Faʻafefea ona fai le faitotoʻa i le potu teu oloa: Fautuaga

Anonim

A filifilia le faitotoʻa mo soʻo se potu i le fale mautotogi, o le mea muamua o loʻo totogi i ona foliga ma naʻo manatu o loʻo suesueina. E manaʻomia le mauaina o le mea e talafeagai mo se potu faʻapitoa. I aso nei, o le fauina o maketi ua fiafia e avatu se mataua tele o faitotoʻa o eseese faitotoʻa, o potu faʻatasi ma faletaele ma potu teuina. I se filifiliga lautele lava, e ese lo latou eseese, i le mamanu, lapoa, uiga lelei ma le olaga faaletagata.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa i le potu teu oloa: Fautuaga

O le aso, o le maketi o loʻo i ai le tele o faitotoʻa o loʻo eseese i le lelei ma le tali a le tagata.

Vaega o le filifiliga o faitotoa

A o le i faia le faitotoʻa i le potu teuina, oe manaʻomia e filifili poʻo le a le mea e filifili ai. Pe o le faʻaliliuina poʻo le faʻaseʻe, e mafai ona faʻapipiʻi le faitotoʻa o Harmonica. I fale mautotogi laiti, faʻapipiʻi le faitotoʻa i le potu teu oloa sa masani lava faʻafitauli. I lea tulaga, o le oloa lafo mai le tulaga o le a faʻaaogaina o se faitotoʻao leo. E mafai ona faia lenei ituaiga itu o faitotoa ma faapipiiina a latou lava. I se faʻaopopoga, o le faitotoʻa o leoleoga o se mea e sili atu taugofie ma le faigaluega, ma e le mafai ona faia ni faʻafitauli.

Sliding Dortors, e le pei o le Swing Models, sefe le avanoa i meaafale ma isi mea e mafai ona iai. O le mea moni lava, o faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina i totonu o potu ma se tamaʻi vaega. E pei ona taʻua i luga, o le faapipiiina o se nofoaga faigata, ae, o loʻo galulue ma faʻataʻitaʻiga lelei, saʻo le saʻo o le saʻo.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa i le potu teu oloa: Fautuaga

O le Sportmercial Sliding Stonde foliga lelei ma i le taimi e tasi o le avanoa e matua faʻaolaina, e taua tele mo tamaʻi-lapoʻa nofoaga.

Peitai o faigata e mafai ona aliaʻe i le faiga o le sauniaina o le faitotoʻa, aua o loʻo faia tele le masani ai o faitotoʻa e tusa ma le faʻavae o le 2 mita. O le mea moni o le mea moni e le o aofia ai faitotoʻa i le tatalaina, ae ufiufi i luga atu ma le faʻapipiʻi e tusa ma le 7 cm ma le itu - 5 cmī o le faia. Ma le isi, e te manaʻomia ma meafaigaluega:

  • rofautte;
  • penitala;
  • hacksaw;
  • sikulukalaiva;
  • Bulgarian;
  • vili;
  • o le samala;
  • maualuga.

Sauniuniga o le Faitotoa

Ae e te lei amata faʻapipiʻi le faitotoʻa i le potu teuina, e tatau ona e tapenaina le faʻavae:
  • toesea le toeaina tuai;
  • Aveese platbands ma le foloa;
  • Fai le faitotoʻa faitotoʻa e ala i le faʻapipiʻi ma vali.

Tusitusiga i luga o le autu: Sealant mo Laminan: O le a le mea sili ai ma manaʻomia le misia o soʻoga

O le galuega sauniuni o le a avea ma siaki mea o puipui, nofoaga, ae o le manaʻoga autu o le pa ma le lumanaʻi matala e mafai ona e suʻea mo le isi filifiliga.

Vaega faaopoopo

Ina ia mafai ona faia le faitotoʻa i le potu teu oloa, o elemene pito sili ona taua o le faʻailoga o loʻo taʻitaʻia, e aofia ai elemene nei:

  • ala;
  • atalau;
  • taofi;
  • Tapulaa.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa i le potu teu oloa: Fautuaga

O vaega autu o le faitotoa o le ata.

O le seti atoa e aofia ai le faitotoʻa o faitotoʻa, ma mo le mamao o le laina o le a ave se pa laupapa ma se koluse vaega o 40x50 mm.

Faʻapipiʻiina le tatau ona amata mai le ofi o le pa, o loʻo faʻapipiʻiina faʻapipiʻi i luga o le pa, ma maitauina le mamao o le 6 cm e faʻatatau i le pito o le faitotoʻa. O lenei mamanu o le a faia le galuega o le mamao le lepela.

E le gata i lea, o auala e nonoa ai auala i lenei Bruus i le fesoasoani o molimau ia te oe lava.

