O le fesoʻotaʻiga talafeagai o le proces conmps faia oe lava

Anonim

O mea taua i aso nei e faʻaaoga ai sulu, chandelis, faʻapea foʻi ma moli faitino e mafai ona maua ai se vaega o le malamalama. Uma le eletise eletise e oso mai ai, fai a latou lava foliga pe a faʻapipiʻiina. Peitaʻi, o loʻo mafai ona ausia le fesoʻotaʻiga o latou lava lima ma o latou lava lima e mafai, ae a fai o le tekonolosi e fono ma faiga malu.

O le fesoʻotaʻiga talafeagai o le proces conmps faia oe lava

Sogiga Ata o Ata o le Tino Clailing moli i le 20V o le taimi nei.

O nisi nucles faapipiiina

A faʻapipiʻiina nofoaga, o foliga o le taualuga o le taualuga e tatau ona amanaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai le fale mea e faʻaaoga pe a uma le ulutala, ona talafeagai lea ona tatou amanaia mea nei:

O le fesoʻotaʻiga talafeagai o le proces conmps faia oe lava

Mo le lafoina o le moli, e tatau ona e faʻaaogaina ni uaea vevela-onoe uaea.

  • Ia faatino le manaʻo mo masini uila, e tatau ona e faʻaogaina uafu faʻapitoa o le vevela-faʻasaʻo;
  • Le fesoʻotaʻiga o le uaea pe a fesoʻotaʻi tulaga tumliare e tatau ona faʻatuatuaina ma tuʻufua;
  • O le malosi o lamepa o loʻo faʻaogaina e tatau ona fetaui ma le faʻapitoa tomai o uaea, ese o le a latou faʻatautaia le soona feʻai tele.

A o le filifilia o uaea e faʻafesoʻotaʻi ai le vaega o Lumua, e manaʻomia le taʻitaʻia e tagata nei:

  • E le tatau ona latou susunuina;
  • Tatau ona tetee i le taimi umi o le tau i le maualuga o le vevela.

O mea manaʻomia e fetaui ma le uaea o loʻo faia ai le vaega pito i fafo o le braigge, ma o le faʻaliliuina i totonu e faia o le malosi o le tino. O nei uaea faʻatagaina e faʻapipiʻi se moli moli i nofoaga o soʻo se nofoaga, o se faʻataʻitaʻiga i le umukuka, o Saaus, faletaele, ma le faatapulaaina o aofaiga i tapulaʻa talafeagai.

Ina ia mautinoa le faʻatuatuaina o le uaea sootaga pe a faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaogaina se meafaigaluega faʻapitoa - droppop. E faʻafesoʻotaʻi le uaea ma le 'ava i luga o le' ofu lima o loʻo avea ma faʻatuatuaina. O Palemia, lea, e tusa ma le faʻavae o gaioiga, e tutusa tutusa ma se isi mea i le faʻasalalau.

Mea talafeagai ma mea faigaluega

Faʻafesoʻotaʻi lugā nitena e manaʻomia mea faigaluega i lalo o meaaʻoga ma mea e pei o:

Tusiga i luga o le autu: O le Wallpapers ata 2019 Aso Nei: Tape allpaper, ata Wallpaper i totonu o se tamai umukuka, ata ata, vitio

O le fesoʻotaʻiga talafeagai o le proces conmps faia oe lava

Filifiliga mo le faʻafesoʻotaʻiina o le tulaga o luminare.

  • anapogi;
  • Fafaga Aire, ki;
  • Faʻapitoa fesoʻotaʻiga faʻapitoa (tupua poʻo lima fatu);
  • Faʻasao lipine poʻo le paʻu paʻu;
  • faamemelo;
  • 'Au i le gagana faʻapitoa (pe a fai o le taualuga e faia i Papatusi Papa o Papatusi, Laminate, Plywood);
  • Roulette, penitala.

