Fesuiai o le ki ma o latou lava lima

Anonim

O le moli moli ua avea ma mafuaʻaga aoga lea mo le malosi o le malosi pe a maeʻa lameu mermpy. Ua faateteleina lava, o le filifiliga e matuā saʻo i lenei ituaiga, aʻo ia i ai le tele o aoga: e le solia e lanu ma ua matitiva ai sina eletise. O le taua sili ona taua o le faʻavasegaina o ia malamalama o lagona. I le tele o taimi, o le moli moli e le maualalo ifo i le mamanuina ma faʻapipiʻiina faʻapipiʻi tomai.

Fesuiai o le ki ma o latou lava lima

Moli moli ata.

O le faʻaaogaina o mea faapena o aso nei mo le moli o le mea moni o le vaitau o le vaitau, lea ua faʻamatalaina lelei. E matua matagofie, maoaʻe ma lalelei! Ole faʻaaogaina o ia mea e mafai ona faʻaleleia atili le mamanu mamanu o latou fale. I se faʻaopopoga, o masini faigata ua faʻamanuiaina ma filifiliga moli, ona e le manaʻomia le maualuga o le eletise o eletise. I lea tulaga, ua matua matagofie le lelei o le moli.

O ituaiga o lamepa na mafua ai

Masani masani o le faiaina o le taitaia.

O auēliʻi lappi, e aofia ai ma taʻitaʻi, i ai se faʻailoga. I le taliaina o punaoa, o le ulutala ituaiga e fesiitaiina ituaiga o faavae, ma numera numera.

O le tele o suiga o masini o loʻo i ai le faʻailoga e faʻailoa ai le mataʻitusi "e". O le faʻaogaina o lenei ituaiga o faʻavae o loʻo i ai le lautele o le faʻaaogaina ma le faigofie atoatoa o le suia o le moli.

O le mana o lamepa eseese mai le 5 i le 40 watts. O le sili ona taliaina o le mana o 27 Watts, a o mafai ai ona faʻamalamalamaina e le tasi masini e uiga i le 2 SQ.M. Sikuea, pe a fai e tu i le maualuga o le 3 mita.

A e manaʻomia le mafuaʻaga mo lamepa i luga o lamepa, ese mai le ituaiga "e" mafai ona e faʻaogaina ni sui faʻapitoa i le faʻavae o le masini kalama.

Fuafuaina o le auala moli auala

Fesuiai o le ki ma o latou lava lima

O se va fesuiai o le tutusa sootaga.

Galue ile Foafoa o le moli moli amata ile tapenaina ole fuafuaga e tatau ona faʻatautaia. A o tusia se poloketi, o le numera manaʻomia o masini ua fuafuaina. Taid moli ma o latou lava lima i totonu o se potu ma se vaega o le 10-12 sq. M. O le a lava pe a faʻaaoga e tusa ma le 5 e27 lamepa.

E le pei o le gafatia eletise eletise, e le mafai ona ofi le moli moli. Afai e te faʻatusatusaina ma le tele o moli, e oʻo i le 5 lamepa o le a latou mauaina le malosi ma le tele.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se paʻu

I le vaapiapi ma potu uumi, o le ulutala moli o le tuiina o le 2 mita. I sikuea poʻo ni ituaiga potu malolo, e masani ona uʻu moli i le ogatotonu, ma e le mafai ona faʻaaluina le taimi e toso ai le uaea.

Afai e te manaʻo e faʻamalamalamaina se avanoa lautele, e mafai ona e faʻaaogaina lau moli sili atu, mo se faʻataʻitaʻiga, "E40". Latou te malamalama i le 5 sq.m.

A mamanuina o le a aoga e mafaufau i le mea moni o le mea moni na maua ai e le au a moli moli. O le malamalama sili ona pupula ma le le fiafia e maua ai le malamalama o le masini (punavai) o paʻepaʻe.

Faapipiiina o moli

Fesuiai o le ki ma o latou lava lima

Fesoʻotaʻiga ata o le laina taʻitaʻi.

E sili ona faigofie le faʻapipiʻi o moli moli ma le "e" makaina, e mafai ona faʻapipiʻiina i soʻo se moli, pei ona latou faʻatatauina i totonu ma filo i masini. I le taimi o le mea faigaluega o le a fesoasoani e momoli atu le malamalama i autafa o le potu i itu eseese.

