Faʻapefea ona faʻataʻitaʻia Cornice mo pupuni: Faʻapipiʻi faʻatonuga

Anonim

Fafaga matagofie pupuni e sili ona lelei mo totonu, o le tele o tagata e feagai ma se faʻafitauli, pe faʻapefea ona tataʻi i latou i luga o le cornice. Afai o ie pupuni e le o tautau ona, Ona le atoa ai lea o le aotelega o le apili o le a leiloa ai lona apili. I le tutusa o le faʻapipiʻi o le saito lava e mafai ona afaina ai le paleni i luga o le taualuga. Ina ua uma ona faʻatau se meaola talafeagai i pupuni, e alagatatau ona iloa pe faʻafefea ona faʻamalosia lana lava.

Faʻapefea ona faʻataʻitaʻia Cornice mo pupuni: Faʻapipiʻi faʻatonuga

O le manaʻoga autu i le faʻapipiʻiina o le eAves e faʻatuatuaina. E le fautuaina le amio ai ni ie puipui mai le mamafa o ie i le taualuga o Ealation, e sili le fiafia i le puipui o le puipui.

Faʻafefea ona tautau i totonu o le potu faʻamalosi?

I le aotelega, o ie pupuni i le mamafa o mamafa e iai lona malosi aafiaga i le malosiʻaga o le latou fesoʻotaʻiga. A faʻatau se oloa i se tau maualalo, e sili atu le faʻaaogaina o vaega faapipi o loʻo aofia ai ma ia. O le faʻasao e mafai ona faʻaleaogaina ma paʻu i lalo o le tele o pupuni na tautau i ai. Afai e faia puipui o piliki, ona sili lea o le faʻaaogaina o palasitika puni pe a faʻapipiʻi pito palasitika o le a le mafai ona taofia ai le mamafa o pupuni o ie puipui i le puipui.

Faʻapefea ona faʻataʻitaʻia Cornice mo pupuni: Faʻapipiʻi faʻatonuga

Polokalame o le faapipiiina o se cornice o se dallyum talaaga.

O le sili ona talitonuina ituaiga o fusi o le fusi o le pito o le laupapa e teu i le resin. Ma le latou fesoasoani na tautau ai le cornice o le a taofia lelei. O le nonoa o le drallyumin oAves e masani ona latalata i le taualuga. Afai o le lamolemole e matua lamolemole, ona faigofie ai lea o le nonoa o le nonoa. Afai o iai ni faʻapopoleina i luga o le faʻataʻoto, e le o se mea e le manaʻomia le faʻamalosia le 'oloa maualuga, aua o mea le masoa uma o le a vaʻaia.

O le cornice e tatau ona faʻamalosia ina ia e le o se faʻalavelave i le tatalaina ma le tapunia o le faʻamalama. Afai o le i ai o vaega faʻaopopo, o lona uiga, poʻo matau, e puipuia ai le faʻaaogaina o le faʻamalama poʻo le faʻamalama, o le mea e tatau ona tautau atu ai le mea. Pupuni faʻatasi ma le cornice o le a le taofia ai le leai se totogi tatalaina ma tapunia faʻamalama ma lona nofoaga vavalalata.

Foliga o le tausia o symmetry

Fuafuaina o le mamao e manaʻomia ai e le aofia e tautau ai, e tupu i le tulaga o le symmetry issisi. Afai o le sili oloa oloa filifiliga ua uma ona filifilia, ona o le mamao o le auala, o le eseesega i le va o le faamalama tatalaina ma le laufanua o le taualuga, i le symmetry tulaga ese pe a pipii.

Tusitusiga i luga o le autu: Sugh Carpet i totonu: E maeu le faigofie ma faigofie ona aumai ni ata i lou fale mautotogi (37 ata)

Faʻapefea ona faʻataʻitaʻia Cornice mo pupuni: Faʻapipiʻi faʻatonuga

O le tulaga o sata foi mo pupuni.

O le filifiliga o le faʻavasegaina metotia o loʻo fesoʻotaʻi ma foliga uma o le faʻapipiʻiina. Faatulaga OAVs mo Wit Passw Windows, faʻaaoga se lapoʻa o le kesi e mafai ona faʻateleina faʻateleina le vaega o loʻo i ai nei le oloa i lalo o le mamafa o le ie puipui i luga. Afai e te le faʻaaogaina le maʻimau taimi, o le a le mafai ona nofo le oloa i luga o le sikulu, o le mea lea e ono lamatia ai le uafu, e tele lava.

Afai o puipui o loʻo taofia i luga o paipa o paipa i tulimanu o le potu, o le a leai lava se faʻalavelave. O le filifilia o se oloa, e tatau ona e siaki le loloto o le saoasaoa ina ia faʻaleleia ai le paipa, o lo oi le laʻasaga e tatau ai. I lea tulaga, e le mafai ona manatu o le tino o le tino e fesoʻotaʻi ma le paipa. Maualuga le vevela i le paipa e mafai ona faʻaleagaina atoa le laualuga o le oloa.

