Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

Anonim

Faamauina o faitotoa o le faitotoʻa o le faitotoʻa - vaega o le sili atu o le sili atu o le overbuul poʻo le faʻamaeʻaina naʻo le fale. O le ata masani o le tino i aso nei e mafai ona manatu o se mea e sili ona tagi. O lenei auala e ui lava e tele lava le taimi, ae o le sili ona faʻaaloalogia: i se faʻaiʻuga o se gaogao. E ui o le mea faigata, ae, pe a faʻamalosia le tekonolosi, o le fasi pepa o taputo ma o latou lava lima e mafai foi ona faia i se tulaga lelei. I soo se tulaga, ia saunia le laualuga i lalo ifo o le pa puipui e mafai ona tutoatasi.

Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

Plastelling malifa ma ou lava lima: pe a o le tausisia o tekinolosi mea uma o le a liliu i fafo

Nai lo mea lilo

O le Spister Slites mo faitotoa e mafai ona faia e faʻaaoga ai ni vaega eseese:

  • Nofoaga-oneone fofo (CPS). I le 1 vaega o le sima, latou te ave 3-4 vaega o le oneone ma o le va o le vai (itiiti vaega) i le setete o le mafiafia susu kulimi.
  • Mo se vave "faʻatulaga" o se fofo ma faʻateleina ai le palasitika, e mafai ona e faʻaopopoina sina ala faʻatauva poʻo isi mea tutusa i le sima-oneone fofo.
  • Faʻapitoa faʻapitoa mo le ituaiga sima (faʻataʻamilomilo) ma mp 75 ruf.

    Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

    O nei tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaaogaina mo faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

O le a le sipuni e sili atu e faʻaosofia ai le malifa? E faʻafaigofie le galue ma le tuʻufaʻatasia o Knauff, taugofie - sima-oneone. O le a le mea e sili ai ia te oe - ia foia oe.

Tekonolosi

O le laupepa o slopes e amata pe a uma le laualuga o pa puipui. O le galuega o le eleelea, aua o le lau lau lau, o le laulaau ma le faitotoʻa ma le faitotoʻa e tapuni ai le ata tifaga, Peat poʻo isi mea faapena. E le mafai ona sefeina le lipine vali - o le a faigofie ona mama.

Sauniuniga

O le tulaga muamua o le galuega o le saunia lea o luga. Muamua, latou te vavaeeseina le le lelei o lotoa e umiaina fasimea, fasi mea e fai ai mea. Afai e suia le faitotoʻa, o le tuai o le pamu e mafai ona tautau malosi. I lea vaitaimi, tusa lava pe ola manuia, latou te faauu.

Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

Afai o le tuai o le mea e pipii ai, o le faauu

Ona togafitia lea i le lolo po o se suauʻu suauʻu, pe a iai. O loʻo manatu foʻi le tuai o le vali: O le ipu e le afaina ai. Pe a uma - pefu ma palapala ua tusia.

A faʻapea o le a le lafoina o le faitotoʻa, vaketi e leʻi feʻaveaʻi, o le a manaʻomia ona e faia nei. O le mauga o le mauga e apalai i le mea e susu ai le voluma o le voluma - e le sili atu nai lo le 1/3 o le aofaiga manaomia. Muamua, ua faamamaina le efuefu uma, ona siva lea lea ma le fana fana. A maeʻa ni nai minute o le a faʻateleina ai le tele o avanoa gaogao uma. Faatalitali pe a o le foma ua polymerate (faigata), sili atu le tipi ese ma se naifi. E sili atu ona talafeagai le faia i le masani ai o latou pasi mo pepa.

Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

Faapipiiina o faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima e amata i le faʻamau slots i le va o le faitotoʻa ma le puipui

Afai o le sima o le sima-oneone fofo, o le laualuga e teuteuina. E mafai ona faia lea mai le tutusa o le purverizer pe o se pulumu, faasee.

Faaalia Taiala

Sini ma ou lima, atoa ai ma pa, e sili atu fetaui e ala i taiala. I fafo atu o le faitotoʻa, ia maua se lamolemole ma faigata ivi, e masani lava ona tuʻu le gaʻo gaʻo. Faʻamalosi lelei, e mafai ona faʻaaogaina e fai ma taʻiala.

