Faapipiiina kinst Rustoplight i le umukuka ma ou lava lima

Anonim

O se tasi o manatu sili ona taua i le toe faʻaleleia poʻo le fauina o le filifilia o le malamalama taumatau. O lenei taimi e fesoʻotaʻi ai i soʻo se potu i le fale, avea ma potu malolo, potumoe, faletaele poʻo le umukuka. E matua fetaui lelei lava sa lata mai le faʻaauauina o moli malamalama, lea o le a faʻamalieina manaʻoga o taʻitasi. O moli uila tosoina ma o latou lava lima e sili atu le talafeagai ma faigofie, e leai se mea e te masani ai i ni mea patino. O le mea autu o le faia o se poloketi ma fuafua.

Faapipiiina kinst Rustoplight i le umukuka ma ou lava lima

Sootaga o le diagram rgb-taitai faapipiiina.

Faʻafefea ona oʻo atu le galuega?

O le na mafua ai o se pargonductor e aveese ai le malamalama pe a pasi le eletise eletise. Le suʻeina o le matagofie o pupula, e tatau ona e iloa le vailaʻau faʻavae o mea lava ia. Ia toe fai vave mai e le fesoʻotaʻi Taʻiala i totonu o le malo, talu ai i lenei mataupu o loʻo tupu, o le a tupu ai i se mea ofoofogia. Ina ia mafai ona aloese mai lenei mea, o le stabilizer ua faʻaaogaina, o se toʻila faʻaʻaisa filifili.

I lanu e mafai ona latou matua ai lava. Ae afai e te manaʻo, e mafai ona e faia le faʻaititia poʻo le ultraviiolet moli i le umukuka.

E le o le moli autu mai le moli autu, latou te faia le vaega o le faailoaina. O le mea lea, o loʻo faʻaoga e faʻaleleia atili ai atopau poʻo moli uila i le taʻavale.

Masani masani o le faiaina o le taitaia.

Ina ia mafai ona toe faʻatulaga le totonu o le umukuka ma o latou lava lima, e mafai ona e faʻaaogaina le lipine taʻitaʻi. O le a faʻaopopoina se matagofie ma o le a fesoasoani faʻaalia leo. O ia faamamafa e iai lona sao:

  • I le umukuka o le a lava pea le malamalama mo kuka;
  • Le fefe i le faʻaleagaina o vailaʻau;
  • Afai e iai se aso o ia moli, o le a galue mo 16 itula, e umi lava nai lo le 15 tausaga;
  • E leai ni faʻafitauli ma le filifiliga o lamepa lanu;
  • Ia vave ona tuuina atu loa le pupula o le malamalama, talu ai e leai se mea e manaʻomia ai se faʻamafanafanaina;
  • A manaʻomia, e faigofie lava ona filifili le alia o le moli o le malamalama;
  • Securole, mo le latou faʻatautui lea e leai se manaʻoga e faʻatupu ai le afaina o le siosiomaga i le umukuka i le umukuka;
  • I le taimi o gaioiga e leai se tatalaina o mea oona, lea e maua ai le saogalemu mo le fale.

Mataupu i luga o le autu: o le a le kelu e sili atu le fiafia i le ogatotonu o le tapu

SMD lipine e talafeagai mo le faʻapipiʻiina i le umukuka. Latou te tasi-lua-tolu ma le fa o le tolu. Faalagolago i le vaega, Monochrome ma atoa-lanu tu i fafo. O le tele e eseese e eseese mai le 1.6x0.8 mm i le 5x5 mm.

O a ituaiga o kilia o lipine?

Faapipiiina kinst Rustoplight i le umukuka ma ou lava lima

Lauiloa faasologa o le taʻitaʻiina o lipine.

Toʻatele na vaʻaia tulaga taua faʻapea taipii i le faʻailoaina o faʻamau i luga o faʻailoga o le faleoloa. O lea la, o le taʻitaʻi taʻitaʻi lenei. I le tasi poloaiga, laiti taiala o loo i ai. O le foliga o le lipine e matua talafeagai mo le faʻapipiʻiina ma ou lava lima.

