Tauaso mai ie ma o latou lava lima faigofie ma vave

Anonim

O tauaso o le ie e ese mai taua o pupuni o pupuni o le 5 ie. O se ituaiga fou lea o le ie puipui, o aso uma ua avea ma sili atu aso nei ma sili atu le aoga, faʻafetai i faʻaopopoga o tagata poto masani. O mea taua o le ie e mafai ona e filifilia oe lava.

Tauaso mai ie ma o latou lava lima faigofie ma vave

Faapipiiina polokalame.

I le avea ai o se tulafono, ie puipui o se mea taua o le potu e le o le potu, le mea o le faʻamalama o se kesi tusitusi, arqualu poʻo isi mea i totonu e mafai ona puipuia fua i luga o le UTAVE. O isi tauaso e le taua tele i potu laiti i totonu o potu laiti, talu ai o le a tatalaina, o le a latou pasi uma le maualuga o le malamalama. O le fesili pe faʻafefea ona faamalosia tauaso mai tamai tamai uʻamea, o lea e fautuaina ai le mafaufau i ai auiliili.

Sauniuniga mo Galuega

Tauaso mai ie ma o latou lava lima faigofie ma vave

FOLAFOLAGA O LE FOICROMPLAMT polokalame mo le tipiina o pupuni o Roma.

Muamua, filifili poʻo fea le vaega o le faamalama e te manaʻo e vaʻai i le Smip Scope - latalata i le tioata poʻo le potu. Ma e tatau ona e filifili poo fea le lanu lanu e filifili ai se siata. O le manatu faʻapitoa e totogi i le lelei o le ie. E fautuaina le faʻaogaina o se ie malosi pe a e manaʻo e faʻaaoga ni tauaso o se pito i luga o le ie puipui mai le prying mata ma le malamalama. O se mea lelei atoatoa mea e talafeagai pe a na o le tauaso e na o le tulle. E tatau ona manatua o le ea o le ea o le a avea ma sioa ma tautau.

Faʻatau mai ie, e sili le faʻatau ma le faʻatau atoa lau lau ina ia le tatau ona faia, ona e ono faʻasegaina ai le foliga vaaia o le ie puipui ma fetuunai oe. Ae le i faʻatauina se mea, e tatau ona e faʻaogaina lelei uma fuataga. O le tapulaʻa autu o le lautele ma le maualuga o le faʻamalama matala.

O le maualuga o le faamalama ma se ie faaopoopo i lalo o le lafu. O le lautele o le piilima na e filifilia oe lava. Ina ia mafai ona fuafua lelei mea uma, e tatau ona e faʻasaʻo vave le ie i lalo o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaita, fuaina ma faʻailoga i le itu sese o auvae. O le lautele o le ie puipui e tutusa ma lautele o le tatalaina ma se tamai ie mo mea (e tatau foi ona faailogaina). Ina ua uma lena tipi mai le ato mai le tisu.

A o le i amataina le galue i le gaosia o ia uluaʻi tagata tauaso ma ou lima, e tatau ona e faʻatau mea ma mea faigaluega.

Tauaso mai ie ma o latou lava lima faigofie ma vave

Ata 1. Puipuiga Roma.

Mataupu i luga o le autu: Faletupe Blocmonin Block Do-IT - Faʻapipiʻi sao

E leai se mea sili ona taugata i mea faigaluega, ina ia mafai ona faʻatau e oe i le maketi poʻo le faleoloa faʻatau. O le ae manaʻomia:

  • Cur o Nylon Corde;
  • Fao ma tamai lalagaina;
  • seleulu;
  • Fuafuaga na faia o laupapa ma le lapoa o le 4 mm, ma le umi o le 2.5 cm itiiti nai lo le lautele o le lumanaʻi tauaso (o le, o le faʻamalama matala);
  • O uʻamea poʻo laupapa laupapa e tutusa ma le lautele o pupuni (manaʻomia mo le mamafa o le pito i lalo o pupuni o tagata Roma);
  • tulia ie;
  • Filo i le lanu o le autu autu numera ma nila;
  • Seti o lipchiki.

Galue ma ni mea faʻapipiʻi ma fusi mo le faʻatulagaina

O le taimi lenei e amata ai le galuega autu i luga ole ie puipui. Muamua, e tatau ona e faia pito o ie, lea ua na o le fafagaina i se laina manifinifi i totonu o le faatagaina faatagaina. E manaʻomia ina ia e le o vaʻaia le ie faʻamalosi o le ie. Ae le i faia le gaioiga o le fusi, o le saoasaoa e tatau ona le tatalaina i le uʻamea, muamua-leai se paʻu.

