Aisea le ofu mafanafana e tafe ai

Anonim

O le ie na manua, pe, e pei ona taʻua foi, o se gataifale, o loʻo i totonu o le faletaʻele ma o se uila tapa vevela, ua pasi vai vevela. Na te tuli le potu, ma i le taimi e tasi e mafai ona e mago ai le ie susu susu ma ofuvae. O le isi mea taua e aoga ai le galuega lea e faia ai meafaigaluega: fausia se taui. O lona uiga, ma le tele faʻateleina o le vai, lea na agaʻi mai i le paipa, ma pe a faʻaitiitia le vevela, ua faʻaititia.

Aisea le ofu mafanafana e tafe ai

Fesoʻotaʻiga ata o le vato o le taʻele o le solo.

O lea, o le uiga masani o le faletaele e matua aoga ma taua mo le mumpting system. Ae a iai ina ia oʻo atu ai le moli maʻi uila ia, o le a le mea e fai i lea tulaga? O le a se mea e tatau ona ou amata faalavelave ai? A uma, ou te le manaʻo i se lolo i lou lava fale ma le faʻaalia o faʻafitauli ma tuaoi. Ma, e tatau ona toe faʻaleleia pe toe faʻaleleia le gata. I lenei tulaga, e manaʻomia le iai o se manatu e uiga i le masini lava ia.

Heatted Towel Rail: O le a le uiga o ia

Seʻi oʻo ane i le taimi na lata mai nai lo na toso atu tagata, na suia ai le gata pe a le faamalieina i le au sa umia i lona nofoaga, mamanuina poʻo luga o fua. E i ai muamua i nei tulafono mo le fausiaina ma tulaga faʻavae i totonu o le Setete. Tusa lava pe amata ona ia faʻasaʻo ma tuu le rusty stuts i luga o le puipui ma solo.

Ae o le aso, o le tagata faʻatau mafai ona filifilia i le maketi o tupe tumama mai le tele o le tele o le oloa pei o ia. E mafai ona fai le faʻapipiʻi o le coil tutoʻatasi pe faʻafesoʻotaʻi polofesa. E le gata i lea, e masani lava ona taugofie manatu o fale mautotogi e le mafai ona maua ai le sili atu le mafanafana i a latou tagata e ana. Ae afai e lelei le gata ma lana galuega autu ma, e le o se vaega ofoofogia o le pa i le faletaele, ona mafai lea ona toe faaleleia.

Ituaiga o solo solo

Aisea le ofu mafanafana e tafe ai

Sootaga node solo tietie uila.

  1. Vailaaufaʻatautupefaigaluega, O lenei ituaiga e sili ona lauiloa, masani lava ona fesoʻotaʻi i le mamafa vevela, laʻititi i le vai vai vai sapalai. O lana galuega faʻamoemoe i luga atoa i le taupega o le sami poʻo le i ai o le vai vevela i totonu o le fale. Afai o loʻo fesoʻotaʻi le masini i le vai sapalai, o lona ono mafai ona tuʻufaʻatasia e faʻaleaogaina, ona mafai ona afaina ai le suavai o le suavai o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le vaomatua. Ae afai e fesoʻotaʻi ma le vevela o le tino, e faʻatagaina le fesiitaiga.
  2. O le eletise eletise e galue faʻapea foi ma le masani eletise eletise. Tele taimi e faʻatuina pe a fai o le fesoʻotaʻiga i le vai e faigata pe leai. E mafai ona faʻapipiʻi se masini i soʻo se masini i soʻo se taimi o le faletaele, isi taimi e mafai ona fetuunai lona vevela vevela.
  3. O le tuʻufaʻatasiga manatu e aofia ai i le tele o mea faʻatauga ma aso nei, o loʻo tafe mai i le ogatotonu o le taʻele i le taumalulu, ma i le gasologa o le faʻamalama, lea, mai le vai sa vevela ile faʻaofi o le faʻaofi le eletise.

Mau i luga o le autu: o le tapenaina o puipui i lalo o le suavai o suavai: 4 vaega autu

Fesoʻotaʻiga ata o shinsupless uamea pulou pulou.