Ua tipi i lalo o le maualuga o le faitotoa. O le pito i luga o le tulimanu o le a taoto i lalo i le pa autu ua tipi i lalo, i se tulimanu o le 45 °. E sili le faia o le, aua a o le galueaina o lenei valo, mo nisi mafuaaga, e vave alu ese ma momoli atu le tele o faaletonu.

Faatulaga le tulimanu i le tele o auala:

  • Faaaoga lemu le vai i le tulimanu lea, ona fetaomi lea i le tulimanu. E manaʻomia le faʻaaogaina o le vai suamalie: O pa ua faʻamalosia e matua manifinifi ae faʻapea foʻi mai i se tamaʻi tele ua tapunia. O le mea lea, e sili le faʻaaogaina o le ala lona lua.
  • O le fofo e faatatau i le tulimanu, ma o le ogavae ua fusifusia i totonu.

    Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

    E le tatau foi ona i ai i le tele o tali, ae e malo foi

Lelei le faʻamalosi o le tulimanu, e fesoʻotaʻi ma lona pito o le tulaga tutusa ma le puipui autu. Saoasaoa i pu, o le fofo ua aveʻesea e le spalala. Ona latou faia lea o se pa lamolemole (e mafai ona e faʻaogaina se fale poʻo se tulafono), faʻaaoga i se tulimanu, siaki e pei o le tulimanu ua setiina. Siaki mai le puipui autu, ma mai le itu o le malifa.

O le faʻagasologa o loʻo taʻuina i le isi itu, ona - luga. I sooga o tulimanu, o le leai o le lava o pa'ū e mafai ona siakiina e ala i le faʻaalu o le tamatamai lima i le soʻotaga.

E i ai le isi auala e faʻapipiʻi ai tulimanu - i luga o fao pe i luga o se fasi ia te oe lava. O lenei metotia e lelei pe a o le galue ma le nofoaga sima, ae i le taimi o le plaster e le faʻaaogaina: o le 'inoʻila e faʻalavelavea.

Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

A o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, e faigofie ona faʻaaoga se ata

Lua taiala - faitotoa o Jamb. A faapipii le faitotoʻa, sa ia faʻaalia saʻo, o lea la o se ituaiga faʻapipiʻi. Ae talu ai o le tali e le tatau ona ufiufi ai le pito i luga o le Faamama, mai i nisi mea mafiafia, o se auivi ua tipi ese, lea o le sili fofo. Tipi sili atu mai se fasi palasitika: ma o le ulu e lamolemole, ma toe pupula le manuia, ma mafiafia mafiafia. E mafai ona e faʻaogaina se fasi o le lamolemole laupapa faʻapipiʻi. Na o le mata o le a tipiina ai le sili atu fofo e tatau ona matua lamolemole. O le vaega lena o le faʻataʻitaʻiga o le a tape i luga o le jamb e faia i foliga o se sitepu. O lenei manatu o le a aveʻesea le fofo faʻaopoopo.

E mafai ona e galue ma se spalalale poʻo se tulafono, ae o loʻo faʻapipiʻi ai se moli moli i le tuʻituʻi i le tuʻinanau e manaʻomia ma le moli moli. O le mea faigaluega e faʻavae i luga, pe a togi se fofo faʻaopoopo.

Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

O le a mafai ona faia ni nai malifa mai i luga o le vavaeese

I lenei vitio vasega i luga o le laupepa, o malifa o loʻo faʻamatala auiliili ai le tekonolosi o le faʻapipiʻiina o mea e faʻapipiʻi ai, faʻamatalaga i le metotia o le faʻaaogaina o le faʻatonuga i le taimi o le faʻasaʻoina o le faʻatonuga i le taimi lilo.

Blacknnia le parster slocks ma o latou lava lima

O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le pepa faʻapipiʻi i luga o le malifa e leai se eseesega: i luga o le pito i luga o le pefu ma susu luga. Faia ma se lautele spalalala poʻo le ata vali - o loʻo faʻaaogaina. Amata sili atu le faigofie mai lalo ifo, agai i luga.

