Filifilia o se mea e sui ai le linoleum i luga o le laupapa laupapa

Anonim

A o le i amataina le linosum, e tatau ona e faʻatau se mea e sui ai. E toʻatele e talitonu o loʻo i lalo o le linosum e le manaʻomia. O lenei fola ufiufi e le manaʻomia se sili atu pe o, faʻataʻitaʻiga, tasi poʻo le maʻi, peitaʻi o le faʻagaioiga o le faʻatinoina i tekonolosi e matua faʻaititia ai.

O le vaitaimi nei o le fale o fale e eseese lava. O le tagata faʻatau ua tuʻuina atu se lautele o le lautele o le suia. E le gata i latou e ese mai totonu, ae faapena foi faatino galuega eseese. O nisi e i ai le malosi o le fausaga ma tautua e masani ona tutusa le faavae. O isi o loo i ai tupe maua. Mafaufau e suia i luga o le laupapa laupapa e tatau ona talafeagai.

Ata faavae

E ma le tele e leai se eseesega tele i le va o le laupapa ma sima malo. Ma le muamua, ma o le lona lua e tatau ona muamua sauni mo le taʻe o le aʻoaʻoga i fafo atu. E mai le uiga lelei o le sauniuni tatau ma o le a faʻalagolago i le faʻaiuga mulimuli. E faigofie lava ona tapena sima. Na o lo o lolo ma se fofo.

Filifilia o se mea e sui ai le linoleum i luga o le laupapa laupapa

I fale gaosi fale, o loʻo avea ma mea e maua ai le faʻaaogaina o le tagata lava ia. E faʻaaogaina le latou faʻaaogaina o le galuega faʻapotopotoga. A uma le fofo e taina ma mago, e mafai ona e amata le fola.

Galue i le tapenaina o laupapa fola sili ona faigata. Afai latou te leʻo oʻo i se fale fou, ona, lea, e tatau ai i mea uma lava, ona e manaʻomia le vaʻaia lelei o laupapa. O elemene ua faʻaleagaina o elemene ua suia. Ma, oe manaʻomia e faʻaauau avanoa ma totoʻa, vaʻaiga, faʻaletonu na faia i le taimi o faʻagaioiga.

A uma lena mea, o le uluo puipui ua mou atu. Lenei e fautuaina e faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa. Ona mafai lea ona amata ona faʻapipiʻi le fola o le fola. Afai e tumau le faaletonu, o le tele o le sili atu nai lo le 2-3 mm, taimi i le taimi i nei nofoaga, linoleum ua suia.

O lea, ua saunia le fola laupapa, o lona uiga e mafai ona e amata amata totogi le fola o le fola.

Mataupu i luga o le autu: fufulu masini ma le strisical download: o le a le mea e filifili ai

Ituaiga o suiga

O le gaosi aso nei e ofoina atu le tagata faʻatau atu i le tagata faʻatau atu le tagata faʻatau, o le tulaga o le faʻavae, o se pa puipui e ala i leo ese mai fafo pe amio pei o le vevela o le tino. O le mea lea, e mafai e tagata faʻatau ona filifilia le mea e te manaʻomia.

Filifilia o se mea e sui ai le linoleum i luga o le laupapa laupapa

Afai o le mea e tupu ai le tulaga le mautonu o le fola o le a aveeseina i lalo o le linouum, lea e le o lona uiga e le tatau ona tuuina muamua le faavae. O sea mea e sili ona afaina ai o ni nifo laiti (tubercles po o le atuatuvale, gagau).

E tusa ai ma le teuina o meatotino, o nisi mea e mafai ona puipuia tele le salalau atu o leo. Lenei na faʻamautinoaina le lauiloa o Linoleum o se ofisa o le fola o le fola. Na ia taia le pisapisao o sitepu ma le tuʻituʻi o mulivae.

Ia, o le Hormal Fusure e le mafai ona tuʻu i luga o le fola e le mafai ona tuʻu i ai le tulaga o le linoleum e faʻaoʻo atu i se isi vaega o le vevela o le vevela. O le tau o ia mea e tele ai mea. Peitaʻi, o le a tau le taugofie nai lo masani linosum ma suia.

Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻavaeina o le linoleam, ona iai foʻi ma nisi iinei. O le maketi o loʻo iai ni filifiliga mai flax, pugs, fibres o le togalaʻau a le togalaau ma le synthetic filifiliga. E masani lava, i le faʻaopopoina o mea o loʻo tusia ai mea, eseʻese vailaʻau o loʻo aofia ai i totonu o le tuʻufaʻatasiga. Ae o a latou anotusi e laiti. Mafaufau i ni filifiliga taitasi.