O mea e faʻaaoga mo le gaosiga o le vevela o le solo solo:

  • apamemea;
  • e papping;
  • Aluminim;
  • apa siliva.

Faapolofesa fautuaina le totogi faapitoa i le mea na faia ai le masini. O le talitonuina sili ma talitonuina o le faʻataʻitaʻiga o le shinless steel. Mai i lenei mea, aʻoaʻo e faʻatupuina le maualuga o le pito o le pito i luga. A o tagata gaosi mai fafo, e mafua mai i le tulaga o uamea, faʻamoemoeina ni masini na faia o cromemes dodss gaosia.

Ituaiga o le vevela solo solo:

  1. U-foliga;
  2. Laulau;
  3. i foliga o le apefai;
  4. I foliga o se gata.

Aisea le ofu mafanafana e tafe ai

O le mea e tietie ai togafiti.

O mea faigaluega eletise mo le faʻamamaina o solo i le faʻaopopoga i luga o pepa i luga e sili atu faigata. E aofia ai ma faʻataʻitaʻiga ma auala feʻai, i le ituaiga o le grid, selu poʻo pepe. E i ai foi sili atu faigata faʻataʻitaʻiga e tuʻuina mai a tatou tagata faʻatau i aso nei nofoaga faʻataʻatia, ae o lo la tau e maualuga tele.

E taua le iloa e mafai ona faia le ofu mafanafana o le solo po o se paipa. O fua o le le mafai ona taugata nai lo le muamua ituaiga, ona o paipa faʻapitoa e le masani ai, ma naʻo nofoaga o fesoʻotaʻiga ma maualuga o le faʻaaogaina o le oloa.

O mea e fai ai tagata faʻatau i aso nei e faaaoga ai se vai namulu ai Harves, ona o lenei ituaiga o tagata faʻatau avanoa i le tagata faʻatau, faigofie ona faʻaaoga ma faʻapipiʻi le masini ia lava mo le tele o tausaga. O le eletise ma tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga e matua le lauiloa ona o le faʻafaigata i le faʻafaileleina o galuega ma maualuga tau.

Mafai ona mafua ai le timu vevela

Aisea le ofu mafanafana e tafe ai

Faapipiiina o le taai solo solo.

Uili e le gata i le tuai o le faʻataʻitaʻiga, ae ua fou atoa, na ona faʻapipiʻiina. O mafuaʻaga pe a osofaʻiga o le solo maʻaʻa, i ia tulaga uma e mafai ona latou matua ese lava. Ina ia faʻaitiitia le foafoaga faʻafuaseʻi pe 'aloʻalo, e manaʻomia ona faʻailoa mea mataʻutia i se taimi vave ma, o loʻo faʻateleina ai. O mafuaaga mo le mea moni o loʻo osofaʻiina ai nofoaafi o le faʻamafanafanaga i ituaiga uma o faʻataʻitaʻiga: Selec sapalai, eletise ma tuufaatasi.

Mataupu i luga o le autu: Table Wop Transpormer faia oe lava: faatonuga

Na tafe atu le malulu o le solo i lalo o le tulaga nei:

  1. Faʻaleagaina i le nofoaga o le fesoʻotaʻiga ma le paipa tamaititi ma le 'eleʻele sili pe o le' aisa o le paipa tino e mafai ona mafua ai le vevela o le taʻele. Tele lava taimi o loʻo iai se tau faifai pea e mafai ona faigofie ona maua i le isi sui o le polokalama. Ae mo le mea lea e manaʻomia e faʻaoʻo ai i le taimi o le faʻauigaina o le faiga faʻavae o le masini atoa.
  2. Sydraulic shock poʻo le maualuga le siʻitia o le mamafa i totonu o le system. Ina ia puipuia ai se mea faʻapena, e fautuaina e faʻapipiʻi se masini faʻatigatia o puipuiga i le vaipuna o le vai.
  3. Faʻaletonu le faʻaletonu i le masini e se vaega lona tolu e leʻi maua vave ona iloa. Tele taimi, o ia faʻaletonu faʻalavelave e tupu i le taimi o toe faʻaleleia. O le mea lea, i le faʻaiuga o toe faʻaleleia ma isi galuega, ua fautuaina le siaki, pei o le faletaele, pe o le vevela o le mea e le o faʻaaogaina.
  4. Fai i nofoaga o le faamaufaailoga. E masani lava, o le faapipiiina i lenei tulaga, na faasolosolo malie lava, ae o le taimi lava e iloa ai, e tatau ona suia i le faamaea uma.

