10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

Anonim

Ua lauiloa i se mea e sili atu pe a fai o le masani ai, i le faapaologa. Ae e ese tulaga eseese, ma o tagata taʻitasi e feagai ma le elemene o le pusaaisa e tatau ona faʻamanuiaina, ma mafaufau lea pe faʻapefea ona vave ona mafaufau i lavalava mago.

O le faigofie auala o le taumafai lea i le mea i se uʻamea poʻo le tuʻu i luga o le vevela vevela maa le maa, ae e le mafai ona faia i taimi uma. E tele auala, faʻafefea ona faʻavaveina lavalava mago, e aunoa ma le faʻaleagaina ie.

Lea e mago ai le ofuvae i totonu o le fale mautotogi

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

O le mea sili mo le faʻamamaina o linn e fou ea. Afai o loʻo e nofo i totonu o se fale mautotogi, faʻaaogaina o le faapaologa, tosoina fusi malu, pe, afai e faʻatagaina le nofoaga, seti le mago le faasolosolo.

Ae a pe a leai se faapaologa? I lea tulaga, e tatau ona e sailia se mea talafeagai i le fale mautotogi. Tele maea vavae i le faletaele, ae na o le faʻataʻoto i le taimi e faʻamago ai le ie lign, aua o loʻo i ai maualuga le susu i totonu.

Ua le tatau foi ona mamago mea i totonu o le umukuka. E ui o lenei potu o le mafanafana i le fale mautotogi, susu lavalava e leai se nofoaga. O le tautau i lalo ole ofuvae e latalata i meaʻai, e te ono afaina ai se mamago, ae matua malosi lava ona puao ai.

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

I le umukuka, mago ofu e le mafai ona maua ona o le latalata i meaai ma manogi.

O le sili filifiliga mo le faʻamago o le susu susu i totonu o le fale mautotogi o le a avea ma potu o loʻo i luga o le la ma le faʻataʻamilomilo lelei. I lea tulaga, o lavalava o le a faʻasolo vave faʻamago ma le dapine dimptu o le a le aliali mai i totonu.

Mataupu i luga o le autu: mekasini "Irene" №4 2019

Faʻafefea ona vave mago mea ina ua maeʻa ona fufuluina i le fale

E pei ona taʻua i luga, e sili atu le matutu o mea i le ea. Afai e mafanafana ma susulu i luga o le auala, tautau lavalava i luga o le faapaoʻaga, pe a uma ona fuli i totonu, ma e te le tau faʻatali pe a mago.

Afai o le auala e timu ma malulu, e sili atu le faʻaaogaina o isi auala faʻamago. E i ai le tele o latou, ma e faigofie ona e filifilia e lelei mo oe.

I se typewriter

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

I le "Poper" faiga, e mafai ona e matutu mea e mafai ona e faamago ai pe a tatou tuu i totonu o le masini faatasi ma le solo solo.

Afai o le "fufuluina" iunite o loʻo tuʻuina atu i lenei aoga aoga, faʻaaoga lelei lea ma lafo mea susu i le talipalau. O le tulaga taua o le filifilia o le talafeagai auala mo le mea e le soona fai ai.

Mo i latou e i ai se masini e aunoa ma "Drills", e mafai ona e faʻaaogaina se tamai togafiti: tuu i totonu o le susu i le susu o nai solo solo. O le a faʻaputu le ie o le a faʻaaogaina ai le tele o le susu, ma o le mea o le a faʻamago vave.

Eletise eletise

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

O lenei metotia e talafeagai mo le "lotoifale" faʻamago lavalava, pe a fai e te faʻaputu se pisia.

Sii se ie susu i lalo o le ea mafanafana malulu, ma pe a uma le 5-7 minute, e leai se auala mai i nofoaga susu.

Faamago i le kapoti

Afai o le maupulega ua le atoatoa i totonu o le fale, ma o le tau e le faʻatagaina ai oe e faʻamago mea lilo i luga o le faapaologa, e mafai ona e faʻauʻuina i latou i tauau i totonu o tauau i totonu o tauau i totonu o tauau i le kapoti. A o le tulafono, o le vevela i totonu o le fata e maualuga atu nai lo pagota.

E le mafai ona taʻu o lenei metotia o ofu mago i le vave, ae o le a faʻamago ai ni mea vave.

Faʻafefea ona vave faʻamamaina ofuvae ina ua maeʻa fufuluina

O ofuvae susu na faia i le mataina o tisu, e pei o jeans, e mafai ona e faʻaaogaina le ala nei:

  • Susu le mea susu ma se solo solo e mou atu mea uma i le "cocoon".
  • Tele o taimi lemu "leai se mea" o se fusi, pei o le tusi lesona. O le tele o taumafaiga e le aoga tele - e te lamatia le solia o le solo. Afai e te le manaʻo e oomiina le ie, e mafai lava ona e nofo i luga o se fusi ma lavalava, i lalo o le mamafa o le tino o le tino o loʻo faʻaaogaina le mea.
  • Tatala le mea mai le terry ie ma lulu i le tele o taimi e faʻamatuʻu ai le ata. Afai o le ofuvae o loʻo susu lava, toe fai le faʻagasologa.

