Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Anonim

Ata

Sili atu ma sili atu tagatanuu o loʻo taumafai e sola ese mai se fale mautotogi i le natura, ese mai le leo o taʻavale ma smog. Ma mo lenei faamoemoe, e sili lava ona faaaoga le fasiotiga o le taavale. Malolo, manaia le faʻaalu o le taimi ma uo pe ave se faʻatoʻaga ma le faʻatoʻaga - mo le fale uma e lelei. O le fale o le atunuʻu o le a sefe mai le timu ma le malulu o le tamaoaiga o le a mautinoa ai le saogalemu o le faʻasoa.

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

O fale o loʻo maua ai le faʻateleina o le lauiloa. O loʻo faʻatutuina vave i le faʻaititia o tau.

Le fale atunuu, a leai, ua mafai ona mafai ona fausia oe lava. A uma mea uma, faʻalilolilo faʻa-tekonolosi pe a mafai ona e faia vave ma le a matua tele lava. Atunuu Fale o Bricks, Scgoblock faasolosolo amata agai i le taimi ua tuanai. Lenei e talafeagai mo le faʻaaogaina o le tekonolosi. Fale o le atunuʻu i le fale o ou lava lima mafai ona fausia i le taumafanafana. Ma i le faletalimalo e mafai ona e faʻaaluina lau tafaoga ma le aiga atoa mo le tausaga fou. Peitai, o le fale e mafai ona faʻaogaina e le gata i le vaitau mafanafana, ae faʻapea foi ma le atunuʻu atoa. O le mea lea, o loʻo faʻaitiitia lava fale teupolopolo o le tekonolosi tekonolosi latou te maua ai a latou tausisi.

Ata mamanu

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Polokalama poloketi a se fale tino.

Soʻo se galuega e amata i le poloketi. Ma fale taumafanafana e leai se tuusaunoaga. O le i ai o le poloketi e fesoasoani e fuafua le numera o mea talafeagai, faʻapea foi ma le latou vaega, ia e taua tele mo le fausiaina o le fale ma o latou lava lima. O loʻo faʻatagaina se poloketi ina ia sefe, faʻapea foʻi le faʻaititia o toega o mea ua faʻaaogaina. Faavae i luga o le poloketi, e mafai ona e filifili i le taimi o le fausiaina ma lona tau. O le faʻavae o le fale e tatau ona faʻamalieina manaoga manaʻomia uma o 'au, ina ia mafai ona amanaia manatu o aiga uma. O loo i ai i le mea faʻatulaga tulaga e mafai ai ona suia soʻo se tele o le lumanaʻi i le fale. I le gasologa o le falua o fausiaina, ae, e, aemaise, atonu e fesoʻotaʻi ma le tele o faʻafitauli.

Mafaufau i meafaigaluega talafeagai:

  • tagata amio;
  • ulo;
  • filifili;
  • rofautte;
  • tama mea;
  • maualuga;
  • Sikulukalaiva ma isi.

Faavae: Nucenese o le fauina

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

O fale o fale e masani ona fausia nofofua-faleoloa. O le lona lua o le fola e mafai ona e faʻaaogaina le potu i lalo o le taualuga.

O fale o le Dacha o fale e masani ona fausia i le 1st foloa maualuga, ma le taualuga o loʻo mafai ai ona e faʻaaogaina le potu i lalo o le taualuga e 2 fola. Faʻavae Fausia aofia ai le faʻaaogaina o mea mama ia lava, o pulou laupapa, osb ie, vevela ie, vevela-soʻotaga matisi). O le mea lea, o le fausiaina o se malosi malosi ma o le a manaʻomia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faia e le au faʻatau galuega

A o le faavae e mafai ona e faaaogaina:

  • Fao pe tanu faaputuga;
  • Papatolu;
  • Lipine faavae i lalo ifo baw i totonu.

Ina ua filifilia se metotia o le tusiaina o le faavae, muamua o tagata uma e tatau ona mafaufau i uiga ese o le eleele o le ogatotonu o le nofoaga o loo fausia. Tele e masani ona faʻaaoga le koluma koluma faʻatumu i le fofo sima.

Mo le fausiaina o se kolugana mata, o mea nei ma mea e tatau ona manaʻomia:

  • sipai paipa (koluma);
  • O le paipa, oneone, olopalaina maa o le vai vai, vai mo le fofo sima;
  • 'Au (penisini poʻo se tusi lesona);
  • tama mea;
  • Fefe;
  • Sima fefiloi po o le tane mo le fefiloi o le fofo.

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Taʻiala o le koluma le atoa o le kolumaʻu.

A o le i faitauina le faʻavae e faia ai le faʻailoga o le lumanaʻi i le fale. I luga o lenei faʻailoga i se mamao o le 80 cm, o pu mo pou. O koluma o le Abcomtate o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le plumb, ma o le avanoa avanoa e moe lelei i le oneone, ae le faʻalavelaveina le auala. Mo toega sili ona lelei, o le oneone ua suavai i vai.

