Tutoatasi gaosia o teine

Anonim

Ma tagata faʻatau ma tagata faʻatau ma tagata atamamai e o mai i le mea e sili atu le faʻamalieina ma o latou lava lima. E mautinoa e mautinoa o lau lava oloa, pe a tatau ai, e mafai ona e vave faia ni vaega leiloa. O le a le auala e fai ai ai lava oe ma le a talanoaina.

Lauiloa mamanu o Ulives

Aʻo leʻi fausia se anoa, e tatau ona e filifilia Lana mamanu. O mea masani, o le Boice Beekeepers faʻaaoga le sili atu o le lua ituaiga:
  • Danavsky mo le 12 stames. Ua i ai se fuafuaga faʻataʻitaʻi i luga o se mamanu masani, e fausia ai. Afai e tatau, o loʻo faʻatonuina poʻo se isi fale faʻataʻitaʻi poʻo se faleoloa (o se isi itu o le maualuga o le maualuga o le autu, o loʻo faʻapipiʻiina ai le semi-lautele).
  • Sunbed - i le 20 faʻavaʻa ma sili atu. Eseese ma fua - e sili atu lona lautele lautele nai lo le loloto. O le numera o le faʻaaogaina unessare compore ua fetuunai e le faʻasologa o le vasega.

I fuaiupu uma o aiga, faʻavae faʻatulagaina 450 * 300 MM o loʻo faʻaogaina, o loʻo taua tele. O nei ituaiga e lua e masani lea i le amataga o tagata (ma le poto masani) Beekeepers. O nisi taimi latou te faʻaogaina le le toʻa "Ruti", ae e le faigofie tele latou te sailia oi latou ma e le faigofie ai foi le sailia. E sili atu foʻi ona faigata i tafatafa ma o le tama ma le goto o le la, o le la, o loʻo i ai le poto masani e manaʻomia i le ia iseepoina. O lea la, filifili mai le lua filifiliga - Dadannovsky po o le la moe. O le a se mea faʻapitoa - aʻoaʻo mai i le Beekeepers o lau eria.

Ata Ulya

Talu ai o le faʻavae faʻavae o loʻo faʻaaogaina i Dadanovsky ma le la i luga o le la, e eseese i latou i le lautele: 12 o vaega o faʻavaʻa e tatau ona ofi i le tasi, 20 poʻo le 24 fasi. O mea o totoe o totoe e tumau tutusa.

Tutoatasi gaosia o teine

Itu ma luma (tua ma luma) puipui o le hive

Tutoatasi gaosia o teine

Corps Community Scheme

O le fesuiaʻiga o tapulaʻa mo hives ma se isi tele o faʻavaʻa o loʻo faʻaalia i le laulau. Sui i latou i le ata ma maua le filifiliga e te manaʻomia.

Mataupu i luga o le autu: transformers o tuusaʻo ma sui le taimi nei

Aofai o faʻavaʻa i le mataupu, PCTino lautele b, mmO le lautele o le tatalaina o totonu o le B1 fale, MMO le faʻapipiʻi mai fafo le tele o le lafu o le B2 Heading, MMFaapipii i totonu o le tele o le lafu b3, mm
10455.375.419.1.5.
12520.450.494.400.
sefulu mal le fa595.525.569.575.
sefulu ma le ono685.615.659.665.
lua sefulu880.810.854.860.

O le mea e tatau ona e iloa aʻo leʻi amataina le faia o le 'au ma ou lava lima

Tusa lava foi ae le i amataina le tutoʻatasi o le au tutoatasi, e manaʻomia le iloa o manaʻoga mo mea ma tee. Tele o latou. Tatou amata i manaoga mo mea.

O le a le mea e faia

O le mea e sili ona taatele o fafie. E mafai ona faʻaaogaina e le o le le-tiltitted Woods o Roferoc Rocks (Sporce, Ar, Simirmed Pine: Poplar, linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, Linden, ma isi. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le lipine o Dense - o le a le mamafa o le a mamafa ma malulu.