E sili atu le faigata ona faʻatulaga le malamalama o lou lima, aʻo manaʻomia le i ai o le fausiaina o se vevesi poʻo le soloia o loʻo taofia ai. O le faʻaputuga o faʻaputuga e nana ai mala na sapalaiina le eletise ma masini ma masini, faʻapea foi ona o le Get Momepa lava ia. E tele taimi, o lenei ituaiga moli e faʻaaoga mo nofoaga tetele o fale. I lenei auala, o potu tetele e maua ai le mafai ona vaeluaina le potu i totonu o sone i le moli. Ma o se tasi o moli e tuʻuina atu i le tasi ki, ma o loʻo totoe lona lua.

O le togi o moli ma ou lava lima e masani lava ona tagofia i se isi ituaiga o faavae. O le ituaiga mo le faʻapipiʻiina o fausaga i taualuga e tele naua, e masani ona faʻaaogaina nisi laupepa faʻapitoa. Ina ia faʻateleina le malosi o le mamanu, e manaʻomia le alu i luga o le utupoto pi-ata. Ma o le moli auala o le a sili ona lelei.

Fesuiai o le ki ma o latou lava lima

Polokalame o le lamepa fale.

A o faapipiiina le masini autu, e manaʻomia le saʻo ma lelei le faʻamamaina o le malu malu. O le grid e ave le vevela i se taimi vave i se taimi vave. O ia tulaga faʻapitoa e mafai ona maua i chandeliers o loʻo fuafuaina mo ni dodis i ni tui, faʻapea foi ma fale puipui.

A filifilia ma faʻatau ni maa malamalama, e tatau ona e mafaufau lelei i le mea e manaʻomia ai le votatuka mo lana galuega. Talu ai o le maketi e mafai foi ona maua filifiliga lea e lava 150 vol nai lo le 220.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faia se potumoe i luga o le faapaologa ma ou lima lima

A o le faʻapipiʻi i luga o se laupepa faʻapipiʻi o le taualuga o moli uila poʻo le tasi moli moli, e manaʻomia le manatuaina o le mamafa o moli o le a le sili atu i le 10 kilokalama. A leai, e ono le '`ʻeu le faʻauafa o le tulaga taua, ma e taufaamatau i lona tino.

Filifiliga Filifiliga

Fesuiai o le ki ma o latou lava lima

O le Selekric ata o le fesoʻotaʻi o moli mea.

Lata ane moli, vagana ai le mimiti, e mafai ona avatua i isi itulagi. Muamua mea uma, i le tulaga foʻi o le moli o le a faʻasino i le mea e te manaʻomia ai. Afai e faʻapipiʻi moli i itu eseese o itu, e mafai ai ona faʻamamafa se nofoaga tele. O lea, pe a faʻauʻuina i mea uma o le fale atoa, e mafai ona e faia le latou aofaʻi laititi ae le o le faʻamamaina o le moli.

O le isi auala e taʻalo ai ma le malamalama e mafai ona faʻavasega moli o se tasi malosi malosi. E masani lava i le ogatotonu o le potu faʻaaoga masini i lalo o le "E4" igoa, ma le Itiliter o le potu - "E27". A faʻapea e laʻititi le potu i le itu, ona mafai ai lea ona e faʻatapulaʻaina le leai o lamepa i tulimanu o le potu.

E mafai ona faʻapipiʻiina le autu o le amataga o le malamalama i luga o le tele-maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatagaina lakepi ese o loʻo iai i le tulaga muamua ma i le isi itu. A o le faʻapipiʻi masini o moli o susulu, e mafai ona fesuiaʻia olaga. A e ki uma moli i le taimi e tasi, o le a tatou maua se potu malamalama pupula. Afai e te faʻaaogaina naʻo masini i se tasi o tulaga, e mafai ona maua se potu faʻaaoga. O lenei metotia e talafeagai lelei mo le potu malolo, o fea le mea o loʻo faʻaaogaina ai le potu o loʻo faʻaaogaina nei, e manaʻomia le suia o le ala moli moli.

