Suia le siphon i le umukuka ma o latou lava lima

Anonim

Faamasani i le masini mo se masini hydraulic i totonu o le umukuka sink

O le Saitoon o le umukuka ulagia e faʻamaonia ai le toe fanau o meaʻai, tapenaina o fualaʻau, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (mama, mo le taimi saʻo i totonu o le paʻu uafu. I se faʻaopopoga, o lenei mea e maua ai le vai e faʻaola ai le vai mai le ova o le vai o le vai, e puipuia ai le sapalai o le uafu o le potu. E fai mai mo se sili atu ma lapoa tele avega e tau atu i le solia o le amio sao.

Suia le siphon i le umukuka ma o latou lava lima

O le mafuaʻaga o le siorsona, o le otaota e le paʻu i totonu o le otaota, faʻamamaina fualaʻau fualaʻau ma isi mea mai fafo.

O lea, e moni lava o le a taua tele le suia o le sipose i totonu o le umukuka. O se faʻataʻitaʻiga faigofie lenei, ma e oʻo lava i se tagata le faʻamalosi e mafai ona ausia.

O le mea muamua o le faia o le faʻaeteete mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o le siphon e suia ai le masini vete i se mea tutusa.

O Sipaniolo i ona po nei e faia o apamemea poʻo se palasitika. O mea e sili ona taatele na faia o le polypropylene po o polythylene, e le pala ma aua le vevesi. O paipa fai pisinisi e masani ona talafeagai mo soʻo se avanoa ma e fetuʻunaʻi i le umi.

Siphon o ituaiga mo le fufuluina

Suia le siphon i le umukuka ma o latou lava lima

Siphone ituaiga: Faasalaga, Boxarttle ma Tubular.

Afai o le isi luasefulu tausaga talu ai, o le umukuka na faʻaaogaina ma le tasi magoto. O le taimi nei ua suia le tulaga i le aa. O loʻo faʻapipiʻiina le fufuluina ma le ipu o loʻo faapipiiina i le umukuka.

O ata o mea o loʻo suia ai mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le feita tuʻufaʻatasia, lea ua faʻapipiʻiina mo le fufuluina o ipu ma fualaʻau, tuʻufaʻatasiga lua suphone. O mea totino o le tumama e faia mea faigaluega e maua ai le ova ma otometi maua o le plum plum.

Lauiloa faigofie faigofie mea lelei e faʻatatau i le fuafuaga ma mea e vaevaeina i ni vaega se tolu.

O le faigofie, avanoa, tuʻuina atu le laʻititi o le faʻatauvaʻa (ona o le itiiti ifo o le tele o fesoʻotaʻiga) - Siphon-Corrugtation. O se palasitika pai, o le a le o se zigzag e maua ai se vai tapuni. Punou e tumau i se palasitika laupapa. Mea ma faigofie mamanu masini faʻatagaina e sefe ai le gaoioi ma le palasitika. Ona o meatotino a le corruggement, e faigofie ona fufusi le vai tafe e faigofie ona agai atu i se isi nofoaga. Minus - o le taʻotoga o le paipa e faigofie ona faʻamutaina ma gaʻo.

Paipa siphon (tulivae) o se faiga masani masani o le fausiaina i le ituaiga o se paipa curve paipa mai se uamea, o loo nofoia ai se avanoa tele. O le isi mea le mafai ona tupu mai le lapisi lapisi.

O le fagu siptoon e masani ona faʻapipiʻiina i lalo o le magoto le magoto. O le flask ua vavaeeseina mai le sump ma se outlet tube (sili atu masani ona mimita).

Mataupu i luga o le autu: avanoa i le va o le faapaologa ma le potu: OFISA FILIFILIGA

Afai o le siphon ma pu mo le lumanaʻi faʻapipiʻiina o isi mea faʻaalu masini, pei o le masini fufulu, mafai ona tapunia ma fufusi kesi mo sina taimi.

