Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

Anonim

Mo le lesitala o le Store Sluts o loʻo iai ni tekonolosi e lua: faʻapipiʻi ma teuteuga e ala i mea lilo tumau e pei o le lilo mdf, palasitika, ma isi mea Faʻavasega le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa e ala i le sima o le sili sili ona faʻatuatuaina auala o le saogalemu. Le ala: E leai ni pa'ū ma 'ai le faitotoʻa. O lea, ua masani ai ona latalata i faitotoʻa puipui. Ae, e pei o taimi uma, o loʻo i ai taimi uma, o lenei galuega e matua tele lava taimi, ma leai ni tomai e ausia ai le tele o faʻamanuiaga. E faigofie atu foi le matamuli. E te le manaʻomia le avea ma tagata aʻoaʻo e fautua mai e masani ona e masani ai o ou lima mai le drywall. Aisea - E manino ai: O mea e taugata tele, o tekinolosi e iloa, faigofie ona galulue ma, o le iuga e lelei.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

O lenei ituaiga e i ai faitotoa pe a uma ona faʻapipiʻi - e tatau ona e faia

O se mea masani o loʻo masani ai o loʻo faʻaaogaina e teuteu ai i totonu. Afai e iai le manaʻoga e fai se malologa i fafo poʻo totonu o le potu susu - e tatau ona e faia le susu-faʻamaonia. O le mafiafia o pepa o le masani lea, pei o le faaaogaina mo puipui - 12.5 mm.

Ina ia e galue, o le a e manaʻomia se pepa talafeagai siliva, e te ono manaʻomia le faʻaalia o ni tulimanu ma alu ese atu ofi. O le a ou manaʻomia se mea e manaʻomia ai le tuʻuga: Tapuni le slots ma aumai mea uma i le tulaga masani.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

O lea e ono foliga mai o faitotoʻa pe a maeʻa le malifa o le iggsocardon, ma e mafai ona e faia oe lava

Sauniuniga mo le Faauma

A o le i amataina galuega ile maeʻa ole faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa o faitotoa, o fesoʻotaʻiga uma e pa puipui, lea e tatau ona ui atu i faitotoʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tuʻuina atu le faitotoʻa i le faitotoʻa, e mafai ona avea ma uaea uaea, ma lana lalagaina o le faitotoʻa, ma isi. Afai o mea na tutupu o potu o potu o loʻo tusia, e mafai ona avea ma se telefoni cable pe mimilo e faʻafesoʻotaʻi le Initaneti.

I le osofaʻiina o fesoʻotaʻiga talafeagai i le va o le faitotoʻa faitotoʻa, ma le malosi, e latalata i le pa puipui i luga o le fafie. O mea fuā e le sili atu nai lo le 1/3 o le volume o slots: e faʻalauteleina tele ma e mafai foʻi ona aumai le laupapa faitotoʻa. O le mea lea, afai o le atigipusa o loo 'Woodenl, mo sina taimi seia oʻo ina faʻatagaina le tali e faia ai le setiina o papa e mautinoa le faifai pea.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

Faamauina o faitotoa o faitotoa ma o latou lava lima e amata i le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa i le va o le faitotoʻa ma le puipui

Ole taimi e manaʻomia ai le faigata o le foom e faʻalagolago i le vevela ma le le gaoia o le ea, ae o le averesi o le 8-12 itula (mo nisi o aso e ono manaʻomia). O le sili atu o le palu o le a vavae ese mai i le naifi, pipili, o loʻo lelei tausia, aveesea, paʻu pe palapala ua salu ai. E mafai ona e amata galue i le faaumaga o faitotoa.

Faʻafefea ona fai ni faʻasolo mai Mrwall

Faatulagaina o faʻapipiʻi mai le Drywall, e taua le saʻo ma saʻo fua fuaina o elemene talafeagai. Mo lenei fuataga o le mamao ese mai le faitotoʻa faitotoʻa i le tulimanu i ni nofoaga, fuaina le maualuga o vaega manaʻomia. Fualaʻau e faia mo itu taʻitasi eseese: e seasea lava puipui e maua ai le atoatoa geomotry.

