O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

Anonim

Ina ua uma ona faapipiiina le faitotoʻa, puipui e latalata i ai - o le malifa - e i ai le latou ulaula foliga. Masalo o le saoasaoa auala e tuu ai i totonu o le auala e tuu ese ai le laumei panela. E mafai ona avea ma MDF po o le chipboard. E leai se eseesega faapitoa. O le galuega autu o le filifilia lea o se ata ma se paolo i le leo o le faitotoʻa poʻo isi mea e faʻamaufaʻailoga i totonu o le potu, ma faia le faitotoʻa o mimilo mai le MDF poʻo le ADSP. Ma e i ai se auala e manaʻomia ai le maualalo o le taimi.

O maligi a le laumua o le vave faia vave, o foliga vaaia i le taimi e tasi, ia le itiiti ifo, lelei. E leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia, e tatau ona e mafai ona taulimaina se vaʻai poʻo se jigsaw - e tipi fasi vaega o le sili ona manaʻomia. O le vaega o totoe o le galuega e faigofie ma e le mafai ona faʻafefeteina: Glue, o loʻo tipiina o le auvae, laupapa laupapa, o le faʻaaogaina o le tagata. E le manaʻomia foʻi le Plaster e peiseai e te aumaia ni malifa mai le drywall.

O le faigofie auala

O le faigofie auala e tapunia ai le faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faʻaaogaina "g" -d-pei o volenitia, e masani ona faia mai le MDF. O mea uma i lenei tulaga e manaʻomia - tipi ese le manaʻomia loloto, saʻo ma manino le tipiina i le 45 °. Ona e tatau lea ona fufulu le vaega pito i le vai, i totonu o le fale, ia faʻaaoga le mauga o fula ma fetaomi mea uma i le puipui.

O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

O le faigofie auala e faʻatulaga ai slopes - faʻaaoga "g" -nga panels

Ma, e pei lava, o loʻo iai le "ae", ma mea matuia. Muamua o nei togafiti taugata. O le lona lua - e naʻo i latou i aai tetele ma faʻafitauli. Ole tolu e masani ona maua naʻo nai lanu, o isi tagata uma o loʻo sapalaiina i lalo ole faʻasologa. O lea, e masani ona faʻaaoga i isi auala e faʻasaga i le faitotoʻa o le MDF.

Faapipiiina o le malifa mo fao vaivai ma faʻapipiʻiina o fulafula

Afai o le mauaina o le lautele e le sili atu i le 20-25 cm, o le fanua tuai o loʻo faʻapipiʻiina i fao o le vai ma le kimigi o le vai. O le metotia e manaʻomia le tau maualalo o le taimi, ma o le iʻuga e lelei.

O loʻo matou sauni le elemene o le malifa

Faitotoʻa faitotoʻa mai le laumua e aofia ai vaega e tolu: lua itu ma tasi luga. Afai o le malifa o loʻo faia i se tulimanu, o le a le tasi pito o le autafa o le a faʻaliliuina.

Mataupu i luga o le autu: decor o le taimi nei ma teuteu lelei i le atunuu (20 ata)

O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

E foliga mai e foliga mai e pei o le "stade" mo le slope mai le mdf po o le laugatasi chipboard

Fua le mamao mai le faitotoʻa o le faitotoʻa i le tulimanu i ni nofoaga, tipi ese le pa o le lautele lautele ma le maualuga. Tipi la matou itu e tatau ona avea ma paga o le centimita i luga aʻe o le umi umi - naʻo le faʻafitauli, faʻafuaseʻi ona misia le tele. E mafai ona e tipi ese, ae ulufafo - leai.

Tafatafa taumafai i luga, faaofi le pito i luga. Afai e tupu le vaega i le tulaga tutusa ma le pa autu, ma vaʻa e latalata i le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo laititi - Ua maeʻa lelei mea uma. Afai e i ai ni tala sese, latou te faasaʻoina i latou.

O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

Oti ese le aitema, taumafai i le latou nofoaga

Ma o le pito i fafo o le laupapa laupapa poʻo le MDF o loʻo taumafai - pipii i le faʻaiuga o le ata: e te 'aina oe o le a o oe o le a mafai ona iloa. O lea, e tatau ona toe faʻatulaga. E aunoa ma se trim, e mafai ona e faia pe a fai o le pito e vavaeeseina e se tulimanu tulimanu i le leo. Ae o le palasitika, ma o le a le lelei o le a vaʻavaʻai ai - le fesili.

