AURU - Lelei le sefeina o le malosi o le manava

Anonim

AURU - Lelei le sefeina o le malosi o le manava

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga o meafaigaluega ma ni mea faigaluega ua mamanuina e tuʻuina atu ai le toe faaleleia o le tamaoaiga ma le faʻaleagaina o fale taʻitasi e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela fale e tusa ai ma le vevela. Fetuunaiga e mafai ona gaosia ma tusa ai ma mea o loʻo i ai i tagata o loʻo nonofo ai.

AURU - Lelei le sefeina o le malosi o le manava

Node o le le mautonu o le vai paopale.

I totonu o meafaiva o Aunu, pe a faʻatusatusa i le lifi ma le le mafai ona foia, o loʻo i ai le sili ona lelei o le faʻaaogaina o le paʻu o le vai i le faʻafeagai ma le fafaga paipa.

O le atotupe pulea e masani ona faʻatulagaina i le fale atoa, lea e faʻavae ese mai le North Node, lea o loʻo faʻapipiʻi i luga o vaega taʻitasi o le fale.

I le taimi lava e tasi, o le faʻapipiʻi e faia pe a uma se node e tatau ona tali mai le malosi o le tino.

AURU - Lelei le sefeina o le malosi o le manava

Ata 1. Faʻalauiloa Ata o AUU ma paluga pamu i luga o le jumper vevela i anun t = 150-70 ˚-pai.).).).).).).).).).).)

O le Vaega o Puleaina e fai ma sui ole polokalame ole ata na faʻailoa mai e le faʻatusa 1. O le polokalame e maua ai: numera eletise (1), o loʻo fai ma sui o le faʻatonutonuina o le pule; O le vevela o fafo ole vevela (2); o le vevela o le vevela i totonu o le malulu i le fesuisuiai ma sapalai paipa (3); alatoto mo le fetuunai o le taumafaina, faaauupegaina i le faʻaitiitia drive (4); alatoto mo le fetuunai o le mamafa o le mamafa (5); faamama (6); Faasalalau le pamu (7); Siaki le alatoto (8).

A o faʻaalia e le polokalame o le polokalame, o le faʻatonutonuga masani e ao lava ona iai se vaega o le 3 vaega: upega tafaʻilagi: nework, totiniina ma le eletise.

O le fesoʻotaʻiga vaega o le AUU e aofia ai se faʻamalosi o le alatoto ma faʻaitiitia taʻavale, o se faʻamalosi e pei o le tautotogo o elemene ma le faʻamamaina o elemene ma se faʻamama o le elemene.

O le liliuina o le vaega o le faʻatonutonu o le pule o loʻo aofia ai le paluga pamu ma se siaki alatoto. Mo le palu fefiloi o se pea pamu. I lea tulaga, o pamu e tatau ona faʻaaogaina e faʻamalieina ai manaʻoga o le otometi node: E tatau ona latou galulue faʻatasi ma le le fiafia i le 6 i le taeao. Puleaina o latou galuega e tatau ona faia i le sensor faʻailoga, o le auala e nafa ma le omiga paʻu (o loʻo faʻapipiʻiina le sensor i luga o papu).

Mataupu i luga o le autu: Solitulafono mo le Cropping Fautuaga

Tulaga lelei ma le mataupu o taotoga o se otometi node

AURU - Lelei le sefeina o le malosi o le manava

O le faʻamafanafana ma le DHW iunite e tusa ai ma le Tatala Tatala.

O le faʻaeletonika o le pule o le Node e iai se iunite faʻa-eletise poʻo le o loʻo taʻua ai o le talita a le pule a le pule. E fuafuaina e tuʻuina atu le faʻatonutonu i luga o le otometi-faʻavae pamu ma le vevela meafaigaluega e faʻatumauina le tulaga manaʻomia mo le manaʻomia o le vevela. Faatasi ai ma ia, o le lagolagoina e lagolagoina e le ata o le hydialic faiga, lea e tatau ona afaina ai le vevela o le fale atoa.

