Tulaga lelei ma le le atoatoa o le matutu fefiloi mo pa puipui

Anonim

Toe faaleleia o se galuega faigata tele ma lavelave, ma o se tasi o pito sili ona fuafuaina o nofoaga o lo o teuteu ai puipui. O le fesili autu e tupu mai i tagata e ona o le fale mautotogi o: O le a le palugatiti e faʻaaoga mo puipui o puipui? O le filifilia o se mea maualalo-lelei, e masani ona feagai ma le tele o faʻafitauli o ni faʻafitauli: taufetuli i luga o le puipui luga poʻo luga o le pa. I le tusitusiga, matou te taʻu atu ia te oe o a ni paluʻai e mo le faʻapipiʻi o puipui ma le mafuaʻaga o le matutu fefiloi mo le puipui puipui ei ai le tele o lelei i isi mea.

Auala e Filifiliina ai se Mafaufauga

A i ai le manaʻomia o le simaina o puipui, mamago palu e le naʻo le pau le filifiliga e le naʻo. I laʻua e faʻaopopo ia i latou, o loʻo iai foi ma fefaʻatauaiga mo pa (taua tele i le tau, aʻo le matua fiafia lava. A manaʻo iai, e mafai ona faʻaalu i mea ua saunia fou, ma faʻaititia tele le taimi faʻaalu i luga o le laupepa pa. Afai e te filifili e sefe ma maua ai se iʻuga tutusa, mamago palu mo le sipuni - le toʻaga mo oe.

O le filifilia o mea e tatau ona totogi e mafaufau ai, ma luga o le ituaiga o le a e galue ai (fafie, sima, piliki. O le pilimu ma le faʻaaloalo tino o loʻo faʻapipiʻi atoatoa, faʻaaoga le sima i luga o le sima - oneone tuʻufaʻatasi, ma e mafai lava ona faʻagasolo i fafo ma mai totonu. Faʻateʻaina laupapa laupapa - ave le fiafia i gypsum poʻo papa maʻa, ina ia maua le pito i totonu o foliga vaaia.

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le matutu fefiloi mo pa puipui

O se taua taua pe a filifilia se paluga o le taimi lea e te fuafua e faʻaalu ai galuega faufale. O le sili ona faigofie o le igoa o lime o loʻo filifilia, ma le filifilia o se gypstum faʻavae - e tatau ona e galue vave. O paʻaga e manatu o loʻo sili ona le mautonu, aua e muʻiina tele ma tuʻu le tele o palapala.

Ma le mea mulimuli, o le faʻaiuga mulimuli o le tau lea o mea faʻapipiʻi. O nisi e fiafia e ositaulagaina le faigofie ma le taimi mo le sefeina, pe a fai o lau oe lava fale - e sili atu le faʻaaluina o sina tupe sili atu.

Mataupu i luga o le autu: Totofoina o se atunuu fale: O Se Aso Nei Oana

Faʻavasegaina o le matutu fefiloi

Afai e mamana le paluga, o le fasi pepa o le a umi se umi (o nei mea e eseese ai (o nisi e eseese le lelei ma sili atu, o nisi e taugofie). Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

Le fiafia. O le tele o filifiliga a le vaega masani, o le vaega autu o le falelii, o se tamai oneone i le matafaioi o mea filogia. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina pe a o le tauaveina o le galuega i totonu ma fafo toe faʻaleleia - e lautele. I se faʻaopopoga, o le ata faʻapipiʻi o le a malosi tele. O le isi mea aoga o se olaga umi pito i luga - E mafai ona e saunia vave se aofaiga tele o faʻavae, e le faʻaʻaisa aʻo leʻi amataina le galuega lava ia. Peitai, e iai foʻi le itu tau le itu i luga o le pa puipui - o luga o pa puipui, o loʻo faʻafaigofie foi le faʻavae i le umi umi (pe tusa o le 2 vaiaso).

Ma le isi tamaʻitaʻi e aofia ai le manaʻoga e faʻatu i luga i pa, o le umi e susu i le tau susu i lea taimi ma le faʻailo ma se tele o palapala.

E ui lava i ni mea le aoga, o le couctic compiation e masani ona faʻaaogaina ma le tele-tele galuega fausiaina ma e faʻatauaina mo le malosi ma le tumau.

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le matutu fefiloi mo pa puipui

Sima-lie. O le faʻafefiloi e sili atu taugata nai lo le taimi muamua, talu ai o le isi vaega o loʻo faʻaopopo - lio. Faafetai i ai, o le lelei o le fefiloi ma le totoʻa, ua matua faateleina ai, ma taʻu: O le tuufaoapao e aliali mai, e maua ai le matata eseese ma e le o fefe ai. Ma le isi, faʻafetai i le vaega fou, o le "pito i luga" o le palu faatasi ma isi itu e faʻateleina.

Peitaʻi, o le sima-sosoʻo atu matutu mataʻutia nai pe a maeʻa le tele o masina, ma e manaʻomia le saunia lelei ma le lelei ile lelei, a leai se togafiti o le a aliali mai. O se taua tele o le le atoatoa o le mea leaga o le sili ona leaga o le couclethones mea i luga o le tagata soifua maloloina - pe a manavaina o le pefu ma o lona infrictic formurations o lo o mafai i luga o le paʻu. Faatasi ai ma isi mea, o le tafe fua o le sima o loʻo matua tele lava.

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le matutu fefiloi mo pa puipui

Gypsum. O le ituaiga sili ona taugata, lea, i le faʻaopopo i le sipi, e aofia ai ma le eseese o vaega tau laʻau. Faʻamago le gypsum paluʻai e sili atu le vave o le televave - le taimi, o le taimi i le galuega e te faʻaaluina le itiiti ifo. O le mea e faʻaaoga ai foi le filifiliga, i le taimi lava e te faʻauma ai le faʻapipiʻi - E mafai ona e vave faapipiiina le puipui. I se faʻaopopoga, o le a faigofie ona e faʻaaogaina le gypstum paluga o lua faaputuga, ma faamama pe a uma ona vave - sefuluaʻi o le a le tumau. E le gata i lea, o le ono mafai ona faʻataʻapeina o le tufuga i le taimi o loʻo faʻaitiitia ai le togafitiga i le leai.

O le le lelei o le mativa teteʻe i le susu ma le manaʻoga e amata galue i le taimi lava o le tapenaina o le paluga. E le pei o le sima, o le gypsium ua faʻaʻaisa ina ua uma le fasefulu minute - o le a tatau ona galue i le saoasaoa.

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le matutu fefiloi mo pa puipui

O le a le mea e tatau ona amanaia pe a faʻatau le palugalii?

  • Filifilia o Mea - Tuu Manatu e Tatau ai E Faamaoniga Aoga Faatasi ai ma Mea Sili Ona Mamafa;
  • Mo Piam sima, filifili Gypsum mo Wood - sima-Livestroke;
  • Aua le faʻatauina se tele o oloa i le taimi muamua - Faʻatau se ato pe lua, suʻega latou pe a fai o le oloa o le a maualuga-lelei - faʻatau tele.

Tusiga i luga o le autu: Taui Tape mo moli moli

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le matutu fefiloi mo pa puipui

Vitio "Sii ona palu palu"

O se tagata poto o le fale o le maketi maketi "metric", talanoa e uiga i le matutu mama. Ou te fautuaina oe e matamata le vitio i le iuga.

Faitau atili