Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

Anonim

E le lelei i mataupu masani a faitotoa. Latou te tautua e avea ma puipuiga pule, faʻapea foi ona ofi le ea, ona o loʻo iai ni pu faʻapitoa, poʻo le faʻatulagaina o se vaega lavelave ma taugata tele. Foʻiʻeʻa le ea o le ea e mafai ona mafai ona maua ni faitotoʻa. O faitotoʻa masani nei, ma le faʻatumuina o le ituaiga o tuʻuga o le aufaitau faʻapipiʻi i se tulimanu.

Foliga, mamalu ma le le fiafia

O meatotino a le taufaʻafefe faitotoʻa o loʻo fuafuaina e le latou masini - o le i ai o transverse lamellas. E i ai a latou lava itu aoga:

  • Lelei ventilation. O le maumautuu o faitotoʻa e le o faalavelave i le gaoioi o le ea, o lea e leai ni faʻafitauli i le vevela le susu poʻo se ea fox. E oʻo lava i le tapunia, e seasea faʻaaogaina nofoaga.
  • Sili ona lelei le tufatufaina o le vevela. Tuʻuina atu potu masani o le ea i potu le gaoia i le auai o faitotoʻa masani e faigata. O le i ai o tagata tauaso e foia ai lenei faafitauli. I totonu o potu teu fale ma le aupito aʻoaʻoina e vavaeeseina e faitotoʻa ma Lotau Mouthantices, o le vevela e fesoʻotaʻi otometi.

    Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

    LUTUTRUMIGE DODORS toetoe lava a le faia papupuni e alu ai le ea

  • Sili atu "māmā" o faitotoʻa vaʻaia ma tauaso e manaia le foliga, itiiti lo latou utaina totonu.
  • Foliga manaia. O le resitalaina, o le mea moni, o loʻo i luga o le Amamer, ae o nisi ituaiga e foliga manaia tele.

Faitotoʻa ma le tele o fuafuaga ma vaʻai i le va oi latou e sili atu le sili ona faigata. Latou gaosia e manaʻomia le faʻalogo, saʻo, saʻo. Na o lalo o nei tulaga o le a lelei - o le a manaia le faʻaaogaina ma matamata. Aua o le Dlan Doors e sili atu taugata nai lo masani. Ma e ui i lea e ui lava o le mea moni na gaosia mai le fua. O vaega o fafie e fai mai i le fagota laupapa. O lenei ona o le mea moni o le manifinifi laupapa laupapa pe a suia le susu o le a "mimilo". O le i ai o le tele o vaega ma le tele o fibers fibers, faʻatalanoaina e le vaega o le kelu e mafai ai ona foia le faʻafitauli.

Mai isi mea sese:

  • Le lava o le le mautonu. O le i ai o le tele o le tele o slots i le va o fusi o loʻo faʻaleagaina e le tele o le mafaufau o uiga. I lenei tulaga, o iina e i ai nei tusi latou te le - lava ai.
  • Leai se saolotoga o le pefu. O se tasi o vaega o le faʻaaogaina o faitotoʻa o Llan Dortors - Corkrobes mo lavalava. Ae o ofu ua i ai i latou e le puipuia mai le efuefu, lea o lo oi matou e sili atu nai lo le lava.

    Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

    A faʻaaoga le tauaso i le faitotoʻa o le kapeneta, o le pefu o le pefu o loʻo paʻu i totonu

Le mautonu o faitotoa ma le lovre e matua matuia lava. Ae le i faʻapipiʻiina, e matuia le mafaufau ma filifili ai e sili atu le taua mo oe: o latou lava lelei poʻo le faaletonu.