O VAEGA O VAEGA Ono o loʻo iai se ECL card o loʻo fuafuaina mo le polokalame, o le mea mulimuli e nafa ma le vevela o le vevela. E i ai le system ma se vevela o le vevela o fafo, o loʻo faʻapipiʻiina i le itu i matu o le fale. Faatasi ai ma isi mea, e i ai le vevela lagona o le vevela vevela e feaveaʻi lava ia i le faʻafeagai ma le fafagaina pai.

O mea sese i le faʻagasologa o le faʻatinoina o se tala otometi

AURU - Lelei le sefeina o le malosi o le manava

O le faʻamafanafana ma le DHW iunite e tusa ma le tutoʻatasi o loʻo vevela ma le DHW polokalame mo le tapunia tapunia.

O mea sese e mafai ona tulaʻi mai i le taimi o le fuafuaina ma le faʻatulagaina o le galuega o le galuega i le faatomuaga o le kapoti. E masani lava, e tele mea sese e faʻatagaina i le taimi o le filifiliga o se fofo faʻapitoa. Aua le leiloa tulafono o le masini o se tagata o le tagata faigaluega. I le taimi atoa, i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻamafanafana o le tino, toe faʻauuina meafaigaluega aoga e mafai ona faʻapipiʻiina, lea, ua faʻatusatusaina, faʻatusatusa i tulafono o le faʻagaioiga o le vevela. O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o le vevela o le faʻamaloloina o nodes ma le paleni o alatoto e mafai ona oʻo atu i le maualuga hydraulic tetee i le faiga, lea o le a faʻaaogaina le masini vevela ma mea e faʻaaoga ai masini.

E mafai ona taʻua o se mea sese ma le le mafai ona faʻapipiʻiina o le vevela o le faʻatonutonuina, lea e mafai ona gagau le vevela o le vevela ma le eletise eletise i intravilic fesoʻotaʻiga. O le mafuaʻaga lenei o le faʻaletonu o le faiga o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana o le latalata mai o le faʻapipiʻi uma fausaga. E manaʻomia le faia o le tagata o loʻo faigaluega i le taimi o le faʻagaioiga o nofoaga o le au paia.

E masani ona tupu mea sese i le faʻagasologa o le ulufale atu i le vevela o le puipuia o le vaega o le vaega o le ata. Lenei ua mafua ile leai o se galuega aoga, o le faʻaaogaina o se galuega masani, paʻuʻuina o tulafono, noatia ma le filifiliaina o meafaigaluega i nisi tuutuuga. O le iʻuga na mafua ai le solia o le vevela vevela.

Mataupu oi luga o le autu: o le lalagaina o le laumua i luga o le tuai parquet faia oe lava (vitio)

Faʻaopoopo manaʻoga mo le ulufale i le vevela o le paʻu

AURU - Lelei le sefeina o le malosi o le manava

O le faʻamafanafana ma le DHW iunite mo le tutoʻatasi o polokalame.

O le filifilia o le faʻapipiʻiina o polokalame o le vevela o le utu o kamupani pule e le mafai ona usitaʻia le manaʻoga o loʻo atagia i luga o le vevela. E tupu foi i le taimi o le ulufale atu i le SCA, o mea faʻapitoa na faʻaaoga e le fetaui ma ni tapulaʻa moni. O lenei e mafai ona oʻo atu ai i se filifiliga le saʻo o le node phonema.

I le taimi o le ulufale atu i le otometi node, e tatau ona mafaufau i ai, o le faʻamafanafana faiga e mafai ona i ai muamua tupe teu tupe maua i se lua paipa. Faʻafitauli e ono tupu pe a faʻatino le fono a le nopeʻa o le Node mo le polokalama na muamua toe fausia.

O le faʻagasologa o le faiga o le faiga e tatau ai ona faia i le taumalulu, ma ia o le amataga o le faiga e faia i se taimi talafeagai.

AURU - Lelei le sefeina o le malosi o le manava

O le matagaluega o le otometi o le Upega Tafaʻilagi Puleaina Vaega (AUU) i le fale.

E tatau ona manatua o le ea vevela o le ea e tatau ona faʻaulu i le itu i matu, e manaʻomia mo le fetuunai lelei le vevela, i le tulaga lea o le a le mafai ona vevela le leo.

