Faʻafefea ona aveese le manogi o le utine i luga o le sofa o se tagata matua

Anonim

Faʻafefea ona aveese le manogi o le utine i luga o le sofa o se tagata matua

O tagata taʻitasi e saili e iai lona fale i le atoatoa atoatoa. Ae ui i lea, o nisi taimi e i ai tulaga, o lea e foliga mai ai e foliga mai e leai se ala i fafo. O se faʻafitauli faapitoa o foliga o nofoaga i luga o le faʻamalosi meafale ma le manogi o le faʻamalosi o se tagata matua, o se tamaititi poʻo se manu. Faʻafefea ona aveʻesea lenei faʻafitauli?

Faʻafefea ona aveese le manogi o le urine mai le sofa

Afai na e tupu e fetaiai ma se faʻafitauli - o le mea e sili ona manaia. O le mea lea, e manaʻomia le faʻasaʻoina i se taimi vave. E aoga le maitauina aʻo le i amataina le faia, e manaʻomia le fuafuaina o le mafuaʻaga o le filogia. Eseese urne ei ai se isi vailaau Ma, i tulaga taʻitasi, e tatau ona e filifilia lau auala e faʻaitiitia ai le manogi.

Ioe, o tulaga e mafai ona matua tele lava. E i ai se tasi e galue malosi, ma mafua ai o ia mo se toeaina, e iai se tamaitiiti sitane, ma e tele lavavave le sao o se tagata i ana fagafao. Tusa lava pe o le a le mafuaʻaga na mafua ai le foliga o nofoaga ma manogi o nofoaga ma manogi, e manaʻomia ona aveese ia i latou.

Fautuaga! Afai o le faʻafitauli ua mauaina i le taimi lava na maeʻa ai le "faʻalavelave", taumafai e ataata i lenei nofoaga ma le mamago solo ma faleuila e sili ona maualuga. Aua le faʻasao i lau uo teine, aua e te le faʻatagaina le faʻauiga e ati i totonu o le sofa.

O le malamalama o loʻo faʻaalia e le urine e tosina ese ai, seʻi o tatou mafaufau i metotia o le tele o le manogi le lelei manogi. Ia amata i le, Tatou talanoa pe faʻapefea ona aveese mai le sofa o le matua.

Faʻafefea ona aveese le manogi o le utine i luga o le sofa o se tagata matua

Auala e aveese ai le le fiafia le manogi ma le le lelei

Masalo o le urouri o tagata matutua ua aveese mai le meaafale sili ona faigata. E ui i lea, o loʻo iai metotia, ma o le a tatou talanoaina faʻatasi ma i tatou.

Tele taimi, o feces o tagata matutua e mafai ona aveeseina le faaaogaina o ia mea:

  • vodka;
  • au kolori
  • Amonania;
  • Eseese o le auvae.

Faʻafefea ona faʻaaoga le vodka? O lenei metotia e aoga aoga pe a tupu le tulaga i ni nai minute talu ai. E faia lenei mea, ave laa.

  1. Liligi se laititi o vodka i totonu o le koneteina.
  2. Saunia se mama.
  3. Faʻaaoga se aofaʻi o vailaʻau mo le filogia.
  4. Ua poloka le tele o taimi.
  5. Tuu mo 2 minute.
  6. Toe fai le galuega.
  7. Spice o se sponge i vai mama ma solo le nofoaga o le filogia.
  8. Faʻaaogaina le totigilima mago, aveese uma faʻailoga o le suavai tafe mai le sofa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se pepa puipui mo se tamaʻi alatele: o talaʻaga o lesona

O le chlorine o se sili manogi leaga. Ae faafetai i lenei mea, e sili atu ona lelei. Faatasi ai ma Lana fesoasoani, e mafai ona feagai ma na le filogia, lea na tupu ai se taimi i le 'autūfalefale atu. Faʻafefea ona faʻaaogaina?

E mafai ona e faʻaaogaina se laititi o mea i luga o le pisia. Ae ui i lea, afai e lapopo i le nofoaga, e sili le taumafai e fai i le vai. Vai ma lenei tuʻufaʻatasiga paʻu. Tuu le minute mo le 15 minute. Ona fufulu lea ma se mama mama. Tuu mago.

TAUA! Manatua o Chloric o loʻo faʻamalosia foʻi meatotino. Aua le faʻaaogaina lenei metotia mo meaafale o lanu malamalama.

Afai o le 'ava a Amalia e masani' auʻauna ma le 'ava mālosi, o le a e ausia le faʻamanuiaina o le manuia. Saunia le fofo. Faaaofia ai i le mea e sili ona leaga ma alu lelei. Ia manuia tele. Aua le pai atu i se mea mo le afa itula.

Ma, faʻaaogaina vai mama, faʻapipiʻi luga mea manogi. Toe fai gaoioiga uma i le tele o taimi. I le faaiuga, aua nei galo e fai uma le susu i le lelei tele i le tele e mafai ai ma alu e moe i le ea.

O nisi, pei o le moa, po o Amonana, e mafai ona maualuga le maualuga o manogi manogi. O le mea lea, e sili le faʻatinoina o taualumaga i le ea fou, poʻo le itiiti ifo ma le matala matala.

Aua le fiu le tupe e ofoina atu i faleoloa. Tele o latou e matua aoga. Faitau le maopoopo lelei mo le faʻaaogaina. Gauai atu pe o loo tauivi ai ma lagona uro. Afai ioe - ia e filifilia ma filifili.

O le taimi nei o le taimi e talanoa ai pe faʻafefea ona faʻamamaina le sofa mai le tulaga o parg paces.