Ina ua mavae lena, ave le Lylolo Lace ma seleulu. E tatau ona e faia 2 vaega. E tutusa ma le maualuga o pupuni o pupuni o le au pupuni o le Romaina e ala i le 2, ma le 1 cm. O nei vaega o nei vaega o le a tautua o le maualuga o le siitia ma le tuutuu i luga o pupuni.

Tauaso mai ie ma o latou lava lima faigofie ma vave

Togafiti o le lautele o le lalolagi.

O lenei o le pito sili ona faigata o le galuega o le podgiba mo pupuni. Ua faia ina ia aua nei e vaai le ie puipui ma le le fiafia. Nofoaga mo i latou e tatau ona faailogaina. Ia faʻasaʻoina le faʻavasegaina, o le a e manaʻomia ni pini. O lea, o le aofaʻi o le punou o le a tutusa ma le aofaʻi o pine. Tau lava o le PIN, tuu i luga o le laina pants ma fetuunai le mamao mamao o mea.

O le a ia te oe le tele o le avanoa i le va o le nofoa o le poda ma le nofoaga o le nofoaga. Ina ia mafai ai e le Platoga i le pa puipui, e manaʻomia le faia o le 2 siteki: tasi tonu i le lata mai o le laupapa, ma o loʻo i luga o le laina pito i luga o le plakeni. I luga o lenei faʻavae, o isi vaega o fuafuaga e faʻapipiʻi ma paʻu o paʻu i luga o le ie.

Tusitusiga i luga o le autu: le taualuga o polycarboate. Faʻafefea ona ufiufi le taualuga o polycarboate?

I le mavae ai o lena, i luga o le Padabach, o pa e faoa mama o le a pasi le maea. Latou te tu tutusa i le tasi le isi i se taimi tutusa i le mamao mai le itu o le ie puipui. O lenei ua e manaʻomia mai lalo ifo ma luga o tauaso e filifili ai faʻailoga mo le mamafa. E faia lenei mea i le auala lava e tasi o le sili atu ma malosi. I luga o le laupapa pito i luga, o le 'au o le a viliina e pu mo le maea. Latou te tu tutusa i le itu o le pito i lalo.

Sili ona lelei togafitiga ma fusi fusi i le faamalama

O lea, o le tele o pupuni ua saunia. Ina ua maeʻa le galuega, o le a le vai e ala i mama ma o le pito i luga o le pito i luga o le maea ma le tutusa auala ma le saʻo tutusa o le ie puipui. O le a pei o lenei (Ata 1). O pito o le maea ua mautu e node. Ma mo le aulelei sili ma le faʻatuatuaina, malosi pulumu mafai faʻapipiʻi.

Ina ia mafai ona siitia le pupuni pe a siʻitia le ie puipui, e le o le goto o le snuck, o se paga o lipokek o le suʻi o le pito i lalo o le i totonu o le pito i lalo. Ma o le isi itu o le lipo o loʻo faʻapipiʻiina poʻo le suisui i le tisu i le pito i luga o le ata o loʻo goto. O velcro e tatau ona tutusa o le tasi ma le isi, ina ia le siitia ma faʻasaʻoina tauaso o le ie e le o suia i itu.

O lenei ua naʻo le tuʻufaʻatasia o tauaso i le faʻamalama i le faʻamalama. E masani ona faia lea i faʻamaʻi poʻo ni tamaʻi vanimonimo. E mafai foʻi ona e faʻaogaina ni oe lava popo o le a faʻatuatuaina e sili atu le faʻatuatuaina, e ui lava e leai se mea e sili ai. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o tauaso o ie e matua mautu ma masani aiʻau, i le ala, e faigofie ona aveese le siata ma aveese le siata.

Faʻapefea ona osia ao ma ou lima mai au ie vave, o lea ua manino. E tatau ona e mauaina le onosaʻi ma ia faʻaeteete lelei e faia lelei fua. Ae maise lava, ma e saʻo le auala e fai ai faʻailoga ma foliga mai o tauaso faʻalagolago i tauaso e faʻalagolago i ai.

Mataupu i luga o le autu: O le Bedpaper Cherry Blosyom i totonu

Faitau atili