Foliga o le galuega i le galuega

Anonim

Foliga o le galuega i le galuega

O le masani ai, sitaili ma le sili ona lelei ma taugofie laulau issa e le o le tausaga muamua i le manaʻoga i tagata Rusia. O a latou ituaiga e eseese mai i faʻaupuga, faʻafefea ona latou faʻataunuuina? Fefaatauaiga ituaiga IKA mo tala i le tele, ae o le a tonu lava lenei kamupani, faia meafale ma meaafale mo le tele o tausaga?

Foliga o le galuega i le galuega

Tulimanu chartertipp ika

I le taimi muamua, sa leʻi lauiloa e le aliʻi na lauiloa ana gaioiga i le taulaga o Smyland, o loʻo i le itu i saute Swiden. O le na faavaeina o I. Camprad talu mai tamaiti na iloga i galuega a se tagata poto masani, ma na ia faʻatino ia i latou i le 1940 tausaga, e mai lava lea e ala i le faia o se lapoʻa meaafale.

O le Custo Chatterops e maualuga lava le maualuga tuʻufaʻatasia ma se tau o tupe. Lenei aso, ua ofo mai e le kamupani vaega ma meafale gaosia e le sili tekonolosi sili ona lelei mai mea uiga lelei. Le faʻaaogaina o le taamilosaga atoa, amata mai i le galuega o mea ma faʻaiʻu i le galuega i luga o le faʻaaogaina o oloa, faʻatagaina IKEA e ofo atu le tau sili ona lelei. O le mea faʻavae o le mea moni lea o le itu lautele o loʻo i luga o laulau lautele, e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga o umukuka meafale ma meaafale. O faʻataʻitaʻiga e matua talafeagai mo fale mautotogi, ma mo le atunuʻu masani o le atunuʻu.

Foliga o le galuega i le galuega

O a mea o loʻo faʻaaogaina?

E toatele o loʻo faʻaaogaina i totonu o le umukuka custoptoo e naʻo le faia mai mea faʻapitoa, ae i le tulaga o le ICEA, o le a le saʻo se faʻamatalaga. O le kamupani gaosi oloa e ofoina atu ai le tele o filifiliga e mafai ona faʻamalieina ai le tau manatu faʻapitoa. Tele taimi e masani ai, maualuga maualuga le lelei e fesoʻotaʻi ma le gaosiga. E tau le taugofie, e i ai le faʻaaloalo o le fanua, o fata e ofuina. O le Tala o le paketi o lenei faatinoga e masani ona faʻaaogaina mo le faʻatonutonuina o fale. O le mamanu o la latou matata, laititi, ae e manaia.

O se ie laupapa laupapa laupapa, faia o mea masani, e matua lauiloa i le mamanu faaonapo nei. Lotogatasi i le natura, agavaʻa malamalama, masani i le va o tagata uma - e manaia uma lava i tagata faʻatau. Ae o ia koterap le talia closee, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a lefi atu le naifi ia i latou.

Mataupu i luga o le autu: O le Cendon Cuttun e faia oe lava: Tekonolosi Sourloring, foliga

Foliga o le galuega i le galuega

Wooden Countertaps e matua lauiloa i le aso.

O le mea o acrylic Grasteroptops, o loʻo faʻamatalaina e ala i le tetee atu i aʻafiaga o mea, tuʻufaʻatasiga o uiga o le faʻataʻitaʻi o loʻo taofiofi ma maa masani.

E le laʻititi ifo i le malosi i le tausamaaga moni, ae e puipuia atoatoa mai le susu ma le vevela, e leai se faʻaiuga.

O le sili ona manaia mai le tagata mamanuina o le manatu o le tioata o tioata. O ia togafiti o le atoatoa filifiliga mo se olaga iloga ma sili ona matagofie e le gata i le umukuka, ae o isi foi potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, countertops ma o se teuteuga mamanu o le a avea ma faʻailoga maualuga o se potu sili ona vaivai.

