Faʻafefea ona tautau le matagofie o le tulle: Fautuaga aoga

Anonim

Ia o le a le iloa e le auvaa otooto ", o le faʻaleleia e le faʻaaogaina ma le ie pupuni e le lava, ona e le o le olataga moni o le ie puipui. Soo se mea faigofie ma faataoto na o le filifilia o se tagata faaliliu a hash, e tatau ona e iloa teu Tulele ina ia maeʻa le ata ma talafeagai. I aso nei, o le ie ma mea atofaina o loʻo faʻamalieina ai le lautele filifiliga o oloa, le faʻaaogaina o lea mea e mafai ai ona e faia muamua sau ata puʻea ma le masani ai.

Faʻafefea ona tautau le matagofie o le tulle: Fautuaga aoga

Matou te filifilia le cornice ma le talafeagai talafeagai

E fautuaina le faia o se manatu saʻo o le faʻasaʻoina o le teuteuga o le faʻamalama e oʻo i le mauaina o le cornice. I mea uma, mo le fausiaina o le pu, o le a e manaʻomia se eseʻe laina ma faʻamaumauga poʻo se manoa faaopoopo. Ma afai o se mea faigata mamanu o loʻo fuafuaina, e aofia ai le lua pe sili atu foʻi le mafai ona tuʻufaʻatasia o lanu, e mafai ai ona toso le ausilali.

O le tautau malamalama o le malamalama, e mafai ona e faʻaaogaina ituaiga eseese o oAves.

  1. Tubular. Fuaina le faʻaaogaina o mama poʻo puʻeina. Talafeagai i totonu o totonu. Eseese le talitonuina ma le manaia.
  2. Talaaga. Faigofie, ae mafai ona aofia ai ma le tele o laina. I lea tulaga, matau, kiliva pe teuteu pocciraves ops.
  3. Manoa. Filifiliga Faapitoa mo le Malamalama Mumupili, lea e mafai ona masani ona le mafai ona fuafuaina. O le cornice e mafai ona uuina ni mea manaia o le ea o le posa.

I le faʻaopopo atu i le EAves, e manaʻomia le filifilia o se ausilali ma le teuteuina faʻalelei. O mea faʻapitoa o le a faʻaumaina le ata, faʻalelei o le ea poʻo se mea e faʻataʻape ai. E mafai ona avea o se fatuina o fugalaʻau o fugalaʻau, manifinifi teuteu teuteu, lalagaina poʻo le ace pickuss, pipi poʻo le tioata.

Fono

O le pupula o le lanu o le tulle, o le sili atu o loʻo i ai le sili atu teuteuga o loʻo fautuaina e faʻaaogaina. Saturated Shadedes o Mesh Tisies e sili atu le tosina o latou mea manaia. Toulle ma le masani lanu lanu suiga e sili ona matagofie.

Faʻafefea ona tautau le matagofie o le tulle: Fautuaga aoga

Faʻatulagaina o Tulle ma Kuliska i luga o le Corchice Cornice

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se auala ki oe?

Metotia o le teuteuina o pupuni

Ina ia mafai ona tautau tulu, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o auala faʻaleaganuʻu ma gafatia.

  • I le ituaiga o gata. O le aʻe o le ie puipui e naʻo le fale poo se isi vaega o loʻo i ai, o se vaaiga e taia ai, lea o le paipa o se cornice poʻo manoa. Afai e te alu ese le le mautonu fusipi i luga, o le matagofie matagofie o le a faia. O le le lava o le filifiliga o le faigata gaioiga o le ie pulou.
  • Luga o mama ma matau. O loʻo suʻiina le matau i le pito i luga o le tulle "(e sili atu" (e sili atu le faʻaaogaina o le palasitika manino). Taofi le ie ma i latou. O mama mama, o le mea e faʻapipiʻi ai mata. O mama e mafai ona eseese lanu, e filifilia i le faavavau po o le paolo o le tuli.
  • Luga o luitau. I le pito i luga o le tisu faʻaaogaina, ua maeʻa ona faʻapipiʻiina puʻe o loʻo faʻaofi ai faʻamaumauga. O se saito e pasia i pu. E i ai le isi filifiliga - O le tulle e mafai ona tautau i luga o se cornice ma se lipine poʻo se leo leo o le a faia e ala mai faʻamaumauga.

Fono

Ae le i faʻaaogaina ni faʻamaumauga, o le pito i luga o mea e fautuaina e faʻamalosia ai le tipolo tibbon, talafeagai i le lanu. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e puipuia le faʻaleagaina ma faʻaloaloa le mea lelei.