Galuega sauniuni i luga o le sui o le siphon i le umukuka

O le manuia o le faʻapipiʻiina o se siphon i le va o le fufuluina ma alavai i totonu o le swert system faalagolago i le lelei o mea faigaluega ma le saʻo o le Fono Aoao.

O le siposeh foi e tautua foi o se vai vai e le maua ai se soroge e tui le fale mautotogi.

O le mea lea, a o le i faʻatau atu le masini, e manaʻomia ona e masani i lana masini.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se botlen na faia i eleele e aofia ai se fale, o se aveeseina, tasi ma le faasee o le sikuea, o le uila afi. O le fufusi ua ausia e pads ua folasia i le va o auiliiliga. E manaʻomia le suʻesuʻeina ma le faaeteete i latou pe a faʻatau. Faʻaleagaina e mafai ona faʻatatau i le mea moni o le oloa ua teuina ma feaveaʻi i polythylene afifiina. Atonu o le mafuaʻaga o le scatitch i luga o oloa poletini, faʻapea foi ma chips. O le fale gaosi le faʻaipoipoga e mafai ona fesoʻotaʻi uma ma le faʻauiga o vaega o paʻu ma ma le le lelei-lelei filo e tau atu i foliga o fulufulu paʻepaʻe.

E tatau ona e faʻalauiloaina le meaaoga ma faʻaleagaina mea i le faasologa ma tulaga e fuafua e fesoʻotaʻi e tusa ai ma faʻatonuga.

E galue i luga o le faʻaletonu, faiga aʻoga manaʻomia ni mea:

  • fesuiaʻiga maʻi;
  • Silcone Sealant-Gaket;
  • Faalumaina lipine (fmu).

Fuafua i le ituaiga masini, pei o mea faigaluega ua faʻaaogaina:

  • screw compwodver;
  • Fetuunaiga o le Fetuunai;
  • Na faaaoga Pliers mo nati.

Siphon le mautonu faasologa i le umukuka

Suia le siphon i le umukuka ma o latou lava lima

Ae le i iloiloina le nofoaga o le plumping, e alagatatau ona le fiafia i le isumu i lalo o le magoto ma tuu se pakete i luga.

Muamua lava, tapē le sapalai vai i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi poʻo le umukuka.

A o le i toe suia ni masini paʻu, e tatau ona e le toe faia se isumu i lalo o le magoto ma tuu se pakete mo le aoina o le vai palapala.

O le tuai o faiga e faʻalavelaveina ai ma le mafolafola sikulukalaiva. O le sitepu muamua o le aveeseina o le Grid e tatala ai le sikulu e fesoʻotaʻi ai le inpet ma tatala. Ona le mafai ai lea ona le fiafia le sikulu i le tino mafolafola. O le tulaga o le masini e faʻamalosia mai le pito i lalo e puipuia lona pa'ū i le fola.

Ina ua mavae lena, o le saito poʻo se paipa ua aveese mai le falesaina o le falesa, ua vavaeʻese le siphon mai le tino.

A maeʻa lena, o le faʻatonuga o le faʻasologa. Tofo ma alavai e faʻamama ai le faʻamamaina mai le o le sami tuai ma palapala. O le pito i totonu o le paipa e fuafuaina e le Shishrave Skurt, o le olo ma le isumu. E manaʻomia na ia maliu. Ona i totonu o le faamutaina o paipa i le loloto o le loloto, e manaʻomia le faʻailoa o le paʻu o le mama mama ma se moli silika o le sami. Ina ua uma lena, o le paipa ua tapunia le tumau ma se rag po o le park. O le magoto o loʻo faʻafefeteina ma se ie susu.

