Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

Anonim

Auro - o le lanu o mea taugata ma tamaoaiga. Faʻaopopo sina vevela ma le mafanafana i le potu, faʻaaogaina naʻo le pau lava le vaega o le vaega. O pupuni auro e matua manaia moni ma matagofie. O le potu e pupuni ai ie pupuni o le lanu o le igoa o le tamalii, ma sili atu le lautele, mamana, fiafia. E maua ai le malosi faaopoopo, le tasi, mamalu.

Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

Auro auro

  • Fabrics ma sitaili
  • Foliga ma le tele o pupuni
  • Auala e tausia ai le le fiafia i totonu o tagata
  • Manatu mo le mamanu o nofoaga eseese
    • Potu malolo
    • Potumoe
    • Umukuka

    E mafai ona e tautau auro i totonu o soo se potu. O le mea autu o le ulufale lea i totonu o totonu o le potu. Ina ia faia lea mea, e tatau ona pikiina oe i luga o le ie ona pupuni, ia mafaufau ai i se ata ma ni mea faitino ma faaletulafono mea.

    O a lanu tuʻufaʻatasia auro

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    I le muamua, e ono foliga mai e faigata ona tuʻufaʻatasia le au toa auro i totonu o totonu. Peitai, e tele lanu eseese ma leo o uo i le lanu o le la. I le taimi lava lea, o le lanu auro lava ia lava e tele suiga - mai le pupula pupula i le fufuluina o le fufuluina.

    Susulu leo

    Tuʻu le susulu o le laina ma le paolo o tupu faʻaʻaisa. Ina ia fausia se tuʻugamaututu o pupuni mai ie puipui mai le auro i totonu o le pabric tuufaatasi ma le malosi o le mumu pe faʻamafanafana lanu piniki lanu. Elemene o le poto o le potu, o le filifilia oi ai e faia i le mumū, cerry, ata pupē, e mafai ona avea ma aluga, laupapa laupapa, laupapa laupapa, laupapa.

    I totonu o se potu ma pupuni auro, o le i ai o moli, lanumoana, turquose ma lanumeamata vali e mafai ona talia.

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    Pogisa pito

    Brown ua manatu o se tasi o sili sili ona manuia mo tuʻufaʻatasia ma auro auro po o taulaga. Aemaise sukalati sukalati. O le lanu uliuli ma auro lanu o pupuni e faia ai le potu e tatau ona tatau ma mamalu. O le Tulafono o Ulugalii o se tuaaina ese, ma le faʻamamafa o loʻo i luga o le lanu uliuli. O se manuia i ai i le potu o lanu viole.

    Mataupu i luga o le autu: O le masini fufulu ua pisa i le taimi o le

    A faʻapea o se fofo e faia i le fiafia i le auro auro, ona filifilia lea o le togalaʻau e le isi lanu - e lua auro e mafai ona tautau e tasi le faʻamalama.

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    Tuʻufaʻatasiga ma enaena

    Pastel slodes

    A faʻatulagaina le avanoa i le lanu o pasking, ona faʻamamaina lea e pupuni o le fanua auro. O le a latou fautuaina e suʻe pea i Kanach, pi, o le olive, efuefu paʻepaʻe puipui. Le mafai ona le amanaiaina o le faʻaaogaina o le paepae tulle. Gain Muffins o le pupula o le tisu ma sefe le potu mai le tele o susulu.

    Fabrics ma sitaili

    Mo le suisui auro pupuni faʻaaoga soʻo se ituaiga o ie. Lafo pe togiina pupuni o pupuni mamafa mamafa mo ia pupuni. Ua tusia e ala i le tuʻufaʻatasiga o le tisu i totonu o le masani ai. Mea ma se mamanu e faʻaaogaina naʻo le monononos cards o pastel scledes. O ie lamolemole lamolemole e mafai ona filifilia mo soo se potu.

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    O tagata mamanu nei o loʻo tuʻufaʻatasia auro pupuni ma toetoe lava o soʻo se sitaili:

    • Kalaloga, ambir, Baxque - Brovid Brertsuins, faʻaopoopoina i le mumu pe uliuli, faʻatupu se siosiomaga o le amiolemoni o le amioatua
    • Art Doco - Palu Palu o loʻo faʻamamafa ai le lagona o le faʻapitoa ma le fiafia
    • Shembi - faʻaaogaina lanu o auro
    • O sasaʻe o le itu i sasaʻe - Gold Barchand e faʻaopoopoina e le Emerald ma Ruby decoatives
    • Hiiri ma mirgalmasm - susulu pupuni e tautau faasaga i le pito i totonu o Monochrome interor

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    Maualuga tekonolosi

    Fautuaga: Aua le faʻaaoga le auro auro mo potu teuteu i le Iapani sitaili, atunuʻu, faʻamaonia, eco.

    Foliga ma le tele o pupuni

    O pupuni o ie pupuni o lanu auro e maua ai se ituaiga. Ona o le ie puipui e talafeagai ma le toetoe o sitaili uma, ona masani ai lea a latou filifilia saʻo, masani, ma le svamimi ma fameti ituaiga. E talafeagai lelei mo soʻotaga i totonu o pupuni filogia o le Monochrome po o le teuteuina o lopa, tata, gutu.