Mataupu i luga o le autu: O le laulau a tamaiti Dy: Mea, Meafaigaluega

Uma o fuaitau e faʻaaoga i se pepa o le digwall faʻafesoʻotaʻi laina. Toe faia mea uma ua faia ma, pe a fai e saʻo mea uma, tipi ese.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

E foliga mai e foliga mai e pei o se "mamanu" mo fasiga mai mūgutu

Tusi ata

Oti le mea e sili ona faigofie: E te manaʻomia se lelei pepa naifi, o se laina umi (mita poʻo isi) ma se laupapa laupapa. O le faipule e apalai i le laina autu, o loʻo faia i se pepa ma se naifi ma le sifi, tipiina o se laupepa pepa laupapa ma taumafai ia le itiiti ifo ma le faʻamalosi tino. I lalo o le nofoaga na faia ai le vaega o le a tataina le pa ma teisi i luga o le pepa i luga o le fasi. Gyptum o le gagau, ma toetoe a atoatoa lelei i luga o le laina tipi. O mea uma o totoe - tipiina le pito i lalo o le pepa malo.

O le vitio faʻaalia ai le auala e tipi ai le dromwall e aunoa ma se vaʻai.

I lenei auala, e faigofie ona tipi mūmū i se laina sao. O le mea o loʻo manaʻomia ai laina laina e faʻaaoga ai le tipi mo uʻamea - E i ai lona nifo laititi ma toetoe a le o le auvae pepa laupapa. Faʻaoga se isi electrolovka, ae o le tele o le pefu e matua tele lava. E mafai ona e tipiina i le naifi po o Jigsaw ma i se laina sao, pe a fai e te le fiafia i le auala muamua.

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o Giskorton Steppes

Oti ese mai le Plasterboard O mea e mafai ona setiina:

  • i luga o le mauga osam;
  • Peace;
  • i luga o le faavaa.

I luga o le mauga

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

Gyptum fombam "stip" mafai i se tasi

Faʻatulaga pepa taʻavale i luga o le mauga o le mauga e matua faigofie lava. Ae e mafai lava ona e faia lenei mea i le mea e tupu ai e leai ni pu tele i luga o malifa. Afai o le atuatuvale e oʻo atu i le 3 cm, e mafai ona e faʻatulagaina ni malifa i le taimi e tasi, e naʻo le tele o kapeti o loʻo faʻatumuina i le folauga (i se isi mea 1/3 mai le ipoleni.

Afai o le le mautonu e loloto atu nai lo le 3 cm, latou e sili atu le muamua-latalata i le sima mortar po o tomai mo le amataina o le sipuni.

O le faʻasologa o galuega pe a faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa mai mūmū i luga o le mauga o lena mea:

  1. Saunia se platform (aveese le pefu le pefu ma pa'ū ese fasi, tumu i se tele loloto o le amu ma mea leaga) i le pito i tua o le bartwall e sili atu).
  2. Faʻapipiʻi le elemene i le nofoaga, oomi le puipui, e pei ona tatau ona tu lenei fasi.
  3. Aveese ma tuu i le itu o le 5-8 minute. Sa tumau ai Hammim i luga o le pa, ma i luga o se laupepa o le laupepa. I ni nai minute, na faateleina i ni tusi.
  4. Faʻapipiʻi se vaega o le malifa o le nofoaga ma fetaomi lelei. Alu i se tulaga o se tulaga e taofia ai le teena o le folauga (12-24 itula).
  5. Tapuni le avanoa i le va o le fanua o le eleele ma le pa puipui.

Sulu mai le goto ifo ua faia, tumau galue i le faauma.

O le le lelei o lenei metotia e matua ogaoga. Muamua, o le itu ma le itu o le itu o loʻo manaʻomia o loʻo faʻatatau i le taimi nei, a leai e le mafai ona faʻapipiʻi elemene. Lona lua, o loʻo iai le ono mafai ona finau le galuega o le a finau / o le a oʻo mai. Lona tolu, e i ai le gaogao. Ia, o le mea sili ona taua - o le mauga e le sili ona talitonuina. Ae o meaʻai a le faitotoʻa e faigofie ma vave lava.