O le isi, o le sima o loʻo faʻamalosia e ala i se tulaga faʻapitoa i totonu o paipa. Ua saunia si sima mai le ofutino, oneone ma taseesea se fua faatatau o le 1: 4: 5. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona mafiafia le sima ma faʻatumu le avanoa i totonu o le paipa i totonu o le paipa. I luga o le Papet Papes e manaʻomia e faʻapipiʻi ai papatusi ia o le a na o le laka. Ina ua maeʻa le faʻamalosi atoa o le simafaufau, e mafai lava ona amata ona fausia le fale lava ia.

E tatau lava ona iloa o le va o le va o kolumalua o koluma o koluma atonu i le faʻavae o le tele o mea sa faʻaaoga ma le fuafuaina o le fale. O nei mea uma e tatau ona faʻamaonia mo ma fuafua i le mea faʻatulaga.

Faʻavaʻa: Fautuaga aoga

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Fola ata mo le tino fale.

Nofoaga atunuʻu o fale e mafai ona fausia mai i mea eseese. Ae mo le fausiaina o oe lava, o le laʻau e masani ona faʻaaogaina. O le amataga o le fausiaina o le faʻavae o le fale e amata i le fola. E manaʻomia le faʻapipiʻi o le pito i lalo o le pito i lalo. Mo le itu lea, o le tele lea o le 150x150 mm, tuʻu i luga o le faʻavae o le faʻavae. O le pito i luga o koluma e muamua muamua-tuu le tele o lapisi o crubroobid o se susu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a fao ma le umi o 100-120 mm, o le pito i totonu o totonu o lo o fesoʻotaʻi i le tasi. Fao le 95 mm apalai e faʻapipiʻi le ogatotonu o le laupapa o le pito i lalo. Ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga uma laupapa o le pito i lalo o le pito i lalo, o le pito i luga o Boards e tatau ona ogatasi ma le eletise eletise, siaki le tulaga o le faʻaupuga, tigoni ". O le pito i lalo e tatau ona fai i le tulaga o le tulaga o le tulaga, o le a sina fasi mea o le a tupu i le suiga i le geometry o le fale atoa.

Sosoo ai, o le fai togafiti mo mea faʻapipiʻi i tulimanu ma i le pito i lalo mo le sili atu o le faʻapipiʻiina o lapsit e faʻamalosia e se eletise eletise poʻo le sefupolo. O le lautele i le va o laggs ua fuafuaina e le lautele o le vevela vevela o fala, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻafoliga. Afai o le potu o loʻo tuʻuina mo le faʻapipiʻiina o se mamafa mamafa poʻo se afi maʻesega, ona tuu lea o le laga i lenei nofoaga ua tuu i se mamao mamao. O lags mo le fola o loʻo tuu i le fola ma le faʻaeteete lava i pou o le faʻavae ma le pito i lalo o le fusi.

Tusi i luga o le autu: pepa puipui mo le alatele ma le Corridor ata: O ofuvae i totonu o le alatele i totonu o le fale i totonu o le fale mautotogi, i totonu o KHRUSUSHOHD, Prepan, Spacties, Skispan

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Polokalame o loʻo tauina ai le vevela o le vevela i le fola.

I tafatafa o vaega pito i lalo o le lag i luga o latou e fafagaina 40x40 po o le laupapa. I latou i le va o Lats, o laugutu plywood po o le ato ato o OSB ua maasiasi. Faaleleia ma le fusi ia te oe lava. Ina ua uma lena, faataatia le 'oloa masoa, ona togi loa lea o le faupuʻepuʻe. E taua tele le faʻatauga o le mea e tuu ai le musika - o le a faia le fola o le maa atoa. Le isi, o le laualuga atoa o loʻo ufiufi i se steam faʻafitauli ata. Ma le gata o lea, e manaʻomia le ufiufi uma laʻau ma le onosaʻi. O le ata ua faʻapipiʻi i puipui ma se fale faʻapipiʻi ma se fale faʻapipiʻi i pags, ma o le sui o le va o fasi ata o le amoina ata tifaga e ala i le scotch. Mo le fola o le fogafale, o le laupapa 40x10 ua tuu i luga o le autosofu. O lenei ventiplation gap o le a avea ma se isi fola puipuia mai le sasa ma le le fetaui ma le vevela. Sosoo ai, Piston fola.

O mea mo e mafai ona avea ma laupapa, o loʻo tuʻu malosi i le tasi ma le isi, o loʻo ausiaina e le loka soʻo, poʻo le plywood ma le mafiafia o le 5 cmleum poʻo le laupapa laupapa . O laʻau ma pa (laupapa), o loʻo faʻaaogaina mo feusuaiga, e manaʻomia le faʻagaoioiga o ni tagata antisispitic Concontions e faʻalautele le tautua ola ma aloese mai le foliga o le olaga fungo.

