O le a le mea e fai ai le kapeteni

Anonim

O le a le mea e fai ai le kapeteni

O le umukuka a Kesmur ua mamanuina e faʻamalieina ai tagata uma o tagata faʻatau i tuutuuga o fugalaʻau o fugalaʻau, sitaili ma lelei mea. O le filifiliga o le umukuka meaafale atonu o le pito sili ona taua o le fale i totonu o le fale. I le avea ai o se tulafono, o le au e aofia ai le tele o taimi avanoa - o pisi kuka, talanoaga, fiafia lauti. O le mea lea, o le umukuka o lo o taua tele mo tagata nofoia taitasi. Ma le isi, o mea mo le gasologa o ulu o ulu ma, e tusa ai, o tau o tinoitupe.

Filifiliga Faʻafaitau mo le filifilia o mea ua maeʻa, faʻapea foi ma le tagata taʻitoʻatasi, gaosia i lalo o le faʻatonuga. Castor House ofoina atu se tele o le malosi o le umukuka meaafale (i le lisi e tusa o le 100 ata o mea uma o le ulu). E i ai ata eseese o le faatinoga (mai le tamaoaiga e sili atu ona taugata, Elite).

O a mea e fai ai meaafale

Tele o mea mo le gaosiga o ulu o le a fiafia lava i le sili ona manatu o tagata kalani. O lea la, o le umukuka e mafai ona faia i laʻau masani, taulalaupapa, laʻau laʻasaga i le tele o faʻasologa o maʻa masani, tioata, plastic elemene.

Umukuka meafale faia o ni laʻau faalenatura, e faʻatatau i le tausiga talafeagai ma le faʻagaioiga o le tumau, siosiomaga faauo, foliga aulelei. O loʻo gaosia e tusa ai ma tapulaʻa faʻapitoa o le umukuka, e mafai ona i ai eseese ituaiga. Tetee i le faʻaleagaina o le faʻaleagaina, ae le mafai ona faʻaopopo i le maualuga o le susu ma le la. O le tala o le natura laʻau e tele i lona fausaga, talafeagai mo potu ulavapapa.

O le a le mea e fai ai le kapeteni

Paʻaga Pamuta

O le faʻailoga o le kapeteni o loʻo faia foi i totonu o le kamupani, ua lauiloa o lona toʻafilemu, aoga, tupuaga tupuaga. O le tele o se faʻavae, e maualalo ma taugofie tau o le a maua ai le umukuka mai le MDF. Faʻatusatusa i le laʻau, o lenei mea ua maua mai e le gaosiga o mea totino umukuka e sili atu ona tamaoaiga ma faʻatauaina.

E masani ona vaega o mea o loʻo tuʻufaʻatasia ma tulaga uma o agafesootai manaʻoga ma tulaga faatonuina. O nei mea e talafeagai lelei i ituaiga uma o le gaosiga, pisia, faʻaaoga ia enameme, lea e mafai ai ona faʻaalu lanu ma stylistic fofo i le gaosiga o umukuka. Ae e faʻaititia le teteʻe i le faʻaleagaina o mea leaga ma le susu.

Mataupu i luga o le autu: fausia se atunuʻu faleuila: Poloketi, ata, lapoʻa

O le umukuka a Kestor mai le lamepan chipboard tumau, tumau, taugofie. Ia uaʻi atu i le tusi faʻamaonia lelei: E leai se afaina o le tino ma le soifua maloloina o le tagata, tatou fai mai mo le fausia o meafalefalefale meafale. Lapataiga Chipboard - o mea e tumau, tetee i ituaiga uma o mea leaga. O le lanu fofo e faʻatapulaʻaina i luga o le lauʻeleʻele luga.

O le a le mea e fai ai le kapeteni

Umukuka mai le kasi

I se faʻaopopoga, o le gaosiga o ulu ulu o ulu o loʻo o faatasi ma isi inisi i le ata e ala i le faia o vaega mai palasitika, tioata, eseese uʻamea fausaga. Tuʻufaʻatasia mea e mafai ai ona e faia ni meafale faʻapitoa ma manaʻoga o tagata e ona. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina mo eseese stylistic ua faʻatumuina o totonu o loʻo i totonu o le totonu o le totonu.

Umukuka fuafuaina

O le a le mea e fai ai le kapeteni

Island umukuka ituaiga

O loʻo maua mai e le 'olo i le umukuka mo ituaiga uma o le potu umukuka o fuafuaga:

  • tuusaʻo;
  • motu;
  • pensisiular;
  • tulimanu;
  • P-foliga;
  • tutusa.

Faʻasaʻo fuafuaga e talafeagai mo tamai umukuka, o le a sologa lelei alu i le potu malolo, carridor po o le karkey. O le motu e foliga atoatoa i le sikuea, potu tele o le mea e mafai ai ona maua le fua. O le Pensisiular Josechen e tautua e tuu ese ai le galue ma le '' 'ai vaega o lapopoa ma le tele o potu. O le tulimanu o le itu e talafeagai mo le utiuti avanoa e faʻaaoga ai i le tele e mafai ai (aofia ai uma ergonomoc meatataʻa).

O le umukuka faʻapipiʻi e fetaui lelei mo potu o le ogatotonu, ma mo le maliu - o fuafuaga tutusa.

O le a le mea e fai ai le kapeteni

Manuia tuʻufaʻatasiga o lanu i le umukuka headset

Faiga '

O le umuku a Ketches o loʻo aofia atoatoa ai i totonu o le mamanu i totonu, e pei ona tele se filifiliga tele o mea ma meaafale. O lea, o le HII-techenttsETETTT O loʻo tuʻuina mai (o loʻo iai mo le faʻaaogaina o Technical Egesciec tekinolosi, o loʻo faapipiiina nei meafale). Uma asoa uma e fetaui ma le au filifilia o le headset. Uamea vaega, lanu lanu, lanu aginalsism e mafai ona ausia ai le iʻuga manaʻomia. Fuafua o le a fesoasoani i tagata leoleo ma tagata tomai faapitoa i le gaosiga o meaafale.

E i ai foʻi le filifiliga o le masani a umukuka i luga o le umukuka o loʻo faʻaoʻo atu ma mea o loʻo faia i pastel e fai i le pastelnin lanu ma faʻamamafaina le tulaga o le e ona le tagata e ona.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaeluaina le potu ma se ie puipui: potu malolo, potumoe, tamaiti

O le a le mea e fai ai le kapeteni

Faapitoa sitaili

O loʻo maitauina le fale kalapu a Castor. O faʻataʻitaʻiga na faʻatinoina mai ni mea masani, tuʻufaʻatasia i latou (mai laupapa, faʻaupu i maa masani). E faʻapea foi ona faʻaaogaina i cuisines i le atunuʻu itu, o loʻo momoli mai i le tele o mea teuteu teuteu.

O faʻataʻitaʻiga i ona po nei ua faʻailoaina e vali, mea faaonapo nei, faa- taimi lelei o le potu. O le uiga o le faʻaititia o le faʻaititia o le faʻafanua, o loʻo tuʻufaʻatasia ai ma le faʻaaogaina o le umukuka ma foliga o le umukuka.

Sport mamanu, gaosia meafale o mea ese o le tele stylistic faatumu ma malaga. Le uiga lelei o le gaosiga ma le natura o mea ua faʻamaonia e tusi faʻamaonia ma tagata faʻatau manatu.

Faitau atili