Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

Anonim

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

O le fausiaina o fausaga tulaga sili ona lelei e faʻalagolago i lea mea faitino faʻaaogaina, manino ma faifai pea o le faʻapipiʻi galuega.

Ole mea taua ile fausiaina o ni mea ma maeʻa galuega e faʻatinoina e le tomai ma saʻo foi ona fausia ni vaega taʻitasi.

Ina ia faafaigofieina le faʻatinoina o ia galuega, e tele masini ua fausiaina, o se tasi o vai o se vai. E toatele tagata na ona fai i le fesili pe faʻapefea ona faʻaaoga le Hydroridem, e tali atu ai e mafai ona tatou mafaia i le lumanaʻi.

O le a le hydroretor ma le a le mea e manaʻomia ai?

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

O le Hydroworner o le a fesoasoani e faʻatuina ai se eseʻesega mai le tafailagi ma faʻamiloga

Faia o se fale poʻo le fausia o se fauina o galuega i totonu o le faasalaga, ua manaʻomia ai le faʻavae, pa puipui, puipui ma faʻamalama i totonu.

Mo lenei tulaga o masini - masini e mafai ona faʻaalia ai le eseʻesega mai le faʻaupuga ma faʻamalosi.

E oʻo mai i le aso, e i ai 3 ituaiga o tulaga e faʻateleina pe a tuʻufaʻatasia galuega fausiaina, o lenei:

  • tulaga maualuga;
  • hydrolinon;
  • le lava tulaga.

O masini taʻitasi o loʻo iai lona lautele ma foliga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

Lata le tulaga e tamoe mai le maa

O le Laau Lautele o se masini fua lea faaonapo nei e masani ona faʻaaogaina e tagata atiaʻe i soʻo se potu ma luga o le auala.

O lenei masini o se faʻaeletise oloa o loʻo tamoe mai le maa, ma ua i ai se tau tele. E le pule uma o le fale ma e oo lava i le fale galue e mafai ona gafatia lona mauaina.

O le tulaga masani o le tulaga o se mea taua pe a fai o le faʻaaogaina o galuega o le fausiaina, ae leiloa lona aoga pe a manaʻomia le faia fua o fausaga i le sili atu nai lo le 2 m.

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

O lenei masini e taugofie ma maua ai ni faʻamatalaga saʻo.

Mataupu i luga o le autu: fetuutuunai vai malosi: o le olaola ma foliga o filifiliga

Ole vai ole mea taua ole mea e faigofie e maua ai le tau ma mafai ona e faia mea taua talafeagai. Tele agavaʻa tatau ona talitonu o lenei masini e sili ona taua mo faʻamasinoga faitalia tumaʻoti.

O le aotelega o le talosaga o le maualuga o le vaega o le vai ituaiga e lava ese. I le faʻaaogaina o se masini ile masini, e mafai ai ona faʻataʻatia ai o le faaputuga ma faʻatumu faʻataʻoto, e iloa ai le maualuga maualuga. O le masini e faʻaaogaina lautele i le toe faʻaleleia ma le faʻalapotopotoga o le fola (tusi ma le maeʻa).

E tatau ona iloa, faʻamalosi galuega i luga o le vaega o le taimi, ma le fesoasoani a le Hydrooum, e faigofie ma saʻo le mea e iloa ai le maualuga o le nofoaga i le isi itu o le nofoaga.

O le a sili lona taua i le faʻatulagaina o le sami ma le vai vai e maua ai faiga, faʻapea foʻi ma le otaota togafitiga.

Hydrowine - o le a lea o ia

O le faʻavae o le faʻagaioiga o le vai o le vai e matua faigofie lava, o le faʻavae lea i luga o le tulafono faʻaletino "i luga o le auiliiliga vaʻa", o loʻo taʻu mai ai pe a o le 2 vaʻa o loʻo tuʻufaʻatasia vai, ma faʻatumu vai poʻo isi vai vai, le maualuga o le a faʻatusatusa i taimi uma. O lona uiga o le mea lena, i luga o le 'afa o le vaalele 2 vaʻa o le ai ai 1 vai, pe afai o le / uaina e siitia, o le a siʻitia ai le tulaga o le vai.