O le apu e faigofie ai le ata tifaga. O i luga o le inivesi faavae. Naʻo le pito e tatau ona lamolemole ma mama - e aunoa ma le pefu ma le palapala. O le sologa lelei i le pito o le faʻaiuga, ona ave lea o se matutu x / u ie e le faʻavaivaia, ma e oʻo atu i le iʻuga o le iʻuga). O loʻo faʻapipiʻiina ona o loʻo faʻapipiʻiina, ae o mea uma e le mafai ona iloa, o lea ua faʻateʻa lamolemole.

O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

Afai e te mafaia e filifilia se palasitika tulimanu i le leo, e foliga lelei, ma o galuega e itiiti ifo: o loʻo faʻapipiʻiina i le masima vai poʻo le soka

Afai o loʻo faʻaaoga se iescopic platbabbab i le faauma vaega o le mauaina, i lalo o se tipiina o le mauaina, i se atoatoaga, o se faʻatoʻaga e fai ai le togalaʻau. O le lautele e tonu lava i lalo o le tala fatutunoa o le Platband, o le loloto e sili atu ona manaʻomia ina ia lelei ia te Ia "nofo i lalo". Mo se masani masani platband mai le MDF e leai se mea e manaomia. E na ona fai i le suavai vaivai.

Faapipiiina malifa

O le maeʻa uma o tapenaga, amata ona faʻapipiʻi rupes mai le MDF (o le laupapa laupapa). I le iʻuga, lea e faʻasino i le faitotoʻa, ua faʻamamaina ma fao vai. O le tuʻufaʻatasiga e sili atu le manino - o le a le vaʻaia. O le Jamib, o le mea lea o le MDF o le gure, demundan. I le oomiina o le autafa o le itu, o loʻo faʻaalia i le tulaga saʻo, siakiina le pito i luga ma matauina tutusa le pito o le sili atu. Ona latou vali ai lea ma faatali seia mago le kesi. A maeʻa le 5 minute, o le fasipepa o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga, oi ai le tulaga e faʻata faʻatusatusa i pa.

Mau i luga o le autu: faʻapipiʻi mo le pepa puipui, lautele lautele

O le itu lona lua o loʻo faʻapipiʻiina i le tutusa auala, ona sosoo ai lea ma le pito i luga. O le pito i luga o le a faaopopoina i luga o le Squadeze: i luga o le nofoaga o loʻo fesoʻotaʻi ma autafa o loʻo faʻapipiʻiina avanoa. O lenei o le a le tuuina atu le faʻauma i le alualu i luma ma faʻaopoopoga "claumps" o loʻo iai.

O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

O loʻo faʻapipiʻi uma vaega o le slope mai le MDF, i le pito i luga tuu le kuka

Faatulagaga

Ina ua uma le ulo ua tuʻu i ai, siaki i le mamao o mea uma e aoga saʻo ma lamolemole. Afai e lelei mea uma, ave osa, ma i le vaitaimi i le va o le laulau ma le puipui tuu le "Latt" - AOAO sina vaega o motu o Ismom. E tatau lava ona loloto le loloto, ae ia le-oona. E le manaʻomia uma le tele: E manaʻomia le toʻatele o apolapela, ma e mafai ona faʻateleina. O lea, fai ma le poto lelei.

A maeʻa ona faʻavaeina le apamemea o le foia, o le solo solo o loʻo taofia. O lenei e mafai ona amata ona faʻatumuina le avanoa avanoa. E matua sili moni foi i le faʻamau o le faʻamau, ae le mo le loloto, ae naʻo taimi uma.

O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

Le taualumaga mo le faʻasaʻoina o ni malifa mai le laminated fiberboard

Ina ua uma ona le mautonu le ausa, o le tele o le tipiina i se naifi. E mafai ona amata le tini.

Faapipiiina o le teuteu

O lenei vaega o le galuega e pasia tulaga: Muamua fua ma tipi ese le tasi itu pa, ona luga lea - o le itu lona lua. Tofotofoga o tagata uma na gagau ma siaki le saʻo o le togi, o le platbands o loʻo nofo i luga o se foma poʻo le soyal fao - fuafua i le tulaga.

Faʻafefea ona faʻamatala i le tui o le malifa.

