Heatting system mo se tamai tolu-tala fale

Anonim

Heatting system mo se tamai tolu-tala fale

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi ma le mafanafana le fale ma mafanafana, o le vevela vevela e tatau ona faʻapipiʻiina i ai. Atonu e ese le ata ma le faʻatulagaina o le faʻailoga, pei ona fuafua uma i le vaega o le fale na faʻaaogaina. O le a le stating sheting system o se fale tumaoti fale ma le fale tumaoti, faʻatino e faʻafefea ona fuafua lona malosi?

Heatting system mo se tamai tolu-tala fale

Heating System i le fale

Saogalemu ma Faʻatulagaina Taulaga

Mo fale mo fale, Samatane poʻo le faʻamalosia faiga e mafai ona faʻaaogaina, e suia ia latou uiga.

I le tulaga o le tuʻusaʻo-fua o le faʻamalieina, le faʻaʻaisa vai o loʻo faʻaaoga o se taufaʻalata, faʻataʻitaʻiga, ua mafai foi ona faʻaaogaina le vai vevela, ae o le vai vevela e mafai foʻi ona faʻaaogaina.

O le Coolant Croweletu e aunoa ma se pamu, e naʻo le faʻaalia o le tau o le tau i le galuega faʻatino ma le vaitusi o le boler.

O lenei aso, o lenei faiga e manatu ua le toe aoga, sili atu faʻafitauli na faʻamalosia, pe a fai o le feaveai o le colelant o loʻo faia e faʻaaoga le pamu faʻapipiʻi. O sea filifiliga e sili atu le faʻatuatuaina, o lona manaʻo i le faʻapipiʻiina o fale tumaʻoti.

Boilers mo le mafanafana faiga

O le faʻatulagaina o se fale tumaʻoti e tatau ona aofia ai le booil mo le vevela o le vai. Tele taimi o loʻo fai ai le penisi po o le potu faʻamalama e faigofie ona faʻapipiʻi ma ou lava lima, e ui ina fautuaina le fesoʻotaʻiga e faʻatino ma le auai o tagata tomai. O nei tagata fai pisinisi o ituaiga e lua:

  • O fafo atu kesi o loʻo i ai ni tagata mativa e mafai ona i ai ni mea leaga, faʻaputuputu. A galue, e le faia e le masini le tele o leo, e mafai ona aumai paipa mai le aofai o le kesi paipa pe fesoʻotaʻi ma conlinders. O nisi tuʻufaʻatasiga faʻataʻitaʻiga e i ai le tomai e galulue ai e le gata i le kesi, ae faʻapea foi i le suauu driel. Faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o le tele o le faʻapipiʻi e tele lava mo le faʻamasani o le fale tele o le fale tele;
  • O le Wack Gas Bart Bouler ei ai le tamaʻi laʻititi, ua mamanuina e faʻamafanafana ai le fale e tolu-foloa le fale, e mafai ona faʻapipiʻi i se nofoaga talafeagai o le fausaga, o le tele o le umukuka poʻo le potu aoga. O le malosi faʻamafanafana e laʻititi, mo se tamai fale i le 3 fola sa lava. O le boioler o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le puipui, o le mea lelei o le mea na tupu ua uma ona o ese.

Filifiliga mo le mafanafana o tubes

O le vevela o le faiga e le gata o le Bilaler ma le laʻei, ae o le paipa o loʻo agaʻi i ai le Coollant i lalo o le omiga. O le faʻapipiʻi o se faʻamafanafanaina o le Junction mo se fale tumaʻoti e tolu-faleoloa, e mafai ona e faʻaogaina paipa mai mea nei:

Mataupu: Electrical Wilt Springs Manaomia Manaʻoga

Heatting system mo se tamai tolu-tala fale

Faaputuga o le fale Heiting System.

