Maliu o le isumu i lalo o le fola: pe faʻafefea ona aveese le manogi

Anonim

Maliu o le isumu i lalo o le fola: pe faʻafefea ona aveese le manogi

O foliga o rodent i totonu o le fale o se sili le le fiafia o se mea e tupu ai i ni fale tumaoti ma taumafanafana.

O le faʻamalosi a le palapala ma o latou otaota e mafua ai se manogi faapitoa, ma afai o le mumu ua maliu, o le manogi e le gata i le le fiafia, ae le gafatia.

A o le i faia ni auala e maua ai le isumu, e manaʻomia le tuʻuina atu o gaioiga, faʻataunuʻu o le a latou aloese mai le foliga mai o ni mea mautu i nofoaga saogalemu.

Faaituau o le tulaga o urine ma manogi o le liligi

Maliu o le isumu i lalo o le fola: pe faʻafefea ona aveese le manogi

Darchy isumu mafai mo se taimi umi e tuu ai le ola o tagata e ona o le fale

Ia amata i le, e manaʻomia le iloa le nofoaga e manogi ai le sikaina mai le isumu o le isumu ma lapisi.

E tutusa lava ma manogi o tagata pala tino maliu, latou te tauaveina se lamatiaga.

I le taimi lava e tasi, o lo latou faʻaumatiaina o lona uiga e tutusa lona malosi, pei o le tau e faasaga i le faʻasese agaga.

Ua le gata ina ia le taliaina ai e le uʻumi le manogi o le manogi, peitaʻi o tagata taulaloa ua latou fitafita o ni vaega. Faʻamaʻi e mafua mai i nei siama e matua lamatia lava mo se tagata.

Maliu o le isumu i lalo o le fola: pe faʻafefea ona aveese le manogi

Powder Adssorbents Miazma

O le a le mea e fai i le laufanua e mafai pe moni faʻafesoʻotaʻi ma roo, o le a mafai ai ona faʻagaioia le auala o le faʻagaioia lea o lenei laufanua, faʻalagolago i ituaiga o mea, o loʻo faia ai:

  1. E le tatau ona togafitia le liliuga o le laupapa, talu ai o le Uiga o le suavai faʻatasi ai ma le suavai e mafai ona mitiia i le loloto o le laʻau, o lea e sili ai le faʻaaogaina o le manogi e aveese ai le manogi e tape ai le manogi.
  2. Isumu mai le isumu mai sipima cloming ua liusuavai faigata. E fautuaina le tipiina o se vaega o Mydwall pe sui se pepa atoa.
  3. Mo togafitiga i luga, e manaʻomia le olo o le ava malosi ma le le mautonu ma le le mautonu vailaʻau.

A maeʻa ona faʻatinoina ni mea mo le gaosiga o nofoaga ma isumu ma lapisi, e manaʻomia le faia o le susu susu o nofoaga ma le le talafeagai.

Auala e aveese ai le ODOR

Maliu o le isumu i lalo o le fola: pe faʻafefea ona aveese le manogi

Bentonitis o le lelei o manogi

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina o PVC Windows ma ou lava lima

Afai na maliu se isumu i lalo o le fola, o le fesili pe a aveesea le manogi, e mafai ona foia le faʻaaogaina o tapenaga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻi ma le faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o tagata faiʻi.

E aofia ai:

  1. Faaaogaina. Aoga pe a faʻaaoga tuusaʻo i le nofoaga o le isumu oti. Sauniuniga faʻatagaina oe e aveese le manogi o le rodent, i se tele o mea totino o loʻo avanoa i faʻatau atu ma o loʻo lafoina i palu, a o le toʻatele oi latou e le faʻaofuina le mafuaʻaga. O nisi taimi e te faʻaogaina ai le paʻu, masima poʻo le soda. O nei mea e faʻaleagaina ai oloa leaga, fasioti siama ma fesoasoani i le faʻafefeteina o manogi.
  2. Vailaau Fofo o loʻo i ai le aoga sili ona aoga pe a le mafai ona le mautonu amber mai isumu ma isumu ma isumu. O vaega autu o nei mea e tatau ona teuteuina, lea e saofaga ai i le fofoina o gaioiga o aitalafu ma, taofi le filifiliga o le manogi. A o galulue ma nei vailaʻau, e manaʻomia le maitauina o le faʻamaonia o puipuiga ma faʻaaoga mea totino a le tagata lava ia puipuia: Scativerator, totigilima, tioata ma ufimata.