  • Luga o le matasele. Le uluai mamanu o le pito i luga o le tulle. O mata e mafai ona fausia mai luga o le lipine po o le pia. O le le atoatoa o le filifiliga e aofia ai le taimi o le a faʻaaogaina ai le uumi mata o le va o le tulle ma le cornice, o mea uma na fausia.
  • Luga o tuli. Oloa o loʻo galulue e uiga i le faʻavae o le mafiafia o clamps faʻatagaina oe e vave aveese ese ma ofuina se ie puipui. Na o le faʻaaogaina o le mama-vaega-vaega fausaga. Afai e te fiafia i ie, ona fausia lea o le tele o galu. O kilipa e le faʻaoʻo ma aua le saeia le ie fraccile ie.

O le faʻagasologa o le faʻasaʻoina o mea na o ni nai minute ma e faigofie, aemaise lava pe a fai o le ata i luga o le ie ua uma ona fausia ma ua mautu le lipine poʻo le lipine poʻo le lili.

Tusitusiga i luga o le autu: snowshoes ma swab e faia oe lava

Faʻafefea ona tautau le matagofie o le tulle: Fautuaga aoga

Uluai ma masani faaaoga le tulle

Tale pe a vaaia le faʻamalama matala, e manaʻomia le faʻaaogaina lelei, faʻavae i luga o fautuaga a tagata poto ma manatu i foliga o le potu. Afai e te manaʻo e fai se ata muamua, e mafai ona e faʻaaogaina na o le pau le mea leaga ma faigata, ae o se tuʻufaʻatasiga o aano o lanu.

Filifiliga mo le faʻaaogaina o se masini faʻasoesa e sili atu nai lo mea e te manatua.

  • O le faʻaliliuga o mea taua ma le lapoʻa o loʻo faʻaaogaina i totonu o le lologa o loʻo faʻaaogaina, ave le paolo o se paolo o mea taugata ma amioatua.
  • Asymmetric faʻaaogaina o pupuni ma tulle, na ofi i ai ma piops, foliga muamua. I se foliga le fiafia, o se ata lena e mafai ai ona puipuia le potu mai le la susulu.
  • E le tele naua le tuʻufaʻatasiga o le lua o le auala e pei o ni nai aliʻi sili atu nai lo le isi. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaogaina le tutoʻatasi o tutoʻatasi operapeni: Mumu, lanumoana, Emerald, lanu viole.
  • O auupega ma ni isi uamea ua avea ma lauiloa lauiloa. I le afiafi, latou te tutu i fafo e ono latou tetee i le pouliuli o le uarota, ma i le ao, taika mai ata o ata mataga.
  • Afai e te alu i luga o le faʻamalama o le tasi-faʻamalama tulle i ni nai tamaloloa tamatamai vae nai lo le ie o pupuni, e mafai ona maua se vaega masani i le potu malolo ma i le potu malolo.
  • E mafai ona e faʻataʻitaʻia e le gata i le tuʻufaʻatasiga o lanu, ae faʻapea foi ma le ituaiga o oloa. O mea e mafai ona maua ai le ituaiga o le tui po o le laulaufaiva ma photon ma faigofie, ae o le a ausia le aafiaga o le a sili atu.
  • O se ata tulaga ese o le tele o le tele o le aufaʻatau o le au vaʻa o le monophinic mataupu ua mauaina. Pastel ines e manaʻomia le manuia tele, lea ma foliga taʻitasi foliga fou, sili atu mautotogi.
  • O taimi uma e matagofie ma talafeagai lelei foliga mo le tulle pastel lanu ma se "uʻamea" mea teuteu. O le lanu o le pupuni e le manaʻomia e toe faia le faʻaaogaina pe a faʻaaogaina mamanu.
  • Mo nofoaga manogi, e fautuaina le faʻaaogaina o se paʻepaʻe ala savali i luga o le sili atu o ie. Lenei o le a faʻamamafaina le mama o lanu na faʻaaoga i le taimi o le teuteuina o le potu, ma faʻaopopo totonu o le malamalama.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona aoina ie puipui i luga o le lipine ma ou lava lima

E mafai ona e faʻaogaina filifiliga pe fatuina lau oe lava muamua ma tulaga ese. E le oi ai i le tulaga o lenei mataupu, o le mea autu o le fausiaina o se foliga manaia.

Faʻafefea ona tautau le matagofie o le tulle: Fautuaga aoga

Gaosiga

O faʻamaumauga o le a fesoasoani o le a fesoasoani e fausia ai ni mamanu muamua ma le saʻo e tautau tuli faʻamalosi, ae aua le galo e uiga i le aoga o le sunscreen o skess. E leai se aoga e faʻaaoga ai mea e manaia i le taimi muamua o le fufuluina pe vave maua ai i lalo o le la susulu. E tatau ona toe suia ma toe faʻaleleia atili.

E oʻo lava i le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe o le a taʻalo i se auala fou pe a fai e faia e le masini teuteu. E matua sili ona manaia le matamata ai ia Beads, Gressworks po o mea masani. Ma e mafai ona faʻatamaʻia i latou le na o le saʻo ae ae o loʻo faʻalelalolagi, ma e oʻo lava i le sologa lelei.

Faitau atili