Mataupu i luga o le autu: faʻataʻitaʻiga o piliki ma ou lava lima

Masini masani a le fagu fagu siphon

I totonu o le umukuka, o se mamanu ua faʻatulagaina e tatau ona faʻatulagaina ona o le faʻafaileleina o le faapipiiina ma le tausiga i le taimi o faʻagaioiga. Le seti o vaega mai le mea e mafai ona e aoina se fagu siptoo aofia ai:
  • vaega palasitika o le masini;
  • o le paipa puʻupuʻu mai le palasitika faʻapipiʻi i se pupu filo faʻapipiʻi faʻaaogaina o speinless steel;
  • palasitika nati (lapoa 32 mm);
  • O le kakuki kasa o le auvai;
  • Cone Bamber Cuffs (Someter 32 MM);
  • vaivai palasitika cuff;
  • maualalo o le ato ato ma mama kesi i ai;
  • nonoa fao;
  • paʻu paʻu;
  • Decoveratives luga luga o le pu o le pu o le susulu;
  • O le teuteuga o loʻo iai ma mama e mafai ona aofia ai i totonu o le pusa.

Taualumaga mo le faʻaputuputu o se fagu siphon i le umukuka

Suia le siphon i le umukuka ma o latou lava lima

O se fagu o le fagu siphon: 1. ITULAU MO LE VAI 2. OFFFOO MO LE VAIGA 3. FAʻAPITOA O LE POLOKE ROOKHER ROGHTER RODS .

O le faʻatasiga e masani ona faʻamatalaina i faʻatonuga faʻapipiʻi i le seti.

I le faagasologa o le faapotopotoina o le siphon, e tolu vaega e mafai ona iloga:

  • Faʻapipiʻi vaega i le uati;
  • Faapipiiina o le SIPHON mataupu;
  • Faʻapipiʻi le masini i le pito i lalo.

Muamua lava, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete le suʻesuʻeina o le pito i lalo o le maualalo Afai o le Burgers poʻo ni vaega mama o loʻo mauaina i luga o le filo filo, e mafai ona faʻaleagaina le mama kesi, ua aveʻesea i le maoaʻe naifi. I totonu o le Groove o le Sump (pito i lalo stopper) o loʻo faʻaofi atu e maua ai le malosi o le kesi, afifi i le taligalu. Ina ua maeʻa, o le sump ua tosoina i le pito i lalo o le siphon.

I luga o le faʻauʻuga (aveesea) o le paopao, o le palasitika paʻu na ma le cone kesi (tele e masani ona lanumoana) o le a le lanumoana. I le taimi lava e tasi, ua mautu le kesi, solomuli 3-5 pasene mai le pito o le au faitele.

Nai lo le cone kesi, o se paʻu paʻu o nisi taimi faʻaaoga, e mafai ona aofia ai. E faʻaaogaina ma le eseʻesega i le va o le lapoa o le ziphon ma le paʻu o le paʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 40/32 mm Marking Cuff faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi le paipa i ai se lapoa o le 32 MM ma le ata o le 40 mm.

O le taʻaloga sauniuni ua faʻaofi i totonu o le nofoaga o loʻo totoe ai e le ulufale i le pu, a leai o le vai o le a tumau pea i le tui. O le fesoʻotaʻiga malosi e ausia e ala i le mimilo lima o lima o le fusiua. A maeʻa lena mea, o le mamanu na faʻaosofia ai foliga o le fagu. O mea faigaluega e le fautuaina e faʻaaoga e le toso le nati, ese le mafai ona pa.

Ina ia ausia le fufula o matafaga o le fufuluina, o laʻau ma kesi e manaʻomia ona faʻaosofia e se taligalu puipuia i le tafe.

Suia o le fagu siptoon

I le pu i totonu ma le lima saoloto, faasaolotoina o loʻo faʻaofi i lalo o le kesi manifinifi i lalo o lea. O le siphon o loʻo sapalaiina atu i le pito i lalo o le magoto o le magoto, faʻaaogaina i le mafiafia o le mafiafia. O loʻo faʻamatuʻu atu i le pito i lalo o le siki i lalo o le magoto ma siaki pe leai ni faʻaaliga ma avanoa. Tuʻu faʻatasi le tatalaina i le tasi itu ma le pu o le plum tele i le isi.

Mataupu i luga o le autu: Aʻoaʻo mea uma e uiga i polyester completins: Mai le filifili e tausi

Matou te faʻamalamalamaina ma le totoʻa le faʻamoe a le nofoaga e aua le faʻaumatia vaega palasitika ma aua le filo le filo. Luga e tatala le puipuiga o le grid.

