Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Anonim

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Ventinelation o le eleele i lalo o le eleele ma le itupa i totonu o le fale laupapa - o se mea moni mo le puipuia o laupapa laupapa mai le foliga o le glass, agavale ma fulu.

O le nofoaga o Bady Bacteria ma Fungi ua faateleina le susu i le vevela, ma i se avanoa tapunia, pe a fai e te le faʻatulagaina le suavai o le a taula i luga o le eleele laupapa. . Le i ai o le susulu i lalo ole eleele i lalo ole eleele, o le atinaʻeina o fun ma rott o le a taʻitaʻi atu ai i le faʻaumatiaga o fausaga laupapa.

Talosaga i lalo ole eleele ma fola

O le fale laupapa mai le pa, pa ogalaau ma ogalaau i le faʻataʻitaʻiga o loʻo fausia i luga o se tapite o le faʻatulagaina, faʻatagaina se laupapa fale laupapa e vavae ese mai le eleele.

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

O le avanoa i le va o le maualuga o le laueleele ma le lanu uliuli ma le utupoto o le tumutumu o lalo. I luga o le utupoto o le tele o le maualuga, o le mamanu o le faauma i le fola ma le uaea. O le palapala i lalo o le fola e fausia ai le paʻu mai le tele o le susu, lea i le tulaga o le 'upega tafaʻilagi nofo i luga o fausaga laupapa, fatuina tuutuuga mo le toe gaosia o siama, o le toe faia o le tino o siama o siama, o le faia o le teuteuina o siama, o le fofoga o le tino ma le fiva.

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

O le itu masani o le eleele

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

O le eaʻaga masani o loʻo faataatia i le aʻoga o le faʻavae

Ina ia faasao le fola i totonu o se fale laupapa i le vaega o le tulaga masani, o se masini o le vela o le eleele o le eleele o lo o saunia ma ua faia pe a fausia le faavae.

O faʻavae masani i lalo o le fale laupapa ua 'lafoina mai le pipili pei o le faʻavae lautele poʻo le faʻavae, o le tutusa o le pito i luga, fausia i luga o le sima puipui o le 2 m.

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Ventipelation mamanu

A mamanuina se tulaga faigata, e manaʻomia le amanaia o le vevela o le leiloa mai le faʻavae o le fale i lalo o le sese i le poloketi ma o le faʻaaogaina o le vevela. Ina ia puipuia lenei e taua le iloa:

O le fausiaina o se tamaʻi vae-fatugaga faavae i lalo o le fale laupapa e sese. O le laueleele i lalo o le fale i le taumalulu o le a minoi, ma i le vaitaimi o le taumafanafana, o se nofoaga atofaina i lalo o le vaevaega i lalo o le lalolagi o le a le faʻatagaina e faʻatupuina ai le lelei o 'olo o laupapa laupapa laupapa.

O le faʻaputuga paʻu o le faʻavae o le a le faʻatagaina le pito i lalo o le eleele e masani ai, ma i le taumalulu o le ai ai i luga o fale laupapa o le a fausia se malae i le tautotogo o le a liliu i le vai.

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

O le Ventilation Holes o loʻo faʻatulaga aʻo leʻi liligi le sima

Mataupu i luga o le autu: Dutch sitaili i totonu

O le a le faʻavaeina o se lipine faʻavae, o le pito i lalo o le eleele e lua taimi e itiiti ifo nai lo le vaega o loʻo i lalo o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae ma le 500 i le 600 m 600 mita. O le mea lea, o le eleele lalo o le vaega o loʻo faʻapipiʻiina sili atu nai lo mita.

O le ogaumu i lalo o le lipine ma le lipine mai fafo i fafo i le itu i fafo o loʻo taofia e papatusi o le penitala ma le mafiafia o le itiiti ifo o le 50 mm. O lenei feteʻenaʻiga o le a puipuia ai le faʻaʻaiina o le eleele i le eleele ma le faʻavae lava.

I le pito i lalo o le faavae o le faʻavae o le sima o le sima o le sima, o le ventipela o holes o loʻo tuʻuina atu, e faʻavae i luga o le 3 pm basetument lipine tasi pu, 120 mm poʻo le 150 MM2.

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Mo le maualuga o le malosi, o le tatalaina o loʻo faʻatinoina i luga o puipui o le tasi e faʻaosofia ai le tasi i le tafe o le ea. Afai o le fale aiaia se paketi pa, lalo o loʻo fausia ai le tapilotia, ona faʻatulagaina lea o faʻaaogaina o loʻo faʻatulagaina i fafo, i le tasi Axis ma fafo.

O le tulaga o le ventipela, o loʻo faia i le pito i luga o le pito i luga, e latalata i le fola o le fola.

Foliga o le masini

Ae le i faia le faʻavaeina o le faʻavae, o le fualaʻau fualaʻau 'ese mai le sikuea i lalo o le fale ua ave uma, ma o le eleele i le upega tafailagi e tuʻufaʻatasi. E manaʻomia i lalo o le fola, o le mamao ese mai le eleele i le utupoto sa lava mo le tuʻuina atu o le asiasiga o fausaga o le fola ma faʻatautaia le amataga o le folasaga.

