E mafai faʻapefea ona e faigofie ona faia se moli matagofie mai le faletupe ma ou lava lima?

Anonim

E tafao faamasani, e tele ni lamepa mo tofo uma i faleoloa. E ese mai ia i latou uma e le gata i uiga faʻapitoaina, ae o loʻo mamanu foi, faʻapea foi ma le tulaga o le uluaʻi vaega. Ae e tele filifiliga i le auala e mafai ai ona e faia ni lamepa mataina mai pusi ma ou lava lima. Ioe, latou te le susulu malamalama e pei o chandeliers, ae o le siosiomaga alofaga o le a mautinoa. Mafaufau i ni suiga se lua o ia lamepa, tioata pusa ma apamemea.

E mafai faʻapefea ona e faigofie ona faia se moli matagofie mai le faletupe ma ou lava lima?

Afai ei ai se moligaʻo ma se fagu mai le mama a tamaiti, e mafai ona e faia se moli sili ona matagofie.

I le taimi muamua, o le au lamepa mai apa e ono foliga mai e le aoga tele manatu e le aveina ai se tusitusiga ma le fiafia. Ae e te mautinoa e le o lea.

Tin moli

E faʻafefea la ona faigofie le faia o se moli faʻapitoa mailei? E matua faigofie mea uma, pe a fai o iai au mea talafeagai ma mea faigaluega. E te faʻaaluina uma le galuega e le sili atu ma le itula. E mafai foʻi ona ave le faletupe e le masani ona o le pini o pi ma le sana. E faʻaopopo atu i faletupe, o le a manaʻomia ona e galue:

  • tamai solo;
  • o le samala;
  • Umi fao;
  • O scotch;
  • Pepa mamana ma le faigofie penitala;
  • faailoga;
  • Tamai moligao mafolafola.

Alu nei i le galuega. Muamua e tatau ona e saunia se apa apa. O le faia o lenei mea, tumu atoatoa i le vai ma aveese i totonu o le potu malulu. E manaʻomia le ta suavai i totonu o le koneteina. O le a taofia ai lenei o le fua o lou lumanaʻi.

A o le suavai vai i totonu o le fagu, sauni le mamanu ma se mamanu. E faia lenei mea, faaaoga pepa malu. Sili o mea uma - militeri. Ina ia faia le ata mulimuli ane liliu atu o le sili ona lelei ma lamolemole, tipi se fasi pepa, tutusa i le maualuga o le apa. O le umi o le fasi e tatau ona tutusa ma le gith o apaau.

Mataupu i luga o le autu: taugata polycarboate polycarbonate wachsdines: ata ma ituaiga o varaces

E mafai faʻapefea ona e faigofie ona faia se moli matagofie mai le faletupe ma ou lava lima?

O le faigofie filifiliga o le moli mo le fale o amepa o tioata apa.

E mafai e le ata ona filifili le gaoi. Faʻamolemole ia manatua o le a iai mai ni tamaʻi pu, lea, e ala i le lute o le maotatutuʻu, ma e mafai ona vaʻavaʻaia puipui o le apa. E mafai uma ona avea o se mea masani ma se ata faapitoa. Faatatau i luga o pepa ma se peni po o se faailoga.

Ia ave faatasi le fagu i le aisa ma le aisa ma afifi ma se pepa faʻapipiʻi ma se pepa pepa. Laki ma Scotch, ina ia mafai ona suia le pepa o le pepa i soo se mea. Ua tuu nei loa le fagu i luga ole fagu ma amata ile fesoasoani a se kamuta ma le samala e ala i le ata e ala i le sltfaic i le sltlic. Galulue ma le faʻaeteete ma lemu ina ia le paʻu le aisa i totonu ma pa'ū i fafo.

O le taimi atoa o le ata o loʻo faʻatau i luga o puipui, tuu le fagu faʻatasi ma le aisa i le vai mafanafana. Tuu i ai iina seia atoa le aisa ma o le a le liliu i totonu o le vai. A maeʻa lena, e na o le tuʻuina atu o le fagu o se foliga teuteu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona faʻaaogaina faʻailoga tumau i luga o puipui i luga o puipui pe na o le valivali le mafai ona vaʻaia masani i fafo atu. O le vali e sili atu ona filifilia se lanu uliuli ina ia iloa ai le foliga.

Pe a taʻe mea uma, litaea se manifinifi ma tuʻu i le pito i lalo o auvai. O le fiafia o le a faia i le pogisa. Ua sauni le lamepa mai le fagu! Na o le mulimuli i puipui o le pas ma o le pito i lalo e le o le mamafa. O le faia o lenei mea, tuu se isi proceditele poʻo le uʻamea lio mo le puipuiga i le pito i lalo o le moligaʻo e puipuia.

Glass Jar Laump

O le filifiliga lona lua o se tioata fagu vaega. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le lipine masani, tolu-vae-lima poʻo se isi lava volume o se tioata faletupe. E ese mai ia te ia, ia galue ma oe, e manaʻomia le i ai o le manaʻoga:

  • silicone streparent glure;
  • Tassels;
  • Tioata polo, e tasi le afa mafolafola (faʻatau atu e seti mo le faʻatagaina o le faʻapopoleina ma faʻatumuina o faʻamatalaga manino;
  • seleulu;
  • Aulelei lipine;
  • Laititi moligaʻo.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o se tamai uto uliuli

Ae le i galue, e tatau ona e fufuluina muamua ma mago le fagu. Ona e tatau ona e teuteuina le a le auala o le a e teuteuina ai puipui o le fagu tioata. E lua filifiliga. O le mea muamua o le ufiufi atoa le laualuga. O le lona lua o le faʻapaʻiina i latou i se faʻasologa, fausiaina se ata faʻapitoa poʻo se mea teuteu.

Soo se mea e te filifilia, o le faʻavae lea o le tasi: o le pito i fafo o le fagu ma le fesoasoani a le pulumu o loʻo faʻamalieina lelei. E taua le vave uu le kulimi. A e faia, faʻatali sina taimi seʻia oʻo i le asu e faʻapipiʻi atoa ma faʻaʻaisa i luga o le faletupe.

Ona ave lea o le mea faapipii ma fusi ma ia i le pito i luga o le fagu, kolose le bunter. Lea la o le a maua ai e le amptu se foliga fiafia. O le iʻuga, o le moli mai le tioata mafai ona vaʻaia. Ia e mafai ona e tuu se moligaʻo i le auala ma le malamalama. Faʻafefea ona fai se lamepa, ua e iloa nei. Ma uo e matua fiafia tele fiafia i se matagofie ma atamai tele!

O faʻamatalaga faʻamatala mo le gaosiga o ia lamepa o loʻo uma taugofie ma le amataga.

Ma e tusa lava pe e te le maua lenei poto masani, e mafai ona faigofie ona e faia oe lava i se taimi puʻupuʻu.

Faitau atili