Foliga o le faauma o le magalafu ma fafie ma isi mea

Anonim

Tusa lava poo le a le ituaiga o le magalafu, e manaʻomia ai le nofoaga tulaga ese, e tatau ona tusa ai ma le sitaili itu o le totonu o ata. Ina ia maua ai se foliga mai, ua maeʻa le ata o le magalafu, maaleale poʻo le maʻa, o le maʻa, piles, palu sipela, fasi mea. O tagata uma e mafai ona maua le matagofie poʻo le tamalii o se magalafu.

Foliga o le faauma o le magalafu ma fafie ma isi mea

O Le Filifiliga o Mea mo le faʻamaeʻaina o le afi afi e faʻalagolago i le ituaiga potu o loʻo i totonu.

Sei o tatou tuʻuina atu ni faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i le feagai ai o le tagata oloa.

Laau talosaga mo teuteuga

O le laʻau ua tuʻufaʻatasia ma le tele o totonu o sitaitaʻi totonu. O le afi afi o loʻo faʻatinoina mai fafie ma faʻatino ai le ata o le tufuga. O le faʻauma o le magalafu ma le laupapa laupapa e matua le atagia e le fausiaina, faʻaopopoina le maneta o maneta ma taugata. O le lanu mumu ma se ok osgis e faʻaaoga faʻapitoa faʻaaloalo. O le faaumaina o latou e taugata tele. Papatusi o DVP ma MDF - o le latou vaega o tupe. O ia mea e sili atu ona teteʻe i aʻafiaga eseese ma sili atu ona faʻamoemoeina.

O laupapa ua maeʻa o le afi afi e le mafuatia ai le onoga o le tino e oʻo lava i laupapa taulaʻi atu i luga o ata laupapa pe a faatinoina i tulaga uma ma tulafono.

Foliga o le faauma o le magalafu ma fafie ma isi mea

Le polokalame o le faʻamaeʻaina o le afi mumū.

O le manaʻoga tele iinei o le mea lea o le vaʻaia o tekonolosi. Afai e filifili e suia laupapa magapapa e lua mai se laʻau, ona tatau lea ona la ave latalata i le fatu. Faʻatulagaina o le faʻatulagaina o vaega uma laupapa e ala i le afi mumu i luma o latou.

O le ogaumu e faʻaauupegaina ai ma le puipuiga puipuia e puipuia ai aloiafi mai le faʻasalalauina i talaatu o le fausaga. A teuteu fausaga sese, o nei fuafuaga e le faʻagaloina i nei fua.

Faia o se portal mo se eletise eletise, o le aniche avanoa mo le faʻapipiʻiina o se pusa afi e tatau ona i ai le tele (tusa o le 5 cm), nai lo le 5 cm), nai lo le 5 cm) O le a saofagā i le lelei o le ventiminition ma aveese le pito i luga o le vevela potu vevela ma le avanoa o le afi mai le laau portal.

Mataupu i luga o le autu: pepa puipui mo le potu malolo

Mamanuina o fana fana

Ina ia vavae ese le afi mumū, lava i le taimi nei o vaega o loʻo i ai nei ona o loʻo iai ni vaega faaopoopo mai fafie (faʻataʻitaʻiga, Pilasters, Arges, Besper, ma isi.

Sequering:

Foliga o le faauma o le magalafu ma fafie ma isi mea

Afifiina le lakapi o le laga.

  1. Billet (4 x 2.5 cm), o le a faia le matafaioi o se faʻavaʻa mo le faʻavaeina atoa. Mo se maʻa maa pe teuteu i fusi, e manaʻomia le tapena o pospopylene tubes mo pula.
  2. Faailoga mo le faavaa ma faia o le manumalo manumalo i lalo o pu i lalo o le plug. E tatau ona faʻaputuputu. Ona faia ai lea o le 'au a le lakapi i tamai lapoa o le tatalaina i luga o nofoaafi mo le fao. O le faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavae, afifi le faʻavasegaina o faʻamatalaga o le sikulukalaiva. O le osofaʻiga faʻapipiʻi ma le fesoasoani a Carpentry synthetic Glue ua tapunia ma teuteu luga o luga elemene. A o ufiufi ma se laʻau o fausaga sese poʻo le electro-tietie uila, pining jelugi.

Mea pueata mamanu ato

O le tele o le filifilia o le paolo ma mamanu o le paʻu e mafai ai ona e faia le faʻamaumauga o le tusitala o le afi o le afi faʻapipiʻi. O ituaiga nei o nonoa e talafeagai mo le faaumaina o le magalafu:

  • Maiolikikova - Glazed mo le fafie;
  • Terramacotta - tatalaina le faasaga i luga o le faasaga i luga;
  • Ceramographic.

E faʻapipiʻi lelei le magalafu i luga ma time, ma le mautinoa i tekonolosi.

O le mea muamua o le tapenaina o le laualuga, pefu ma le definding. Ua talitonu le vali. Afai e le mafai, o le laualuga ua ufitia i le faʻamalosia o le tele o le tele o le 1.5 x 1.5 cm. Faia oloa taʻitasi i le tele. O le faʻailoga o le elemene o loʻo faia e le ato poʻo se disk ma se taimane o le bulgaria.

