Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

Anonim

I le taumalulu, o moa atonu e le sili le leaga nai lo le taimi mafanafana. Afai o le mafanafana o le mafanafana (o le atoatoa faiga mai -2 ° C i le + 20 ° C), e le lava le malamalama ma lelei (ma le numera o fuamoa . I se faʻaopopoga, i le iloa o lau manu e mafanafana, e le mafai ona e popole. O le mea lea, matou te fausia loa le malulu o le moa ma ou lima ma le lava o le le mautonu, pe fai ni auala e faʻaititia ai le vevela pe a fai o le potu atoa ua uma ona faia.

Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

Mafanafana fale mo moa ma moli - o le mea lea e taua tele mo o latou masani lelei

Vave e uiga i le tele o le malulu malulu moa coopers. O tulaga faatonuina o le faʻapipiʻi o le manulele i totonu o le a fautuaina: mai le 2 i le 5 moa i le sikuea. Afai ile tele o le nofoaga o loʻo taofia, e te mafaia ma faʻaleagaina "papala" le fale. E tatau ona e faia ni faamoega a ma pefu. E mafai ona i ai i latou i lalo o le mailei, o le tasi i le isi itu. I potu laiti laiti o le tele o potu, e le o le palapala o le tele-palapala. Ioe, o vaitau, e sili le leaga o le mataupu - e seasea ona latou feʻaʻei i latou, ae seasea tausia seʻia oʻo i le taeao.

O le taumalulu o le taumalulu e manaʻomia foʻi: i luga o le -15 ° e mafai ona savali i luga o le auala. Na o le leai se tamaoaiga. Ma le maualuga, o mea uma, e sili atu pe le malamalama. O crarad ua lava ma le "e tasi ma le afa, ae e tatau ona e faia ina ia mafai ona e masani ai i le potu.

Mai le mea e fausia

E mafai ona fausia se moa moa mai le slagoblock, fula sima. Afai ei ai se mea mamao, i le omea, e mafai ona e alu i fafo puipui i luga o pa samalati (Mazanaka pe

A e manaʻomia se paketi mafanafana moa moa - e mafai ona e faia i luga o le ituaiga maelega. O pa e mafai ona aveese le afa o le mita i luga atu o le tulaga, i le itu i saute o loʻo faia ni Windows o Windows ma le faʻaluaina o faamalama. Ia faʻalumaina lelei lena mea e tu i luga o le eleele, ma le taualuga. Mo le vevela uma puipui, vagana ai le tagata i saute, o le a mafai ona momoe i le lalolagi. Afai o i ai pea le kiona ufiufi, o le a matua mafanafana lava.

Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

O i latou e matua matuiaʻi o le a suʻesuʻe le manulele manulele, e aoga mafaufau i le fausiaina o le Formam Chincy Ski asu

O le isi mea, atonu, o le lauiloa ma le tamaoaiga filifiliga o se faaeeina o moa moa ma ou lima. Talu ai o nofoaga e masani ona itiiti, o le nofoaga mo le faʻavaʻa ua manaʻomia se tamaʻi koluse ma e ui lava. Otitu o le tino e mafai ona aoina, plywood, o isp ma isi foi mea. I le va o fata o loʻo tuʻu ai le faʻamalosi ma le suʻi i le isi itu. O lea e le foia o misa, i le uunaiga, na o atu ai tagata ma le mamafa o le vevela i itu uma e lua ma se uamea grid ma le sela papau. O le a nei le tau e te faʻatagaina ai le tau, ae o le tau ma isumu - sili atu. E aliali mai se moa mafanafana ma le mafiafia o le lotogatasi faalagolago i le itulagi. E mafai ona folau i luga o le fautuaga mo le faʻatulagaina o fale o tino.

E aunoa ma le faʻafanua i le ogatotonu o le laina, o le moa o le ogalaau poʻo le mafiafia pa e mafai ona faia. Na o le sui e mafai ona suʻi le alavai. E le tele mai ni ata, e fia mai le moa: O lea la e le o le le lelei le pasi po o le moss.

Faavae i lalo o le moa

E i ai filifiliga. Fausia soo i luga o pou - faia se koluma faavae. E tupu - fai se tamai lapoa lapoa pe faapipii. Ae afai o le mea lea e filifilia mamafa, pe o lea e manaʻomia ai le tele o faʻavae: piliki (coatric, ambate, sananny), o le alee Mo moli fale mai fafie - o le tagata faʻatau, pa, ogalaau - lava e gagau ai pou poʻo le toe faia o poloka faʻavae (e mafai ona faia tutoʻatasi).

