Na tuufaatasia tulimanu ma latou faaaogaina

Anonim

A oʻo mai i le tutoʻatasi lipea, e le gata i le maua uma o a mea talafeagai ma lavalava, ae ia e iloa foi poʻo fea foʻi latou te faʻaaogaina. Aseta e mafai ona faʻaaogaina, e manaʻomia le naʻo le na o le palasi, pe faʻapea foi elemene, ae o isi vaega o le a puipuia ai tulimanu mai le faʻaleagaina ma le malaia. O le aso o le a ou taʻuina atu ai tulimanu tulimanu, pei o le fesoasoani a o latou o loʻo teuteuina se teuteuga o le amo ma o fea le lelei o le aluminum, palasitika ma le tulimanu o PRC.

Na tuufaatasia tulimanu ma latou faaaogaina

Sasaina tulimanu

O le a le tulimanu ma o le a lana vala

Na tuufaatasia tulimanu ma latou faaaogaina

Tulimanu na ala ai ma o latou lava lima

O mea na tuʻufaʻatasia o elemene e le gata i le puipuiga o tulimanu mai le faʻaleagaina o le masini, ae o le teuteuga foi e teuteu i totonu o le potu ma le fuaitau. E masani lava, o ituaiga laʻau ua faʻaaogaina e faʻamamafa ai pe a lapotopoto le faʻatapulaʻaina o taimi tuʻutuʻuga, ae mafai foi ona faapipiiina mo nofoaga faʻa-faʻa-laiga. Mo le saʻo galuega lipea, e alagata ona malamalama i itu eseʻese, pei ona taua nisi oi latou na teuteuga, a o isi e faʻaaoga i lalo o le faʻaiuga o le galuega.

Afai e iai au taʻavale i le fale, o lona uiga ua uma ona e sau i luga o le faʻafitauli o le sosolo tulimanu. E iʻu lenei i le avega, o loʻo latou mauaina - vali i lenei nofoaga e televave ona lanu, ma ua gagau. Ma na o le tulimanu teuteu e mafai ona puipuia lenei nofoaga mai le vave faaleagaina. Ina ua amata ona ou matamata i ituaiga uma o fale fetafae ma sa ou iloa o le tulimanu palasitika na sili ona lauiloa ina ua maeʻa le mea tatala.

Sei o tatou mafaufau i ni manatu o itu i luga o le laulau:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola i totonu o le faletaele ma ou lima i lalo o le Tile

Ituaiga
I lalo o le stucco:Teuteuga:
O tulimanu o tulimanu na faia mo le sili atu le pipii o elemene ma punouMafai ona faia o le pvc ma uamea, ma lanu e mafai ona fesuisuiai
O se tulaga iloga o le tasi o itu e pei o pesini - e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ni tulimanu i luga o le lapotopotoAtonu e paepae pe matapeʻapeʻa ma le faʻataʻitaʻiina foi le laʻau. I ai le lamolemole lamolemole
Aliminatu Faʻamatalaga ua faʻateleina le malosi, e teteʻe i le vai ma e le o le lepelaO le faʻauma i tulimanu atonu e i ai uma o loʻo i ai poʻo le tasi i le ituaiga o pela. O le filifiliga o le faiga faʻalagolago i luga o faʻafitauli

Mai le Alumini ma Mo MDF

O le le mautonu na tuʻituʻi le tulimanu o le alumini

A maeʻa ona faʻaumaina le MDF Panels, o faʻamatalaga laupapa poʻo le laugatasi mDFs e mafai ona faʻaaogaina. O loʻo avea ma mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai le ata i totonu o le HDF e faigofie ona faʻapipiʻi:

  1. O le kulimi kulimi e faʻaaoga i totonu o le elemene, pe a maeʻa le mea e fai i le nofoaga o le luluina
  2. Ona aveese lea o le tulimanu mai le MDF ma o le tulaga o le minute malolo - i le taimi lenei o le taimi o le keke
  3. O lenei o le elemene ua fetaomi atu i luga.

Lautele MDF tulimanu lapopoa:

  • Umi - 2600 mm, lautele - 25 * 25 mm, mafiafia - 3 mm

O le faʻauma i le fesoasoani a le MDF o loʻo faigofie e aunoa ma angles mai le MDF, i se taimi vave e mafai ai ona maeʻa le laualuga.

Faʻaaogaina se Aleaminum Expomage, ou te leʻi tauʻaveina i vaega nei o mea:

  1. Alumini elemene e lelei tele fetuutuunai ma maualuga le palasitika
  2. O le oloa e iloga e ala i le faʻateleina o le malosi, ona o lenei e mafai ona e mauaina lelei puipuiga o tulimanu.
  3. O le Alminin tulimanu e faigofie tele ona faʻapipiʻi ma e ese mai, e mafai ona sili atu le mamafa o avega, e ui lava e iai le maualalo le mamafa
  4. Aua le vevesi

Mataupu i luga o le autu: O le tulaga tauva o sofu i le umukuka

O le mea sili ona manaia o le a le Aliginum Exprict e mafai ona faʻaaogaina e le gata pe a tuʻu i le fale poʻo le fale mautotogi. E lautele lava ile manaʻoga mo le fausia o oloa oloa, i le taimi o le faʻamau o tioata pe tusa lava pe o le faʻatulagaina o fata. O le almininum o loʻo faʻaaoga i lalo o le Plaster ma faʻafetai i ai e mafai ona e aveʻeseina ai le matagofie o le feeseeseaiga o tagata eseese.