  • Steel paipa (gaoa, shinlessless). A faʻapipiʻi ni paipa, e manaʻomia le manatu o se maying masini e manaʻomia e fesoʻotaʻi. O mea faapena e te sesegaina, o lana tautua ola e matua tele lava. Ae e le tele foi le manaʻomia o le manaʻoga mo le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasia ma le avanoa o le poto masani ma uamea filo faʻatafunaina. Lenei aso, uamea gaoi paipa vevela, ma e masani lava, talu ai e taugofie, ae tutusa mea maualuga o maualuga;
  • O le mau e mafai ona ave ma le fesoasoani mai o le apamemea apamemea, o loʻo i ai nei o loʻo avea ma maualuga maualuga ma faʻatuatuaina. Latou te i ai omiga maualuga maualuga, e le o saito, ae o le tau o ia paipa e maualuga, latou pe o le a faʻaaogaina nei i aso nei mo ni facebook. O le fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina se sitaili maualuga-vevela faʻapipiʻi ma siliva. A maeʻa galuega, o nofoaga uma o pepa faʻavae e latalata ma le faʻaeteete;
  • Polymer paipa o se vaega tele o se vaega tele e aofia ai polythylene, uamea-palasitika, polyproprione ma alminium nofoaiga. Oloa e faigofie ona tuʻuina atu, latou te maualuga tele, o nisi e mafai ona tuʻuina atu i totonu o le puipui, lea e sili ona afaina i totonu o le fale. O loʻo tuʻuina vave le faiga faamatuʻuina, eseese metotia, e aofia ai le loloʻu, ma le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa, vevela vevela o paipa.

A latou filifilia paipa, e manaʻomia le mafaufauina le faigata o le faiga o le faʻatulagaina o le paipa o loʻo iai i puipui, lea e folasia i fesoʻotaʻiga.

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻapotopotoga o le vevela

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻamanatuina o se ata e tolu, ia 'e tusa ai ma tulafono uma, tulaga ma manaʻoga, e tatau ona iloiloina.

Faamatalaga masani:

  • Le ea ea ea i fafo atu i le fale -28 tikeri;
  • Aofai o le umi o le malaga aluaga o le malaga a le 214 aso o le tausaga;
  • E le sili atu le tau o le vevela mo nofoaga uma e le sili atu +25 tikeri.

Heatting system mo se tamai tolu-tala fale

Polokalame o le vevela o le fale tolu-tala.

I le avea ai ma le malulu o le a vevela vai, vevela i le vevela o le 70-90 tikeri.

O le atoaga o le vevela o le tolu-fale fale e aofia ai se aoina o le uaea, itu fesoʻotaʻiga o le malu o masini (I.ewotors). Pei o mea mo le vevela o le fale e tolu-tala ua talia:

  • AOFAIGA Ua fiu;
  • uamea-palasitika po o polyproylene lio;
  • Eyeliners, o mai e o atu i le poloka o tagata e aoina;
  • Faapipiiina o paipa mai le uamea ma le mimiti.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea vali mai le Windows? Auala e aveese ai le ata tuai

O le paipa kesi e faia i lenei auala:

  • Mo potu tumau - i le tulaga tatala;
  • Tuʻutuʻuga tulaga o loʻo afaina ai - i se stroke faʻapitoa;
  • Mo le fola o le fola - i le foloa fausaga.

Ina ia tauiina mo le vevela o le vevela, e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻamalosi o tagata taʻitoʻatasi nofoaga, pei o le toloia, liliu, ma isi I nisi vaega, o le faiga o le fale o le fale e tatau ona tuueseeseina e le au faapisipi o.

Heatting system mo se tamai tolu-tala fale

O se faʻataʻitaʻiga o se kamuta.

Ole muluina o le tolu o le fofoga o le fale e aofia ai tapenaga poloketi ma lona faamaopoopo. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻapipiʻi le polesi o le ituaiga filifilia, e faʻatino lona ala e oso ai e tusa ma le mamanu. E le tatau ona faagaloina peotoma, o mea uma masini e tatau ona faʻavae e tusa ma tulaga faʻataʻitaʻi. I totonu o le potu aʻoga o le poler, o le tele o mea matou te maua, e manaʻomia le mautinoa o iai le i ai o le ea e faʻamaonia ai le ea ma le suauʻu oloa.