Tusi i luga o le autu: O le a le faigofie ma faigofie e mafai ona faia fugalaʻau mai le tulles mo pupuni ma o latou lava lima

Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

O koluma nei i lalo o le faʻavaʻa ua ia te kilokalama mo moa

I le tulaga o se koluma ma le faaputuga faalumaina, ua tuu e lagolago i itu tulimanu ma 2-3 mita i le itu i lalo o latou. E laititi le uta i luga o le faʻavae. O lea la ua seasea aʻoaʻoina lava.

Faʻaʻesega

Faʻamafanafana ma le faʻamafanafana - O nei fesili e lua o loʻo fesoʻotaʻi lelei: i le mafanafana moa, e tusa lava pe malulu, e mafai ona e faia e aunoa ma le manaia. E tele ni nai faʻataʻitaʻiga. Poʻo le a lava le vevela o le vevela, o loʻo fesagaʻi i se penina lelei i le iʻuga. O le mea lea, e sili atu le lelei o le tau ma le lelei e fau ai ia lelei o ofu mafanafana na saisaitia ai loa ae ia totogi le taimi atoa o lona malu.

O le mea e vevela ai, soʻo se mea o onapo nei e mafai ona faʻaaogaina. E mafai ona faʻatumuina i latou mai totonu poʻo fafo atu. O le filifiliga autu o le filifiliga e masani ona tau. Le sili sili ona lelei - foma. E taugofie tele, ei ai se vevela sili ona lelei le mafai ona mafai ona faʻaaogaina: o se ipu ma le mafiafia o le 5 cm suia 60 cm o le piliki puipui. Faasee i luga o kelu pe uumi i palapala ma papala palasitika, e mafai ona tuu fasi palasitika.

Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

Vevela moa coup minerale fulufulu

E mafai foi ona e faʻaogaina le minerale o aʻa ma faʻalauteleina ai polysyrene. Ae o Minvat e manaʻomia se membrane mai itu e lua. I fafo, latou te tuu le matagi-hydrauic puipuia ma le tasi-itu o le vaega o le itu (o paga e tatau ona aveeseina mai le faasee). Mai totonu (i totonu) PARO e leai mafai ona i ai.

Polystyrene osam e mautinoa lelei. O uiga e sili atu le sili atu nai lo le faga, e le pei lava o isumu. Ae o ia o ni auala. Ae e le mafai ona fufulu: O loʻo sologa lelei papatusi, totoʻa, o loʻo iai pea lanu.

E mafai lava ona faʻaoga le masani i le masani ai: togi i le va o le lua vaalele ua paʻu, e faʻaseseina ai le omea fefiloi ma matati, etc. I le faʻaolaina o le vevela, o le faʻaseʻe e maualalo ifo i mea faʻaonapo, ae toetoe lava na leai se aoga. E ma le auala lea e faʻaaogaina foʻi. Mo le itu i saute o le itu i saute ma le vaivai manumalo o le "tausoga" feteʻenaʻiga, sili atu nai lo le vaega tutotonu, ma i matu, latou te le faia.

O se tautalaga lea e uiga i puipui. O le taualuga i le moa o le moa e manaʻomia ai: mafanafana ea le ea faʻaputuputu i lalo o le taualuga. Afai e le agavaa o ia, o le a malulu i taimi uma. Afai na e lavea le atigipusa mai lalo (o loʻo taofia le vevela (poʻo se fasi mea (PLYWOD, OPT, DWP, ma le faaeeina le vaomago Ma afai e te mafaufau i tulafono uma - e masani lava ona lelei.

O le fatoaina o le fola e faia i le tutusa o le tino pei o le fale: o le ata ata, i luga o le - angs, i le va o latou lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu lanu amio lanu. Ia mafanafana i le mea e mafai ai: o le ae le salamo.

E le faia e tagata uma le fola laupapa. E oʻo foʻi i le lalolagi - omea e faʻalavelave ai i le vao ma faʻamago, po o sima. O le malulu e sima, ae afai e te sasaa se tele o le pa o le a iai, o le a lelei. Ma afai, faʻafuaseʻi, o loʻo faia pea le sima ma le faʻamalosi (a itiiti mai e aʻea ai fagu), o le a sili tele.

Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

Fusi o le fofoga o le filifiliga i le moa

A e fuafuaina pea le moana malulu ma ou lava lima, faamaualuga le i ai o le tambur. O lenei tamai fuaitau e mafai ai ona faʻaitiitia ma le maaa le vevela o le leiloa, o lona uiga e faʻaitiitia ai tau vevela.

Mataupu i luga o le autu: paipa mo paipa ma o latou lava lima

O le faatulagaga i totonu o le moa o loʻo faʻamatalaina iinei.