Mai le fibre o laau na mafua mai

Filifilia o se mea e sui ai le linoleum i luga o le laupapa laupapa

O se mea taua ua faaigoaina JUT. Faʻafetai i le Utinit Antipiren, o le mea e le o aofia ai ma le feʻe i le afi ma le teteʻe i le afi. E ui i le amataga o tupuga, o le JTE o le ae le taliaina le supiia.

Mai le taavale solofanua

Filifilia o se mea e sui ai le linoleum i luga o le laupapa laupapa

O se mea foʻi faʻalenatura. E aofia ai se laʻau paʻu, nutimomoia i tulaga manaʻo. E le aofia ai ni mea lelei. O le mea o le 100% siosiomaga faauo. E iloga mai i le maualuga o mea totino. I lea tulaga, ua tele ai mea e susu i le nofoaga e maua ai le vevela ma meafaitino.

Ae o se faʻavae e taui atu mo le faʻaosoosoina o le faʻaletonu, o lenei filifiliga e le talafeagai. O le vai o loʻo aʻafia ai o se mea lelei tele. E masani lava, o le a e mulimuli ane toe faamatalaina fausia o faaletonu uma. O le iʻuga, o le foloa e ufiufi lava o ia lava ua faʻamatalaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mini minill e faia oe lava

Afai o le filifiliga na pa'ū i luga o le vailaʻau filifiliga, e mafai ona e faʻatauina se mea sili, lea e aofia ai synthetic synts e maua ai le le mautonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ono paʻu.

Flax

Filifilia o se mea e sui ai le linoleum i luga o le laupapa laupapa

O le isi filifiliga masani lea. Ona o lona fausaga, o le mea e le faatuai le susu i totonu. E tatau ona matauina ma lelei le tau o le ea. E puipuia uma le feitui ma foliga mai o fungas. Ina ia mafai ona le fiafia i le mea e le fiafia ai i le fusi ma iniseti, ua faʻagaioia e le antiparens.

Oso tele

Filifilia o se mea e sui ai le linoleum i luga o le laupapa laupapa

I luga o lenei ituaiga mea, tatou te le mafai ona i ai auiliili, aua e le fautuaina le umiaina o tagata faaaoga pisinisi i le lilumu. E malie ma vave ona suia. O le a taitaiina atu ai i le deforatetion o le fola o le fola.

Auga

O le tagata o loʻo iai le pule o le atunuʻu, o loʻo maua ai se filifiliga lautele o le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina i lalo o le linouum. Latou faia ni gaioiga eseese. E mafai ona taofi le tele o mea.

O le muamua vaega e tatau ona tuʻufaʻatasia. Afai o le foloa ua i ai ni faaletonu, o le a mautinoa o le a latou faʻaalia manino i luga o linouum. O le a taitaiina atu ai le ofu o le tau o le ofuina.

Afai e te le manaʻo e tipi ni nai faaputuga o mea eseese, lea o le a goto le foloa mo sina mamao, ona mafai ai lea ona taofi lau filifiliga tuufaatasi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai faʻafitauli e aofia ai ma pupuni, fulufulu ma fafine. O vaega uma e tolu e tutusa tutusa. O le fogafale faapena e matua mafanafana lava. Ma e taua lenei mo fale nofomau.

Filifilia o se mea e sui ai le linoleum i luga o le laupapa laupapa

E mafai ona faʻaopoopo le paʻu e tuʻuina atu i le mea e sui ai. Peitaʻi o filifiliga faapena, o se tulafono, ua mauaina mo ofisa, lea e faʻaopopo le toe faʻatuina mai e Linium.

E faafaigofieina galuega, e mafai ona e ofi atu i le laupapa laupapa ma chipboard pe plywod pepa.

Ae o oe muamua e manaʻomia le sasaʻia o mea tetele tetele uma. Ona le manaʻomia lea le tiʻetiʻei i le faʻasao. E mafai ona fai i mea faʻaletonu ma taulaʻi i le fola o le fola o le fola.

Tusitusiga i luga o le autu: potu moe toe faʻafouina 12 sq m: Paulo, Coaring, puipui

Afai foi ua mulimuli i le vevela faʻasoasoaina o vaega, ma o le tele lava o loʻo i ai le manaʻomia ona faʻaaoga le suiga. O le tuusaunoaga na o na potu e sili atu i luga o le eleele eleele. O le sili sili ona lelei filifiliga i lenei mataupu o le a tupu ai se manatu.

Faitau atili