Vaega o Talosaga

O le aotelega o le faʻaaogaina o le faitotoʻa o Lotaur e fuafua e a latou meatotino. E taua tele i latou i nofoaga e manaʻomia ai le faʻaauauina o talimalo. I le taimi lava e tasi, o le tikeri o le lagona taofi e le tatau ona taua mo nei nofoaga. O loʻo iai foʻi le tele o ituaiga ituaiga ma o tatou fale ma faleaisa:

  • Technical Matutala - potu teuina, tagavai, chorkrobes. I le tulaga o potu o le uarota e aoga tele mafaufau i le talafeagai o sea filifiliga. A uma, lavalava mai le efuefu e matua puipuia. E mafai ona fetuʻutuʻunaʻi: Fai se totō i le pito i luga, i le mea e itiiti ai, ma o le ea o le mafanafana nai lo le mafanafana.
  • Faletaele. I le faletaele e mafai ona fautuaina ia vave galue i fafo atu o le le fiafia i le le alualu i luma ma le faitotoa o Ylan o le a fesoasoani. Ae o lenei filifiliga e lelei pe a na o le faletaele, talu ai o le faletaele faʻatasi o le a avea ma mafuaʻaga e le o se leo manaia ma manogi.

    Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

    LUVRRUG DORODS I NOFOAGA FAʻAPITOA - O se filifiliga sili e ausia ai se ea e aunoa ma le faʻatulagaina o se ea faʻapitoa

  • O nofoaga o le Boiler fale e lelea le auala. I faitotoʻa faitotoʻa mo sea potu atonu o loʻo i ai se toega tagata. Na o ia e tatau ona faʻafesoʻotaʻia - ina ia e le taumalulu e le iloga tele i le potu. O le tasi taimi: aʻo leʻi faʻapipiʻiina ni faitotoʻa, talanoa lau Devim Service Department. Lava i le mataupu.

Sei vagana le tulaga o faitotoa i le va o potu, e mafai ona faʻaaoga uila popo i meafalemu. E lelei ia i latou:

  • I le umukuka kamuta, i le vaovao ma tauemu. I le masini faʻamamaina ma le kapeneta ma faʻatoʻaga e maua ai vave venti (i le isi - sili atu - sili atu e pei o teuteuga.
  • I totonu o le kapeneta e ufiufi paipa i le faleuila e pei o le felelei o se ata. E mafai ona tautau i latou i luga o le matasele, ma e mafai ona e ofuina maneta.

    Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

    I faletaele, faleuila, kamukeni kamuti e mafai ona faʻaaogaina o faitotoʻa mo loka

  • Pei ona tapunia i luga o faamalama. E lelei tele le foʻia o le faʻafitauli o le malamalama o le malamalama. E le atoa le vavae ese, fausiaina moli uila.
  • Mo le kapeneta, pusa o lafo ma isi meaafale, ua tuu i potu nofomau. Faʻaopopo i lenei tulaga e sili atu le lelei o le mimilo, ma le foliga foliga fiafia.

O le isi vaega o le talosaga e pei o ata lafoia ma se vaega tele tele. I luga o tagata, i le taumalulu togalaau, tele palcon ma logsias ma le logsias ma mautu glazing. O le a le sili atu o le Huvre na sili atu nai lo le tauaso masani? O le mea moni o "faitotoa tumau mafai ona pupula e matala, ma tuu puipui tapunia. E leai se avanoa i le ea ma o le a le susulu malamalama.

Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

E mafai ona faʻaaoga le au faʻamalosi-tauaso o ni faʻailoga

O se vasega, o se potu iloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu talafeagai moe i totonu o potu potu. O lenei filifiliga e lelei pe a leai se faamalama i le saini saini. O sea aʻoga ma le ea e tuʻuina atu, ma o le malamalama o le a misia i aofaʻiga, ma faia se tuʻufua.

Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

O vaevaega o vaevaega e vavae ese ai le moe

O le mataupu faavae, o le Locuve Soutt e mafai ona faʻaaogaina ma e le o faia saʻo - pei o se puletini laupapa, o se mata, o le mea e tapunia ai pe vavaeina.

LUVRUG DORORS: Ituaiga, Mea

Seʻi o tatou amata i mea mai le faitotoʻa o faitotoʻa. O le tele o le tele o fafie. O le taimi o le paketi e mai le kene ma 'ai, sili atu, sili atu taugata - mai sili atu mautu (ma sili atu taugata) ituaiga. O loʻo iai lava le palasitika ma uʻamea. Palasitika o le taugofie filifiliga lena, e ui i lea, e aoga tele.