I le taimi lava e tasi, o ia mea faitino e amanaia: Taitasi 1.16 kw o le Heatting mana e manaʻomia ai le lima cubic meters o le ea sapalai, ae le itiiti ifo i le 150 sq. M. O le Ventilation pu e tatau ona i ai e le i lalo ifo o le 30 cm mai le fola. Mo le osofaʻiga o loʻo faʻaalia, o se taua o le faʻamatalaga: Mo uma 17 kw, o le mana o le fale o le fale e manaʻomia le tasi sikuea o le ea. O paipa uma e tatau ona afifi i se vaega o le vevela-fuaina o mea.

Mo le potu o le Boouso, lea e manaʻomia ai le faigameafaʻi ma le malamalama. O le fuafuaina o loʻo mulimuli mai: O le kupita taʻitasi e tatau ona i ai mai le 0.03 sq. M. Suʻega masani. I le Boiler e manaʻomia e tuʻuina atu le eletise i luga o le cable 3 * 1.5 sq. Mm.

A maua le chimney i le taualuga, o nei tulaga e tatau ona maitauina:

  • I le tasi tulaga, faʻatasi ai ma se sāe o le taualuga o le fale, pe a fai o mita e tolu na o aʻu;
  • I luga atu o le matagi sone i luga o le taualuga, ae le i lalo ifo o le afa o le mita o le mita.

O le vai sapalai mo le vevela o se fale e tolu-tala o loʻo faʻatautaia ai le fesoʻotaʻiga i le atoaga o le suavai o le vai o le vai mai le vaieli poʻo se metotia talafeagai e tusa ai ma le poloketi.

Tusitusiga i luga o le autu: Mobile ma Butterflies Faia Oe Lava

Faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le faʻamafanafana o le alofa

O lenei e tatau ona e mafaufau i se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le mea manogi mo le tolu-fale tumaʻoti fale. E vevela le potu e masani ai, o le vaega o le 10 sikuea mita, e manaʻomia le faʻaaogaina o le 1 kw o le mana o le mumū. Ina ia fuafua le mana, e manaʻomia le vaevaeina atoa o le potu o le potu mo le toʻasefulu, ae o le averesi lea, o le faʻasaʻoina o pulega e tatau ona amanaia:

Laupapa o filifiliga masani mo le fuafuaina o le mana o le polero.

  • Aua o isi o le fale ma faamalama e lua na tupu mai i le itu i matu - 1.3;
  • Mo nofoaga ma faamalama e lua, e alu i le itu i sasae ma Saute - 1.2;
  • Mo potu ma le tasi faamalama, lea e faasino i sisifo po o tua, - 1.1.

O le mea lena, e manaʻomia le tele o le faʻateleina o le aoga i le tutusa lelei.

Faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le faʻamauina o le malosi o fale e faʻaalu i le 10 10 mita i le taimi ai o potu e fa, o isi uma e lua faamalama. I lenei tulaga, e manaʻomia le sauniaina o se paepae mo totoe, le malosi o le a 25 kw, galue i le kesi, poʻo le faʻaluaina-mataga-lūlūina le vai.

E sili le fiafia o le swel stating batters o ni moli, mo le muamua fola e mafai ona ave e valu fasi, faamalama uma o le a o 200 i le dm ma le mana o le 1645 W. Mo le folasaga lona lua ma le tolu e mafai ona faʻaaogaina fasi fa mo faamalama taʻitasi. I lalo o faamalama uma e tasi i le tasi le moli moli ma le maualuga o le 600 i le 1000 mm ma ma le mana o 2353 W. E manaʻomia foʻi paipa i paipa, puipui mo moli laʻau e tautau, carnes, tulimanu faʻapipiʻi.

Ina ia faʻatulaga e oʻo atu ai i se fale e tolu-tala, e le gata o le a faʻatagaina oe i le boopoler ma tautau le tagata faʻalapa, e manaʻomia le faʻatagaina o le vaega atoa. O filifiliga o le vevela o le utu e mafai ona tele. O mea fuafua e le faigata, o le mea taua e le o le faʻagaloina e uiga i tino, o le tau o loʻo faʻalagolago i luga o le a le faʻamalama o le laupapa.

Faitau atili