Faʻafefea ona fai se moli toso mai i maʻa ma ou lava lima?

Anonim

Garland, o le mea e masani ona faia le tausaga fou o le tausaga e mafai ona faʻaaogaina o se vaega vaega mo le gaosiga o le moli masini. O le moli ese mai le lupi e faia na o le.

Faʻafefea ona fai se moli toso mai i maʻa ma ou lava lima?

Mo le gaosiga o le lamepa o le a manaʻomia se moa, o se palasitika lamepa ma o se tu.

I le taimi lava e tasi, o le moli i totonu o le potu o le a malu ai. O sea lamepa e mafai ona faʻaaogaina e pei o le po uila. O ata o ia o le fale fale o luminare e mafai ona vavaeeseina e fuafua lava i le fantasy ma puna o mea.

Lumeinares mai tisiketi ma lapisi: gaosia

O mea nei o le a manaʻomia:

  • CD poʻo DVD, o mea uma e lua e le mafai ona vaʻaia;
  • Garland mo le 15-20 moli moli;
  • Kelu ma fana mo le faaaogaina.

Amataina le Fono Aoao o se masini moli uila e tatau ona faia mai le gaosiga o se tala fatufatu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se kalapu poʻo le faʻavae o Pretagon, lea o le a avea ma faʻavae. O le faia o lenei mea, e faʻaaoga le kulimi i le disk ma faʻaaoga le isi isi. O le taimi lava ona glue discs seia maua le mea e manaʻomia. Ae, ina ia sili atu ona talafeagai e tuu i totonu o le poloka, o se tasi o ona itu e tatau ona polokaina.

Faʻafefea ona fai se moli toso mai i maʻa ma ou lava lima?

Ina ia faapipiiina tisiketi, o le glue fana po o uaea o le a manaomia.

Ina ua maeʻa uma discs o loʻo faʻapipiʻiina, totonu o le garland. Ua tuʻuina i se auala e iai le tiguga ma le pusa faʻatonutonu i le faamalama, lea na faia e le faʻataʻitaʻiga. E tele moli moli e aveʻesea i pu. O le numera o loʻo tuu i totonu o faamalama e mafai ona maua mai le 3 i le 5, fuafua i le tele o le moli moli. E le mafai ona tumu le pu e susulu elemene elemene. O le vaega o totoe o Garland, lea na le fetaui ma totonu o le fagu, o lo oi ai i totonu o le cube leacy. E tatau ona e tuua ni nai mea sili ona malamalama ina ia mafai ai ona liliu i latou i le pito sili ona tulaga ese, o le mea na faia pe a uma le togiina o le tisiki mulimuli.

Mo le faigofie o le faʻapipiʻiina i totonu o pu, e mafai ona faʻapipiʻi i se taʻaloga Scotch poʻo se faʻafitauli o lipine. I se faʻaopopoga, o le iʻuga na faia e mafai ona faʻaleleia atili ma le kulimi poʻo le sami ua uma ona agaʻi atu i le faiga o latou nofoaga i le moli disc.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le khrushchev

Ina ua maeʻa uma pu e tumu i moli moli, o le vaega mulimuli o le moli moli e tatau ona faʻapipiʻiina. I le taimi mulimuli, malamalama o matata o totoe mo lenei faamoemoe.

O se tu, e mafai ona e faʻaogaina se isi tisiki. Faatasi ai ma le fesoasoani a kelue kelu le poloka, faʻapipiʻi i luga o le pito. O sea mea e faʻatagaina ai oe i le tumau pea le faʻamalosi masini i le lumanaʻi. I le taimi lava e tasi, e tatau ona avea o se tulaga matapeʻa ma le pusa na tuʻu i le pito i lalo, ae leʻi faitio.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le mamanu i luga o le tulaga ma o le kelu o le a lafoina le faʻaʻaisa, o le moli ua sauni mo gaioiga.

Palasitika afifiina ma garland moli

Faʻafefea ona fai se moli toso mai i maʻa ma ou lava lima?

Malosiaga o lapisi o lapisi i le amepa.

Ina ia mafai ona faia lenei faʻataʻitaʻiga, o mea nei ma mea nei e manaʻomia:

  1. O le faavae. E pei ona mafai ona faʻaaogaina se fagu palasitika o soʻo se lapoʻa poʻo se pusa afifi o le palasitika mataina foliga foliga, o se nofoaga mai le lole-foliga foliga.
  2. Garland, o le numera o moli moli lea e faalagolago i le tele ma foliga o le faavae filifilia.
  3. Papaʻe vali. E manaʻomia le tiga o le vali i totonu o le kalone. Lenei o le a lafoina i luga o le atoa luga i le sili vaega.
  4. Faʻavasega iron ma se pito sili ona lelei (poʻo le eletise eletise ma gaoioi ma le lapoa).
  5. Fausia naifi.

Aʻo leʻi faia ni pa, e manaʻomia le makaina. E mafai ona latou tuu i luga symmmmetric ma 1 fasi i totonu o le pu (pe i foliga o soʻo se ata o ni fasi i totonu). Faʻavae i lalo, e manaʻomia le faia o se paʻu, ia e fetaui lelei ma se ato ma le pusa faʻatonutonu o le a pasi.

Afai o mea e mafua mai ai le faʻavae e faʻatagaina pu e faʻaaoga ai le uʻamea uʻamea, ae le o le faʻaleagaina, e sili le faʻaaogaina. I le tulaga o le solia o le faamaoni o le fausaga, pe a faʻaalia i se vevela o le uʻamea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le taʻavale ma viliina e galue. O pu o loʻo faia i luga o le faʻailoga faʻaaogaina le mea faigaluega e talafeagai mo le faʻavae filifilia.

Tusi i luga o le autu: aʻoaʻoga Faʻafefea ona tautau le faitotoʻa i le matasele e faia oe lava

Afai, o le iʻuga o pu, maʻatulaʻau poʻo se vaega o palasitika na nonofo ai i fafo o le tasi, pe e tatau ona tipiina pea nei mau e faʻaaoga ai se fau se naifi. E manaʻomia le faʻatinoina ma le totoʻa ma le a le faʻaleagaina le vaega o totoe o le Faavae.

Ina ua maeʻa le gaosiga o fale faigaluega, e mafai ona e amata vali. O le faʻavae e manaʻomia e vali ai nisi taimi ina ia mafai ona faia le toniga paʻepaʻe lanu paʻepaʻe.

Ina ua mago le vali, e mafai ona e tuu moli moli i pu.

Mo le faigofie, e tatau ona amata galuega i luga. A maeʻa auala uma na fai ma moli, ma ua faʻasaʻo le uai ma se pusa o talatala ma o se pusa pule o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le pou, o le faʻavae e tatau ona tapunia ma se tapuni. O le a siitiaina le lamepa i luga o le potu. Ua sauni le lamepa mo le taotoga.

Faitau atili