Lamepa mai le lanu capron faia oe lava

Anonim

Lamepa mai capron e talafeagai i soʻo se atunuʻu. O ia matata manaia e mafai ona teuteuina i le afi afi, tuu se pupula bulot i totonu o le laupapa i le potumoe, tuu le tuʻufaʻatasiga i luga o le laulau i tamaiti i le potu poʻo le kesi.

Lamepa mai le lanu capron faia oe lava

O le Kapron amp o le a talafeagai i soʻo se ituaiga o totonu ma mafai ona suia uma le mea masani ma moligaʻo i tua o le 'aiga alofa.

O le lamepa mai Capron o le a avea ma se faʻaopoopoga i le afiafi manaia i totonu o le umukuka nai lo moligaʻo masani. Mo mea gaosi e te manaʻomia ai se paga o le taimi, maualalo mea faigaluega, faʻaaogaina.

Galuega sauniuni

I le tulaga muamua, e manaʻomia le filifilia o le tele o lanu laupapa, o se uaea o le mamafa loloto, o le sipuni ti o le fulufulu o le fulufulu mo stames, pepa lanu. O mea faigaluega o le a manaʻomia ni seleulu, sikulukalaita. I le leai o se telefoni-lanu capron, o lenei mea e mafai ona suia e se orgae po o lanu valivali mai lanu tino. O le filifiliga o lanu i le Onoquet o le masani ai o tulaga faʻaleaganuʻu mo tulaga faʻapitoa:

Lamepa mai le lanu capron faia oe lava

O se ituaiga o le monophonic capron.

  • I le Apriving Apricto, o le a vave faaaoga le kapopo, o le a malamalama le moli lanumoana, malamalama lanumoana o le a manaomia;
  • Mo o le Calkerina taʻitasi Abelorecences, o le maualuga o le aofaʻi o le a manaʻomia (e oʻo atu i le 20 pcs), e mafai e se tasi, ona tosina mai ai le malamalama 3-5,
  • I Camemes, o le faʻatelega o le tele o lapopoa eseese (laititi i le pito i luga, faʻateleina le tusi) sui o le tele o lau lanu lanu fanua;
  • I moli eletise e lanu uliuli, e le maga o kapenia, e faigofie ona tuu le lamepa mai moa;
  • I Kanana, ua tuu ai totonu o le pito i tafatafa o nofoaga tetele pe sui ai;
  • Mo le fiafia, o le a e manaʻomia le tele-lanu capron, o le bouquet e tele, o lea ua tuu le moli i le pito i lalo o le potu (potu laulau);
  • O Bunds o Iriov, Mekotooppis Maxically Simited Shevictice masini, ina ia talafeagai moli mai nei lanu e fetaui lelei mo le moli moli o faafiafiaga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le vai vai i totonu o le ata umukuka: mata, o totonu, vaivaiga, e mafai ona ou faʻaaogaina ata mai pepa puipui, kelu, vitio

Mo se fefiloi masani o lanu, o le a tele isi lanu, e tele lava vali, ae peitai, o le a mauaina e le Komiti Faʻatulagaina Taua Taua Amistics. I soo se tulaga, o le bouquet ma le faʻatumuina faʻatumuina mai le cappaon o le a avea ma o ia lava o le tino o totonu.

Tusia o se bouquet

O le tekonolosi o le gaosiga i fugalaʻau taʻitasi, tusa lava poʻo le a le ituaiga o ituaiga laau, pei ona taua i lalo:

Lamepa mai le lanu capron faia oe lava

Le faasologa o le faia o lily mai Capron.

  • A maeʻa ona suʻesuʻeina le mea moni poʻo le ata sili ona lelei, o le fugalaʻau o le soloia e vaʻai i vaega eseese: OPERAN, STMEN, O LOME;
  • Auā o le tino maliu, o furonu e sili ona talafeagai mo le 'apamemea' ai, lea e tuʻuina atu i ai le uluaʻi tulafono, poʻo le tele o le peneo);
  • Mo lau faʻavaʻa, o le uaea lanumeamata e masani ona faʻaaogaina (Polymer Tafaʻaiga o le Faʻaleleia Mea Faʻalelei);
  • O le tasi itu o se fasi uaea o le umi o le manaʻomia (o loʻo filifilia e le ala fuafuaina, e le manaʻomia le vali muamua) o loʻo afifi i luga o le ipu talafeagai, o se tioata o se vaega talafeagai ;
  • Ina ua uma ona aveese le galuega mai le auivi o le pelati, o laulaau o loʻo tuʻuina atu le faiga manaʻomia (ova, fatu, mata, pa'ū) e aunoa ma le suia o le laugatasi foliga;
  • Ona sosolo ai lea o le faʻavaʻa i totonu o le faʻavaʻa, faʻaputu ma le matasele, o loʻo faʻaosoina e le filo lanu;
  • Afai e talafeagai, o pefu, o laulaau ua valiina ma vali i le vali pe feosofi, aumai le pulumu i le lanu manaomia;
  • Afai e manaʻomia, o le "Pollen" e tumau ma manino le kulimi i le perimeter (matagofie vaipuna, pei o tausaga fou taʻalo);
  • Ina ua maeʻa faʻamamaina avanoa ma i latou, o le mea talafeagai e tuʻuina atu ai.