Alumini tulimanu e mafai ona:

  • Meafaigaluega - E faʻaoga ina ua faia le mataʻituina o ata o moli poʻo mea fai oloa e fai.
  • Non-Per-Perpelibl - O le uiga ese o le faʻasao le tulimanu pe a punou mea. O mea na sapalaiina mo Fuafuaga Na Mafaufaʻu.
  • Polofiti - faaaoga mo le faia o vaega eseese i le taimi o fausiaina
  • O le mea e faʻamalosia - o se laʻau almininim ua faʻaaogaina i le taimi o feagai ai ma le eseese o ata eseese, e teteʻe i le faʻaleagaina o masini ma faʻatagaina oe e fatuina le itu taumatau.

O le elemene na filifilia e ui lava e faigofie ona faʻaoʻo, ae o loʻo i ai pea mea lelei o le puipuiga o le puipuiga o le puipuia o tulimanu mai le le fuafuaina. O le mea e mafai ai ona faʻatagaina foi oe e faʻafesoʻotaʻi vaega o ata eseese i le taimi o le faʻaleleia.

Ma le a le faʻamaeʻa o mea o loʻo faʻapipiʻi

Na tuufaatasia tulimanu ma latou faaaogaina

Faapipiiina o le tulimanu tulimanu

A faia le teuteuga o le amo, e le gata e tatau ona pikiina mea lelei, ae ia tuʻufaʻatasia elemene i luga. Mo le mutiaina o tulimanu, o ia metotia e mafai ona faʻaaoga:

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a kelu e sili ona faigofie ma sili ona lauiloa filifiliga. E aofia ai ma le faʻaaogaina o se kelu palu i se elemene ma mulimuli ane punou i le nofoaga o le lesitala. Peitaʻi, o le tagata e leʻi faia, pe a uma ona faʻamalosia, e manaʻomia le aveʻesea ma faʻatali le lua minute seʻia amata ona puʻeina le kulue. Ina ua maeʻa, o le faauma le elemene ua toe faʻaaogaina i le amataga amata
  2. O fao o le manu - o le mataupu faʻavae o gaioiga e le o ese mai le gale fofo. Peitai, e tatau ona nofouta e iai se meatotino o se meatotino o loʻo iai ni meatotino na faʻateʻa ai ituaiga o palasitika
  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a mata-paʻi, O lenei metotia e talafeagai tele mo le ata galue, pe a fuafuaina le totoa. E sili atu le faigofie nai lo le kelu - ua lava e faʻaaoga ai se sikulukalaiva mo le nanaina
  4. O le ark elemene - o le faʻapipiʻiina o sea tui tupu o se mea sili atu faigata nai lo le faʻapipiʻiina o isi ituaiga. Peitai, o ona foliga e sili atu le lelei nai lo lena o le lauiloa pvc oloa. O le tali a le fofo e faatatau i le mea ma se vaega lelei, pe a maeʻa le luasefulu o le taimi o le luasefulu minute e tupu. I le lumanaʻi, o mea o loʻo faʻamalosia i le laufanua i luga o se tamaʻi malosi ma le sili atu o le fofo ua aveʻesea.

Tusitusiga i luga o le autu: O le Botlettle decor faia oe lava

Matou te faia ni tulimanu i totonu

Na tuufaatasia tulimanu ma latou faaaogaina

Faaumaina le tulimanu tulimanu

Ina ua maeʻa le mea tatala, e tatau ona faʻaaogaina ni elemene mai fafo, ae o loʻo i ai i totonu o tulimanu, lea e manaʻomia ai foi le maualuga maualuga tulaga. Ina ia aumaia le tulimanu i totonu, e mafai ona e faʻaogaina le lauiloa lauiloa, lea e mafai ai ona e faʻafefeteina cout Connection i se taimi vave. Le elemene totonu, faʻapea foi ma le fafo, o loʻo faʻamalosia ai se faʻamalosia i luga o pito, ae i nisi o olaga o loʻo taʻotoina ai se faʻamaʻi pipisi, o loʻo laina foi i le tulimanu o iai.

O le faʻamatalaga i totonu o le a le faʻatagaina oe e aveese se laʻau maʻai ona o lona siusiu taʻamilosaga. I le maualuga o le resitalaina o ona fale, e leai ni mea le aoga e tatau ona faʻaaogaina e naʻo le pau lea o mea e mafai ona faʻaaogaina mo ni faiga. Ina ia faʻavasega galuega tutoʻatasi i le tutoʻatasi i le mamanuina, e manaʻomia le iloa o le palasitika, gaoa, faia ma le tulimanu o le PTC. Ina ua maeʻa faʻatulagaina faʻatulaga, o le faʻaaogaina o ia mea o le mea talafeagai lea.

Faitau atili