Ventilation gap ata pe a faʻapipiʻi le fola.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le foloa, o le fausiaina o le faʻatulagaina o nuu o le malae o le atunuʻu ua tuʻuina atu. O fata faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le sauniaina o le pu o le pito i lalo o le pito i lalo. O le Suʻesuʻega Faʻapitoa i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina ma faʻamautu fata ma le fesoasoani a Weship. O nei mea e faʻapipiʻi ai o loʻo faʻapipiʻi i le fola ma hack fao. I le lumanaʻi, pe a maeʻa le pito o le fausiaina o le fogafale 1 i le fogafale 1, o nei malaga e le maina. O le 40x40 MM Timber e mafai ona galue e pei o ni uumi uumi, lea ua faʻapipiʻi i luga o le faʻavae o Grooves i le Grove ma ua mautu ma fao. Ina ua maeʻa tapenaina uma Jumpers, e mafai ona e luluina puipui fafo ma osb papatusi poʻo plywood pepa. Tuʻua naʻo faitotoʻa ma faʻamalama matala. O le itu taumatau e mafai ona tutusa le pa e faʻaaoga mo le faʻapipiʻi o le pito i lalo, lea e faaputu ai foi i le uroo.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻataʻamilomilo pupuni i tamaiti: o fautuaga mo le filifilia

O le taualuga faʻapipiʻi galuega

Ina ua uma le ata 1st o le fola ua sauni, e manaʻomia le amata ona fausia se taualuga. O loʻo tuu i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga. O le mamao i le va o le utupoto o le 60 cm. Le isi, o le tusi i luga o le utupoto e tumu i se laupapa le aoga. OSB po o paywold chips nonoa i luga o lenei laupapa, lea o le a tautua e pei o se taualuga. I le avanoa i le va o le utupoto o le utu ua faaputuputu.

E fai ai, e mafai ona faʻaaogaina laupepa obal obal iololin, cordrate, vevela-iulated fala o le vevela Ina ua uma ona le mautonu, o le laualuga atoa o loʻo ufiufi i se steam-spelating ata ma mea osb pepa poʻo le 'au.

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Mamanuina le taualuga afi fale.

O le au malaga e pipii i utupoto. I le taimi lava e tasi, o pito i lalo o le rafter e tatau ona i fafo atu o le mamao o le 50 cm. Mo le faʻasaʻoina, o le rafter pupuʻu, tasi itu o le utupoto, ma le isi i le utupoto. O lenei o le a maua ai le malosi o mamanu. O le mamao i le va o le taulaga e le sili atu nai lo le 60 cm.

Faʻatulagaina o taʻavale mai luga, e mafai ona e faia se vaega o le kamuta o le taualuga. I le isi mea o le pusa o le larw laupapa. O laupapa e mafai ona pupuu i le isi i le isi pe i se mamao mamao. Mo le osofaʻiga o le pito i luga o laupapa faʻapipiʻi se vaega o crubbroid - o le faigofie mea. O le taʻo o loʻo faia e ala i le tuʻu i ai ma se fao ma se pulou lautele.

E manaʻomia le fusi e afifi ai i totonu o le faʻatauga.

Ina ia faʻaleleia le susu, e mafai ona e tuʻuina se vaega lona lua o rubberoid, tuʻu faʻatasi i le taimi muamua. O le isi mea, o le taualuga o mea e tatau ona teuina mai, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le fale faʻatonutonu, fetuutuunai, uamea. Po o le a lava mea ua filifilia, e tatau ona faʻamautu lelei e aloese ai mai le gagau o matagi.

Afai e fuafua le fale o le Skeleton Country e aunoa ma se ata ma lenei potu o le a tino, ia le faʻamalosiʻau, o le vasa poʻo le plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood pe plywood pe plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywood poʻo plywod, pei ona faia i le fale atoa.

Fafo ma totonu teuteuga teuteuga

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le faʻavaʻa ma le taualuga, e mafai ona e agaʻi i le ufiufi o puipui i fafo. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le OSB-papatusi mo puipui i fafo poʻo mafiafia plywood laupepa. O loʻo faʻapipiʻiina i luga o fata ma sikulukalaiva. O le isi e tatau ona taofia ai puipui.

O le faʻagasologa o le fuaina o pa puipui e le o ese mai i le tasi ua maeʻa ona faʻataunuʻuina i le taimi o le fausiaina o le fola, vagana ai o le vateatea masani e le i faia. O pito i luga o le taualuga e togi foi isb-papatusi. O le fale o loʻo fausia ma o latou lava lima. Na o le teuteuga mai fafo ma totonu. Ia maua se laki!

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Nofoaga Laina Fale: Montage Faia Oe Lava

Faitau atili