O faitotoʻa o Lomuvre Lauvor e le "taʻi" mai le susu, e le tatau ona latou valiina, ma ua fufulu. O lea mo le loka i totonu o le faletaele po o le faletaele o le filifiliga atoatoa. Tagata lelei e faapea ma le kapeneta i luga o le faapaologa. I le lautele, i le taimi muamua o le mea o iai le maualuga o le susu ma / pe manaʻomia le faifai pea.

Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

Uamea faitotoa-tauaso - vaega o le saogalemu o le fale

Uamea Favre faitotoa - O le mea e seasea lava ona seasea, ae e i ai foi lena. Ulufale faitotoa ma tauaso e seasea ona seasea, vagana i le au faifeʻau ma le avanoa i le auala. O lea la o le latou tusi talosaga e matua faatapulaaina.

I le ituaiga, o le Huvre faitotoa e tutusa ma le masani ai:

  • aau;
  • faasee;
  • Gagau (harmonica po o le tusi).

    Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

    Ma ituaiga, o mea uma o - swang, sliding harmonic / tusi

E mafai ona aofia ai ma le tasi, lua, fa pe sili atu flaps. Uma e pei ona i ai ma faʻataʻitaʻiga masani, naʻo le eseʻesega o le faʻatumuina.

O loʻo iai pea tagata o loʻo i ai i tagata o loʻo i totonu o le fetuunaiga. I le tulaga lea, ua faamautu ai papatusi e pologa. Uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tasi pa. O le mulimuli i le pa, e mafai ona e suia le tulaga o fafine fafine - e tatala atoatoa, latalata, pe tuu ai avanoa laiti.

Fua

I supamaketi o le ObI ma Leru Count Marlene, e masani ona avanoa faitotoʻa o pini. E masani ona faʻatusaina e le tasi pe lua tulafono i ituaiga eseese. Tele taimi, o parameps e faapena:

  • lautele - 294 mm, 394 mm, 394 mm, 594 MM;
  • Maualuga - 606 MM, 720 MM, 993 MM, 1100 mm, 1700 mm, 179 mm, 2422 MM.

    Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

    E i ai le vaega faapitoa o tulaga masani.

O nei tulaga masani e mafai ona sili atu le mautonu - tipiina ni nai seneturi o le maualuga ma le lautele. Afai e manaʻomia se mea e le o le tulaga le-tulaga, e iai ni soʻotaga poʻo ni au fai pisinisi tumaʻoti e faia faitotoa i lalo o le faʻatonuga - e tusa ma lau tele.

O le a le mea e gauai atu pe a filifilia

Pe a fai ni faitotoʻa-tauaso i totonu o le faleoloa, e tatau ona e vaʻai muamua, i luga o le lelei o fafie. E le tatau ona i ai le tele o le asini, pe tatau foi ona i ai ni nai. E tatau ona mafiafia, lanu enaena (e le uliuli ma leai ni tautau).

O le vaega lona lua o le geomotry. O lau faitotoʻa uma e tatau ona taʻoto i le vaalele lava e tasi. O le muamua lea - e leai ni pueata maualalo poʻo le "tupe maua" o elemene ma le faitotoʻa atoa atoa. Le isi, siaki le umi / lautele / mafiafia. E tatau ona latou fetaui ma le saʻo i le milimita.

Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

Filifili faitotoa-tauaso manaomia ma le faaeteete

Ma le mea mulimuli o le lelei lea o le gaosi o fafie. O loʻo faʻatau atu e le Wooten Doulral Gors O le atavali o le a maua tutoatasi. Ae o le fafie e tatau ona lelei. E manaʻo i ai e leai se uiga tele, faaletonu i faʻalavelave ma isi ni faʻaletonu, lea e tatau ona faʻamutaina ai o latou lava lima.

