Faʻafefea ona lafo le tauaso mai le ie ma o latou lava lima: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Anonim

I Rusia, o tauaso na faia mai le ie ua salalau ona o le mea moni o le lamellas e mafai ona tele lanu ma soʻo se ituaiga o le tino, ma isi mea. E mafai ona avea ie mo lamellas ma se isi. Fai se ie ma ou lava lima tauaso tele.

Faʻafefea ona lafo le tauaso mai le ie ma o latou lava lima: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Ua salalau tauaso a le ie mautotogi a le stipric horbs ona o le tele o filifiliga o le filifiliga ma le faigofie ona faʻaaoga.

O tagata tauaso o se tele-tulaga faʻamalosi tino e faʻavae i luga o faʻamatalaga faʻatonutonu o laʻau tele i le auala sili ona lelei. Lenei o le a puipuia le potu mai i moli susulu o le la. E i ai le sifi ma le pito i luga o tauaso. E fuafua lava i le metotia o le faapipiiina o fasi fasi nonoa i totonu o le mamanu o tauaso.

Mea mo le gaosia o le tauaso ma le faiga mo le faia o galuega

E mafai ona e faia ni tauaso ma ou lava lima, pe a iai se ie poʻo se palasitika i le lima, o le aluminim e mafai ona faʻaaogaina.

Faʻafefea ona lafo le tauaso mai le ie ma o latou lava lima: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

FIBELSSSS e faia i le tioata sisi, o na ie e le o afaina i le sumesu, aua le susunuina ma tautua mo se taimi umi.

Sue tauaso mai le ie o le faigofie o le auala sili ona faigofie, i lenei tulaga e sili atu le gaosia o se mamanu faagaoioia. Filifilia o se ie mo le faia o o latou tauaso, ia mautinoa e matau pe a uma ona mafiafia le auala.

O le tautua o le tagata o le mamellae o le a faalagolago tuusaʻo i la latou lalolagi. Ae o lenei faʻailoga e tasi e iai lona faʻavae i le tau o mea. E sili le le tele o le faʻaalu o se taimi e filifili ai se mea e leai se aoga ona o loʻo i ai i le malosi o le le tagi ma le vave faʻaleagaina.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻatau se fiberglass i le umukuka, o le afi mumū i le sili ona tele nai lo isi ituaiga o ie. Pe a le o se mea leaga e le mafai ona faʻamatuʻu ai le afi. E le mafai ona e talosaga mo le gaosia o le suavai vai-replentant, pei o isi ituaiga o aano o aano. I luga o le la fiberglass mafai ona tausia lona lanu mo se taimi umi.

I totonu o soʻo se faleoloa faʻapitoa e mafai ona e faʻatau ai se faʻasesega o se vaega o se vaega mo le tauaso. Mai le tulaga lelei o le faʻatauga o le a faʻalagolago i le lelei o le tauaso, e mafai ona aʻafia ai le lelei o le solomuli lava ia. O se mea mo le gaosiga o le tapunia o le papupuni o le palasitika.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau le fata i luga o le puipui ma ou lava lima i le 5 minute

Ae le i faia faatauaso, fai le mamanu. E manaʻomia le tipiina o mea ina ia lelei mea uma, aʻi faʻamatalaga e le tatau ona faʻatagaina pe a sui. Ina ua laʻei le tui, ona e faia ai lea o le tele o tagata tauaso, e tatau ona faʻaaogaina i itu uma, ma mea e mafai ai ona sili atu nai lo le 2 CM.

Sosoo ai, aioi mo le gaosiga o pepa faʻamau pe a uma ona fesoʻotaʻi fasi. Ona e tatau lea e vili i seevae, e tatau ona tui ia lamemea. O le faʻaseʻe ua faʻatulaga muamua i le faʻavavau ina ia mafai ona ia gaoioi saoloto, ma le isi itu, sa pipiʻi solo le sene. O le maeʻa oloa e tatau ona faʻasaʻoina ma le saogalemu i luga o le cornice, pe a maeʻa le latou faʻaaoga.