I le mauaina muamua, mafaufau vave i ai, e pei ona mautu na faamalosia ai, aua e tele filifiliga.

Le lelei le toe faaleleia o pupuni o le a vaʻai ma le fiafia i ie puipui, o le a latou faʻaleagaina le vaʻaiga o totonu. O le tautau le oloa i le faletaele, o le a ia te oe e faʻamalosia ai i le feagai ai, faia le pu i luga o le ato.

I le va o le puipui ma le olo tumau pea se gaogao nofoaga, o le mea lea o ia lava - ituaiga ia lava o tamai lapoa e le o se malosi. Ile mea o loʻo i ai le faʻaaogaina o fasi-apalai, o le ofa o le a faʻamalosia le aua le o le puipui, ae o le faʻaʻele ia lava ma i se taimi o le a pa'ū ma pou. E sili atu ona faigofie le faʻaaoga o le le manatu faapito ma le umi tele, ma o lea lea, e sili atu ona ofi mai i le puipui.

Faatonuga mo le faapipiiina o le cornice

Faʻapefea ona faʻataʻitaʻia Cornice mo pupuni: Faʻapipiʻi faʻatonuga

Fesootai fetuunaiga mo pupuni.

Afai na mauaina pe a faʻatau se carnis le lava o ni vaega, ona mafai lea ona suia i tulimanu tulimanu. O na masini ua faʻafaigofie ai ona e faʻamalosia lelei, ae o le faʻaaogaina o tulimanu e mafai ona faʻaleagaina ai foliga o le potu. A o le i amataina le faʻapipiʻi, filifili le faʻavavevave metotia, o lona uiga, i le tasi puipui pe lua o loʻo tulaʻi mai i le faʻamalama.

A maeʻa lena, siaki pe o le a faʻalavelave i le saito i le faʻamalama e tatala ai pupuni. Ia faʻapipiʻi lelei le mafanafana, e manaʻomia le solomuli 10 cm mai le faʻamalama, mulimuli ie pupuni ma paʻi atu i le uila afi. Mo le faapipiiina o le ata, o loʻo maʻitaga ma se laina ma le paleau i luga o le pito i luga faʻaaogaina le tulaga ma se pule umi.

I nofoaga mamao mai le faʻamalama o loʻo i ai i le agavale ma le taumatau, e tatau ona e maka manatu. O le faia o igoa talafeagai, fusi lemu le faaputuga. Ina ua mavae lena, o le a tatau ona fuafua arenice, faʻailo ese i le umi. Afai e fuafua e faʻatino i luga o lona faʻanaunauga, ona iai lea o nofoaga o le a faʻapipiʻi ai taga. O le mamao ese mai o ia itu i le faamalama e tatau ona tutusa.

Tusitusiga i luga o le autu: Overhaul o le faapaologa ma o latou lava lima i totonu o le potu atoa: o fautuaga saʻo

I mea taua na amata ona sefe puipui ma le faʻalautele faʻapipiʻi o le faamafanafanaga toʻotoʻo luga. Afai e talafeagai le puipuia o le polokalama i le va o puipui, o le mamao mamao e fuaina, e timu mai tulimanu o le pa ma mai le taualuga. Ona faia lea o ni faʻailoga faʻapitoa i le ituaiga o mea ua uma. E tatau ona faʻasaʻo puipui puipui, faʻasaga i faʻailoga, ma pe a uma ona faʻapipiʻi le pa. Ma le umi o le faamafanafanaga, sili atu nai lo 2 m e tatau ona tuu ni puipui i le ogatotonu ina ia leai se lamatiaga o le pauu ie pupuni.

Faʻafefea ona tautau ofa e sosoʻo ane ai tapoleni?

Faʻapefea ona faʻataʻitaʻia Cornice mo pupuni: Faʻapipiʻi faʻatonuga

Polokalame o le lamiina o le faaauuluga e o i le vaeluagaluga.

E i ai le manatu sese e le mafai ona faʻamalosia le oloa i le fausiaina o le faʻapalepale. Fesootai e mafai ona faia e faʻaaoga ai le PVC ata ma e aunoa ma le vaʻaia o ni faigata faʻapitoa. E tatau ona maitauina o le nofoaga e tatau ai ona taofi le oloa.

Soo se tasi atonu e ono manatu o le manifinifi pvc ata tifaga o le a le mafai ona faia le avega e fesoʻotaʻi ma le mamafa o le cornice ma pupuni. Ae mai lea tulaga e mafai ona e maua ai se auala i fafo. Faʻaaogaina mo le faʻamoemoe o le faʻapitoa o le mamanuina o potu a KRnis e le gata i le lagolago i le leo, ae o loʻo tauaveina foʻi le televave avega. O Eaves mo tolopoina o loʻo faʻatagaina ai oe ia faʻateleina e faʻateleina le tele o le potu, ae le gata ile faʻavae ile Visinisi.

