi o le lapoʻa o le moli ua maua.

Mataupu i luga o le autu: utaina i luga o le loggia ma le palu

O lea e tatau nei ona fai ni suiga masani. O la latou numera ma le lautele ua fuafuaina e le manaʻoga o le potu moli. Afai e manaʻomia le umi o le potu, ona 2-3 lautele ie o loʻo tipi, o le a aofia ai le 3 ma le 5 lamepa. Afai e le manaʻomia le malamalama malosi, ona mafai ai lea ona e faia le 1 i le tele ma 2 lamepa. E tatau lava ona amanaia le lautele o lamepa o loʻo tuʻuina atu i le lumanaʻi.

E mafai ona e tipiina slots ma le jigsaw.

O le Wall Lamp Fale gaosi ma ou lava lima

Ina ia mafai ona faia le faavae o le moli, e manaʻomia le tipiina o se sikuea poʻo se lio mai le laupepa mdf.

Muaʻi o latou faʻailoga e roulette ma le penitala. Le isi i tulimanu faʻaalu pu o le a tautua o le amataga mo le mea tau ata. A maeʻa vaʻa, latou te uluaʻi ai lava e le soʻo se tusitusi a se tagata tusitusi.

O lamepa e apalai i tua ma nofoaga o le latou fesoʻotaʻiga. Le isi, vili pu i le mea o le a faia ai le saoasaoa.

O le laupepa osb e tauaveina i fafo 4 ana mea mo le lautele o le faavae ma le tele o le tele mo le vaega o le tasi o pa. O le tele o le tele o le tele o taimi pe a oʻo i le vaega taua o le moli autu o le laʻau na tumau pea le isi 5-10 cm i le taimi atoa o le faʻataʻitaʻiga. Ae o itu itu e i latou lava e latalata i le tasi ma le isi e aunoa ma avanoa. O le a faia le mamanu o le ea. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia e tuʻuina atu mai le tasi o le pito i lalo o le mamao i le va o itu o le 2-3 cm ina ia faʻaputu uaea mai ia lamepa. O le tele o itu o isi mea o loʻo faʻaaogaina e slots e fuafuaina e o latou ituaiga.

A le i faʻaaogaina atili, e tatau ona togafitia i latou i le emery pepa poʻo le masini olo. O autafa o loʻo faʻaaoga i le pito i tua o le lamepa ma malupuipuia ma le fesoasoani o le faʻaaogaina o le tagata lava ia. E le gata i lea, o le laufanua e mafai ona fesoʻotaʻi ma kelu. A maeʻa, le faʻavae atoa e tatau ona fetuʻutuʻu faʻamalama ma faʻatali mo se faʻamama atoa o le keue.

Maea le Galuega

O le Wall Lamp Fale gaosi ma ou lava lima

Lamepa faapipiiina ata i moli.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia pe faʻapefea ona matagofie le umi o le pupuni mai lalo

O le taimi lava e faʻamamaina ai le kelu, e mafai ona e agaʻi atu i le nonoa o moli. Ua latou faatulagaina ma tusi le tagata lava ia i totonu o le sauniaina o pu. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻamautinoaina o uaea mai i lo latou agaʻi i le isi itu. A faʻamalosia la moli, ua faʻaloaloa le uaea i le faitotoʻao saunia i le va o autafa. Ma le isi, ua latou mimilo ma unaʻi mai i le fesuiaiga i le outlet.

O le lamepa ua liliu i luga o foliga ma ma le punou latalata i pulou o oe lava-tipitipi. E tatau ona faia i le tino maliu. Ina ua uma lona liligi, o nei nofoaga o loo i ai ni mea sa totoe.

O loʻo faʻagasolo uma luga o le mea e ala i le Primer. O le a lafoina le vaega puipuia puipuia, i se faʻaopopoga o vali vali le taumafaina o le a faʻaititia lona faʻaitiitia. O le pito i totonu o le moli e mafai ona vali i le paʻepaʻe malamalama. Lenei o le a maua ai le faʻaopopoina o le malamalama ona o le ata o le malamalama mai le pito i totonu i totonu. Ina ua mavae lena, vali le itu i fafo o le lamepa. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni lanu valivali poʻo se malae oroool. Afai e tatau, mafua ai le tele o vaega. Ina ia tuʻuina atu le laualuga o le moli samasama, e mafai ona e faʻaaogaina se vaega o varnish ina ua maeʻa faʻamamaina.

Faʻapipiʻiina i luga o le puipui o loʻo faia i luga o faleʻaiga ma matau, o loʻo i luga o le pito i tua o itu vaega o le moli masini. O nei lamepa e mafai ona faʻapipiʻi i le alatele, i le umukuka poʻo le fale o le taumafanafana.

Faitau atili