E faigata le fafie vaega. E tatau ona mago - Leai se sili atu nai lo le 16% o le le tagi, e aunoa ma le paʻu o le 'ai, palu, anufe, lanu mumu. E faʻatagaina le faʻatulagaina o le (e le afaina ai faʻailoga faʻapitoa). Afai e iai ponaivi, e mafai ona aveʻesea latou, tapuni vailaʻau mai le laʻau tutusa ma le matuiā tele. Ma le vaega o totoe o ni faaletonu, fafie e le aoga.

O aso nei ua latou aso nei ma mai Plywood, sili atu - Birch. I lea tulaga, o puipui ua faia faʻalua i le kesi i le va o faʻaputuga o le tuufaatasia - omam. I le fiafiaga, mafanafana i le taumalulu ma leai se mea i le taumafanafana. O la latou mataga lea o puipui ua maua i le stasalao, e le sau ai le susu mai le Gidium. O le mea lea, o le faʻavasegaina o le ventipela, e tatau ona faʻaoga tele (fai se isi pailate i le pito i luga, ma afai e tatau ai, tatala i le ea).

O nisi taimi latou te aoina ai hit mai le puaa, polyarethane baam ma faʻalauteleina polystyrene. O le filifiliga sili ona manuia o polystyrene. I totonu, e oʻo foʻi i ni ituaiga o tioata e mafai ona faʻapipiʻiina, e le ni kona pe o se pia poʻo isi iniseti. O is totoe mea e lua o loʻo aoina i luga o le kuepe, ma o latou Pesi e saʻo, ma e mafai ona latou faia ni loi ma isi apitipi mo pi.

Tusitusiga i luga o le autu: manaia manatu mo le masking poletts

Manaoga mo le gaosi ma le Fono Aoao

Aoina o le HIVES ma ou lava lima e tatau ai i le soona tali atu i totonu o le tele o ituaiga mataupu ma faaopoopo. O le faʻalauteleina o le voluma o le a le mafua ai faʻafitauli. Vaega o le vaega - ie, faʻaopoopo, shopnis, faleoloa, fanua, e tatau ona fesoʻotaʻi i le loka ma le loka vaega e tatau foi ona fetuutuunai. E manaʻomia lenei mea mo le faʻatuatuaina fesoʻotaʻiga e aunoa ma ni faaputuga ma ata e le fiafia ai Pee. I lenei tulaga, o le maualuga maualuga o le masani i le taimi o gaosi o le 1-2 mm.

O loʻo iai foʻi manaʻoga mo le lelei o mea gaosi. Tele o latou e fesoʻotaʻi ma fafie, ae o isi mea uma e mafai ona faʻaaoga:

  • E tatau ona lamolemole laupapa, ma le bla, ma pa ma chips.
  • O mea e tosoina e tatau ona matua i ai i le tulimanu o le 90 °, e le o faʻatagaina ni suiga.
  • O mea e tatau ona fana ai le mea o le HIVERS i lalo mai le tasi-tasi laupapa ma le mafiafia o le 40-45 mm pe faʻaaoga se selu faʻailoga, mo le faʻatuatuaina o le tuʻufaʻatasia.
  • E faʻapipiʻi vaega o le faʻalilolilo i auiliiliga, o le kuata o loʻo filifilia mo se puipuiga malosi malosi.
  • I le pito i luma ma tua atu o le puipui o le vaega fai se lakapi - mo le tautau le tino. O le loloto o le lafu ma le pito i luga o le pito i luga o le pa i le tapuni po o le faaopoopoina sa i ai se mamao o le 8-10 mm. Afai o le mamao e itiiti, o faʻavaʻa e mafai ona te fesoʻotaʻi ai i le tapuni, e fausia ai faʻafitauli pe a tausia.
  • Afai e faia puipui i le lua-vaega (ma le le lava le mafiafia o laupapa), e fesoʻotaʻi ai i le kuata i le kuata. O vaega i totonu ma le pito i lalo e sili atu le fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi ai i le sili poʻo le groove.