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

I mataupu faʻavae, 2 vaʻa o le 2 hydroeer flasks lea e sasaa ai le vai, ma o loʻo fesoʻotaʻi foi ma le saʻo palasitika. O le fua o fua o loʻo faʻaaogaina i le flask, lea e mafai ai ona e iloa pe fia le aoga o le 2 faʻatusa o loʻo faʻatusatusaina mea i luga o le vaalele.

O le umi o le masini hose mafai ona filifilia e tagata taʻitasi e tutoatasi pe a faʻatau, talu ai e faʻalagolago i le lautele o le mea faigaluega (i lalo o mea mamao o le a fuaina).

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

Fuaina sili atu faigofie e fai faatasi

Mataupu i luga o le autu: apalai le venetian plaster. Matai vasega. Ata. Ata

Afai o le Hydroeer o loʻo faʻaaogaina pe a faia galuega i totonu, o le a lava le faʻaaogaina o le umi o le 8 m, tusa lava pe o le umi o le feusuaʻiga, e i ai lava ni mea taua, e iai lava ni mea taua maualuga-maualuga le lelei.

Mo galuega fai i fafo e fesoʻotaʻi ma le fausiaina o fale, e fautuaina foi e filifili le umi o hoses 10-20 i le avanoa e faʻatino ai fua o loʻo i luga o faʻataʻitaʻiga o le faʻavae poʻo le fale atoa.

O se faʻataʻitaʻiga lelei o le faʻaogaina o se potu faʻaleaganuʻu na faia i ou lava lima, e mafai ona e vaʻai i le ata.

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

E tatau ona manatua pe a filifilia se suavai vai ubbe mai le tulaga o fua, e tatau ona alu ese ai i le isi auala tutusa. E le gata i lea, o le hose i luga o le umi atoa e le tatau ona feteʻenaʻi ma le maualalo lopsis i taimi o mea e fai.

Sauniuniga o Hydroeer e galue

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

Ina ia lelei le molimau e sili atu le iloa, sasaa i totonu o le vaa valivali vai

Ae le i faaaogaina le Hydrorer, e tatau ona vili. Tele taimi e tele, o le vai, na o le mafuaʻaga o fuaina o loʻo faʻailoa mai.

E foliga mai o le vai e faigofie ona faʻatauva, ae o nisi vaivaiga, na faʻatagaina ile taimi o tapenaga a le masini e faʻagaioia ai, o loʻo mafai ai e fua uma ona sese ona sese.

O se faʻataʻitaʻiga o lea tulaga o le ea paʻu i totonu o se paipa papepa. Ina ia puipuia o latou foliga, vai e tatau (i luma atu) vili mai se koneteina o loʻo i le maualuga (lalo ifo o le tulaga pai ai iina). O le mea lea, e 2 fula e tatau ona pei lava o le laufanua e mafai ai o le lalolagi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le hydromal ma fola ogatasi

O le taimi lava e te matauina ai i le palasitika faaitiitia, o le tele o le vai e tatau ona aveeseina mai le container o loʻo i luga, ma pipiʻi ou tamatamailima. Naʻo le taimi lava e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi le floask.

Mataupu i luga o le autu: meaafale mo le alatele e okaina: penefiti ma foliga

Ina ia siaki le saʻo o le masini mo 2 flasks, e tatau ona e tutusa faʻatasi ma le tutusa tulaga, e tatau ona latou faʻaalia le tutusa tutusa i le fua. Afai ua manuia le faʻasologa atoa, pe tatau ona maʻa seisi ole vai.

E tatau ona manatua na toetoe lava o mea uma na faʻatau atu ma flaks, e faʻapipiʻi i pito o le palasitika. O se mea faʻauʻu e tatau ona faʻaaogaina i luga o moli.

I le taimi lava lea, o le toʻatele o fale atiaʻe e fautuaina ai le faʻatauina o le vai vai ma faʻamau o fusi poʻo le paʻu o paʻu. Mo mea lilo o le galulue ma le masini, vaai lenei vitio:

Ina ia natia i le faʻaaogaina o le Hydrorineum ma sauni e faʻaaoga, e mafai ona e amata saogalemu galuega faʻauiga. Ole vaega ole vai ole a tautua o se fesoasoani faʻatuatuaina i taumafaiga uma ma o le a le tuʻuina atu oe i lalo, pei o le faʻamaoni ma le faʻatuatuaina fuaina o masini.

Faitau atili