O le i ai o se fualaʻau 'aina i lalo ifo o mea e fai i le faʻaopopoina o le ea ma faʻafetaui maualuga-tulaga lelei ventraing o le i lalo ole eleele.

O le laau po o le calibrated ogalaau o le pale muamua i utupoto ma le fola uliuli luma faaee i luga o le faavae ua ufitia i se laau tuufaatasiga puipuia vaimanuʻa mai susu tui.

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Tuu le taofiga i luga o le ata tusia

O le vevela o loʻo tuʻuina i le va o utupoto o le faʻaalu i luga o le ata o le fola, ma ua aoina se ata piki i luga o utupoto.

Ina ia le maua e le tagata faʻamalamalamaina se susuga o utupoto, mai le itu o le eleele o loʻo ufiufi i se ata faʻapipiʻi, ma le isi itu o le potu - o le vateatea o le potu. Mo le ea i le fola i le va o le muamua fola ma le gase, o le va 3 - 5 cm, lea e faʻatasia ai le ea, paʻu i totonu o pu i totonu o pu.

O le ventipelation o le faʻalumaina ma le fogafale muamua o loʻo faia e le ea i totonu, e le faia le faʻaititia o le faʻaitiitia o le tui.

I le vaitau mafanafana, e tatau ona tatalaina le gaosiga

Mataupu i luga o le autu: Promoshka Interior faitotoa mai Lega Melen

I le taumafanafana, o le gaosiga i le gafatia o loo matala pea, talu ai le masani ai o eleele eleele e maualuga, o le faʻaolaina o le susu o le eleele e le ogatasi, o le eleele lea, o le eleele i lalo ole eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo ole eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele lalo o lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele lalo o lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o lalo o le eleele e le ogatasi, o le eleele i lalo o le eleele lalo o lalo o le eleele. Oloa ua tapunia.

I le eria i le mea e te taumalulu e le paʻu i lalo o le vevela o le 15 - 20 ° C, gaosia e tatala i le vaipuna 2 ° C, e le tatau ona tatalaina.

Ina ia le paʻu mea i lalo o le eleele ma 'aua le faʻaleagaina le laʻau, o le gaosia o le taimi mafanafana ua tapunia ma se uamea ua saito. O le tulaga o le ventipelation pu mai tulimanu o le fale e tatau ona i se mamao e le sili atu nai lo le 1 m mo le maualuga-lelei ventilation o le atoa lalo o le eleele atoa.

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Ina ia mafai ona aloese mai le mauaina o le gaosiga o isumu ma lapisi, ufiufi pu ma le grid

Faʻatasi i le 4 - 5 tausaga i luga o le laupapa laupapa i lalo o le eleele, o se faʻaiuga o se fofo o loʻo faʻaaogaina, ma o vaomatua ua aveʻesea i lalo o le fale ma i luma o le ventilation pu.

Ina ia faʻaleleia le nofoaga masani, o le eleele i lalo o le eleele e maua ai le supa o loʻo i ai le paʻu o le ea, e talafeagai mo fale i lalo o le ea.

A fausia se fale i luga o le fofoga o lalo o fola, o le manaʻoga uila uila ma fola o le sami, lava a o le fola o le faʻavae puipui, ma o le fogafale o le pito i lalo o tino sima, ma le fogafale o le pito i lalo o manava maapulea. Ae o loʻo i ai potu i lalo o potu faʻaaogaina mo le teuina o fualaʻau ma fualaʻau o loʻo faalugafugaga. E uiga i le faia o oloa, vaʻai lenei vitio:

Ua fiafia latou na faʻamalosia ventipelation e faʻaaoga ai se fiafia, manava ma tuʻuina atu pai, ma le vevela ma le vevela o loʻo pulea e le poto ma ua lagolagoina i le sili atu o le lelei mode.

Faamalosia ventipelation i lalo ole eleele

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Faamalosia le Ventail Support Mons

Fort ventipelation i se fale tumaoti o se vaega tele e talafeagai mo le pito i lalo o le eleele i fafo atu o le tele o nofoaga e leai se taimi o le ea ea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona suia le faitotoʻa: Filifiliga mo le faʻatulagaina o le faitotoʻa

Ina ia faia le faʻamalosia o le Ventilation, o se faiga o tagata fiafia ma le sili atu ona faʻamalosia ma tuʻuina atu o tubes ua faʻaaogaina. A fuafua le vaega o le sipai paipa ma le mana o le tagata fiafia, o le tele o le eleele ma fausaga foliga o loʻo faʻatagaina e fausia uma vaega o le togavao.

Ventaila i le fola i totonu o le fale fafie

Faʻatupu le Ventiplation i lalo o le eleele e masani ona tuʻufaʻatasia ma le ea o le ea o loʻo i totonu o le fale.

Ventaition taotoga e tupu i le otometi faiga, faʻataga oe e faʻatumauina le afaina i potu ma puipuia le faʻateleina o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le faʻaleagaina o nofoaga leaga. I le auala e mu ai le tafega o le ventilation, vaai lenei vitio:

Faʻauigaina Ventila, faʻagaioiga i le otometi faiga, faʻataga oe i le fuafuaina o le agafaʻaleaga i totonu o potu, ma puipuia le tupuaga o le fungi ma tuʻu ai fale laupapa.

Faitau atili