O a mea mo le faitotoʻa a le faitotoʻa e te manaʻomia?

Anonim

E tafao faamasani, o le ofu o le fale o se tasi o mea sili ona lauiloa. Ole moni lea o le teuina o faiga e mafai ona tatau ai pea onaʻi lelei i totonu. Lelei matagofie, aoga, lautele, manaia - mea uma lenei e uiga ia i latou.

O a mea mo le faitotoʻa a le faitotoʻa e te manaʻomia?

Filifili mea mo le kapeneta

O le ofu o le fale o se lelei fofo mo so o se potu. O le tele o kamupani na ofoina atu tapena fale ma i lalo ole poloaiga. O loʻo latou gaosia ma faʻapipiʻi i soʻo se galuega e te malie iai. Mo le faigofie o le nofoaga o mea, e mafai ona e tusia lau ato ia oe lava, faʻatumuina i fata, pusa, otaota. O le saʻolotoga atoatoa o le malutaga faʻatagaina oe e teu mea o itu eseese o itu ma taunuʻuga.

E le manaʻomia e faitotoʻa faitotoʻa le aoga mo le tatalaina. Ma talu ai meafale i lalo o le tausiga Taufaʻatasi o se tagata faʻatulagaina o loʻo i ai ma fuafuaina, e mafai ona tuʻuina i soʻo se mea: i le tulimanu o le ala savali, i le potumoe. O le kapoti, e pei o isi faʻamatalaga i totonu, e tatau ona i ai i lo latou nofoaga i totonu o le potu e sili atu le aoga ma e faʻaalia. E le naʻo mea e mafai ona teuina mea, ae faʻapea foʻi le teuteuina o le potu. O le kapeneta e mafai ona tutusa ma le puipui ma e toetoe a mautinoa e fautua mai, ae o le faafeagai e faatino mai le puipui ma avea ma teuteuga.

O a mea mo le faitotoʻa a le faitotoʻa e te manaʻomia?

Filifilia Dors

A faʻatau mai le pusa o pusa, aua e tatau ona fai pea i luga o mea e te manaʻo e vaʻai i 'au tala o sea meafale. Ole lisi o mea mo le gaosiga o kapeneta e lautele lautele. O le faʻaaoga o mea e fuafua e tagata taʻitoʻatasi o le pule, o ana fesoʻotaʻiga tau tupe ma le manaʻo o le taunuʻuga mulimuli. O se tulafono, o sauniga faʻaosi e pei o laʻau faʻalenatura, tioata, palasitika, faʻatafugaga, faʻata ma tele isi mea e masani ona faia e faia ai faitotoa.

Tarror faitotoa

O le ofutino ma le faʻata o le a faia le '' 'aʻai o le a aumaia ai se mea manaia i totonu o le totonu o le atunuʻu. O faʻata e vaʻaia ua vaʻaia le avanoa, ma le liliu o se tamaʻi potu i totonu o se potu tele, matea. Latou faia le potu susulu ma malamalama. O faitotoʻa o le a fetaui lelei i totonu uma. O le faʻataʻoto faʻata, mattt foliga manaia tele. Ae latou te le fautuaina i latou i nofoaga itiiti. O faitotoʻa o faitotoʻa mo le kapeneta na faia e tusa ai ma le lata mai Tekonolosi e matua saogalemu lava, faʻafetai i le kopiina ma se ata faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Swing Geates faia oe lava - polokalame, gaosia ma faapipiiina, faapipiiina o otometi

O a mea mo le faitotoʻa a le faitotoʻa e te manaʻomia?

E fautuaina aua e te tuʻufaʻatasia mea tau i totonu o mea leaga mai i totonu o le natura, ma pupuni mamafa, soʻo se mea e tupu ai. O le a tilotilo atu i le sili atu le valea.

E mafai ona faʻaaoga le sirror o loʻo mafai ona faʻaaogaina o ni vaega mo le vavaeeseina o le potu i sone manaʻo. Filifiliga mo le fuafuaina o ia meaafale sili. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻata mo meaafale e mafai ona:

  • tusi;
  • i ai o le anti-o le mafaufauina o le tataina;
  • atonu e fausia-i moli e faʻatagaina ai oe e faʻalautele ai le faʻamalamalamaina o potu pogisa;
  • i ai ni ata ma mamanu, o loʻo foliga mai na muaʻi tupu i totonu o potu lapoʻa;

O le sili aoga o ia kapoti o iai ni nai lo latou maualalo i le tau o faʻamatalaga faia o mea faʻalenatura na fai mai arsey.