O moli e iai i totonu o fale e tasi e filifilia tutusa. E maua ai le sili atu le malamalama i totonu o le potu ma lagolago le aotelega o ata o totonu.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia o le iai o se vaega taua o le vela i se moli, e faʻamautuina ai le mauaina o le moli moli. Mo moli tusi, o moli e masani ona filifilia, o le malosi o mea e le sili atu nai lo 40 W. E maua ai le malamalama lelei ona o le mea moni o na story moli masini ua faʻapipiʻiina i se mamao latalata mai le tasi ma le isi.

Tulaga o le faapipiiina o le proces conmps

O le fesoʻotaʻiga faʻatulagaina ua faʻaititia i le faʻatulagaina o le siʻitia o laasaga nei:

O le fesoʻotaʻiga talafeagai o le proces conmps faia oe lava

Tulaga o le fesoʻotaʻi o se taimi moli.

  • Mamanu ma le faamauina;
  • Ua taʻe ma faʻatautaia uaea i le faʻapipiʻi nofoaga;
  • faia o pu ma fesoʻotaʻi;
  • Suʻega fesoʻotaʻiga.

O faamatalaga auiliili i laasaga o loʻo fesoʻotaʻi ma le mea moni o se vaega o galuega e tatau ona faʻatinoina i le faʻavaeina o le taualuga o le taualuga.

Fuafuaina nofoaga nofoaga o lamepa gaioiga ae leʻi faia i lona tau o mea, i le gasologa o le nana o le faʻavaʻa.

Fuafua e mauaina se uiga faʻapitoa pe a iai ni tulaga i le taualuga. I lea tulaga, e manaʻomia le tuʻuina atu o uaea i le nofoaga o faʻapipiʻi i luga o lamepa i vaega taʻitasi, tuʻuina i le tufatufaina atu o le moli moli. Lumeinares o loʻo iai i totonu o le tulaga tutusa e tatau ona fausia se tasi matagaluega e tasi.

A fuafua le numera o moli tulaga, lea o le a faʻamautinoaina le faʻaaogaina o le moliina o le avanoa, e ala lelei ona mafaufau aʻe lea o le mamao mai le puipui ia i latou e le tatau ona sili atu ma le 60 cm, ma le mamao. Ae i le taimi lava e tasi, o le moli lipine mai le tino e tatau ona logoina pe a le itiiti ifo 30 vaai pe o loʻo faʻapipiʻiina le moli i le pū lea, ona e faʻapipiʻi lea i le tulaga mulimuli e faigata.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui ma le mea teuteu ma o latou lava lima (ata) decor pa puipui

O le fesoʻotaʻiga talafeagai o le proces conmps faia oe lava

Masini moli.

O le i ai ma le nofoaga o mea na totoe o moli moli i totonu o le potu e aʻafia ai le numera mulimuli o lamepa. O le manatu e mafai ona faʻauʻuina i se auala suia e mafai ona suia le itu o le malamalama o le malamalama. O lea la, e mafai ona toe fetufaaʻi pe a faʻaaogaina ni moli i le taimi saʻo.

Ua faʻapipiʻi le uaea i le faʻavaʻa faʻapipiʻi vaega. E faʻaputuputu i totonu o ni pusa faʻapitoa pe faʻafefe i ai i se auala e faia ai pu i lalo o ona avanoa e le faigata. Afai ma le filifiliga o nofoaga e faʻapipiʻi ai moli auala i le faʻapipiʻiina o se faʻavaʻa e le mafai ona faʻatagaina, o le a naʻo le uaea. Ma o le isi mea i le isi lima ua faʻapipiʻi i le taimi muamua, faʻaloaloa o le uaea ua i ai i le faʻaputuga o le tumutumu o luga. Ae o lenei metotia o le felafolafoaʻi o soʻoga o loʻo sosoʻo lea o le solia o metotia saogalemu, pei o uaea o loʻo tumau pea i luga o le solo i le soloia.