Ina ua uma ona i ai i le pou, o le siphon e fesoʻotaʻi ma faʻamamaina ai le loka ua leiloa. I le falesa, o loʻo i luga o le itu o le siphon, o loʻo tosoina i le saito e faʻaaoga ai le uati i luga.

I luga o le isi pito o le paipa na latou tuʻuina i luga o se kesi ma faʻapipiʻi le paipa i le aveeseina.

Tofotofoina o le aoina o le faiga mo le fufusi e lava na o le tatalaina o le popo ma le vai.

Faapipiiina o se fagu siphon ma le maualuga

Sili ona maualuga-tulaga le lelei o masini e iai se masini faʻapitoa e valaʻau ai le sili atu. Ona o foliga foliga, o le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻiina lelei manaʻomia.

O le sitepu muamua o le fausiaina o se plum. I le taimi muamua, o le mafiafia o le paʻu o paʻu o le kesi e sili atu ona faʻaalu i luga o le palasitika faavae o le alavai-tatala.

I totonu o le tatalaina o le tatalaina o loʻo i ai se manifinifi, mafolafola, vaivai gasket. E tatau ona maua ai se mafiafia lelei o le tatalaina i totonu o le tatalaina ma le laualuga o le atigi latalata i le pu.

Suia le siphon i le umukuka ma o latou lava lima

Ina ia mafai ona ausia le talafeagai le malosi o le siphon ma taavale fufulu, faʻapea foʻi ma pasketa uma e mafai ona malamalama i le taligalu.

Mai lugā i le pu o le tui o le magoto, o le faasaolotoina ua tuʻu i lalo, e tuʻuina atu se mataua mai lalo. E faʻapipiʻiina i latou e faʻaliliuina le tasi i le isi ina ia o le pu o le pito i luga o le siki i luga o laina o le sili atu. O le uuina o auiliiliga i luga ma lalo ma le fesoasoani a se tasi, latou te mimilo i se palasitika homed screw ma se teuga tupe po o le mafolafola.

Aoina o isi mea faʻaalu, muamua, e manaʻomia ona e fetuʻunaʻi le paipa i le loloto o le atigi. O lenei e faia lava: o le paipa (paʻepaʻe) ua na ona faʻapipiʻiina i le taofia (uliuli).

I luga o le paipa o le soona faʻaalu - paʻepaʻe vaega - o le nati ua tuʻu i luga. I le pito o le au faipule tuu se cone-foliga kesi.

O le numera pamu o loʻo faʻalauiloaina i le aveeseina o le faʻasaʻolotoga, o le manu ua faʻamalosia atili.

Ina ua maeʻa lena mea, mai le pito i lalo o le atigi i le pu e faʻapipiʻi ai le sili atu, o le paʻu kakulimi, o loʻo avanoa i le pito o le uliuli tausimea. I le tasi itu e tasi, e faʻavasega e fetuʻutuʻunaʻi i le magoto.

E ala i le faʻafesoʻotaʻi o avanoa o le tutusa ma le magoto ifo i luga, o loʻo latou mimilo i se sikulukalaiva ma se sikulukalaiva.

O le isi tulaga o le faʻatasiga o le Intedialic Councilge (Sump) ma Corrum.

I se galuega faʻapitoa o le SIPHON mataupu, o le kesi ua faʻaofi ma fesoʻotaʻi ma le tatala i tua. E manaʻomia le sailia ina ia e leʻi faʻaipoipo le kesi. A mavae lena, o le toese o le a faamalosi, ae o lo o misa ma le milo ma ona lima. I lalo o le lava fuafuaga tutusa, o le saito o loʻo toso i le pu o le fale. A maeʻa, le magoto o loʻo faʻapipiʻiina i le galuega. O le corruggition ma le vaega o le vaega o loʻo ufiufi e le Sealer e fesoʻotaʻi i le pusa.

I le vaega mulimuli, o le grid-plug ua faaofiina i totonu o le faolu ata.

Faitau atili