Taʻitaʻiina o le tulafono poʻo le faʻataʻitaʻiga i taiala, o le faigata mai lea itu i lea itu, o le fofo e gatasi, o le fofo o loʻo gatasi mai, o le faʻaopopoina o loʻo aveʻesea i totonu o le koneteina. Mo le muamua o le lava, e le mafai ona e sailia se sili atu le lamolemole luga, ae e mataitu le tulaga o tulimanu. - Faʻateleina le fofo masani.

Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

Spister slites faia i le lua tulaga: o le muamua - faigata, sekone - faauma

O nisi faʻafitauli e ono tupu i totonu o le stucco o le pito i luga o le slope: E sili atu le faigata ona faʻaaoga le fofo. E manaʻomia se lautele o le cielma (spatrala) ma sina faʻamalosi, apalai ma se tamai lima. Afai o le laualuga o le faigata, faʻafitauli e masani ona le tupu. Atonu latou te ono tupu pe a faʻapipiʻiina se kalama ia i luga. I luga o le laufanua, o le fofo, aemaise le mapusaga-oneone, "o laugutu" e leaga. I lenei tulaga, e manaʻomia le mulimulitaʻi i le faʻatulafonoina ma le Primen, lea e galue e faʻaleleia ai le agaalofa (tausisi) ma le maeʻa o mea.

O le a manaʻomia le manatu masalo o le la luga o le CSP e talosaga i le PASPER e faʻaaogaina malosi ai le vai (anucate ma le laupapa laupapa, mo se faʻataʻitaʻiga). Naʻo le mea lea e tatau ai pea ona faʻaititia e le fomaʻi le faʻamamaina o le susu. O le lona lua o oloa o le faʻaaogaina lea o ni tuʻufaʻatasiga faʻapitoa o Knauf - latou te le o le tele o le tali atu i le leai o se vai. Ma le auala lona tolu - i luga o le luga-togafitia luga e faʻaaoga ai se vaega o le tufuga faʻapipiʻi, fausia se galu nifo nifo spatala. O le tipiʻiina kelu e matua matagofie lava "pipii" i le sili ona faigata i luga, ma e avea ma matagofie matagofie.

Afai o nei mea uma e foliga mai e sili ona faigata ia te oe, faitau le tala i le auala e fai ai malifa mai le MDF. O i ai mea uma e faigofie tele. Leai ni fofo ma sparalas, ma o le iʻuga e lelei. Pe e mafai ona e faia ni fasi mai mūmū. E pei lava o le vaaiga e tutusa lava, ma faigofie. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi faʻamalama palasitika, e mafai ona e faia ni malifa mai palasitika.

Mama

Ina ua mavae sina taimi, pe o le aso e sosoʻo ai, o le fuā lifi e fesoʻotaʻi, faʻateleina le lona lua o loʻo totoe. E le mafai ona amata lamolemole vave - o le fofo "opeopea", leiloa foliga. Tago i luga o le faʻapipiʻi: O le fofo e tatau ona malepelepe, ae le "folau."

Mo le faʻamaeʻaina o le gataifale, o le fofo e sili atu teisi teisi suavai. E faatatauina foi ma faaloaloa. Na o le taimi lea e tatau ai ona e mautinoa o le lamolemole e lamolemole. Afai e tatau, o se fofo o loʻo toe faʻaopopo i tagata fuafua, faʻatumuina o ni mea laiti.

Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

Auala o le sologa lelei o le plaster: pule e le toso ese le mea moni, ma zigzags

Tuu

O lenei tulaga e fausia ai le atoatoa lamolemole. Tuu le plaster e mafai ona o le fofo o le fofo. E faia lenei mea, agai i le itiiti ifo 16-24 itula (faalagolago i le susu ma le vevela). Ina ia iloa pe mafai ona amata se vao, ave sina auala mai le puipui i tamatamailima ma afifi. Afai e malepe - e mafai ona e galue pe a e manogi - o loʻo matou faʻatalitali pea.