Mafai auala e uma ai

O faitotoʻalaʻau o loʻo galulue ai faitotoʻa e toetoe lava o se laʻau eseese o ni auala. E iai le aganuu ae le o le. E mafai ona e faia faapenei:

  • Ufiufi e faanoanoa. Aafiaga ma foliga vaaia ua lauiloa i tagata uma.
  • Feololo suauu mo fafie. E masani ona faatau atu i se leoleo, peitaʻi o iai foʻi ma le lanu masani o laupapa laupapa. O nei tuʻufaʻatasiga e iai meatotino antises faʻatino, o tagata e mafai ona faʻaaogaina i tapula ma vaitaʻele. O le iʻuga o lenei gaosiga, o le ata o laʻau e faʻaalia atili atili malamalama, e le faʻasoaina e le vai i totonu. Mafai foi ona tu o pudddles. I le taimi lava e tasi, e leai se ata i luga, e matua "natura natura" i foliga ma le paʻi atu.

    Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

    Valivali e ufiufi Lacquer, o le suauʻu fafie - o le tele sili ona lauiloa o faʻaiuga

  • Ufiufi i varnish. E mafai ona faia lea pe a maeʻa ona faʻatautaia le fuaiupu pe e aunoa ma lea. Laki e sili le faʻaaogaina o le vai faʻavae. E i ai le pupula, semi-shit, Semim ma Matte. O le eseʻesega o le tulaga o le faʻaliliuga o le magafagafa i luga.
  • Vali. O ata o laʻau o se ituaiga eseese o aʻafiaga. E i ai na mea e fatufatu ai se ata tifaga, e iai le faʻaʻaisa, e le vali le tino.
  • Decopupage. Togafiti mo fatufatu i totonu.
  • Inlay. Se auala lavelave o le faʻauma, tuʻuina atu oloa o foliga ese.

O auala uma nei e faʻamaeʻa ai faitotoʻa laupapa. O soo se itu, e aoga le manatuaina o le a latou faauma, e manaʻomia le faatumuina o tagata uma ma le faapaʻu i luga o le laau, ia matutu ai le tu i luga o le laau, ia matutu i luga o le laau, ia mamaʻi solo. Ina ua uma - e ogatasi uma le le talafeagai ma le oneone. Ma i na na taofia, ma i latou na faataga i le faiga o gaosiga. Ina ua mavae lena, o poloka uma ma le faavaa ua ufiufi i totonu o le laupapa laupapa. O le ituaiga o primer ua filifilia i lalo o le tini. Ina ua maeʻa mago, e mafai ona e faia le maeʻa o galuega - vali, vanini, etc.

Faʻafefea ona vali

Le faigata tele e aofia ai le tele o poloka. Ma o latou vali, e tele a le kuata ma faapogofie. Ina ia mafai ona aloese mai lenei faʻafitauli, e iai le faʻapitoa taualumaga:

  • Valivali scotch lipine ma se faʻavaʻa mai itu e lua o le faitotoʻa. Matou te tapunia le fola pepa ma lata ane vaega o puipui, meafale, ma isi mea
  • O le lautele o ata mafolafola palasi (7-8 cm) i luga o laupapa faʻaaogaina se vaega o le primer. Fufulu fufulu lelei i le pito o apaau ina ia i ai sina vaega. Masini muamua le pa i le tasi itu.

    Tauaso o pusa: laupapa, palasitika, uamea

    Faaaogaina o se veli - Fausia le Suafa Manaoga ma Aafiaga

  • Faʻamago mafolafola pulumu laiti (5 cm lautele) Matou te aveese uma mailei ma pisia, tutusa ma le faʻalumaina o le faʻavae.
  • Alu i le isi itu.
  • Ina ua maeʻa, e mafai ona e faia le faʻavaʻa e ala i le aveʻesea ma lona alo 'eseʻese.

Ma lenei faʻatonuga, o le lelei o le vali o le a sili ona masani ai. E taua ile taimi, aʻo leʻi faʻamago, aveese fotō. Galue e sili atu ma tuʻufaʻatasiga e le vave mago.

Afai e i ai se vali, galuega o le a faigofie ma vave.

Mo i latou e fia fai se faitotoa tauaso i o latou lima, o le ata lenei o le a aoga.

Tusitusiga i luga o le autu: Cross-Squitch: O le a le saʻo, vitio ma ata, faʻafefea ona avea ma suʻititi aʻoaʻoina, Oskona faia, tau o gaioiga mai le tamoʻe

Faitau atili