E tele ituaiga o lipine, faʻalagolago i le nofoaga o loʻo i ai lamepa i le SQ. M: 60,120 ma 240 fasi. E tusa ai, nai lo i latou e sili atu, o le susulu sili atu ona malamalama i le umukuka. E tatau foi i ituaiga o puipuiga mai le vavau e tatau foi ona feʻaveaʻi:

  1. IP 20 - le puipuiga malu. O nei auala amata ona fuafua mo potu malolo poʻo potu moetetele, ona o loʻo i ai se maualuga o le lelei o le susuga masani i le faʻailoga sili ona lelei.
  2. IP 65 - puipuiga puipuia. O lenei ituaiga e mafai ona faʻaaoga e le gata i le umukuka, ae faʻapea foi i le faletaele.
  3. IP 68 - malosi puipuiga. O lenei ituaiga e mafai ona faʻaalia i le faʻauluuluga faʻataʻitaʻi, e pei ona faʻaaogaina i totonu o le omea o laufanua laufanua mamanu, faʻataʻitaʻiga, ia faʻatanoa poʻo vaipanoa.

Ae le i faʻatauina ni mea, e manaʻomia le iloa o le nofoaga o le malamalama.

Faapipiiina kinst Rustoplight i le umukuka ma ou lava lima

O se va fesuiai o le tutusa sootaga.

Afai o loʻo galue i luga, e sili le filifilia o se faʻailoga e sili atu lona malosi, ma afai o nei loka, ma o le a mafai ona e faia ma le malosi malosi o le tino. O le auala lava e tasi e mafai ona faʻaogaina i luga o le totonugalemu o le taualuga, ina ia mafai ai ona faʻasolo le umukuka i le galue ma le 'ai o le nofoaga.

E pei ona taʻua i luga, o le malamalama faʻamalosi e faʻalagolago i le numera o tioata. I se faʻaopopoga, o lenei faʻatusatusaga aafia ai le lanu e suia. O le filifilia o se lipine, e tatau ona e mafaufau i lona faʻailoga. E i ai le avanoa o le tuʻufaʻatasiga o lipine eseese, o le a faia le 15 miliona ata.

O ia mea o loʻo faʻatau atu i clills, o le umi e lua o 5 mita. Ae e ese mai o ia mai le Tatala lava ia, o le mana eletise ma fusi e tatau ona faatauina ese.

Tusi i luga o le autu: BAMBO ONDOPPAPERS: ata i totonu, puipui puipui i lalo o le Bamboo, ma se mamanu, vitio, pe faapefea ona i ai

Faʻafefea ona fai se umukuka ma le taunuʻu mai?

Ina ia lava le malamalama mo manaʻoga o le tagata lava ia i le umukuka, e mafai ona tuʻuina atu le nofoaafi amata i ni nofoaga:

Faapipiiina kinst Rustoplight i le umukuka ma ou lava lima

O le fesoʻotaʻiga o le taʻitaʻiina o mea e faʻaaoga ai le tagata faʻatau.

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani mai ai, e mafai ona e tuʻu ie tioata, o o manu, kapeti ma le faʻaaogaina o laʻu faʻamalama. Ma o le a vave liliu, i le taimi lava e tatala ai e le faitotoʻa, ma pe a latou tapunia, ma o le a le aoga.
  2. Moli fata pito i luga o le galuega autu i luga.
  3. Afai e faʻapipiʻi le pito i lalo o le auala i lalo o le umukuka o le umukuka, o le a fausia ai le aʻafiaga o le meafale totogi.
  4. Afai o le tele o le taualuga e fai i le umukuka, sosoo ai ma tulaga taʻitasi taʻitasi pe naʻo le tasi e mafai ona faʻamalamalamaina.
  5. Faatasi ai ma le fesoasoani a tuala i tua atu o tuanai, e mafai ona vaeluaina le potu i luga o le sone faʻaaogaina eseese le malosi ma le lanu talimalo.
  6. A manaʻo i ai, e mafai ona faʻapipiʻi le tuali i le faitotoʻa faitotoʻa, ma i totonu o le umukuka, pe a iai.
  7. O le pito i tua atonu o se tipi mo le teuteuga o loʻo i totonu o vaega, pei o ata poʻo ata.
  8. Afai o le laulau pito i luga o loʻo faia i tioata, ona mafai ai lea ona teuteuina i le moli uila.

Ua fautuaina e tagata iloga leo le lanu mafanafana e fatuina ai le poto i le poto, pe a e manaʻo i se sitaili faaonaponei, ona faʻaaoga lea o leo malulu.

Faʻafefea ona tuʻu le The The Rispon i le umukuka ma ou lava lima?

Faapipiiina kinst Rustoplight i le umukuka ma ou lava lima

Polokalame o le lamepa fale.

Tusa lava poo le a le filifiliga filifilia o le filifiliga, o le mea autu o le manatua o le auala amata e maua ai le manaʻomia manaʻomia o le malamalama i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia i luga o le avanoa filifilia.