Ia faʻaitiitia ai leo le fiafia mai coudent, e mafai ona e tosina atu i ni tagata faʻapitoa o le aufaiti o le au tekinolosi, e tele faamaualuga ma isi metotia lelei i latou galuega.

Afai e le mafai ona ou tosina mai polofesa, e manaʻomia le ave fautuaga.

Tagata fofo

Maliu o le isumu i lalo o le fola: pe faʻafefea ona aveese le manogi

Afai e tatau ai, e aveʻesea le Amber o totoe i le fale na totoe i totonu o le fale poʻo le isumu, o loʻo faʻaaogaina foi o tagata o tagata o loʻo faʻataʻitaʻi i le taimi. O le suʻesuʻega o mea e ono suia o le manogi o le a faʻatagaina oe e filifili le tasi e sili ona talafeagai mo se taimi patino.

O le masani ai o le metotia o le stensil mai rodents o le gaosiga o luga o le isumu o le isumu, vineta. O auala o loʻo aofia ai i le vineta o le a aveese ai faʻailoga o isumu, ma o le anctatial smonell o le a mou atu i ni nai aso.

  1. O le mangalls faʻaaoga mo le faʻagaioiga o se mea e le talafeagai, e le gata na te aveeseina ai ni taʻiala o le nofo i isumu ma le manogi leaga o siama ma o se manogi leaga bacter;

    Maliu o le isumu i lalo o le fola: pe faʻafefea ona aveese le manogi

    O le vinega atoatoa e aveese ai le malosi o le skessch

  2. O le Hydrogen peroxide o se taugofie tele, taugofie ma sili ona lelei le galuega e tau ai le rodent rodent ma isi au. Peitaʻi ua fautuaina le faʻaogaina o lenei auala pe a maeʻa le faʻamamaina o le faʻamamaina o le potu o loʻo faʻaaoga ai le chlorini-aofia ai ni meafaigaluega ma le le atoatoa.
  3. O le faʻaogaina tutoatasi o tali ma kalone mataupu e le gata e faʻamumu le agaga le lelei o le agaga, ae e le o le toe faʻapopoleina foi.
  4. O nofoaga o vaalele o le mafai ona tumau o rodents e le aoga, ae o se mea e manaʻomia ai le palu i luga o le potu o isumu.

Maliu o le isumu i lalo o le fola: pe faʻafefea ona aveese le manogi

A o le faʻagaioiga o luga e ala i se tasi o lisi o lona uiga, o le faʻapitoa e tatau ona totogi i nofoaga o nofoaga o tuʻu i luga o pa, tulimanu ma isi nofoaga faigata

Ina ia taofia le foliga o isumu i le fale, e manaʻomia le faia o ni mea lapatai ma le taimi o mea faʻapitoa ma le masani ai i le laulau:

Lapataiga mea na tutupuFaatinoina Galuega
tasiSusu susuI aso uma
2.Auala VendorI aso uma
3.Togafitiga ma lona uiga o le mimita isumuMasina masina
faFaʻamau pu ma paʻuTausaga

Mea na tutupu e faʻaitiitia ai le isumu add Amber e tatau ona aofia ai le aveeseina poʻo le faʻaeteete le faʻagaioiga o na mea poʻo ni mea faitino na umi se fesoʻotaʻiga. I le auala e aveese ai le le fiafia o manu i le fale, vaai lenei vitio:

Afai o le le fiafia o le stem e sau mai le tino oti o le isumu oti poʻo le isumu, ona muamua lea o mea e tatau ai e aveese ai, ma ua uma ona tau le manogi o totoe ai.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaosofia le faʻamalama i totonu o le potu?

Faitau atili