Vevela

Sili atu le taua o le faʻaaogaina lelei o le faʻamalieina o le malulu o le moa moa o loʻo faigata. E iloa uma tagata e ana o fale moa moa: ma le vevela vevela o le leai o se mea, latou te lagona le atoatoa ma i le taumalulu e le leaga.

Eletise

Afai e fesoʻotaʻi le eletise i le moa, e mafai ona e mafanafana fafaga fafaga po o le gaogao moli. Fan Heaters Taugofie e faʻatau le polokalame. E leʻo i le uiga na latou taugofie le taugofie, ae o le mea moni o le eletise i luga o le taumalulu o le a faʻatauvaʻa tele. E lua ituaiga o otometi: vevela ma le taimi. E masani lava, e sili le ave o le tasi e tali atu i le vevela e vevela ai le moa. A o tupu, tatou fai atu ai e 0 ° i le 0 ° O le a Liliu I ai Pe o le a tulaʻi mai i le + 3 ° C, o le a tape. I le lautele, oe filifilia le tulaga oe lava. O le metotia e aoga ma matua lauiloa.

Sili atu le tele o moa IR emitters . Ae latou te le o le ea o le ea, ae o mea faitino e paʻu'ū i totonu o le ray sone. O loʻo latou tautau i luga o le pipili ma le tele o fasi i luga aʻe o le fola. A malulu le manu, o loo latou o atu i lalo o latou. I le moa kuka e mafai ona malulu, o le mea autu o le tagata nonofo e mafanafana. O le mea tonu lea e tupu i le mamafa o le vevela. Tasi le mautonu: O Lamps Lamps Sunf i fafo atu o taimi uma / ese, aua e manaʻomia le tipiina e seasea. Ua susunuina e tagata mo masina, ua amata ose penefiti o le eletise.

E taua foi le iloa e uiga i foliga o le taotoga o moli moli o lamepa (e le fenumiai ai mo le uila. O loʻo faʻamamaina le laga o le moli, o le ata o le moli e le ofi i lalo o ia avega. O laupapa palasitika e le taofia ai le lamepa lelei, ma saili Cermic - le faafitauli. Ina ia mautinoa le saogalemu o le afi, e sili atu le faia o se uaea sela mo le moli. O lea o moa o le a le susunuina ma afai e pa'ū le lamepa, o le a le teteʻa ma o le otaota o le a le gagau.

Suauu mumusu Le aoga: O le taumafaina e tele, e itiiti le vevela o le vevela. O masini immummic ma se tatala tatala e aoga, ae o le afi tele, ma o le a latou o ese mai ai. E tele lamatiaga.

Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

IR LAMP HAPER I LE MALO

BILER MA BRZHUTKA

E i ai foi le filifiliga o le malupuipuia - poler ma maa. Ae o miti nei mo le toatele. Latou te Burzhuyka, fafie booler pe gagau se tamai piliki. Ma taumafai le paipa e faʻaalu i luga o le moa coup - ina ia maua ai le maualuga i le tapulaa maualuga. Afai o le ogaumu o loʻo 'ou uʻamea, e mafai ona tipiina e se piliki, pei o le uʻamea paipa. O le Warloring, o le piliki o lo o uu mafanafana mo se taimi umi. E i ai ma aga masani a le tagata na taliaina, e lava mo ni nai aso.

Heat of the Chicken Conoop ona o le Decompupution of Dustchust

E i ai le auala e faʻatumauina ai le lelei o le vevela e aunoa ma le faʻamafanafana - ona o le vevela ua tatalaina i le taimi o le decomosition o le pupuʻu. Ae o loʻo galue i lalo o le tulaga o masani (i le itiiti ifo) faʻamalosia. Na liligi ifo i luga o le fola. O le uluaʻi vaega o le moe ma se tautoulu, aʻo leʻi malulu le tautoulu. O se vaega o le 10-15 cm. O le a taoto i le masina ma le afa.

O se malifa e sili atu le lelei nai lo hay: o moa e le afaina, talu ai o le matata o loʻo faʻatonutonu lelei le susu. Latou te fiafia foi i le Rummage i le lapisi, ma o taimi uma o loʻo nofoia, o le leai o ni fiva e le o se gaʻo ma le faʻatapulaʻaina o le feoai.

Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

Moa ma le auvae lagona lagona atoatoa tusa lava pe malulu

30-50 aso mulimuli ane, faʻaopopo se vaega fou o le mea fou (O le a e malamalama i le manogi ma foliga vaaia). Ma o lenei taimi, e tusa ma le 10 cm. Ona - sili atu. I le faaiuga o le taumalulu, o le vaega ua uma ona faaputuputu e uiga i le 50 cm. Ma e oʻo lava i le malulu i totonu o le moa, o le vevela e le maualalo i le 0 ° i lalo ifo o le 0 ° i lalo ifo o le 0 ° i lalo ifo o le 0 ° i lalo ifo o le 0 ° C. Afai e te alu i totonu o se lapisi, o le ai ai o se poloaiga + 20 ° C. O moa i le malulu ma fai: O le tau o le a feola ma nofo i lalo i latou. O nei mea e aoga ai: O le faʻafitauli o le faʻafitauli o loʻo i lalo o le tatalaina o le tele o le vevela vevela.