O le isi o le ulufale atu i potu maualuluga o le faapipiiina o moli moli e le gata i luga o le taualuga, ae faapea foi i luga o vaa po o tapuni asini. Tele taimi uma mo lenei faʻaaogaina e le o moli moli moli, ma tautua ai se ituaiga o fale o loʻo uila mo le faʻatinoga o galuega teuteu.

Tulafono mo le faʻaaogaina o moli moli

Fesuiai o le ki ma o latou lava lima

Faʻavasegaina o tagata faʻamasino mo le taʻitaʻiina o lipine.

E le pei o ni mea faʻafaigofie masini, e tatau ona faʻaogaina lelei le tausiga, e tatau ona faʻaogaina saʻo ina ia mafai ai ona latou tautua pe a mafai. O tagata gaosi finau o le moli moli e mafai ona tumau i le 10-15 tausaga, saunia e talafeagai lelei.

Afai o le moli moli ua mamanuina mo se tele malamalama o mea, ona tatau lea ona latou tasi ituaiga. O moli uila i luga o dodis e le mafai ona faʻaaogaina ma isi ituaiga o masini (incindints, malosi-sefeina).

Mataupu i luga o le autu: teuteuina o puipui o nofoaga o nofoaga e le laupapa

O le uluaʻi sefulu taimi e le fautuaina e le fautuaina e taofi lamepa e sili atu nai lo le 3 itula. O manaʻoga uma mo nei mea e tatau ona sologa lelei mo le maualuga atili o le siʻitia o le olaga.

Talia moli mo laufanua mamanu

Fesuiai o le ki ma o latou lava lima

O moli autu mo laufanua mamanu ua fautuaina e tuuina atu i totonu o vaomatua.

Faʻafetai i Ona tulaga lelei, o le amoa i ē na faʻatonutonu e le gata i le fale, ae o loʻo faapena foi. Talu ona faʻaletonu le tafe o le malamalama, e talafeagai mo le taulai atu i faʻamatalaga ma faʻalautelega o nisi sone e tatau ona faʻamamafa. O le masini o loʻo iloiloina masani e le maua ai le vevela, o lea e mafai ona faʻapipiʻiina e oʻo i se ulo ma se laʻau mataga.

I laufanua fausaga e mafai ona e faʻaaogaina masini o lanu eseese. O le sili ona manaia foliga i totonu o le vao o le samasama samasama.

Mo le faʻaaogaina, pe a moli le auala, o masini faʻatutuina masini i se fale faʻapitoa puipuia mai le susu, ma le isi tulaga (mo le Atinaʻe marbal mataupu.

Taitaiina lipine

O se tasi o auala sili ona lelei e teuteu ai lou fale e ala i le malamalama o le faʻaaogaina o lipine taʻitaʻi.

Latou te faʻatagaina oe e mutia atili i tua o le pito i luga e oʻo lava i le faigofie o le taualuga ma le sili ona faigofie i le faʻapipiʻiina.

Faapipiiina i luga o le masani masani o le a le tele le taimi o le taimi. O le ae manaʻomia le polysyrene o le aram cornice poʻo le mea e manaʻomia ona faʻasaʻoina le 2 cm i lalo ifo o le tulaga o le tulaga. O se fusipauina na faapipiiina i le avanoa e maua ai. E mafai le faʻamau i totonu o uʻamea faʻapitoa i tulimanu, ma e le gata i lea, ma palasitika. Faatasi ai ma lipine, e alagata ona faʻafesoʻotaʻi lelei, Talu ai e matua faigofie le faʻaleagaina.

I lea tulaga, o le faʻaaogaina o tumutumu o moli i le moli o le faigofie ma sili ona maua mo le faʻatagaina e aunoa ma tomai faʻapitoa.

O lea, ua faigofie ai ona avea moli uila ma moli aua, o se auala gafatia e sui ai foi o i latou o lo o sili atu. O le tau o le faʻatau o faʻamatalaga o le malamalama o lenei ituaiga o le mea moni o le mea moni o le mea moni e maua ai moli mo se taimi umi ma leai se numera tele o le eletise. I le taimi lava e tasi, sa tofu moli moli autu uma ona faʻatuina mai i lamepa faʻapitoa, pei ona gaosia i latou o se potu masani, faʻafetai lea e mafai ona e faʻaaogaina i le fale atoa.

Faitau atili