Faʻafefea ona aveese le manogi o le utine i luga o le sofa o se tagata matua

Aveesea o le feline po o le maile minine

E i ai foi le tele o tupe mo lenei faamoemoe:

  • manganese;
  • hydrogen peroxide;
  • sua o le tipolo;
  • peitai;
  • fasimoli fasimoli;
  • peda ma le vineta;
  • ie lino;
  • Polokalame saunia lelei mo tapenaga tapenaga.

Tusimatau i luga o le autu: Fuafuaina o le kapeneta cuupe faia o oe lava - lagolago ma faitotoa

Ina ia aveese le manogi le lelei o le maile fefaʻatauaʻi ma le faʻamalosi meafale, e mafai ona e taumafai i le manganese. Peitaʻi, e mafai ona faʻaalia manino mai o lenei metotia naʻo mafai ona faʻaogaina i palepama, a leai e mafai lava ona tumau i ni nofoaga le talafeagai.

Saunia se vaivaiga vaivai o Manganese. E tatau ona valiina i se vaivai piniki lanu piniki. Ave le solosolo ma susu i lenei fausaga. O lenei ua televave le tele o le nofoaga e maua ai le suavai. Alu mo le 30 minute.

A maeʻa lenei taimi, o le faʻagasologa atoa e mafai ona toe faia. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tampered fomton, solo ese lenei nofoaga. Ua mago nei. Mai le amore o le a le tumau se mea.

O le tutusa manatu o le mafai ona faʻatinoina le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide fofo. O lona uiga aua le manaʻomia le fanauina. Ua lava na ona apalai i se mea filogia nofoaga.

O le tulafono, o le aciry acid o loʻo i totonu o le feces e leaga. Faʻafefea ona faʻafetaiaʻi?

O le sua suamalie e acid, ma ai, o nisi, o nisi vaega o le Mea sa mafai ona soloia. Faʻaaoga se tele o le sua o le tipolo i le uunaiga o meaafale. Tuu mo sina taimi. Aua le faʻaaogaina lenei metotia i luga o le pito i luga. Tatau ona faʻaleagaina lona faʻamaoni.

Soda ma le vineta - o se lautele o lona uiga o le taua tele le manogi. O lenei metotia e sili ona aoga pe a pa'ū i le Sofao inisiua talu ai nei. Faʻafefea ona faʻatino lelei le taualumaga e ausia ai le maualuga o le iʻuga?

  1. Faʻasusu se paʻu o le soda space.
  2. Tuu mo le 7-8 minute.
  3. Aveese le toe vaega o le faʻaleagaina o le faʻaaogaina o se vailaau fofo.

Ile faʻagasologa o le galuega o le ai ai se uiga faʻapitoa, pei o le Soda o le a maasiasi e le vineta. Ma o le a mou atu le manogi o le a mou ese atu ma le ala mai le urini i luga o le sofa.

E mafai ona aveese le fasimoli a le tamaoaiga ona ua uma ona sili ona gaʻo "ova" pisia. Saunia Cashitz, tolotolo se laititi o le fasimoli o le fasimoli i luga o le saoasaoa. Apalai i luga o se pisia. A uma le 30 minute, fufulu lenei nofoaga ma se tammon, tele mou atu i le vai.

Mataupu i luga o le autu: Sauniuniga o le lime-faavae sipela

Tatou aʻoaʻo pe faʻafefea ona aveese le auala o le fetu o fanau mai meaafale?

Faʻafefea ona aveese le manogi o le utine i luga o le sofa o se tagata matua

Aveeseina o tulaga o le tamaititi

E talitonu o loʻo aveesea ai le URIN ma le lelei mai le lelei o meaafale o le meaafale o le mea faigaluega. O nisi tulaga, e le tatau lava ona faʻaogaina isi auala - o le manogi ma tulaga e mafai ona mou ese atu naʻo i lalo o le malosi o le vai, susulu ma le ea fou.

E ui i lea, o le tupe e maua ai le nofoaga e mafai ona togafitia ai le tele o mea:

  • vineta;
  • soloia le citric acid;
  • masima;
  • Hypopoupuulphite (o lenei vailaʻau o loʻo faʻatau atu i mea masani a oona);
  • pisia aveeseina;
  • Powder mo mea fufulu tamaiti.

O le faʻavae o le le fiafia o le tino ma nei auala e pei ona mo isi auala.

Ae, e le masalomia, e sili le aua le tau ma manogi le fiafia, ae puipui. Faʻafefea ona fai?

Faʻafefea ona aveese le manogi o le utine i luga o le sofa o se tagata matua

Puipuiga puipuia

Ina ia aloese mai faalavelave, matou te fautuaina e te tausisi i nisi tulafono faigofie.

  1. Aua le faʻatagaina manu e nonofo i luga o sofa. Ia avea o se tulafono o lou fale.
  2. Afai o se tamaʻi tamaititi i le fale ma e te iloa e mafai ona ia "faia pisinisi", faʻaauau le ata tifaga i lalo o ia. O le mea lea e faatatau i mataupu pe a e tatau ona te tausia mo tagata matutua pe maʻi.
  3. Mo tagata ma faʻamaʻi o le urinary system, e fautuaina le faʻaaogaina o le popo, Aemaise pe a tatau ona latou nonofo i luga o le sofa.
  4. Ia o le a le manaʻo manu e "nofo ai" i luga o lou Sous, salalau foi o manogi o fualaʻau 'iā te i latou. O le a faʻafaigofie lau sini e puipuia ai pusi ma maile i luga o au meafale.

Faʻafeiloaʻi i nei fautuaga faigofie, ma sa le fiafia le manogi o le vai o le a le faʻaleagaina ai lou olaga.

Faʻafefea ona aveese le manogi o le utine i luga o le sofa o se tagata matua

O le vitio i lalo o le a fesoasoani e iloa ai le autu o le tusitusiga.

Faitau atili