Tusitusiga i luga o le autu: CHRAMIC HERMER: CAMATA O LE FALEPUIPUIPUION

I le tautotogo, o le faaputuga atoa o loʻo ave i totonu o se faʻaputuga faʻaputuputu, pe a mavae sina taimi o le a i ai le sili fetilaisa. Ae tusa lava ma le taimi nei: i le paʻu i luma o le faitotoʻa e tatau ona e faʻatumuina se laupapa maualuga: ina ia le sasaʻo ai le otaota. Savali e le fiafia, ae o le ata mai le faitotoa ua aveesea.

Ventaila i le taumalulu moa moa

Ina ia faʻatumauina le masani microclite i le moa, ventipelation e manaʻomia ai vertilation. E masani lava o se paipa palasitika o loʻo i lalo o le faʻata i luga o le taualuga e ui atu i le taualuga ma fasi i luga aʻe i le maualuga o le mita. Ma ni mata mata e mafai ona lava o suiga masani. E masani ona tupu le faatosinaga i avanoa, ae a o oe uma na toe mafaufau i luga o le lotofuatiaifo, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se fasi palasitika paipa i luga o le fola. Mai le itu o le potu, o le paipa ua tapunia ma se uʻamea mesh, ma mea leaga e faia e faʻatonutonuina le malosi o le ea.

O le isi filifiliga e aunoa ma se paipa o loʻo i luga o le taualuga i luga o le taualuga: '' 'i totonu o le puipui e faʻafefe ai se tamaʻi lapoʻa. Peitaʻi o lea a faiga e galue faamalosi ma i luma ole eletise. O le paipa e le o le volatile))

Shed mo moa mo le taumalulu: fausia ma faapalapala i le moa

Fan i le moa moa

O le sili sili ona faʻamalieina i le moa o le moa e tusa ma le 60-70%. O eseʻesega i le isi itu e le manaʻomia. Faateleina le manaia e le faigata - ia tuʻu atili vai, ae e mafai ona aliaʻe faʻafitauli ma le faʻaitiitia o le paʻu. Ua matua mago i le isi a le lamepa: i ni nai itula, tagi i luga o puipui ma le taualuga. O le mea tonu, ia le itiiti ifo ma le tasi manaʻoga e faʻatonutonu ai le susu.

Malamalama

I soo se moa, e tatau ona i ai faamalama. Ma o e oo i totonu o le mafanafana, e le manaʻomia le auauai iai: ia faʻatumauina le tulaga masani, e manaʻomia e le manufea lakapi papa la. Ma ia faamafanafana, o togi o faia i le lua ma le tolu o tioata. Ma ia e mautinoa e faoa ese i latou mai totonu, e ui i le le afaina i fafo, ae le o le saogalemu o manu felelei, ae mo lana faʻasaoina.

Ina ia faaauau ai moa i le taumalulu i le taumalulu e faaauau ona tiʻetiʻe, e tatau ona latou faatalofa atu i le ao. O le mea sili ona lelei e tatau ona toe 18-12. O lea, latou te tuu i ai e aofia ai moli. E sili le faʻapipiʻiina vave le pule o le a liliu ma faʻamuta le malamalama otometi. Matou te faaaluina le tele o tupe, ae o le ae savali ese i le ulaula.

I le taimi muamua, nai moa o le a nofo i le po (o ē e leʻi aʻe i totonu o faamoega), ae afai o le foloa e mafanafana, ma le leai se mea mataʻutia. O le pouliuli, o le a masani ai ona latou masani i le taimi o tapunia nofoa o le a nonofo i le eleele.

E i ai le filifiliga - fai ia i latou vave tulai mai, ma e tuua le afiafi masani. Ona susunuina lea o le malamalama i le taeao, ma i le afiafi ma le amataga o le Twumghght o le a latou fetaui e momoe i le la.

Faʻafefea ona Fausia se O le taumafanafana Sipoese ma savali, faitau iinei.

Faʻafefea ona fausia se BUG Chigs Coup: Vitio

I lenei vitio, o le moa kuka o loʻo fausia e se sitiseni na sosola ai i le nuʻu. O ata o le faiga e aoina i le vitio, o sitepu uma e vaaia.

O le isi vitio ma se faʻasologa manino o le moa o le moa o laupapa

Faitau atili