Tusitusiga i luga o le autu: Busined Bords faia oe lava

I luga o le pu

Nai lo le o le fasilaau o le "pupula", o fasi mea tipi e mafai ona faamamafaina lototetele:

  1. O laupepa e faʻaaoga i pepa mai le faʻamamaina i le setete o le palu o le paste o le galuega mo le galuega ma sima (sili atu - e sili atu, e sili atu "pipii"). E tatau ona latou tu faʻataʻamilo le alatele ma nisi nofoaga i le ogatotonu.
  2. Ua faʻamamaina mai le pefu ma le cracked tuai swap plaster faʻapipiʻi ma se fasioti tagata ma le vai.
  3. Faapipii le galuega i le nofoaga ma fetaomi lelei. E mafai ona e malolo i le vaalele o alofilima ma "lulu" o se vaega mai le isi itu i le itu. Lagona na amata ona malepe le sipuni, ma se fasi mūlwall "faʻapipiʻi".
  4. Afai o se fasi fasi e fufusi ma le faʻaoso, e mafai ona e tuʻua seʻia oʻo ina tatagi le mana (mo le aso, i nisi taimi lua). Afai o le elemene e puipuia pea ma mafai ona feʻaveaʻi, e manaʻomia le le mautonu. Sili atu i le pito ma i le ogatotonu. Tuu i lenei pepa ia le itiiti ifo mo 10-12 itula. Ona mafai lea ona aveese ma faʻatali le faaleaogaina i tuaʻoi ma faʻatalitali atoa le faʻamago.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

Metotia mo le faʻaaogaina "o ata" mai Putty e mafai ona eseʻese. O le mea autu o le tausia lelei le elemene

O le le lelei o lenei metotia e tutusa. E manaʻomia le tala lea o le maliona i luga o pupuni o loʻo faia i le tatou fale mautotogi. Tusa o le 9 tausaga talu ai, ma lava - leai ni faafitauli.

Luga o le faavaa

E tele lava taimi e faʻaalu ai, ae o le sili atu le faʻatuatuaina ma lautele e faʻapipiʻi ai ni fasipepa mai le drywall - i le aoina o le faʻavae. Frames faia laupapa laupapa pe faʻapitoa faʻapitoa.

Taiala o loʻo faʻaalia i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le tulimanu. I le va oi latou, i le mamao o le 50-70 cm tuu le tamai osofaiga.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

E faʻapipiʻi ai malifa mai le palapala ma ou lava lima, na muamua aoina ai le faʻavaʻa. E mafai ona faia i polofesa po o pou laupapa

Faatasi ai ma lenei metotia e i ai le tasi vaega: O fua o loʻo faia pe a uma ona faʻapipiʻiina le faʻavae. O le tipiina o vaega e tuu i totonu ma malupuipuia ma le fesoasoani o fao.

Afai o loʻo potopoto le faʻavaʻa mai faʻamatalaga, e manaʻomia ai le faʻaaogaina o tagata, pe a fai o le uamea, afai mai pa - luga o fafie. I soo se mataupu, e manaʻomia ma le faaeteete e mimilo: ina ia aua neʻi taʻe le atigipusa. Afai e te toso malosi, e mafai foi ona pa pe toe fai le ie. O le tele o le faʻaipoipoga o lenei ituaiga o le a agaʻi atu i le mea moni o le malifa mai o le drywall o le a leaga e taofia.

Faamau i Slots ma le mamanu o le pito i fafo

O le au maimoa o loʻo paʻi i luma o le faʻauma o le malifa i luga o le faitotoʻa - faʻamaufaʻailogaina avanoa. E mafai ona faʻataʻitaʻiina e se lipine faʻapitoa e faʻamaufaʻailo ai tulimanu, ona seʻisi lea. O lenei metotia e fiafia i se nofoaga o loʻo fesoʻotaʻi ai le PlarkBardboard ma le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo le mea e fesoʻotaʻi ai vaega o le stipe. Afai o avanoa iinei na avea ma tamaʻi laititi, e naʻo le pau lava le mea e mafai ona manogi i le punou ma ogatasi lelei.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

O le faapipiiina mo le faʻamaeʻaina o tulimanu e mafai ona avea ma pepa poʻo le fiberglass. O mea uma e lua o loʻo faʻapipiʻiina ma a latou galuega - taofi le taʻe

