Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

Anonim

Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

O tekonolosi faʻaonaponei mo le gaosiga o le tumama o mea e mafai ai ona e faʻatumuina ni fale o le fale ma le tele o le Unitsis faʻataʻitaʻiga.

O masini apamemea e fesuisuiai i feololo o le alavai o tane, gaosi mea (pupuni, vaʻaiga), o se nofoaga o le suavai ua tatala. Tele tulaga, potu faletaele ma potu faleuila e lafoaia ma fusi.

O le na ufiufi ufiufi puipui ma fola. Faʻafefea ona faʻasaʻo le fola i luga o le fola i luga o le fola laupapa e tu ma le faʻamaʻaʻa i luga o lona faʻavae? I lenei tala o le a tatou tuuina atu le tagata faitau faamatalaga i le sili o le faia.

Sauniuni galuega ae leʻi faʻapipiʻi le faleuila

Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

Maua le sili ona faigofie i le pupine paipa umi

O le alavai o le paʻu ua faʻapipiʻi pe a fai o le galuega i le feagai ai ma le puipui o puipui ma le fola ma laupapa laupapa o loʻo maeʻa.

Afai e te faʻapipiʻi muamua le pamu, ona alu lea i le folasaga masini mai cermics, o le a tatau ona e faia se faigata faigata i le faʻavae o le pamu o le plugeva.

Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

Lenei o le a mafua ai le lamatia o le faʻatamaia o le faʻaleagaina ma le le manuia le filifilia o le craved fusi.

A o le ofi i luga o puipui ma fola ma ceramoric fafie, e manaʻomia le ausiaina o se faigofie umi o le protricas mai le puipui o le paipa paipa.

O le tatalaina o le tapa paipa e tatau ona e mafai ona faʻapipiʻiina se clocking crane.

O le sela sex o loʻo mafai ona faʻatinoina uma mai le puipui ma mai le foloa. O le sexage o le fale e tatau ona maua ai se fesoʻotaʻiga herminic ma le saito.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

Ia faʻatinoina lelei le galuega, e tatau ona e onosaʻi ma saunia le seti o mea faigaluega:

  • Areforator, Drall;
  • faailoga;
  • faʻamaualuga i luga o tioata ma aliʻi;
  • lafoa;
  • otaota;
  • tagata;
  • ki ki ma ulu ulu ma se faitotoa;
  • Taumafa ma le tusiavaai ia te ia lava;
  • Sgatia;
  • Komuta natia;
  • Crane;
  • Ua kopi;
  • Olo ma le lili toto;
  • Fesoʻotaʻi ma le fiafia.

Mataupu oi luga o le autu: Faʻapipiʻiina o potu faʻavaivai o le lua-itu (vitio)

Faapipiiina o le faleuila i luga o le fola laupapa

Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

Faapipiiina o tolettza

O le faʻapipiʻiina o le faleuila i le fola laupapa e eseʻese auala, faʻalagolago i le tulaga o le faʻapipiʻi pu i totonu o le atigi fagu.

E tolu filifiliga mo le faapipiiina o se mea e fai ai le plumpic i le chitarac foloa:

Vaʻai o le faʻamau o le atigiMetotia o Faapipiiina
tasiVertical ulufale mai o le SamoarezovFaapipiiina i tua
2.Nofoaga Nofoaga NofoagaTalosaga o le Mauga o Tolu
3.Lolomiina o le faavae o le tauO faʻataʻitaʻiga uma o atigi i luga o ofu mafanafana

Faapipiiina faleuila Bowl ma le mauga

Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

Tele faʻataʻitaʻiga o alavai ua faia ma le faʻapipiʻiina o pu i fasipepa faʻapipiʻi. Faapipiiina o le siki ua faia i le tele o tulaga:

  1. I le mama o le moli o le fola laupapa tuu le faleuila, o le maualuga maualuga agai i le puipui po o le tulimanu o le faleuila.
  2. Faia meatotino o le faʻaputuga faʻataʻua e faʻafesoʻotaʻi le alavai o le atigi i le tapuni o le sowuge. I le tulaga o le faʻailoaina o ni faʻafitauli, o mafuaʻaga e faʻaitiitia.
  3. Siaki le saʻo o le filifilia o le umi o le pepa faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi ai le Hose. Afai e puʻupuʻu le hose pe umi, ua suia.
  4. O le faʻailoga o le a suia mai le faʻavae o le peripstal. Na matauina foi le faʻapipiʻi manatu i le sili atu o le faʻavae o le faʻavae, faʻaititia le faʻailoga i le laʻau o loʻo puʻeina pu.
  5. Ona aveese lea o le magoto i le itu. O manatu iloga i luga o le fola o le tagi o le tagi, o le papa pito pito i luga o le nonoa. Drill i luga o le tioata laupapa ua alu ese atu. O le lautele o le faʻavae o loʻo faʻataʻitaʻia e se peritorator i le loloto o le tutusa o le toe lelei o le toe foi.
  6. Mauaina o le faavae o le va savali e faamamaina e ala i le taumafa. E faʻatino foi le mea ma le fesoasoani a o faʻamalosi ma le Andrendive Hund na faʻaopoopoina.

    Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

    Saunia se pu i lalo o le faleuila, rocking fasi laupapa

  7. Mauaina o le pito i lalo o le faleuila o loʻo togafitia ma emery pepa poʻo le liligi o le lio. E manaʻomia le faia o lenei mea e le o le togafitia o le paʻu e le tuʻulafoaʻi i tua atu o le pito i lalo o le magoto.
  8. Ua toe foi le laki i le nofoaga. E ala i pu e faʻapipiʻi ai le fao ma ulu i lalo o le pulu. Mo le faigofie, ae le o le ki, faʻaaoga le kapeta ma se faitotoʻa.
  9. Ua faʻapipiʻiina e le atigi fatuina nofoaga mo Tiles Steent Sper Stelant. O le susu e le mafai ona toe oso atu i le peristrit.
  10. O le faʻaliliuga o ia o loʻo fafaga i totonu o le sili ona lelei, o le masani ai e le puleaina o le tele o le faʻalauteleina o le atigi i luga o le laina atoa o le podium. O le palasitika pulou e tuu i luga o le fao o le fao.
  11. O le saito ua tuu i luga o le alavai o le atigi. O le isi itu o le fetu fetuutuunai ma le cuff ua faʻaofi i totonu o le paʻu paʻu. Siaki le maualuga o le tuufaatasiga. O nisi taimi pe a uma ni togafiti, o fusi ua ufitia i le silika lea o le auvai, ae pe a fai o le fesoʻotaʻiga, e le manaʻomia le faia.
  12. O le alavai a le alavai e mafai ona faʻaoʻo atu i le pito i lalo poʻo le itu e fesoʻotaʻi paipa. O le le fiafia ma le uafu o loʻo fesoʻotaʻi ma se numera ma se crane.
  13. I le faaiuga o le galuega, o le Crane tatala ma siaki le tele o fesoʻotaʻiga uma. A faʻailoa ai ni faaletonu, na vave ona aveʻesea ai i latou. Mo faʻamatalaga i le auala e faʻapipiʻi ai se faleuila i luga o le paʻu, vaʻai lenei vitio:

A o le i tauina le faleuila, o le faalava o le faʻapipiʻi nofoaga ua siaki. Afai e leai ni suiga o loʻo mauaina, i le pito i lalo o le pito i lalo o le perstratel ma le taʻele o le ricong o le magoto o le magoto e le faia.

Itu o le itu o le faleuila

Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

Faʻapipiʻi le faleuila ma le itu o le sitaili o pu o se mea ese mai le ofi o le magoto o le magoto i luga o fusi.

O le eseesega o loʻo iai i le mea moni o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga o loʻo nana i lalo o le tau paga.

Faʻapipiʻi se mea faʻapitoa e pei ona taua i lalo:

  1. Ina ia faafaigofieina le faʻapipiʻiina o le faleuila o le faleuila, lua-itu-lua lipine o loʻo faʻapipiʻiina i le pulu pito i lalo o le mauga.
  2. I le itu o le itu o le nati ua lafoina. O le faʻapipiʻiina o tulimanu e tumau mai le pito i totonu o le pito i lalo o le faleuila ma faʻalautele pou i le fuaitau o loʻo i ai.
  3. O le magoto o loʻo oomiina i le faaputuga i le faʻapipiʻi nofoaga. Ua aveʻesea povi, ua aveese le faleuila mai le faʻapipiʻi nofoaga.
  4. I luga o le pito i luga o laupapa i luga e tumau ai le mafiafia o tulimanu. E ala i pu i le pito i luga o tulimanu o tulimanu, o le autu o nofoaga fuafuaina.
  5. Totoina ua aveeseina i le scotchs. O pu o loʻo galulue i le auala lava e tasi e pei o le taimi muamua o le faʻapipiʻiina o le masini.

    Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

  6. O loʻo faʻaofi i totonu o faleʻoloa. Tulimanu e tumau ma fao i pou.
  7. O le faleuila o loʻo faʻapipiʻiina i le tulaga mamanu ma faʻamau i tafatafa o le faʻaaogaina o loʻo tumau i le faʻapipiʻi o tulimanu.
  8. Ua tapunia ulu ulu ma palasitika pulou.
  9. O isi galuega uma na faia i le auala lava lea e tasi e pei o le auala muamua o le faʻapipiʻiina o se faleuila i totonu o le faleuila ma faʻapipiʻi.

O le tala o le pito i lalo o le faleuila

I lea metotia o le faʻapipiʻiina, e tatau ai ona o le faʻavae o le fola o le fola o loʻo faʻatumuina i se vevela. E i ai le faʻafitauli o le faʻaleagaina o le faʻamafanafana meafaigaluega pe a viliina le nofoa o le nofoa. Vaʻai i lenei vitio mo nisi faʻamatalaga auiliili:

I lea tulaga, ua vavaeina le faavae o le perststtal ma le laualuga o le pamu o le faʻatulagaina o le lagolago o le lagolago a le faleuila o loʻo manaʻomia. Lenei ua faia e faʻateleina ai le anoano o le faʻapipiʻi o luga.

Faʻafefea ona faʻasaʻo le Bailett Bowl i luga o le fola o le fola: sitepu i le sitepu

Fufusi fetaomi le faleuila i le fola

Faakelu i le faleuila i luga o le laupapa i luga ma fao fulufulu. O luga o le ufiufi i le kulimi, ona latou ootia lea o le tasi.

Ua aveesea le faleuila mai le nofoaga o le faʻapipiʻiina ma tuu. Toe faafoi le taimi na faamaoti mai i faatonuga. Ona latou faʻatigi loa lea o le utini i le nofoaga, faʻamalosi i luga o le fola.

O le vaega o totoe o le faʻapipiʻi galuega e faia i le auala lava e tasi e pei o mataupu na muamua atu.

Aumai i fafo le faʻapipiʻiina o le faleuila i luga o le fogafale pito i luga na o latou i le i ai o tomai ma poto masani i lenei ituaiga galuega.

Mataupu i luga o le autu: atagia lelei le taualuga i le taavale

Faitau atili