I le taimi o le faʻatinoga, e tatau ona tuʻuina atu le nolofaimela, o le a fesoasoani aloese mai le faʻamutaina o le CLC ile taimi e tape ai le eletise. Fetuunaiga ma le Faʻafoeina o Galuega, faʻapea foʻi Faʻatinoga Faiaʻoga, o le tausiga lea o le Nonoa e tatau ona tupu. E tatau ona maitauina o le le usitaʻia i le sili atu pe sili atu tulafono e mafai ona oʻo atu ai i le aʻafiaga o le tino, ma le leai o se plug-i meafaigaluega o le a mafua ai le le fiafia.

O le faʻatinoina o le nota pulega e tatau ona o faatasi ma le siakiina o faʻamatalaga faʻapitoa na tuʻuina atu, e tatau ona latou tausisia ma le moni faʻamatalaga. Ma le faʻatonutonu faʻapitoa e tatau ona faʻatino i le taimi taʻitasi o galuega. A maeʻa uma galuega i luga o le faiga, o le tausiga a le aia tatau ona amataina, o loʻo faia e se faʻalapotopotoga faʻapitoa. A leai, o meafaigaluega faigofie a le noipasi o le otometi poʻo lona ala le aʻoaʻoina o le mafai ona oʻo i le faʻaletonu ma isi mea le lelei, e aofia ai le leiloa o le ausepolo.

Mataupu i luga o le autu: Meafale tatau ona ogatasi i totonu o se potu faatafafa

Aoga aoga o se otometi vevela o le pule pule

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻatinoina o le iunite faʻatonutonu mo le faʻamalieina o polokalame ma le vevela vevela.

O le faʻaaogaina o le node o le a sili ona aoga i mataupu o loʻo i ai le fale o loʻo i ai se numera o le sili atu o le vevela o le faʻamafanafanaga o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le taulaga. Lelei, o le faʻaaogaina foi i tuutuuga ole isi o fale e faʻasino i le CTP, pe le lava le faʻaaogaina o paʻu ua tusia i le faʻamalosi o le faʻapipiʻi o le teso pamu.

O le lelei o le faʻaaogaina ua faʻailoaina foi i fale ua faʻauʻuina i le kesi vai maata ma totonugalemu uafu lelei, e mafai ona maua ni vai lelei vai vevela.

Faapipiiina otometi node e fautuaina ma le malosi atoa, ufiufi uma fale e le oi ai ma fale nofo ai na faʻapipiʻi i le CTP. Faʻapipiʻiina ma tiliva, faʻapea foi ma le taliaina mulimuli ane o le faʻagaioiga o le faʻatulagaina atoa ma le fesoʻotaʻiga node meafaigaluega e tatau ona faia faʻatasi.

E tatau ona maitauina o mea nei o le a aoga i le faʻapipiʻiina o se otometi node:

  1. O le faʻatinoina o le liua o CTP, e iai se polokalame faʻalagolago i le faʻapipiʻi o polokalame faʻapitoa o loʻo faʻamalieina, i le ua faia e tutoatasi. I lea tulaga, o le faapipiiina o le faalauteleina o le tane i le palakalafa o le a aoga le palakalafa.
  2. Faʻapipiʻi i lalo o tuutuuga o CTP, o loʻo faʻailoaina mai e se faʻatulagaina meafaigaluega faʻapitoa o le ata, e tali tutusa ma se otometi faʻatonutonu node.
  3. O le fetuunaiga o intra-kuata o fesoʻotaʻiga o le CSO ma le faʻapipiʻiina o le faʻauiga o lotoa ma le fuafuaina o ni auupega ma tufatufaina atu.
  4. O le faʻatinoina o le siʻitia o le fesitaga-faʻaiuga o le gw i le faʻasalalauina.

O le faʻagaioiga o faʻataʻitaʻiga otometi ua faʻaalia ai o le faʻaaogaina o Anu, e mafai ona sefeina le malosi o atterves mo nofoaga i potu taʻitasi.

Faitau atili