Ae le i amataina le faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻasoaina:

  • Taitai lipine ma se mana o 12 w;
  • eletise eletise (diameter 0.75 mm²);
  • arks;
  • faleoloa eletise;
  • totoa uʻamea uʻamea;
  • Suiga;
  • Se samasama ni sikola;
  • faapipii;
  • Taitaiina faailoga;
  • seleulu;
  • 12 LE Mafuavaega;
  • Tulimanu o le maualuga.

Faapipiiina o le kiliaina o le kiina o ni mea taua:

  1. Muamua o tagata uma, e tatau ona saunia le faʻaogaina o laʻasaga galuega, o lona uiga, faʻamamaeʻa ma faʻamama ai.
  2. O le lipine o loʻo fuaina i luga o vaega taua, pe a maeʻa ona tipi. Mai le pito e tatau ai e tau ai le fesootai (1-1.5 cm). Le isi mea, e lua Bili o le uaea o loo taugofie. O fesoʻotaʻiga uma e tatau ona puipuia e le faʻamalosi.
  3. I luga o tulimanu i le tasi lima lio sepe, ma i le isi - o le kivine taʻitaʻi. Latalata i le transformory lava ia faʻapipiʻi latalata mai. Ae e leʻi faʻapipiʻiina i ai, e manaʻomia le aveeseina o lona tino e fuafua ai le lauʻeleʻele faʻasoasoaina, talu mai le itu na faia ai feutagaiga ma feololo. Mai le isi itu, o se eletise ma tui ua pipii i ai.
  4. O loʻo tuu le pusa palasitika i totonu o le kapeneta, lea e manaʻomia ai le saogalemu o le uaea faaopoopo ina ia latou le faʻalavelavea. Mo lenei, e i ai le taua tele o le pu o le uaea ua sosolo ma nonoa e puipui. E tatau ona latou fesoʻotaʻi i le tasi nofoaga e tuʻuina atu ai le eletise. I le auala, e tusa ai ma le fesoʻotaʻiga o uaea. O le mea autu o le manatua o le Plus e tatau ona latalata i le Plus, ma misa, ma le tasi, i Minus. Le isi, latou te fesoʻotaʻi i le poloka.
  5. O le laasaga mulimuli o le faʻapipiʻiina o le ki ma fesoʻotaʻi i le tutusa uma poloka poloka.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaauuina se fale

Fautuaga aoga

Faapipiiina kinst Rustoplight i le umukuka ma ou lava lima

O le Selekric ata o le fesoʻotaʻi o moli mea.

E i ai ni nai fautuaga e te manaʻomia ona e iloa e faʻatulaga le pito i tua i le umukuka ma ou lava lima:

  1. Faʻatauina o se faʻamau taʻimua, o le lelei filifiliga o le a faia lea i le faleoloa talafeagai. E le gata i lea, e sili atu le avanoa e totogi ai le averesi o oloa. O le a latou susunuina malamalama lelei ma e le soona fai.
  2. Ina ia mafai e le nofoaafi amata ona galue, ia peala le taofiga o uaea, ae le galue le moli, o le moli o le a le aoga i se isi auala.
  3. O luga o faʻavae e "+" ma le "-", i le faʻagasologa o ni avanoa tipi, o le a latou fesoasoani e faʻatauvaʻa. O lenei fuafuaga e i ai le ituaiga o laina tuʻutuʻuga, e tusa ai ma le mea e manaʻomia ai le faia o se tele o mea.
  4. I le faamatalaga faʻatau mai, o le faʻamuamua o le sao saʻo o le malosi o le malosi faʻatonutonuina malosi paoa ma le taʻitaʻia. I le isi itu, o lenei iunite o le a le aoga mo se taimi umi.
  5. Tele le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga mo le toe faʻapipiʻi uaea, ae sili atu le faʻaaogaina o se masani masani a le au faʻatau.
  6. Mo tofa 'aina, o le a fautuaina e faʻaaoga lea tulaga;
  7. Afai e i ai se manaʻo e fetuʻunaʻi le malamalama loloto, o le faʻavae ma le ampliers manaʻomia. E faʻapipiʻiina i latou ma se mana malosi.
  8. O lea, o le moli malamalama e vave le vaivai, e sili le tuʻufaʻatasia o lanu eseese.

I se aotelega, ao manino mai lalo ifo i le tufaina, e faʻamautu ai le umukuka ma o latou lava lima o le faʻavae autu e le aoga.

Faitau atili