Faʻafefea ona suia le faʻamalosia o se moli taʻavale

Anonim

Afai o le vai e tafe pea i totonu o lou faleuila, ona e manaʻomia lea o le sui o le sui o le taʻavale toso. E le faigata tele le faʻataunuʻuina o nei galuega, ma e mafai ona e faia oe lava e aunoa ma le faʻaaogaina o auaunaga a le pepe.

Faʻafefea ona suia le faʻamalosia o se moli taʻavale

Afai o lau faleuila e masani ona mafai ona tafe mai, o le sili ona saʻo auala e faʻaitiitia ai o le a suia le sui o le alatoto palu.

Faapipiiina o vaega fou e matua tiga lava ma tutusa i le tele o le faleuila, ae o lona uiga e nafa ma le taulia ma le faaeteete ma le faiga mo gaioiga ae o le taualumaga mo gaioiga ae o le taualumaga mo gaioiga ae o le taualumaga mo gaioiga ae o le taualumaga mo gaioiga ae o le faiga mo gaioiga ae o le gaioiga mo le galuega. O lenei galuega e masani ona tutusa ma le amataga o tane.

Mataupu Faavae o le Tangin Tank

O le galuega a le faleuila tane o loʻo faʻatulaga i luga o le mataupu faʻavae o le faʻapotopotoga.

A e kiliki i luga o le faʻamau (lever), o loʻo tatalaina i le alavai, ma vai ua faʻaputu ai iina, fufulu i le mamao i lalo o le gaioiga a le kalave. O le masini o se moli moli talek toilet e aofia ai vaega e lua: o se seti o vai ma lona alavai. O se masini e maua ai lana galuega e aofia ai na auiliiliga e pei o le float, coupon jams ma faaletonu. A maeʻa le vai mai le tane, e te tatalaina le faʻamau. Ile taimi lea, o le puimanaki tapuni le pu i lona pito i lalo ma toe amata ona maua le vai. O lona tulaga na faʻatonutonuina e le faʻatoaga, faʻapea ma taimi e faʻatumuina le tane i le aofaiga manaʻomia o le vai, o le lele lea o le laʻei.

Ata o le moli moli.

Asmature Controll O le pule o le vai sapalai e le tutusa i faʻataʻitaʻiga eseese o ipu faleuila. O le eseesega o loʻo iai i le itu o le suavai o le sapalai vai. Atonu e i ai ni ituaiga fetauiga i lenei faavae:

  1. Ma le malulu o le vai - o se armature o loʻo i luga. E masani ona masani ona feiloaʻi le masini tutusa i faleʻaiga o le gaosiga o Rusia. O le vai sapalai o lenei ituaiga o le sili ona tamaoaiga, ae o pisa tele foi. Sili ona taugata faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i se faʻaata faʻapitoa na te faia le vai i le pito i lalo ma faʻaititia le leo leo.
  2. Ma le maualalo o le suavai. O sea faiga e masani lava ma faʻamalieina i luga o faʻataʻitaʻiga na gaosia i fafo, ma luga o le aiga. O le vai sapalai masini ona faʻaititia le tulaga o le leo o le faleuila i le itiiti ifo.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona filifilia le lanu o le faitotoʻa faitotoʻa ma faʻamatalaga?

O le alavai o le vai o loʻo faia i le oʻomiina o le faʻamau poʻo le tosoina o le toʻotoʻo. O le filifiliga ma se faʻamau e mafai ona maua nisi taimi, ma e mafai ona iai 1 pe 2 auala o faʻagaioiga. Faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le 2 tane faʻafetaui auala o loʻo iai ni 2 faʻamau. O le fetaomi atu o se tasi o latou e faʻamalosia atoa le volume o le tane, ma o le lona lua na o le afa. O lea, e faigofie ona sefe le manava meaai.

Faavae Resitala

Ae e te leʻi suia i le suia o le suia poʻo se isi ituaiga o toe faʻaleleia, e tatau ona e sauni le faleuila. Muamua o mea uma lava, o lo o lofituina le vai sapalai ma tuʻu i lalo le vai ua uma ona aoina i le tane. Aveese le pito pito i luga e maua ai le auala. O le faia o lenei mea, tatala le faʻamau faʻamau, lea, pei o se tulafono, o loʻo tu i le itu tauagavale, pe aveese ma le faʻailoaina mai le faʻaʻaisa o le faʻalilolilo. Faaalu le asiasiga o le auala e tauaveina ai le tafe ma le suavai vai. Gauai atu i nofoaga o loo iai ni faaletonu. I totonu o le tane, e mafai ona e vaʻai i se tasi pe sili atu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu oʻu tei e fai ai le sapalai vai. Afai o le tatalaina o le tasi na o le tasi, ona o le faatumuina lelei o mea i ai. Afai o iai ni nai latou, o loʻo naʻo le tasi o le armature.