Cable pe a taoto i luga o se faʻavaʻa pe i pusa puipuia e mafai ona faʻaaogaina ma 2 pe 3 alatoto. O le matasele mo le faʻapipiʻiina o mea taʻitasi o le a tuua e le 10-15 cm. O loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e le mamao mai le tuʻuga o le faʻasologa. Ae e le tatau ona mafiafia le Mafatia, ma aua le faʻatagaina faigata pe a faʻaʻoleʻole pe a fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga mulimuli.

O le faʻapopoleina o pu mo tulaga taʻitasi o loʻo faia i le pito i luga o le faʻasologa o le laualuga. O le saʻo le mamanu o le tuʻuina atu o le faʻasalalauina faʻatagaina oe e aloese mai le latou nofoaga i luga o uʻamea elemene o le faʻavaʻa. I se faʻaopopoga, pe a fai o le tulaga o loʻo i ai i luga o le faʻatasiga i le va o laupepa o loʻo faʻaliliuina pe toe tufatufa pepa i se auala e feoai ai i le mamao.

Ina ia o loʻo iai uma itu uma i le laina, muamua fai le faʻailoga o le migalima ma le penitala.

O le fesoʻotaʻiga talafeagai o le proces conmps faia oe lava

Fesoʻotaʻiga ata o nisi vaega o lamepa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toese se matasele i luga o pupuni ma se nila poʻo se vaega?

O pu o loʻo faʻataʻitaʻia e se taʻavale ma le faʻapitoa o le NUMZZE - o se tagata o loʻo vaaia, o le totonuga o le taʻavale o loʻo faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le lamepa nofoaga. O se lio lamolemole lamolemole ua fausia, o lea e aloese ai mai avanoa le aoga. O le lapoa o sea vaʻai e tatau ona i lalo ifo o le sili atu o le lautele o le lamepa e 3-4 mm, ae sili atu i le 3-4 mm nai lo totonu o totonu o totonu.

Ina ua maeʻa uma pu o loʻo galulue, e tatau ona e maua se paʻu o le uaea na totoe e faʻamau ai le nofoaga. Afai e le i faia pe ua le mafai ona faia le deips poʻo le uaea mo mataupu taʻitasi, ona e manaʻomia lea e faʻaloaloa atu le uaea ia latou. O le faʻaloaloa e tatau ona amata i le pito i luga o le lamepa, na faʻasolosolo ona o atu i le laina o le latou faʻapipiʻi. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai se matau e faia i le uaea uaea.

Taimi mulimuli o le galuega

Ina ua uma ona faʻataʻalo le uaea poʻo le solo, e manaʻomia le tatalaina o le uaea mai le soloaiga vaega mo le sili atu o le sapalai. O nei uaea naea o loʻo sipiʻi i le amme tigaina e tusa ai ma le fesoʻotaʻiga fuafuaga e faʻapipiʻi i le masini. I luga o le Veves e i ai ni faʻailoga e tusa ai ma le mea e tatau ai ona faia fesoʻotaʻiga: L - Vaega o le uaea, n - zero uaea, pe - paʻu. I lea laasaga, e manaʻomia le faia ma le faaeteete i taimi uma, mama ma tatau ai i taimi uma le saogalemu.

Ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga i le eletise, e manaʻomia le faaofi se lipine le moli i totonu o le pu, toe faʻafouina se fatuina o sina mea. E faʻatagaina ai ona ia lava lelei ia te ia, e aunoa ma le fausiaina o avanoa i le va o le ufiufi papaeni ma le pu i le faʻalolo. I lea tulaga, e manaʻomia le mautinoa o loʻo le paʻu ai le uaea uaea i le va o puipui.

A maeʻa, o le 'ava e fesoʻotaʻi i le ki, o le moli moli na oso i lalo ma e amata ona gaosia le suʻega. O le taimi lava na pa'ū ai le amepa i lalo o lamepa, o le faʻapipiʻi e le uma.

Faitau atili