Faitotoʻa faitotoʻa mai mdf i luga o laupapa

Afai o le slope e tele (sili atu nai lo le 25 cm), o isi lagolago e manaʻomia mo le mamafa: o le a le lelei le foma. I lea tulaga, o puipui puipui. O nei mea e mafai ona sawn laupapa po o uʻamea faʻapitoa. Faapipiʻi i luga o laupapa e mafai ona tuʻusaʻo pe faʻaoʻo. O le polokalame o le faʻapipiʻiina o se mauaina mai o le MDF o loʻo faʻaalia ma fasi fasi o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo.

O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

Faʻafefea ona faʻapipiʻi lautele faʻavave mai le mdf

O loʻo faʻapipiʻiina ni fuafuaga i se faleʻoloa (latou te masani ona faʻaaogaina) poʻo le faʻaaogaina o oe lava - faʻalagolago i mea o le puipui. A maeʻa ona faʻasaʻoina lagolago, o solo solo ua tipiina i le tele, o le faʻatulagaina o gaioiga e tutusa. Muamua, o itu ma mea o loʻo tuaoi o le pou o le malifaolani i papala, ua faʻamamaina ma le suavai vai, o loʻo faapipiiina loa moli vai mo ni nai minute. Ma le isi mea, o gaioiga uma e tutusa lelei.

Mataupu oi luga o le autu: faapipiiina o malifa i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: matamata, faʻaumaina o le MDF ma palasitika (vitio)

Afai, e pei o le faʻatusa, o le soʻoga o le vaega ma le puipui o se mea lelei, e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻalavelaveina o slots ma faʻapipiʻi platbands. I lea tulaga, e masani lava o le galue.

Faitotoʻa faitotoʻa mai le MDF e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o laina faalava. E fesoʻotaʻi ma latou o loʻo i ai uma i le vaalele tutusa. I le itu o lagolago e fa, i le pito i luga - tolu (toese 10-15 cm mai pito ma i le ogatotonu). Le isi, o le tekonolosi uma e tutusa.

Faʻafefea ona fai ni malifa i luga o le PVC faʻamalama o palasitika.

Malifa mai le laumua

Masani pe a uma ona lipea e tumau i ni vaega o fale. Aisea e le fetaui ai ma i latou? Faatulagaina o malifa i luga o le faitotoa mai le MDL, e tatau ona faatau mea a mea. Afai e maeʻa le laʻau laʻau, o loʻo ia te oe le tele o le poloka, e mafai foi ona e aveeseina mai ia latou. Galue o le a sili atu nai lo le taimi e faʻaaogaina ai se faʻavae malosi, ae e leai se totogi.

Mai i laupapa o le heminate aoina a autafa. E manaʻomia ona sosola i se suiga, o nofoaga o soʻoga ma le Inseple e faʻamau ai le paneta - e mafai ai mai le amminim faʻamatalaga - e le itiiti ifo i le mamafa. A talafeagai, e mafai ona teuteu le itu. Faʻafefea ona faʻaaloalo i luga o le faitotoʻa mai le laumua, vaʻai le ata o loʻo i lalo.

O matou o le fusi i faitotoʻa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

Mai le laugatasi fuafuaga, e mafai ona e faia le au palu mo le faitotoa

E mafai ona faʻapipiʻi i luga o le mauga o le mauga. Ia tuʻuina atu le malosi tele e faʻaaoga i le pito i tua o le gata ma oomi le puipui lelei: e le mafai ona tuʻua le tele o avanoa: o mea o le a fafagaina.

I le ata vitio o loʻo i lalo, o maligi mai le faitotoʻa faitotoʻa mai le igoa o loʻo iai i totonu o le fale o loʻo iai. O le moe lautele e laititi - 7-8 cm, o le faʻasologa o le galuega o loʻo faʻamatalaina manino. Aoga vitio lesona.

I se tulaga lautele, o le fale o le fale mai le laumua i faitotoa o le ulufale e sili atu le faʻapipiʻi: E tele lava mea tetele o mea, ma le lauiloa e sili atu ona faʻaleagaina e oʻo lava i taga mamafa. O lenei ituaiga o eseʻesega e sili atu ona faʻaaogaina mo faitotoʻa faitotoʻa. O le avega e matua itiiti lava iina. I le ulufale atu e sili atu le faia o le faitotoʻa o faitotoʻa mai le MDF poʻo le Lamen Chipboard, faʻaali mai le Merwall, ae o le sili ona faʻaaloalogia - o loʻo faʻaaloalogia.

Faitau atili