Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

Anonim

Ina ia mafai e le totonu o lou fale mo se taimi umi e faʻafiafiaina ai le mata, ae le o potu sili ona manaʻomia, e manaʻomia le taʻitaʻia e nisi o lanu.

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

Pupuni lanu vine

  1. Faagasolo mai le nofoaga o le potu. O le lanu o le potu e taʻalo ai se matafaioi i le faʻavaeina o lagona o le tagata o loʻo nofo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le palani i totonu o le umukuka, ua mamanuina ina ia fatuina se siosiomaga lelei, ma sao i le tuʻinanau. Toafilemu, Chamber Scons e sili ona talafeagai i le potumoe. E manaʻomia e le potu o le fanau se tuʻufaʻatasiga o lanu susulu ma le malu, o le tele o lanu.
  2. Faʻaaoga laulau tutusa. O lanu faʻapitoa o le a fesoasoani laulau o le a fesoasoani ia te oe e filifilia le sili ona lelei tuʻufaʻatasiga e maua e tagata mamanuina ma tagata mamanuina. Afai e te fiafia i se ituaiga o se ituaiga lanu, ona taulai atu lea i se tasi o ituaiga laulau o le a e vaʻai i le ata e sili atu ona tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia.
  3. Tapulaa le tolu pe fa lanu. O le Monochrome Intorior, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia na o le lua lanu, e mafai ona vave vaivai ma manaʻomia se mafaufau lelei lelei. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo faʻaitiitia ai le tele o ituaiga e le maua ai le potu o le faʻamaoni.

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

O pupuni e sili atu i le eseese o nofoaga eseese

O le lanu sili e taʻu o le igoa o se vaomatua e seasea ma taugata o loʻo tupu aʻe i totonu o Aferika Tutotonu. Valivali faʻafetai loloto ia te ia mo le siosiomaga o le aristostere o aristocratic ma maualuga tofo na faia e ia. I le tasi itu, o le femalagaiga i le enaena gamma e masani ai i le ata o fale mautotogi. I se isi itu, o loʻo iai lona uiga ma le sitaili. E loloto ma le magalua ma tosina ona mata.

E faʻailoa mai e ia ni lanu: Bronight Burgundy, lanu uliuli, uliuli kofe, pogisa lanu viole. Afai na o oe faʻamatala lenei leo, o le a avea ma "lanu enaena enaena ma lanu uliuli."

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

O ie puipui e sili atu i totonu o le tuʻufaʻatasiga ma eseese lanu ma, fuafua i le faʻamoemoe o le potu, o folafolaga eseese e mafai ona ur:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o le fola i totonu o le Gazebo

Pupuni e gata i le potumoe

O pupuni i totonu o le potu moe o le lanu o le a latalata i lea, o le a le faʻamafanafanaga ma le faʻamaoni o le a faia i le tasi avanoa, aʻo le a faia ai le au faitalia e tagata lava ia.

E manaʻomia i totonu i totonu o le potumoe o lenei paolo na o faʻamatalaga na o auiliili, saunia le tele o avanoa ma le taui ma sui.

O le ie puipui o sea paolo e sau i le potumoe o le tuufaatasiga ma lanu:

  • Buge;
  • le uliuli;
  • lanu paʻepaʻe.

O le pipi i lenei seti e mafai ona suia e le efuefu.

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

E sili atu le vaʻai o le lanu o lanu o le au pupuni i totonu o le totonu o loʻo faia i totonu o le sitaili poʻo le faʻasologa o le provid.

O pupuni e gata ai i le potu malolo

I totonu o le potu pupuni, o lanu o le sili atu ma le susu o le a avea ma mea e sili ona matagofie ai le potu. E mafai ona latou faʻaali atu i latou i totonu o le potu malolo i le masani faiga. I le tuʻufaʻatasiga ma afro-uiga, e mafai foi ona latou faʻatinoina se vaega o le siosiomaga-sitaili. O faʻamatalaga e faʻaaogaina e pei o uiga faʻapena, papa.

I totonu o le potu malolo, lanu uliuli uliuli e mafai ona faʻaleagaina pe a fai e te teuteuina le potu ma mea teuteu i ni mea ma le puipuia poʻo le faia o se tuʻufaʻatasiga o ni mataupu.

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

Potu malolo

I le potu malolo e mafai ona e faʻaogaina se mea sili i le tuʻufaʻatasia ma lanu:

  • susulu samasama;
  • le uliuli;
  • lanu efuefu.

I le taua o le faamamafa, lea e faʻamaeʻaina ai le tuʻufaʻatasiga o lenei vaega, e mafai ona e faʻaaogaina samasama.

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

Se isi tuʻufaʻatasiga ma pupuni e sili ona manaia mo le potu malolo:

  • Olive;
  • lanu meamata;
  • lanu paʻepaʻe.

I totonu o le isi itu, o le pupula foliga o le a foliga i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega tele o mumu.

Pupuni e manaia i le umukuka

I totonu o le umukuka, o pupuni o lenei lanu e mafai ona auai i se lautele o sitaifi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le laina ma aso nei, o le tuʻufaʻatasiga ma se vaega o fugalaʻau e pei o:

  • lanu efuefu;
  • efuefu efuefu;
  • lanu paʻepaʻe;
  • Mumu pe aral.

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

O le tamaʻi umukuka ma le umukuka filifiliga tuʻufaʻatasia puipui o malutaga o le manaia ma fugalaʻau pei o:

  • zebrano;
  • Lanu moli;
  • lanu paʻepaʻe;
  • le uliuli.

O le a foliga sili atu le fiafia i lena vasega:

  • mou atu rosa;
  • lanu mumu;
  • koko;
  • ok.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona gluepaper ma se tuaoi: fautuaga

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

E mafai ona faʻatino le umukuka maualuga i totonu o lenei lanu faʻatasi ai ma le uliuli ma paʻepaʻe poʻo paʻepaʻe ma paʻepaʻe ma beige totonu. E faifai malie le pogisa atoatoa fetaui ma lenei sitaili ma avea ma mea autu mo ia. I luga o le High-Tech umukuka, o se fofo manuia o le a laia ai ie faʻamalosiʻau.

Poʻo i se mea, ona taofi lana filifiliga i luga o ie sulu i lea lanu pogisa, e manaʻomia ai le vaivaloa ese ai i le tuʻufaʻatasia ma le mama ma le mama. O le mea lea, e sili atu le fiafia e masani ona faʻaaogaina i le ata o le faʻatusatusaina o tuʻufaʻatasiga.

Auala e Filifili ai Pisinitons Valivali Ese Ese i totonu

E mafai foʻi ona e faapaleni le lanu taʻaloga i totonu o le potu e faʻaaoga ai le filifilia lelei. I le faʻatasiga ma pupuni uliuli, e talafeagai ae tuleia ai le tele o manatu, o le faʻaaogaina o lamepa, lamepa.

Vaʻai vitio ata

Afai ua uma ona e faʻaaogaina le lanu o lenei lanu i meaafale, e sili le faʻatumauina o le faʻaaogaina o le lanu lava mo pupuni. Pupuni i mea sili ona lanupati o lanu meaanu tatau ona mama, foloina o le tamalii o se laau mamalu.

Faitau atili