Mai ia avanoa o le okeni o Boupons ma le ofuvae na aofia ai i le ogatotonu o le fausaga. E masani ona faʻaaogaina e le au pasotu ni uaea ma le stton swab, polo, faʻapipiʻiina foi i le pulou, ave mai lalo ifo o le filo. I lenei, o le vaega tuʻutuʻuga o fugalaʻau mai Capron ua manatu e maeʻa. O lamepa e aoina mai avanoa i luga o se mea masani a le stem:

Lamepa mai le lanu capron faia oe lava

Councing Fugalaʻau i se Buuqut e mafai ona uaea poʻo se faʻapitoa faʻapitoa lipine.

  • I le tele o lanu lanu e na te tuua tele, o coupons, o laulaau sa faamoemoe i itu eseese e aumaia le tele;
  • O le spathial geometry o elemene taʻitasi e fetuunai pe a manaʻomia;
  • O le lavelave o le mamanu ua faalagolago atoatoa i luga o le '' auala filifilia.

Mataupu i luga o le autu: crafts mai i le au tau: o le a le mea e mafai ona faia o le faapolofesa ma pine pine mo le fale ma tamaiti (100 ata)

Ina ua uma ona tusia le bouquet, o loʻo tumau pea i totonu o le au i totonu o le taʻavale masani poʻo le kapisi masani, o le uaea o le uaea o loʻo faamautuina ai, tuʻu i ai le tuʻufaʻatasiga e latalata i le kisete poʻo le eletise.

Tusi Faamasino

Mo le faigofie o le galue i fale faigaluega, gaosi oloa e maua ai le fupe le fuli o le a fesoasoani e faʻaputuputu ai se moli mai le kapron bouqut. Faatasi ai ma se tamai malosi o le faʻaaogaina moli moli, filifiliga mo moli matala e mafai (Ata 1). I totonu o nei togafiti, o le a pemita e fausia ai se polo, o le eletise eletise o loʻo faʻaalia i lalo o le paipa na teuteuina i le lipine libbon. I le avea ai ma lagolago, kishpo ma le mapu (multicholorered maasia).

O lamepa, e maua tali talafeagai, saunia ai lava le malamalama malosi, faʻafetaui mea e ausia e ala i le suia o le fuainumera. Capron o se mea susunuina, o lea a e manaʻomia ai le faʻaaogaina o nei faʻafitauli o le atunuʻu. E le fautuaina le tuua o latou o loʻo aofia ai i le leai o ni tagata faʻaaoga, faʻaaoga e aunoa ma se suiga na fausia i totonu o le 'olo ma se mamao mamao mai le telefoni.

Lamepa mai le lanu capron faia oe lava

Ata 1. Leai se mea e tatau ona tuu ai peea latalata i le moli, ona Capron o se afi mu.

Ina ia faia le mea o le mea e manaʻomia e faʻaaoga ai ni tekonolosi pisia. O le sili sili ona lelei e maua ai vali faʻaaogaina i pisinisi o loʻo gaosia. O le mea o loʻo i lalo mo le itula i se paluga o se taimi o le fufuluina ma le fufuluina o powder (o se sipuni tele o le 6 lita), o loʻo fufuluina i le fasimoli.

O le paketi o le paketi ua lava maualuga maualuga (E leai ni teteʻaga, e le o ni lima o le ie, o le ie o le ie o loʻo pisia) o le pisia o le coupon combol mo fulufulu. Taitasi afifi o sea dye fefiloi ma tolu sipuni masima masima, lua - le mafaufau. Otoʻaga o loʻo faʻamauina ile kuata o le kuata i le 40 tikeri i le kuata o le itula, ona faʻamafanafana lea i le 75 tikeri, tumau le afa itula. Fuinse o le faaiuga mulimuli lea. E ui i le natura osofaʻiga o le dye, o le taʻele o le vevela i le vevela o le vevela e mafua ai le solomuli o mea.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le Badcnon palasitika faitotoa

Faapipiiina o moli moli

O le vaega mulimuli o le gaosiga o le moli masini i le ituaiga o le fugalaʻau buuqut o caproet o le faʻapipiʻiina o moli poʻo nofoaafi i totonu o fugalaʻau. O laulaau e masani ona le malamalama i le tuʻuina atu o le faʻatusatusaina.

A manaʻomia, i le tutusa mātau tekonolosi, tatou te maua ai le chandeliers:

Lamepa mai le lanu capron faia oe lava

Ata 2. Kapron Chandelier ma se matte pito i lalo ufiufi na te lagona le vaivai moli i totonu o le potu, ae le o utaina mata.

  • O le faʻavaʻa o le sili atu o le lofini uaea o se faʻavaʻa;
  • E le pei o le fugalaʻau o le fugalaʻau, o le faʻavaʻa o lenei tulaga, ua faʻasaʻo le tasi i le isi, ae le filo;
  • A maeʻa ona togiina se ata ma se tasi pe sili atu pou pou, o loʻo valivali i soʻo se auala e faigofie;
  • O se atolauasi masani o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga o le umi o le lamepa, o le uaeaina uaea ua tofia.

O le tautau i luga o le fale moli, e manaʻomia le tuʻuina atu o se uaea mama, o loʻo teuina e le fale talimalo. Afai e tatau, e mafai ona e faʻaaogaina le nonoa o le moli o le latalata i le auala o le laina o le lotoa.

O moli o moli, e faʻatusatusa ia latou taʻitaʻia, e tele atu le faʻamafanafana o le faʻamafanafana, o lea e le taliaina ai le tapuni o lamepa, le faʻaaogaina o lamepa

O le isi filifiliga o le Kapron Chandelier o le mamanu (Ata 2) ma le matte pito i lalo, ufiufi i se ofu uliuli. Sa iaseu mai le moli mata i le potu, e le sulu ai ona mata, ma tuu atu ia i latou.

Faitau atili