Vaega o elemene ma latou foliga

Tele taimi, o le hive o loʻo i ai le modular fausaga - e aofia ai ni vaega eseese. E faigofie, pei ona mafai ai ona e faʻateleina lau faʻasologa pe a manaʻomia. O nei vaega taʻitasi ua gaosia eseese ma o le saʻo o le gaosiga e tatau ona maualuga - o vaega uma e tatau ona fesuiaʻiina.

Tutoatasi gaosia o teine

Dannovsky Beehive mai fale e lua tuu le tasi i le isi

Fale

O le ogatotonu o le vaega o le hive, lea e masani ona iai le nee E tusa ai ma le numera o mataupu, o le au e tasi e tasi, lua-matagaluega pe multicocmpate (3 pe sili atu). O amioga ia ua faatonuina a o tuputupu ae o le aiga.

Mataupu i luga o le autu: nofoaga faafiafiaga i le atunuu

Tutoatasi gaosia o teine

Corpus beeee i luga o le 12 stammes

Taualuga

O le taualuga o le hive e mafai ona tasi (ma le tiʻetiʻe i tua) poʻo le lua. I le muaulu, e tatau lava ona i ai ma Skes - e faʻatino mo le genometric ituaiga o le lau ma puipuia ai puipui mai le aʻafiaga o le leaga o le tau.

Tutoatasi gaosia o teine

O le taualuga o mamanu mo solo

O le taualuga e aofia ai se tui - o se fale mafolafola e fetaui ai ma le le mautonu poʻo ni meaʻai mo le fafagaina o pi - ma le paʻu talafeagai o le taualuga, fatufatu i fao. O le maualuga o le agasala faʻalagolago i le le mafiafia o le faʻamaʻi, ma o lenei mea faapena mai ile itulagi. E masani lava o le maualuga o le tuia 80-140 mm. O le ventipelatila pu e masani ona faia le ventipelation pu - e aveese ai susu susu mai le hive.

Tutoatasi gaosia o teine

Fausiaina o le tui

I le gaosiga o le taualuga, o le laupapa e faʻaputu mai pe o le lua faaputuga ma le ova i luga o le auvae, pe mafiafia laupapa i se tasi vaega, ae o loʻo taugofie ai le auvae ma fusi manifinifi. I luga o le taualuga o le taualuga o le hive, e mafai ona e taatia i le taualuga uʻamea, naʻo pe o rubberoid.

Le a faia le taualuga, mafaufau lelei i le mea moni o le "nofo i lalo" e aunoa ma ni tau. Ina ia fetaui lelei le fesoʻotaʻiga i le tulaga o le mataupu, e mafai ona e faʻatumuina le laupepa poʻo le fao o le pito i totonu o le plinlin fale, o loʻo faʻaalu soʻo.

Lalo

O le pito i lalo o le laulu e mafai ona punitia i fale (logonoa) pe mafai ona toso ese pe leai se mea, o lona uiga, e tatau ona o ese. O le isi pito sili atu e faʻafaigofie ai le auaunaga a le hives - faʻatagaina oe e faʻamamaina le pito i lalo, e aunoa ma le faʻaseʻe uma. Le malosi o le pito i lalo e tupu:
  • malulu - mai le tasi laupapa;
  • Mafanafana - o le lua vaega ma le soloaina o tua.

Ma o le mea lea, o le pito i lalo o le tiʻetiʻe-ma faʻatagata o tulaga eseese i itu uma e lua, e mafai ai ona e fetuʻunaʻi le voleniga i totonu. Ua tuʻituʻi le fusi, e aunoa ma ni taupega, faʻafesoʻotaʻi laupapa i le kuata poʻo le galugalu ma se isi fasi o le soʻoga o le suka. O avanoa e tatau ona faʻamatalaina atoatoa (ma se foliga o le laʻau), pei ona sasaa atu le papala o Wax o le a amata ai le wax mo ia. O le mea lea, o le pito i lalo o le taimi e sili atu i le taimi i lea taimi, malolo fou.

Vitio e uiga i le gaosiga o hiffs mai mea eseese

Faitau atili