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo i totonu o le potu malolo: Fautuaga mo le Filifilia

Mo le faasinoga o isi itu, o lo o tele foi auala. O le muamua o le faʻapipiʻi lea o le lipine tutusa e faʻauma ai tulimanu. Ae o le metotia lenei e talafeagai pe a fai o le itu ua sologa lelei, e leai ni faʻafitauli. E seasea lava le tulaga o mea fou. Alto e masani ona masani ai le vaega e tatau ona "galuega faatino." I le tulaga lea, o se uʻamea gaʻo tulimanu ua faʻaaogaina. E lua itu e galue ai, ia mafai ai ona latou tuʻufaʻatasia i le tele o auala:

  • i luga o le pipili fasi;
  • luga o le tapuvae lima;
  • i luga o le tagofiaina o le telē poʻo le faʻailoga.

Ile tulaga o keriniua, e tatau ona e faʻaeteete: E mafai ona paʻia pe a aoga. A aotelega, o lenei metotia e talafeagai, ae o lea, afai e faʻamatagi le laʻau toetoe lava atoatoa.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

Faʻapipiʻiina tulimanu, faʻapipiʻi mai le drywall mulimuli ane tuʻu i le faʻasologa - putty

O le au mea e faia o loʻo faʻaalia e ala i le tulaga ma le tutusa le vaalele ma le puipui autu. O loʻo faʻatumuina Infods i le faʻaleagaina i le tulaga o le pasty ma le loto mautotogi. Mo le uluaʻi Peraimeri, faʻaaoga amata amata o tootoo. A maeʻa ona mago, uma le masani ai ma se faʻailoga faʻapitoa. O loʻo faʻaaogaina ae le o le oneone, o le mea e tuu ai le paʻu i taimi uma. O le Grid mo sanding Stutty faʻatau atu i le lava faleoloa i le mea o loʻo faʻatau atu ai le laupapa. I luga o le mea i luga, ona faʻaaoga lea o se vaega o le faʻaumaina, tulaga tulaga E maeʻa ona faʻamago foi, e tatau ona aumai i se lelei e oʻo mai lava. Fai tutusa le mea faapena, naʻo le sili atu manifinifi.

Afai o loʻo ia te oe se ofu ma le paʻu foliga foliga mai e faigata, faitau pe faʻapefea ona fai ni malifa mai le MDF. E mautinoa e leai se totoa.

I se tulaga lautele, e aunoa ma lou poto masani, o olo olo malosi e faigata tele. E tusa lava pe o le galue ma le nofoaga. I le faʻapipiʻiina o uʻamea uamea na faʻamamaina, matou te faʻafaigofie la matou galuega. Ae ui i lea, e le masani ona aoga i taimi uma. Ae i lenei tulaga o loʻo iai se auala i fafo: faʻatonutonuina o tulimanu tulimanu. E faʻapipiʻi pe a maeʻa le maeʻa o puipui. Ua filifilia i tatou i le faitotoʻa o le faitotoʻa, poʻo le leo o le tini. Faapipii i luga o fao vaivai. Pau le mea e te manaʻomia o le tipiina o latou i lalo i le umi manaʻomia. Latou te tipiina i ni mea masani seleulu. O iinei o le mea autu o le pito i luga e tipi ese ai le tulimanu i lalo ole 45 °.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

O le tulimanu tulimanu mo slupe o le a lalafi uma ai mea leaga

Afai o le sitaili o le teuteuga e sili atu le talafeagai mo fafie, e mafai ona e mauaina se tulimanu tutusa ma mai fafie.

Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

E mafai ona e faʻatulagaina se tulimanu pito i fafo o le malifa ma le laupapa laupapa

O le mea moni, o le matafaioi a se 'olo o le tulimanu mo slopes e le gata o se teuteuga. O loo puipuia lava le tulimanu mai le faaleagaina. Talafeagai lelei mo faitotoa ulufale. Afai e faʻaolaina mea uma e le pepa puipui, na te puipuia foi i latou mai le faʻaleagaina, lea e masani ona tupu. Na o Pau le upu atoa na faia mai le Deggedwall, ma o latou lava lima.

O nei metotia uma mafai ona tuʻufaʻatasia, pei o le vitio.

Faitau atili