Faʻafefea ona fai se moli moli i le potu malolo ma ou lava lima?

Anonim

Fai le matagofie ma faʻalelei moli ma o latou lava lima mo le potu malolo e le faigata tele. E te manaʻomia ni mea faʻamaualuga-tuʻituʻi mea, taimi avanoa ma sina fantasy. O ai na manatu o le moli na faia mai le palasitika fagu poʻo mama mai le pia e mafai ona teuteu le potu malolo? O le a foliga mai o le a foliga o se tasi e foliga mai e leai se tasi e mateina mea na e oso mai ai.

Faʻafefea ona fai se moli moli i le potu malolo ma ou lava lima?

Fai se moli uila ma ou lava lima faigofie lava, e te manaʻo e fai ai ni onosaʻi ma le saʻo.

Palasitika fagu chandelier

O le a aveina:

  • Manifinifi ma mafiafia uaea;
  • pulufana ma eletise eletise;
  • fagu palasitika;
  • taamilomilo-taaloga ma tolopo;
  • Sosooc seleulu;
  • Faigofie iron.

Muamua lava, e manaʻomia le faia o se uaea o le uaea o le uaea mai le uaea. E tatau ona e faia 1 tamai mama ma spacks ma 1 lapoa lapotopoto. Ma e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o mama ma kita o le kamuta, e mafai ai ona faia lea mea i totonu o le uʻamea uʻamea, ae afai o se galuega faapena e foliga mai o loʻo avea o le soʻotaga o le vaega ma le fesoʻotaʻiga uaea o vaega ma le penefiti uaea. Faʻaaoga laina lapotopoto e ogatasi ai le uaea. A e manaʻo, e mafai ona e valiina le faʻavaʻa o le arasol vali pe faʻapipiʻi ma se manifinifi masaga, ae e le o se mea manaʻomia.

Faʻafefea ona fai se moli moli i le potu malolo ma ou lava lima?

Faasologa o le gaosiga o chandeliers mai fagu palasitika.

Mai le fagu palasitika, ua tipi ese le ua ma le pito i lalo, maple o ese mai ese mai le vaega o totoe. E le manaʻomia le pipii i le tasi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Amio o le Aufaʻano, e manaʻomia le toe faʻaleleia o itu ma vae o lau. O pu mo le fesoʻotaʻiga e faia se vevela o le taʻaloga o le taʻaloga poʻo atigi. Le isi, na latou faʻapipiʻi laulaau i luga o lamepa, mo lenei faʻamoemoe latou te faʻaaogaina se uaea manifinifi. O laulaʻau e tautau i luga o le mama pito i lalo i se auala e i ai le paʻu-lalo casecade.

Fai se moli moli i totonu o le potu malolo mafai ona maua mai i lalo o fagu palasitika. I lea tulaga, e manaʻomia le faia o se paolo o 3 mama o eseese aofaʻi e fesoʻotaʻi ma se laina fagota. O le pito i luga (o le sili sili ona mama) e faia ma alavai ma se tamai mama i le ogatotonu (mo le faaofiina o le pulufana). Sosoo mai le averesi lio, o le mama o le lapoa laititi o nonoa i ai. O le nodules le amanaiaina le urorist oron pe malamalama.

Tusitusiga i luga o le autu: tuu i le faasologa o le taele tuai

Dneyyhko o le tipi ese mai palasitika fagu (e sili le faʻaaogaina o se mea manino lanu pe lanumoana pusa). E tatau ona maua ni fugalaʻau ni fugalaʻau lima-afifi, pe a e manaʻo, e mafai ona e vavaeina le faʻaopoopoga i peea taʻitasi. O itu e tuaoi ma faʻataʻamilo le tagata fai olomatua, pe faʻamau lona vao, ona tuʻu loa lea i totonu o se fagu fugalaʻau i totonu, tausi le 1-2 sekone, pe a uma ona latou ave ese. Faʻafesoʻotaʻi pu mumu i le 4 aife o le lima.

O le tapoleni ua tuʻufaʻatasia i se siaki siaki, ae o vaega o le fagota i le va o lanu e tatau ona maua mai le 6 i le chandeeier o le a liliu ese ai le tatalaina ma le malamalama. O le muamua ma le lona lua au e faia i se auala e ufiufi ai le pito i lalo, ae o le lona tolu (mulimuli) e mafai ona faia i foliga umi. Aemaise le matagofie o le a vaʻai o le a vaʻai i le potu malolo ma le maualuga o le taua.

Maualuga-Tech Chandelier

Faʻafefea ona fai se moli moli i le potu malolo ma ou lava lima?

Ina ia faʻamau ai le mama mai le pia, o le a e manaʻomia se uʻamea uʻamea poʻo uaea.

O le a aveina:

  • Mama mai bere apa;
  • faamemelo;
  • pulufana ma le eletise malosi;
  • uaea.