Le ata o le tele o le faleuila.

Totonu o le faʻatumuina faamalosia o loʻo i ai se membrane alatoto. O le mataupu faavae o fiti e matua faigofie ma taoto i le taimi nei: a o le tane tane, e amata ona fafagaina vai, ma pe a mafai ona fafaga. O le membrane o loʻo nofo i totonu o le faʻamalosia e nofouta i aʻafiaga o meafaitino o loʻo i totonu o le vai. Afai e leai sau faʻamamaga poʻo lo latou lelei e le lava, ona soʻolia lea o le sui o le alavai o le alavai. I lea tulaga, e tele faigofie ona suia le tuleia-ki auala i luga o le toʻotoʻo.

Faʻapipiʻiina faʻamatalaga fou

O le suia o le faamalosia e amata i le mea moni o le mea tuai e tatau ona aveeseina mai le pu. E le faigata ona fai, na o le liliu mai e faʻasolosolo foʻi ma sipi i le taimi e tasi. Aua le faia soʻona faʻaalu: O lea e mafai ona e faʻaleagaina le aitema, ma o le a avea ma faʻafitauli. Faʻamalosia fou e tatau ona oʻo atu i le lapoa i lau faʻataʻitaʻiga o le faleuila papaʻe. Ua ou faalogo i lenei mea ae leʻi faʻatau.

Mataupu i luga o le autu: O lo o matou ofuina se puipui o Plasterboard card e aunoa ma se talaaga

E i ai le 4 nofoaga faʻapitoa: 10 poʻo le 15 mm, faʻapea foi ma le 1/3 poʻo le 1/2 inisi. O se faʻatupulaia tele, e tatau ona gauai atu i le, o le tauaveina o le faʻapipiʻi o se fou fetaui lelei, o le fufusi o le soʻoga soofaatasi. Ia mautinoa le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻaaogaina o se paʻu paʻu kesi. O lea ni kaket e le gata o le na o le faamauga o le soʻoga, ae ua puipuia foi le manatu ma le faʻaleagaina o luga o le faʻaleagaina. A faʻapipiʻiina le faʻamalosia o le faʻamalosia i le pu talafeagai o le faleuila le taleʻu o le a maeʻa, e tatau ona faʻaoso i se nati ma se ki faʻamama.

Faʻafefea ona suia le faʻamalosia o se moli taʻavale

Tank faapipiiina ata mo le faleuila.

Faapipiiina o le saoasaoa nati e le manaʻomia tele taumafaiga. Afai o lenei galuega e le saʻo, e mafai ona faʻaleagaina le faʻalogo, ma faʻaseʻe o le a aliali mai. Afai o le pu i totonu e leʻo se tasi, ona pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻamalosia fou, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le teuteu teuteu i totonu o isi pu. I le tele o faʻataʻitaʻiga, o le plags o loʻo faʻaofi e ala i le ofi atu i le kiliki, ae o nisi taimi latou te tumau ma le nati. I le tulaga lea, ia teʻi ai le nati e le malosi tele, ma ae leʻi faʻaofi le faʻapipiʻi i totonu o le pu, tuu i luga o le faʻapipiʻi ato.

Afai e tatau ai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se tane fou ua suia i se faʻataʻitaʻiga fou ma se isi tulaga, e mafai ona suia le tulaga o le sapalai vai, faʻafesoʻotaʻi le faamalosia o le vai. A e manaʻomia se sui o le tapeina o aloa, ona gaioiga uma lea e manaʻomia ai lenei galuega ma le suavai sapalai vai faʻamatalaina mo le faʻamalosia o le vai. O le eseesega e naʻo le tulaga o elemene ma le faʻavasegaina o le metotia: O le tapuni i le pito i lalo o le tane i le ogatotonu o le lapoʻa o loʻo faʻatautaia ai le fou fetaui i luga o le kesi.

O le mea lea, o le sui o le faamalosia o le faʻafouga i le taʻavale toso o se mea faigofie. Muamua o mea uma, tagofia le masini o lau faʻataʻitaʻiga faleuila i lalo ifo o le ipu o le a avatu ia te oe pe a e le manaʻo i fautuaga pe a e mulimuli i fautuaga pe a e mulimulitaʻi i fautuaga pe a e mulimuli i fautuaga a le tusitusiga.

Mau i luga o le autu: Filifili lau mamanu mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

Faitau atili