Mataupu i luga o le autu: taga "Colombian Urne" ma se Kitty. Bluesting polokalame

Ina ia faʻavavevave le faiga, e mafai ona e aʻoaʻoina lavalava i se fulufulu poʻo uʻamea.

Faʻafefea ona vave faʻamamaina totini

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

Afai e tatau ona e faʻamalamalamaina totini solo, faʻaaoga se solo poʻo se fasi mea e faʻamalieina ai le susu.

Afifi le ie i tafatafa o totini ma fetaomi lelei i latou. A maeʻa ona e mago le mea susu ma se lapoʻa.

Faʻafefea ona faʻamamaina ni totini vave e aunoa ma se lauulu lauulu

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

Totini e mafai ona mago i se microwave mo le 30 sekone.

I le tulaga e faʻaaoga ai le fulufulu mo ni mafuaʻaga e le galue ai, salalau solo pe a uma ona oomiina i luga o le mafanafana o maa, ma latou matutu vave.

I le vaitaimi pe a motusia le faʻamafanafana, e mafai ona faʻamamaina ni totini i le microwave. Faasalalau mea, tamoe, ma ki le mafanafana i luga mo le 30 sekone. Mo le atoatoa le faʻamago o le ie, o le faʻagaioiga o le a manaʻomia e toe faia ai taimi.

Faʻafefea ona vave faʻamamaina le mitiafu

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

Vave faʻateʻaina o le susu T-Shirt o le a fesoasoani i le fusu o le fusu pe fulufulu. I lenei auala, e mafai ona e mago lavalava mai soʻo se meaai, aunoa ma le fefe o le faʻaleagaina o mea. E taua le manatua e le mafai ona faʻaleagaina le maualuga o le faʻatupega, ma mea e tatau ona faʻaalia i se mamao mai le vevela punavai.

Afai e leai sau mea vevela ma na e filifili e faʻaaoga se ala o le fulufulu, taumafai e "oso aʻe i luga" o le laufanua o le ie e matua tutusa lava. A leai, o se vaega o mea na e tipiina, ma o nisi nofoaga o le a tumau susu.

Faʻafefea ona faʻatopetope le afu le afu

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

O lavalava e mafai ona vave mago pe a fai e te tuu i le faafeagai o le olaola.

Mo faʻamagoina, mea teuteu mai mea e mafai ona faʻaaogaina mai le ogaumu matala. Faapipii le umu, tatala le faitotoa ma tuu se nofoa i se faaputuga malo malosi faafeagai.

E tatau ona faʻaalia pe a le mafai ona siʻi solo ofu o susu, i se taimi faʻaopopo, o le a manaʻomia ona e masani ona soli le nofoa. E manaʻomia o le safu e le "susunuina" ma mago le toniga. I le faʻagasologa o le faʻataʻitaʻiga, e sili atu le aua le alu i le potu.

Mataupu i luga o le autu: Crochet tiberrette ma ata mo se tamaititi ma ata ma vitio

Faʻafefea ona vave faʻamamaina ie lino

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

Mo le mago o le ofuvae, e mafai ona e faʻaaogaina se aofaiga o tupe, e faʻaopopo atu o le tautau i le ea, mo se faataʻitaʻiga:

  • fulufululaʻo;
  • vaivai vaivai;
  • meafatai o le maa;
  • Microwave.

E le tatau ona e naʻo le "leai se mea e mafai ai le vaipuna i le solo - e te lamatia ai le paʻu lelei ma le mata. Afai tatou te talanoa e uiga i se mea itiiti, ona oo mai ai lea o le faʻamamaina o le a oʻo ai i le leiloa o le foliga ma le faʻamatalaina o ivi.

Faʻafefea ona faʻatosina le mitiafu o le mitiafu pe a uma ona fufuluina

O se mitiafu na faia i natura ma lava le mafiafia o ie, pei o le cotton poʻo flax, e mafai ona mago i lenei auala:

  • Faasee le mea i le solo.
  • O loʻo i ai i le le mautonu vevela uʻamea, pe a uma ona liliu i fafo.
  • Aau i luga o tauau mo le matuitui atoa.

Afai o le mitiafu o loʻo suʻi mai se mea manifinifi, faʻaaoga se alatele. Malosi simi ma le afaina o le a le sili ona afaina e ie # boric fibers.

Faʻaeteetega

10 auala e vave mago ai lavalava pe a uma ona fufulu

Ina ia aua neʻi faʻaleagaina mea ma aua le afaina oe lava i le faʻatulagaina o se afi poʻo se oso i le taimi nei, pe a le mafai ona faia mea nei:

Tusa pe o oe i le faanatinati ma o le mea e te manaʻomia, aua neʻi e lamatia ma saili i "ogaoga" metotia. E sili le filifilia o se isi mea i totonu o lau pusa i luga o lau puipui mo le tasi ou te le i ai se taimi e mago ai.

Faitau atili