Fai se chandelier mo le pito i luga-tech o le potu malolo mai i le masani o mama amata mai i beer mafai ona maua ni meaai. Mo Lamphar, o le a manaʻomia ona e faia 2 mama o le tutusa lapoa mai le uaea (leai se manaʻo e faʻafesoʻotaʻi latou). O le mama pito i luga e faia ma spacers ma se lio i lalo o le pulufana i le ogatotonu. Le isi, o mea uma e matua faigofie tele: o mea uma o loʻo faʻagaioia i le afa, o le vaega o loʻo faʻatumauina i luga o le lio.

O le lalagaina o loʻo faia o loʻo faia i se siaki siaki, pe i le ituaiga o fasi pepa e fesoʻotaʻi ma le manifinifi uaea. O le filifiliga muamua o se faigata sili ona faigata, pei ona tipi uma mama ma pulupulu po o seleulu mo uamea. Ona faʻapipiʻi lea o le pito i luga o le 2 latalata (pito i luga) mama, e maua ai le lalagaina o le checkker poloaiga e pei o le meli.

Mo le gaosia o fusi, e le manaʻomia le lavea o se mea, ma o loʻo faʻaaogaina le tasi ma le isi i le mataupu faʻavae o le filifili, ona faʻafetaui ai lea o laina i le manifinifi). O le pito i lalo o le chandeliers ua faʻasaʻo i luga o le mama lona lua, latou te tusiina le uaea, tuʻu le uaea i le taualuga, o le fesoʻotaʻiga nofoaga e faʻataua ai le taulima mai le fusi. Faatasi ai ma se moli moli, o lou potu malolo o le a maua ai se faʻapitoa manaia ma uiga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona togi le pupuni mo le fale ma o latou lava lima?

Mo le chandelier o le tautau e te manaʻomia:

Faʻafefea ona fai se moli moli i le potu malolo ma ou lava lima?

Le faasologa o le kali ata.

  • O faatautau o tautau;
  • uaea;
  • vili;
  • faamemelo.

O le curndelier i le sitaili o le maualuga-tekono-tekonogo mai le laupapa laupapa e mafai ona teuteuina soo se potu ola. Muamua o mea uma, e manaʻomia le faia o se uaea o le uaea lipa mai mama o le sili atu ma laʻititi lapoa (e mafai ona e faʻaaogaina le faaumaina o le moli tuai). I le pito o mea o loʻo tauleleʻa taʻitasi, e tatau ona e tautua pu mo le faʻapipiʻi. Ona faʻapipiʻi lea o le "tagata e tatau ona faʻaaogaina le uaea i le pito i luga o le moli o le lamepa, o suia ai i latou, ona aʻe lea i le pito i lalo o le laualuga. O le auʻai e pipii i se tulimanu, aʻo le mulimuli ane, o le faʻamatalaga mulimuli e tatau ona aofia ai sina laititi. A e manaʻo, e mafai ona e valiina "umia", ae e le manaʻomia uma, o le moli uila ma e leai se mea e foliga manaia.

Chandelier o Rose ma tioata

O le a aveina:

  • Tauaso o eseese ata - 3 pcs.;
  • O mea apani o manu fesami o manu manu;
  • kelu blues;
  • uaea;
  • Uamea solitulafono;
  • Leske.

O le moli o le Rose ma tioata foliga foliga sili ona fiafia. Muamua lava, e manaʻomia le faia o le faʻavae o mama mai le fafie lima, ua latou nonofo faʻatasi ma le tasi ma le isi o le fagotaga (lapoʻa, laiti, laiti). Ua faʻaofi le paʻu o le uaea i le pito i luga ma le pu e tuʻu ai le pulufana. O le lamepa sa sili ona vali i lalo o le lanu o pela.

Sosoo ai mai meaola o fugalaau. O le faia o lenei mea, e te manaʻo e tipi le laina fagota, fasi pepa (faʻafesoʻotaʻi) ma le fesoasoani a le kulimi o le laga, i le pito o le galugalu.

Afai e te manaʻo e tuʻu le 'ofu i se mamao mai le tasi, ona faʻaaoga lea o ni faitioga faʻapitoa mo le faʻapipiʻi.

O lea e tatau ona e faia uma auiliiliga. O lapisi ua uma o loʻo nonoa i le faʻavaʻa i le mamao o le tasi i le isi i le 3-5 cm (faalagolago i luga o le lautele o le pelati), o le pito o le laina fagota. E aliali mai se ata matagofie tolu-vaega ma se tafe o le sipai o ofu ma pefu.

Mataupu i luga o le autu: manaoga mo fale faipule i se fale tumaoti

Ia nai ai palota, e mafai ona faʻaaogaina le fale, o ia matata pei o silika, Allas, e lelei atoatoa Chuta, mo lenei faʻamoemoe. O le ie e le afaina ai ma le teuteuga o le starch ma faigofie fasimoli, ona tipi ai lea o pesega, tuu ia te i latou le foliga o seleulu a le vaega uamea (o se mea faigaluega I le ituaiga o le polo ma se 'au mo le gaosia o lanu o lanu).

O alatoto i luga o pesini o loʻo tuleiina ma se faʻamalologa sequel, a o le le tatau ona vevela tele. O le gaosiga o kanega i o latou lima o se mea manaia gaioiga lea o le a fesoasoani e le gata i le sefe, ae faʻaalu foi se taimi ma le penefiti.

Faitau atili