Foliga o le faauma o le magalafu ma fafie ma isi mea

Faigofie siata o le afi afi.

Saunia mea uma, alu i le masony. O le taʻo i lalo o le pito i lalo, muamua e alu ese ma faʻaalia se diagonal. O le taʻe o le taʻele i luga o le magalafu i luga o le faʻaaogaina o le vevela-o loʻo taofia ai o le faʻaʻaisa poʻo le faʻaʻaisa mastic. A leai, ina ua mavae sina taimi, o le tulaga masani o le a sosolo mai le pa puipui ona o le vevela o le faʻamoemoega ma le a amata ona malepelepe.

I le maeʻa ai o le faʻaeaga o le muamua laina, o le saʻo o le masony ua siakiina i le tulaga. E pei ona manaʻomia e faia ai fetuunaiga i le paʻu o le Hammer-fesili. O toe vaega o kesi mai le tufusi solo vave aveese. Teisi e paʻu i fafo ma lenei - ma o le aveʻesea e mafai ona faʻaleagaina ai le paʻu paʻu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tupu se strawberry i luga o le faapaologa

A o le taoto o se mea e feagai ai ma le palasitika ua faʻaaogaina. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e iʻu ai e fausia le toniga e fesoʻotaʻi ma oloa i le va o oloa i luga o le vaega atoa o le magagana ua faʻapipiʻiina. O le ogatasi fusi e manatu e le i ai pe a fai e le faia le auala. O se paʻu poʻo se sipeka sparatu ua faʻaaoga e faʻaaoga ai se fofo.

Mamanuina o fana fana o le palakalafa

O le patipati o loʻo fai ai le afi ma le afi o se filifiliga masani o le vaega o le mantelpiece. O le fausaga o laufanua mai lenei mea o le a sefe ai tupe ma ave o latou lava fatufatuga tomai i luga o le malosi atoatoa. O le mea e faigofie ona faʻaaoga e faʻaaoga pe a manaʻomia le fausiaina o ituaiga uma o foliga ma ituaiga masani.

Tele taimi e masani ai, o loʻo aofia ai le laupapa laupapa ma mea pepelo mo le feagai ai.

Faʻaiʻu le magalafu o loʻo faia i luga o papatusi faʻapipiʻi na faia i le faʻasologa o loʻo i ai:

Foliga o le faauma o le magalafu ma fafie ma isi mea

Le polokalame o le mamanu o le afi afi.

  1. Amata i le ituaiga o le portal. I luga o le puipui ma luga o le fola tusi se penitala o le penitala o le Oloa i le Luma.
  2. O le pa puipui lea o le a faʻapipiʻi ai le afi o le afi o le a faapipiiina e ufiufi i le pepa asbestos. O le faʻavae autu e faia mai le PN 28x27 MM faʻamatalaga. O le Mauga o piliki poʻo le sima o loʻo gaosia e le fao o le 0.6 x 6.0 cm.
  3. O le isi o le talaaga o loʻo faʻaaogaina e ao (0.35 x1.1 cm e le tagata lava ia-ata). O le faʻamalosia o le fale atoa o loʻo faia i le aofaʻi o le uamea faʻamatalaga o le PP 60x27mm. Ona fai lea o le faʻavaʻa mo le taupulepulega, faʻaaogaina se 60x27 talaaga ae le o faʻagaloina e uiga i le mauaina.
  4. O le faʻavasegaina o le faʻavaʻa o le faʻatulagaina o loʻo mataituina e ala i le tosina mai o le tulaga. Ae le i vavaeeseina le faʻavaʻa ma le mea e fai ai mea e te saʻo ai, ma siaki le saʻo o le eletokalasi Niche. O le eletise eletise o loʻo faʻapipiʻiina i se fana e mautinoa ai o loʻo tuʻuina atu le va o le Ventaila i itu uma. Ia amanaia le Plarkboard Pictum ma feagai ma se vevela-tetee atu
  5. I le maeʻa ai o ni malaga, ave i fafo le ogaumu ma lalagaina atoa le laualuga i luga o le laupepa. E tusa ai ma le tekonolosi flking pu, e fetaui tonu lava tutusa lava i le mataupu portal. O mea na tutupu i fafo o loʻo teuina e le palasitika poʻo se tulimanu tulimanu.
  6. A o le i amataina le teuteuina, o le atoa o le afi afi o loʻo faʻaaogaina atoatoa. Ina ua maeʻa lena mea, ufiufi i eleele ma faʻamoemoe lelei ua matutu. Ave le laupepa venetian ma, faʻamaloloina i le vai e tusa ai ma faʻatonuga, e faʻaaogaina e se manifinifi manifinifi e ala i le spray. Ina ia maua se lanu pupula i le fofo, o se lanu ua faʻaopopo, o loʻo mauaina ese ma le atoa i le vaifofo atoa o le plaster. O le KEL e fefiloi vave ma le tele o fofo o le fofo, aua o le a vave ausia ai le paolo manaʻo o le a le faigofie tele. Faʻaaoga se fasi pepa faʻapipiʻi ma se faʻaseʻe, o se spatila poʻo le pulumu ma se uila afi.

Mataupu i luga o le autu: tuaoi mo le faletaele - ituaiga, filifiliga ma faapipiiina

Manuia i lau galuega!

Faitau atili