Countertit mai IKEA: MO LE MA LE

Countertp mai i le ICAA o se sili atu faʻailoga o le sili sili ona lelei mo se tau tau gafatia. Ae o le mea uma e lio? Ina ia faia au oe lava faʻaiuga, e manaʻomia le mafaufau i mea uma mo tagata faʻatau ua faʻaaogaina e oloa o lenei ituaiga o loʻo i le lalolagi atoa.

Foliga o le galuega i le galuega

O le laulau o le acrylic maa mo le malosi e le maualalo ifo i Mramra

I totonu o le lelei o aufaiti e tatau ona faʻamamafa atu:

  • maualuga uiga, faigata tele, le saogalemu o mea uma o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o mea;
  • le tomai e tatalia i luga tetele ma o aʻafiaga leaga ma aʻafiaga o aʻafiaga, e manaʻomia le matagofie o foliga;
  • Faatasi ai ma se faʻatonuga taʻitoʻatasi, o le faʻatusatusaga atoa ma ituaiga uma faʻapitoa, o le nofoaga o faʻapipiʻi pu, filifiliga filifilia;
  • Lautele - countertattops ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma soʻo se nofoaga i totonu ma faʻapipiʻi masini;
  • atoatoa faigofie speedgrae, eleatua o faʻamaumauga uma;
  • O oloa IKEA o se tasi o sili filifiliga mo soʻo se tulaga masani;
  • Foliga foliga, foaʻi atu meaʻai fou ma matagofie;
  • le avanoa o le okaina o laulau mai le natura laʻau i se tau tau gafatia;
  • Oloa e sili ona lelei mo le fausia o le umukuka, faʻamalama o le faʻamalama, '' 'auala' aina, fata pusa.

Foliga o le galuega i le galuega

O oloa IKEA e iloga i le faigofie o le fofo filifilia.

E i ai ni mea e maua mai i le ICEA? E pei foi o soo se mea, e i ai mea le lelei:

  • Mautu ma faigofie ata pei o tagata uma;
  • O oloa uma e iloga i nisi masani faʻailoga, e ui o lenei le lelei taimi e faigofie e faʻaumatia ai le magafagafa o filifiliga ma vaega mo le faʻapotopotoga;
  • Pe a faʻatatauina, o le counterteop na o le faʻafesoʻotaʻiga vaʻa, o le iuga oloa e le fautuaina e faʻatupuina ai le le talafeagai;
  • O le pito mafiafia mo le laulau pito i luga o le 2 MM, aʻo oloa a isi tagata gaosi e i ai le mafiafia o le 4 mm e tatau ona puipuia mai le vai mai le ulufale atu i le vai;
  • O le Mauga o le na faia "fufusi", I.e. E le toefaatasi ma seʻi ma fauina meafale, aofia ai ma se 'au galuega, o le a le taulau ia;
  • O nisi faigata e faʻapipiʻi, e pei o ICEA oloa manaʻomia ni tulimanu lelei ma pa, ma faʻataʻitaʻi e matua seasea lava.

Mataupu i luga o le autu: I totonu o le aofia i totonu o puipui o fogafale - tekinolosi

Faʻafefea ona faia se mea sese i le filifilia?

E leai lava se ituaiga i le lalolagi e leai se leaga, masani ai i la latou lava tuatusi. O oloa mai ISA e le i ai se tuusaunoaga, ae o le sili ona taatele i talaao o loʻo fesoʻotaʻi ma le mea o loʻo faia. Ina ia faia au ia lava faʻaiuga, e manaʻomia le iloa o le a ma le mea ua fai ai se galuega faʻatino a MyAA. O le tau maualalo ma gafatia o oloa Icena o le taunuuga o le le le lelei tulaga, ae o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻaonapo faʻaonapo faʻaonapo nei. Lea e faʻatagaina ai le tele e faʻaitiitia ai le gaosia o laulau mai fafo mai fafie masani.