O le fofo e sili atu le tele o suavai. Ua le toe faʻaaogaina, peitaʻi, na liligiina aʻe o luga. Ma o loʻo tufatufaina atu e le o le spatula poʻo se faʻataʻitaʻiga, ae o se tapuvae - o se mea leaga luga ma le 'au. O lenei mea na tusia i luga o le gaioiga o loʻo tufatufaina i luga. O le plaster ua lamolemole, monophonic. O lenei faiga e filifili ai, aemaise lava pe afai o le a le mea o le a faia mea uma. Ae o lea o lau peleue uafu ma o latou lava lima ua uma ona foliga. Ae toe fai foi - E le tatau lea.

I lenei vitio, o loʻo taʻu atu pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le malifa o le faitotoʻa ma le sipuni-oneone papala. O le mataupu e faigata tele, faʻamatalaina o ni nofoaga se tasi e le sili ona talafeagai le leo o le leo.

Faʻamaeʻa le teuteuga o fetuutuunai

Afai e tupu tele atili le mea leaga. Mo lenei faʻaaogaina lua vaega: Amata ma maeʻa. Amataga Spike o loʻo i ai le tele saito, e mafai ona ofi i le vaega i le 1 cm. Faatasi ai ma le, ua faʻateleina e mea uma e faigata ona aveʻesea ai sima sima. Ina ua maeʻa le faʻaumaina o le taimi nei, o mea e le o oona uma ma o loʻo olopalaina uma. A maeʻa le vaega o le faʻaumaina o le faaeega. E sili atu le palasitika nai lo le amataga, ma mafai ona faʻaaogaina e se manifinifi manifinifi. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e ausia le lelei atoatoa.

Mo se amataga sipuni, maua se sili lamolemole lamolemole luga i lalo o le vali - faigata tele. E sili atu le faigofie atu ia te ia le sifi i lalo o le shook puipui. I lea tulaga, e mafai ona e taofia i luga o le amataga o le tootoo.

Afai, a o faapipiiina le faitotoʻa, na aʻafia tele ai le fiafia o le faitotoʻa, e mafai ona toe faʻafouina, galuega o le a itiiti. O le a naʻo le manaʻomia e togi i se vaifofo o le atuatuvale ma ogatasi ma se umi sela (spatiti).

Ua amata le faitotoa

O nisi taimi o faitotoʻa i le amataga e le i faʻatuina, a o le mea lea, o le faitotoʻa e manaʻomia ai le faitotoʻa. Ma le faigofie e faia lea mea ma le fesoasoani i le sipi. O le tekonolosi o Prem e pei ona tutusa, ae o taʻiala ma metotia oa latou faʻapipiʻi o isi.

O le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa e amata ona o le lata ane o le puipui uma o loʻo faʻapipiʻiina. O le vai lava ia o loʻo ufiufi i Prime Phim (o le filifiliga filifilia e tutusa lava).

Ua faapipiiina taiala mai itu. E mafai ona avea o ni laupapa, uʻamea, e lua tulafono, fasi palasitika, faberbbby, ma isi mea O le tasi e faʻapipiʻi i le itu taumatau, le lua - i le itu tauagavale, latou te tumau. E sili ona talafeagai e toe faaleleia ai i latou ma o sima. Afai e leai se faʻamalamalamaina, e afaina ai le faʻaogaina o fao pe punou - o le mea o totoe o le o le a faʻapea e tatau ai ona latalata.

Faʻafefea ona faʻaloaloa le malifa: Fai le saʻo

Mo le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa, tatou te manaʻomia ni taiala se lua na faʻapipiʻi i itu uma e lua.

O luma o le au taʻitaʻi o le a avea ma faavae o le faʻavae lea o le a siʻi mai ai le tulafono poʻo se lautele lautele. O le faʻasologa o gaioiga o le muamua: o le vaega muamua - faigata, o le lona lua - lanu viole, pe a tatau ai, e aumaia le tulaga atoatoa - latou te faia ai se tulaga lelei. Faitau atili pe faʻapefea ona tuʻu le faitotoʻa faitotoʻa i le vitio.

Tusitusiga i luga o le autu: taele: o le tamaoaiga toe faaleleia ma ou lava lima, ata o ata

Faitau atili