Faʻafefea ona fai ni tauaso e faia oe lava mo loggia

Faʻafefea ona lafo le tauaso mai le ie ma o latou lava lima: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Polokalame mamanu ua tumu i puipui.

O le tali sili pe a filifilia ni filifiliga mo le tauaso e mafai ona taʻua o loʻo taʻu mai ai, lea e lelei mo loggas. Faia ia i latou o ou lava lima, e mafai ona e sefe, fai totonu o le loggina foliga tutusa. Afai e te faia oe lava, o le a le o le oloa o le a naʻo le matagofie, ae faʻapea foi ona fetaui.

E mafai ona aofia ai ni tala e mafai ona faia i ni fasi se lua o le ie. E mafai ona e faʻafaigofieina mea o mau tetele ma lanu, o le a fausia ai se pule o loʻo avea ma mea taua. O le a aoga oe:

  • le ie;
  • filo;
  • seleulu;
  • penitala;
  • faailoga tuugamau;
  • faupupuni;
  • saili;
  • Lava-lipping scw;
  • sikulukalaiva;
  • Bar (2 fasi - ma se lapotopoto lapoa ma sikuea).

O le lapoa o le Cory Bar e mafai ona 1.5 - 2 cm, ma o le koluse vaega o sikuea - tusa o le 2 x 2 poʻo le 2.5 crro. Ae o se paʻu paʻu e mafai ona faʻaaogaina. E le tatau ona e filifilia se toʻotoʻo ma le tele, a leai e ono paʻu tauaso.

Amata galuega e tatau ona amata i le faʻauiga o oloa uma o oloa. O le saʻo o mea uma o le a faʻamoemoeina lona uiga. O le lautele o le oloa e tatau ona faia e le tutusa tele o le tatalaina. O le faʻaopopo o le a pe tusa ma le 2 - 3 cm on alauni i itu uma. O le umi o le tauaso o le a fetaui ma le maualuga o le faʻamalama matala ma le faʻateleina o le 10 i le 15 cm ma le 2 - 3 cm i luga o le ato. O le kapeneta po o le cotton o le a siitia mai i le ie.

Tusitusiga i luga o le autu: Papatusi ma fugalaʻau: Ata i totonu, fugalaʻau i luga o le puipui, o faʻavae tetele, rocks, o lanu paʻepaʻe, 3d, lanu paʻepaʻe

Faʻafefea ona lafo le tauaso mai le ie ma o latou lava lima: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

O le ata o pupuni poloka e faigofie ona faʻatino ma faʻatagaina oe e fatuina se tagata atamamai moni faʻamalama o loʻo iai filifiliga.

O se faatafafa ua tipi ese mai le pepa po o tane, maua uma ituaiga. A maeʻa, le vaega e faʻaaoga i mea mai lona i totonu, faʻapipiʻi ma le suisui pine uma 10 - 15 cm. O le mamanu e faʻapipiʻi lemu ma o latou lima ma saito. A uma, latou te toe amata e uiga i le 2 - 3 Cm mai le laina faia na faia e lio ai le vaega. O lenei mea uma e tatau ona toe fai muamua i se mea taua.

Pe a le puipuia e pupuni, a tatau ona lafoaia uma pine uma. O vaega e lua na mauaina o ni itupa i luma o le tasi ma le isi, ona latou taia lea, faia o se laina i luga o le suisui masini. E taua le avea faʻatolu taimi mai itu e tolu, ma le feiuga lona fa e liliu ai le vaega. A faliu i le itu i luma, e tatau ona lelei tele le aitema. O le a avea o ia ma faavae ia tauaso.