O a mea mo le faitotoʻa a le faitotoʻa e te manaʻomia?

Faitotoa mai rattan

Matua fou ma tulaga ese faitotoa o le rattan. Na faia e faitotoa o le kapeneta o le kapeneta mai lava ua le masani ai matagofie ma aoga. O Rattan o se mea faʻalenatura, lea e i ai se fausaga mautu, faʻamalumalu agelu, e le fefe i susū o le vevela vevela. O mea faapena e fesoasoani i totonu o se totonuga o se mea e sili atu i le natura, o se lagona o le moli. E faigofie ona tausi, ua lava le eli ese mai i nisi taimi pefu ma se ie susu.

Ae tusa ai ma iloiloina a tagatau, o ia ituaiga e le faʻatonutonuina ai nofoaga e mafai ai ona maua le ea, lea e mafai ona fausia luga o faitotoʻa mai le mea.

Se isi mea taua tele o le tau o mea. Meafale ma faitotoa mai Rattan ei ai se tau maualuga.

O a mea mo le faitotoʻa a le faitotoʻa e te manaʻomia?

Faitotoa faitotoa

O faitotoa o tioata e lelei mo filifiliga filifilia. E mafai ona:
  • Matte;
  • ma le mamanu po o mamanu;
  • Lanu;
  • ;

O ia mea e matua amio faʻaleagaʻole, ae le o ni tausaga, ae le o tuʻu i se fatuga, faigofie ona tausi. O tioata e le faʻamalamalamaina ma le faʻaeteeteina ma se ata faʻapitoa e le aumaia ai se gau mea e moe ai i tamaʻi fasi. Tele taimi, puʻupuʻu tioata anise - tolu triplex, ae sili ai e sili atu ona taugata, o loʻo faʻaaogaina, ae ua tele mea e taugata tele i ai.

Tioata e mafai ona faʻaaogaina o se mea tutoʻatasi mea, ae mafai ona tuʻufaʻatasia ma le sdsp, o le faʻata poʻo se tioata poʻo se ipu lanu o le isi lanu.

Mau i luga o le autu: pepa puipui woppaper e lua ituaiga: ata, pe faʻapefea ona faasala ese ese, filifiliga filifiliga, foliga matagofie, manatu, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga

O le kapeneta ma faitotoʻa o ipu tioata o le a vaʻaia lelei i totonu o se potu tele tele, faletusi.

Fale palasitika

E masani lava i le mamanu o faitotoʻa mo le ua faʻaaogaina e le fale puipui o le proylic palasitika. Ole mea maualuga maualuga e faʻaogaina lautele, ua faʻaigoaina foi aclillic Gʻaʻala. Ae e le pei o tioata - O se sili sili lea ona malamalama mea, e matua faigata lava ona pa, e le tatau ona taua. E gaosia i le lautele o lanu, o lea, o loʻo latou filifili faitotoa mai sea mea mo lau Kapepeneta, matou te i ai iina e tau ai faʻasaga. Atoa Atoatoa ma le mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi mea e mafai ai ona e faia se ata tulaga ese. E i ai lelei le avanoa i soo se potu, vaai i le ata.

O a mea mo le faitotoʻa a le faitotoʻa e te manaʻomia?

Faitotoa mai le chipobboard

O faitotoʻa na faia i mea faʻaletagata, e faʻataʻitaʻi fafie masani, e sili ona manaia e faʻamamafa ai le mafanafana o totonu ma tuʻuina atu ia te ia le poto ma le faʻaupuga. O le tele o ata o ata e faia ai le lautele o mea lautele e faaaoga. O lenei filifiliga o loʻo faʻatumuina e le au suʻega mo le aʻoga a le tamaoaiga o vasega ma o loʻo iai le tau laʻititi.

http://www.1tv.ru/sprojects_utro_video/si33/v76/p88821.

Tetee i le susu mea e mafai ai ona e faʻapipiʻi meaafale i potu ma le maualuga o le susu.

Faitau atili