O le faʻatapulaʻaina o loʻo faʻapipiʻi i le itupa luga o luga i lalo o le taʻiala elemene, ma o le taofiga e tuʻuina atu i le puipui i le pito i luga. O loʻo faʻapipiʻi le laupapa i le pito i luga o le faitotoʻa faitotoʻa.

Ina ia mautinoa le saʻoloto o oloa i le Taiala i luga o le Taiala i le ala, e faʻapipiʻi atoa lea o le taʻele e ala i le ulufale atu i le au faʻalapa. O le taʻiala mai le vaega o loʻo mai i le itu vai, ma latalata foʻi i luga o le faitotoʻa ma le fesoasoani a Platbands. O le faia o le faitotoʻa i le potu teu oloa, e manaʻomia le tipiina o le pepa malo (le mafiafia o le 16 mm) faitotoʻa. Ina ua uma ona tipiina le pito, e faigata i le veneer lipine.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina, e manaʻomia le faʻaavanoaina o le ala o faitotoa ma faʻapipiʻi mea faigaluega, ma afai e tatau ai, ona tapuni lea o le loka.

I totonu o se tamaʻi potu, e tu le toe teuina o meaʻai, e mafai ona e faitauina pa ma faʻaseʻe faitotoʻa e le gata na foliga muamua, ae vaʻaia foi le avanoa.

Faapipiiina o Roller Bords: Fautuaga

E tasi le filifiliga sili ona lelei e fai ai le faitotoʻa i le potu teu oloa ma le aoga ma le aoga, o se paʻu paʻu. Latou te galulue e tusa ma le mataupu faavae o faatauaso, faia mai le uaina ma ua iai se fuafuaga faapitoa e mafai ona puipuia le faitotoa.

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa i le potu teu oloa: Fautuaga

O vaega uma o le ruller tauaso.

Faapipiiina o lenei mamanu e matua lavelave ma e manaʻomia foʻi i le muaʻi aʻoaʻoga o le faitotoʻa. E manaʻomia ua lava le amataga ma leai ni faʻaletonu ma palau.

A o le i faʻapipiʻi le mea muamua, o le oloa e le faʻaaogaina ma ua siaki mo vaega uma. O loʻo faʻaogaina ni taʻiala paʻu mo le faʻapipiʻiina, ma o le mea lea latou te manaʻomia e vili pu i se mamao o le 10-15 cm.

Mataupu i luga o le autu: Fufulu bems: laupapa i le va o fola, o loʻo i totonu o le fale o loʻo i totonu o le fale piliki, o le laʻau o le lua filifiliga ma le masini

E le gata i lea, o pu e le gata i le tapuni, ae faʻapea foi i le pito i tua ma le itu. E faʻatino ai le eletise eletise, o le a e manaʻomia foʻi se pu.

Le isi, o le faʻavaʻa ma le au faʻatulagaina o loʻo potopoto, o loʻo tuʻuina atu i totonu o le pusa tele. Latou te tu i se tulaga taua i le fesoʻotaʻiga i le pusa.

Ina ua uma le fonotaga, sa fetaui le maga i le faitotoa o le faitotoa o le faleoloa. O le Mauga e tatau ona faia ma le saʻo, aua o le tutusa o le maʻi atoa o le a faʻalagolago i symmetry.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le faʻapolopolo o le au faʻaolapalaina e tusa ai ma le polokalame o loʻo aofia ai i totonu o le pusa. Faʻavae i luga o faʻatonuga, e manaʻomia le aoina o le taʻavale, o le uaea o loʻo faʻaalia e ala i le pu i luga o le pusa tapuni. A maeʻa, ona faʻapipiʻi lea o le suiga ma le eletise eletise.

O le a le atoa le faʻapipiʻi o le atoa fausaga o le a faʻatinoina atoa, o le saʻo le faʻagaioiga o le au faʻapolopolo tauaso. I lea tulaga, o le auala e tatau ona galue sologa lelei, ma pe a fai o le upega tafailagi, o le faʻamatalaga o le pito i lalo o le pito i lalo e tatau ona fusifusia i luga o le fola.

Faapipii faitotoa-harmonaca

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa i le potu teu oloa: Fautuaga

O vaega autu o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa.

Faʻapipiiina o faitotoa-harimca o loʻo faʻaaogaina tele mo le seleseleina o pusa puipuia ma potu teu fale. E le gata ona sefe le avanoa, e mafai foi ona iai se faʻaupuga uiga ese i totonu. E aofia ai ma palu panels ua fetaui ma le isi mata ese. Faapipiiina o na faitotoa ua faia e tusa ma le mataupu faavae o le sogasoga mamanu. O le tasi o pito o le "Harmonici" ua pipii i le Jameb, ma le pito i luga i le pa faʻapipiʻi, lea o loʻo tu ai le faitotoʻa ma fitafita, faʻafetai. O le faitotoʻa e aofia ai le tolu pe fa laupepa, ae a fai o le faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona faʻapipiʻi vaega faaopoopo.