Tele e masani ona finau e le mafai ona i ai ni mea ma maua se moli samasama. O le mea moni, e le o le tulaga lea: O le MDF ua faʻaaogaina mo le gaosiga o se tele o mea fafie fugalaʻau, faʻamalosia e le maualuga-malosi laminare. O nisi vaega o laulau faʻapipiʻi e gaosia mai laʻau masani, ma faʻaletonu e maua ai le tetee i le ulaula, masini masini masini.

O le manatu faapea o le IKEA oloa e fai ma sui o le faʻalapotopotoga faʻaonapo nei, e le o tatalia soʻo se faitioga. O le siʻosiʻomaga lautele, o le tele o ituaiga eseese o le loto faʻa-lenei, e le itiiti ifo i le masani o scandinavian style, courty style, faʻamaonia poʻo le viretuti. E le o le a aunoa ma se manatu matagofie i le sili atu o le talavou.

Laasaga o le laina: Aso nei ma lautele faʻataʻitaʻiga mai ika

O le kamupani IKE e ofo mai se faigofie o le vavaeeseina o lona ituaiga o laupapa e vaega. Lea e mafai ai ona e faigofie ona folau pe a filifilia. O loʻo i ai nei faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻatau atu:

Foliga o le galuega i le galuega

Tatala Lisi Lagaga

  1. Counterttop Enhather - matagofie sitaili, masani o manatu masani ma mea masani. Oloa o le a o mai i le alofa o le natura alofa, aua o le chestertap e naʻo le natura masani o fafie, fausiaina o se lagona faigata o le mafanafana i totonu o le fale. O le lanu autu o se paʻepaʻe pupula, e lautele mo le umukuka. Tele taimi, o le numera numera ua mauaina mo le totonuli o le atunuʻu, faʻamaonia, masani.
  2. Laulau Tops Lagan - O le sili atu le lelei fofo mo le faʻatulagaina o tagata faigaluega umukuka luga, ae malu ia te ia, faʻamalama solo i se tasi itu ma fetaui lelei. Mo le gaosiga o lenei Vaega Vaega, o le maualuga maualuga maualuga maualuga maualuga ua faaaogaina, lea e le maualalo atu i fafie masani. O le pupula o le toniga o le paolo ma sili ona lelei o le laualuga o le laupapa laupapa laupapa e mafai ai ona e faʻaaogaina le cann's countertaps i soo se mea.
  3. Laulau vistorp - o oloa tulaga ese, o le laualuga o le simini faʻataʻitaʻiga o le maamora. O le lalelei ma le matagofie faʻataʻitaʻiga o le a avea ma faʻailoga maualuga o soʻo se umukuka poʻo le 'ai o le potu. O le mea lea ua fautuaina mo le mamanu o le faamalama, pa laupapa. O le amio masani a le fale tekonolosi e mafai ai ona e tuʻuina atu le laulau a le Vostorpp Tapping i luga o le umi ma foliga, ma e naʻo le faʻasoaina atu i le lauiloa o lenei mea. O le pusa e fuafua ai se mea matagofie.
  4. Presel charteops o le sili ona lauiloa filifiliga ma se tau o tupe ma le lelei sili atu. O se lamolemole lamolemole e faaaʻoaʻo ai se moli eletise eletise, o le tau aoga, faigofie ona faamamaina mai i soo se afaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le vaega o le aufaʻatasi o le uaea (uaea) e le lautele

Foliga o le galuega i le galuega

Strapped promepe e faʻataʻitaʻiina se moli masani

O aso nei, o le Genetting ma Lodeleed Chanteter mai IKEA o le sili sili lea filifiliga mo soo se umukuka. O se mea sili ona lelei lea na fausia i luga o le faʻavae o tekonolosi fou tekonolosi i le tausisia atoatoa o manaʻoga a Europa. Tele faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, filifili le lelei filifiliga mo le totonu o le a le faigata.

Faitau atili