    O mea sili e tuʻuina atu i le tele o pupuni. Short Crowtis na faia i le au laʻei auro sili atu le tautau - le faʻamalama e le tatau ona le lavalava. Faʻataʻitaʻiga o le mea le talafeagai - Austrian Stand-umi Uilitsons. E tatau ona lagolagoina e le aniul po o ni ie.

    Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana plth: ituaiga ma pe faʻapefea ona faia oe lava

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    O le umi o le fola e talafeagai mo soʻo se potu, aua o le auro auro i totonu o le faʻalauteleina o le avanoa ma tuʻuina atu le potu o se faʻaopopoina faʻaopoopo. E oʻo i le tele o faʻamalama na teuteuina i ie pupuni o le la lanu o le a foliga mai e le o le mamafa ma le le mautonu.

    Auala e tausia ai le le fiafia i totonu o tagata

    E le saʻo le filifilia o puipui auro auro e mafai ona faia le potu i luga o le mafaufau, faʻafefeteina, leai se tofo ma le leaga foi. O lea e le tupu lenei, mafaufau pe o le a le mea e fai o le a le mafai ona suia faaupuga:

    1. O le maualuga o pupuni o pupuni auro ma tuli i le taimi e tasi;
    2. Tuu se vaega o le faamalama saluina;
    3. Faafefiloi ma siliva;
    4. Filifilia o se auro i tua atu o le ie puipui ma se mamanu pe taulagaina i latou i se tamai potu;
    5. Faʻaseseina le potu auro - ua tumu i foliga o le tele o ata.

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    Manatu mo le mamanu o nofoaga eseese

    O pupuni sili na filifilia mo le mamanu o le potu e tatau ona auiliiliina ma faʻavaʻa o atavali poʻo oligao, moli, ato, meaafale lima. O le lautele lautele o le Brander o ni vaega - Bedpadys, Pailwashcases, Tapulo ma le filo auro. Lamrequins o loʻo faʻaaogaina o ni mea lelei, piki i pulumu, lauulu poʻo ni fasi ie puipui.

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    White Toulle

    I le potu o le la e fautuaina e faʻaaoga le paepae tulle, faʻapea foi ma le efuefu poʻo le lanu meamata mo le decor mamanu. O lona uiga o le susulu o le pupula.

    Potu malolo

    E faigofie ona fausia ni ie auro auro i totonu o le potu tele i totonu o le potu. Latou te fetaui i totonu o le tele o sitaili lea o loʻo tusia i luga o potu malolo - masani, ambir, baroque, art deco, hehim chic, haytec. Afai o le potu e sefeina e ala i le ata puipui, ona o le auvae auro i le potu malolo mai le lamolemole ie e mafai ona tuʻufua o le sukalati o le sukalati po o le vertex. O le lua-itu-pito i luga o le uliuli poʻo le burgundy, o loʻo nofo ai le ie auro mai totonu ma na o le tele o loʻo aliali mai i le faʻaaogaina o le piops poʻo le faʻaaogaina o le phoops poʻo le faʻaaogaina o le phoops poʻo le faʻaaogaina o le photops poʻo le faʻaaogaina o le phoops poʻo le faʻaaogaina o le phoops poʻo le faʻaaogaina o le photops poʻo le faʻaaogaina o le photops poʻo le faʻaaogaina o le photoups poʻo le faʻaaogaina o le phoops poʻo le faʻaaogaina o le photops poʻo le faʻaaogaina o le phoops poʻo le faʻaaoga.

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    Potumoe

    E taua le aloese mai le soona faʻaaogaina o auro e le soona fai ai le mafaufau. Ua fautuaina pupuni auro i totonu o le potu auro i le potu malolo e suʻi mai le fugalaʻau tafe. Afai o loʻo teuteuina puipui i lanu filemu, ona mo lea o le uafu, e mafai ona e filifilia se pasi ma apogiti. O ie pa pupuni e faʻaaogaina lautele. O le ata faʻaaloalo tele o le potu e ausia e le afio ai i totonu o le totonu o auro i totonu o le kamupani ma isi lanu, aʻo ona se faʻasoa e le sili atu i le 25%.

    Mataupu i luga o le autu: fetuutuunai mo le sili atu o le malosi ma ou lava lima

    Uliuli Goldens: Filifiliga Filifiliga ma le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasiga

    Umukuka

    O pupuni mo le umukuka o le a see ese le aoga, matagofie ma saogalemu. O iinei o le faʻatulagaina o ie puipui o Asymmetric, filo, o mea e le masani ai mamanu e faʻaaogaina lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻapaʻiaina ni tui se lua, ma taʻitasi faʻamau le piki i le isi itu. Faigofie le faia o le manatu o le a tuʻuina atu le faʻamalama o se foliga le masani ai ma o le a tatalaina e ati i le malamalama i le malamalama.

    Vaʻai vitio ata

    O le faʻaaogaina o le susulu o pupuni e mafai ona faʻatagaina mo ni nofoaga. Potu potu malolo, potumoe, umukuka poʻo le pepe ma le manifinifi o le okeni mai le okeni o le goodza ma le lelei, fiafia, malosi. O le mea taua o le iloa lea pe faʻafefea ona matauina le fua ina ia aua neʻi faia le mea e le mafai ona faia ai le leai o se mea i totonu poʻo le paʻu.

    Faitau atili