Aisea le ofu mafanafana e tafe ai

Totoina mo se fale sulufaiga o nofoaafi.

O le solo malupuipuia fou o tafe atu i lalo o tulaga nei:

  1. O le tomai faʻapitoa o le masini e le faʻatagaina ai le faʻatapulaʻaina ma le tapulaʻa o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi o le stating system. I lenei tulaga, o le tagi pulou ia e manaʻomia e sui ese atili ai, ma vave vave lava.
  2. Le lelei-lelei galuega a le autalavou. Ina ua maeʻa le pito o faʻapipiʻi uma galuega, e manaʻomia le masani ai ona faʻatautaia se faiga faʻavae i le nofoaga o le fesoʻotaʻiga. Afai o le susu ua mauaina, ona tafe ai lea o le faiga i se faiga, ona e tatau lea ona suʻe fesoasoani mai se fomaʻi faʻapitoa pe aveese le leaga.
  3. O le oloa ei ai le galuega faaipoipo. Lea, e fautuaina e tagata faatau oloa mo le filifiliga o le faʻapipiʻi e oʻo ai i le ogaoga ma maua aitalafu o loʻo i ai se tusi lelei ma le faʻatuatuaina. Ma pe a fai o le faʻamalosi tino e maua e faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau ina ia suia ai le faʻaletonu masini.

O le mea e tatau ona e iloa pe a filifilia ma faʻapipiʻi se nofoa pito i tua

Aisea le ofu mafanafana e tafe ai

Le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o se solo fou fou nofoa.

Tusitusiga i luga o le autu: uaea i le fale laupapa ma ou lava lima

Filifiliga o le solo solo:

Ina ia aua neʻi lafoina le auala mafanafana, o le filifiliga o oloa e tatau ona faia, ma o loʻo faʻatinoina le paipi o loʻo i ai nei. A filifilia ni oloa o loʻo filifilia e fesoʻotaʻi i le suavai, o nisi itu e tatau ona amanaia:

  1. O le a le faʻamalosi i totonu o le plumping system faʻamaonia lenei faʻataʻitaʻiga.
  2. O le a le utisi o loʻo i ai i le plumping lea o le a faʻapipiʻi ai le faʻataʻitaʻiga filifilia.

O le mamafa o le vai sapalai e faʻatonutonuina i aitalafu faʻapitoa. O le tele o misi e talafeagai mo se lua-pai paita vevela system, ae le o le vai vevela. I le tasi paipa i le nofoaga o tupe, na taunuu atu le vai i totonu o le solo malolo mafanafana, ma le tasi, e sosolo ese. I le vaaoleʻa, ua faʻamamaina le vai mai mea faʻasao, ia e le o le vai o le vai vevela.

O tekinolosi faʻaonaponei e maua ai se avanoa sili atu e faʻatulaga ai se faʻataʻitaʻiga ina ia le o se taimi umi lava o faʻalavelave a 'au. E masani lava, o le tulafono e fesoʻotaʻi ma le ofa i le teʻaleʻa e ala i se nati faapitoa, pe faʻapea foi, e taua foi, Amerika. O se tulafono, o se fesoʻotaʻiga sili ona lelei atonu e faʻatauina e le tasi le luasefulu tausaga. A leai, o le a manaʻomia le faia faanatinati faʻafouina o le faiga poʻo le atoa le suia o le a manaʻomia.

O tagata faʻatau e fautuaina e filifili saʻo ai se faʻataʻitaʻiga mo latou lava faletaele, o le tino e tutoʻatasi pe o le fesoasoani a le faʻamalositino o loʻo tafe ai le auala, faʻalavelave ma faʻafitauli i tagata e ona.

Faitau atili