I le isi tulaga, e faʻatonutonuina e le au tauaso paʻu i luga o le faʻavaʻa. O le faia o lenei mea, o le faʻavae o le ie ua tatalaina e le pito i luma i le laualuga. Le isi mea e tuʻuina mai ai le tasi pito o le pito o le sikuea foliga pa, o le lautele o le lautele e itiiti ifo nai lo le lautele o le vaega o le ie, o le paʻu o le pito o le pito i lalo o le ie. Ina ua maeʻa lena, faʻaaogaina le meafale faʻamau, faʻamau le ie i le pa.

Faʻafefea ona togafitia le pito i lalo o le tauaso ma faʻauma

Mo se toniga o le toniga o tauaso i totonu o le faamalama ma le matagofie o le la latou gagau, e manaʻomia le ulufale i le vaega auiliili o loʻo fesoʻotaʻi ma le lautele o le faʻamalama o le faʻamalama o le faʻamalama o le faʻamalama. E tatau ona puʻupuʻu le laupapa nai lo le faʻavae o ia i le 2 - 3 cm. O le pito i lalo o le ie o loʻo afifi i le 3 - 3.5 cm, faʻasolo atu i le oloa i le pito i lalo. Muau i le Tusi Lesona Malamalama Punou Fun, ma pe a uma ona faʻatulaga i luga o loʻo teu ai. O filo pe a uma le tusi lesona o le tosoina e toso ese i fafo, e fai i se lamolemole.

Mataupu i luga o le autu: o lo o pipii i ou lava lima: Dyy

Faʻafefea ona lafo le tauaso mai le ie ma o latou lava lima: o le faʻasologa mo le faʻatinoina o galuega

Faailoga mo le lesitala o tauaso o tauaso e mafai ona faia i le faʻaʻeseʻese o se 'alo lautele.

Mo mea teuteu mamanu, e mafai ona faʻaaogaina le aulelei ma faigofie ona faia se kulupu. E le mafai ona gagau garters, e faigofie lava ona latou aveesea ai. E mafai foi ona e tu i lau filifiliga ma luga o le lavelave 'au faigata. I le taimi lava e tasi, o tapenaga ia mo teuteuga teuteu folasaga i totonu o le mamanu. E tele auala e teuteu ai tauaso tauaso. E mafai ona e faʻaogaina ma taʻi tasi le tamaititi, o se tasi lea o filifiliga avanoa, aua e mafai ona aveese ma afifiina, e le mafai ona e momotu ma naʻo le mea foʻi.

E mafai ona e faʻaogaina se ie poʻo se 'ava lautele. E tatau ona latou faʻalatalata atu i le faʻavae i le faʻavae, pe a e manaʻomia se filifiliga faʻavasega. Mo le ituaiga o aso nei e sili atu le filifilia o se isi faaumaina. A maeʻa, e i ai le lua lautele o pupuni i puipui o pupuni mai le 30 i le 40 cm i luga o mea filifilia. E le manaʻomia le faia o se mamanu pepa mo le fausiaina o tagata lautele. E tatau ona vaneina ni fasimoli, o le a maua ai se lautele o le 6 i le 8 cm. Latou te lalagaina e le itu i totonu o le itu i totonu o le itu i luga ma le le aoga.

Ina ua uma ona foloina oloa oloa, o le gartors o loʻo taofia e ala i le solomuli tutusa mai luga o pito i luga o le moli. Lenei mea e tatau ona faʻatagaina e tuʻuina atu ai le lagolago mo faʻamalama papaʻe. Toe faafoi i latou e ala i le talosaga stapler mo meaafale. O le pa, lea na pipii i le pito i luga o pupuni, mai lona pito i lalo ma le fesoasoani a se sikuludveveve e tumau i le faamalama.

A faʻamalosia le pupuni o le a faʻamalosia, o le a iai se lelei le vaʻai lelei i totonu, o totonu o loʻo iai i totonu o le Tepua. E mafai ona e fesili atu i se tasi e tapeina le taunuʻuga o loʻo fusia i le laina e nonoa i luga o le maualuga taua.

Faitau atili