O le lelei o faitotoʻa o latou faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina e aunoa ma ni taʻiala maualalo ma le pito i lalo, lea e mafai ai ona faʻalavelaveina le fola.

I le gaosiga o faitotoʻa-harmonikerk faʻaaogaina chipboard, Melami o Melami, Plassion. O i latou uma o logonoa ma ma tioata faʻafesoʻotaʻi. I ai o se tele o auala lanu lanu, e mafai ona latou faʻaaoga e aofia ai ni manatu faʻapitoa.

A o le i faʻapipiʻiina faitotoa o lenei ituaiga, o le tatalaina o le fua, aua o le maualuga o vaega o loʻo maualuga atu nai lo le faʻaaogaina masani, ma i lenei tulaga, latou te manaʻomia e ofi ai. Vavaeeseina o le vaega, o le a tumau pea ona faʻapipiʻiina o laʻau i itu uma e lua ma tuʻu le faitotoʻa maeʻa i le amataga. O le stopper e faʻapipiʻi mo le faʻasaʻoina. Afai o le tatalaina o le pusa laupapa, ona faʻapipiʻi lea o faitotoʻa ma le tusi-tusi, ma ua latou faamaopoopo i se sima poʻo le piliki luga ma le fesoasoani a le toeaiina. Faapipiiina o lenei mamanu e le o fai ma sui o ni faigata ma e le tele se taimi, o lea e mafai ona e feagai ma le faʻapipiʻi oe lava.

Tusitusiga i luga o le autu: Rugs i luga o le fola e fai ia te oe lava: faʻataʻitaʻiga o tutoʻatasi gaosia

I nisi o tulaga, nai lo le faitotoa, e mafai ona e faʻaogaina pupuni mai le Tenise Tissue talafeagai i le tele. Latou te taofia i latou i luga o le connice, o loʻo taofia ma le fesoasoani a solo poʻo le faʻaaogaina o le tagata lava ia i le ofeʻau matala poʻo le fausia-i totonu o le kapoti. Ia faʻaaogaina e le pupuni, e mafai ona matua faʻaititia le pule. I se faʻaopopoga, ona o le tele o lanu vave ma faigofie ona sui ma piki le ie i lalo o le lanu o totonu.

Triplex Gress Gress

Faʻafefea ona fai le faitotoʻa i le potu teu oloa: Fautuaga

O tioata tioata mai le tolu tolu e le gata o se laʻau matagofie o totonu, ae latou te manaʻomia foi, ma e leai ni faatapulaaina i le faʻaaogaina.

Toatele, toe fausia ato teu mea i le ofulelei o le laʻei lea o ofu, faʻaaoga faitotoa mai le ata triplex. O nei mea e iai le maualuga o faʻamatalaga faʻapitoa, ma foliga mataina ma lona pupula ma le matte luga. Triplex o se maualuga-malosi tioata o loʻo i ai ni vaega se tolu e aofia ai le tioata poʻo ata tifaga. Lua vaega o tioata na fusia i le va oi latou lava, o le a le mafai ona tupu e aua le alu i se malosi malosi. Faʻamata lava i mea o loʻo faʻaaoga, o tioata e mafai ona faʻatupe ai.

E tusa ai ma lona foliga lelei, e le talitele faitotoa o le Tolu. I le faaaogaina o lenei mea, faʻasasaʻo, gagau ma ata lafoi faitotoʻa o loʻo gaosia. I lenei tulaga, o le faapipiiina o triplexes o loʻo fuafuaina e pei o le faitotoʻa o faitotoʻa mai isi mea, ma e leai ni faʻatapulaʻaina o le talosaga.

E teuteuina le Dripleft Driplex i auala o tioata masani, ma le oneone sikuea, vali ma mostala. Oloa mai lenei mea o loʻo gaosia ma le manino o luga, opaque ma faʻatau atu. O ni fale eseese ma mamanu e mafai ona apalai i le triplex. E mafai ona faʻaoga i le tuʻufaʻatasiga ma isi mea, faʻapea foi ma ie tutoʻatasi o le gaosiga o faitotoʻa.

O tului tonu, ua matou manatu o faitotoa taʻitasi uma e faigofie ma faʻatino i lana lava auala. Ae a filifilia se tasi poʻo se isi faʻamoemoe, e manaʻomia le amanaia o le nofoaga, faigofie pe a faʻaaogaina, ma e sili ona taua, e te manaʻomia le faitotoʻa e fetaui ma le sili atu ma le tasi le tausaga.

Faitau atili