Filifilia o OAves mo fale faʻapipiʻi, e mafai ona e vaʻaia e leai ni eseʻese eseʻese. E i ai la latou ituaiga mafolafola mafolafola e taofi i le luga o le pito i luga o le papala. O le faʻaaogaina o le EAves o loʻo ulagia i luga o lenei alaloa e mafai ai ona e faʻatapulaʻa i le lima tasi, ma i le isi, o loʻo vaʻaia mo se mea e mautinoa ai. O le ata lava ia, e le o le faitauina o lona mamanu fuafuaina, e tatau ona avea ma mapuisi. O le faaseeina o le mamanu i le taualuga e manaʻomia, faʻalagolago i se leo masani, talu ai o le nofoaga o le pou pe a uma ona foliga mai o le latou faʻapipiʻi.

Faʻapefea ona faʻataʻitaʻia Cornice mo pupuni: Faʻapipiʻi faʻatonuga

Ituaiga o pupuni mo pupuni.

O le ata o le cornice mo faʻasolosolo o le taualuga e aofia ai ni vaega eseese se lua. E mafai ona faʻamalosia le puipui puipui i luga o tuʻutuʻuga o se ata o le sitaili mo le faʻamalosia o se ie puipui poʻo le matau o le a le mafai ona gagau i le ata tifaga. Tele le ono afaina ai o le faʻalavelaveina o faʻalavelave i totonu o le tupua, e malosi atu. Faʻamalosia le pa puipui mo le taualuga faʻaluaina mamanu o loʻo faia, tusa lava pe o le a le latalata i le laualuga o le taualuga mai le eAves.

Mataupu i luga o le autu: Asb Cable: Decoding, Speciations

E mafai ona e faʻaogaina le oloa o le oloa e faʻapipiʻi ai le vevesi. O lenei faʻaaogaina o se polystyrene talaaga, o loʻo i ai i le puipui ma kelu. O luga o le oaves mai totonu poʻo totonu poʻo le pa e faʻamalosia ai le tapeina o le taʻiala, ma o EAaves ua faʻaaogaina e nana ai le pito i tua.

O a ituaiga ituaiga o cronities e iloga?

O le ogatotonu o le karnis ua vaevaeina i totonu o ituaiga nei e fuafua i le mea o le gaosiga:
  1. Wooden, o se taugata, mamafa oloa e iai le ata sili ona iai.
  2. Maeu le le lelei, lea e sili ona mautu ma faigofie.
  3. Steel, faʻaaogaina e faʻamalosia ai le ie puipui ma le tele o mamafa. Steel ma Drallyumin Eaves mafai ona teuteuina i vaega faapitoa o palasitika po o fafie.
  4. Palasitika o le sili sili ona taatele ituaiga o karnis mo tapulima sima. Eseese i le maualuga malosi, e maua ai sina gaioiga. O le tau e maualalo maualalo. O lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le maketi i se lautele lautele ona o lanu eseese.

Faapipiiina puipui puipui mo pupuni

O le sili ona fiafia i le auala o le faʻapipiʻi o oAves pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le sosolo mamanu. E tele mafuaʻaga e sili ai ona taliaina le o loʻo taulia i le potu ma se tuʻaiga tuʻaiga o le eaves mo puipui:

  1. O le maualuga o le teuina o le faʻapipiʻiina o le taualuga o le taualuga, o loʻo faʻateleina ai le tau o le faʻapipiʻiina o le vevesi o le papoi mo le 2 afe rubles.
  2. Afai e te faʻapipiʻi i luga o le puipui, o le a faʻaititia le tau o le faʻapipiʻiina o le taualuga mai le pvc ata.
  3. Talu mai le faapipiiina i luga o le faʻataʻamilomilo o le faʻamalamalamaina o le faʻamaoni o le tifaga, fai ai vai e mafai.
  4. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi ni tauaso i luga o faamalama.

Afai o iai sau ituaiga eseese o soʻo se tasi o le puipui o vaʻa, e i ai le tau maualalo. Afai e te filifilia lau filifiliga i luga o se mea masani o le feoaʻi mo se taualuga masani, e le eseʻese mai le connaces mo le taualuga. O lenei oloa ua faamalosia i luga o le puipui, ona faapipiiina lea o puipui ma mama i luga o le fata.

O le mea sili ona taua o le gauai atu pe a faʻapipiʻi, o le a le mamao e tupu mai ai o asoa mai le laina faʻatamaʻi. Afai e faʻapipiʻi le mama i luga ma matau, ona le tatau lea ona latou paʻi i le tapoleni. Afai e te tu o lau filifiliga i luga o oloa faʻapitoa, e leai ni a latou eseʻesega mai le masani ai. I le taimi lava e tasi, e le faʻatagaina ai e le latou mamanu mataʻai e faʻaleagaina ai le feteʻenaʻiga o ata tifaga. Taua pe a faʻapipiʻi uma auala puipuia puipuia, ma e le mafua ai le leaga o le tini.

Faitau atili