Faʻafefea ona faʻaliliuina se solo vevela

Anonim

O le amata ona toe faʻaleleia le faletaele, o le tele o latou e mafaufau pe mafai ona aveese le osofaʻiga i le osofaʻiga ma le auala e fai ai. E mautinoa lava le mafai ona tali, a o tagata uma e tatau ona filifilia o ia lava, pe manaʻomia lenei masini. Tele ua mafaufauina se manatu talafeagai e tatau ona iai i potu uma, e le o iloa e isi soo se mea taua i ai. Ae le i aveeseina le moli uila, e tatau ona e malamalama i le mea o loʻo manaʻomia mo le mea e fai ai.

Faʻafefea ona faʻaliliuina se solo vevela

Vai solo toso uila ata.

Ituaiga o solo solo

O le vevela vevela o le solo solo ua vaevaeina i ni vaega autu se tolu:

  • vai;
  • eletise;
  • Tuufaatasi.

O le ituaiga mulimuli tuʻufaʻatasiga o galuega o le muamua ma le sekone.

Tele taimi, o le au faigaluega mo le faletaele e gaosia e se m-foliga pe u-foliga fetuunaiga. O ia masini o loʻo i ai le maualalo o le vevela vevela e naʻo le 0.5 kw. O loʻo faʻapipiʻi i le vaifola o le vai, o tagata gaosi mea e saili ai se maualuga maualuga vevela, o lona uiga o mea i ona po nei e oʻo i le 3 kw.

Faʻafefea ona faʻaliliuina se solo vevela

O le ata o le pm-foliga coolele tuufaatasi ma fata.

O le vai o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le faletaele gaioiga o le faʻamafanafana o maa, o lea e masani ona taʻua o tagata atamamai. E mafai ona faʻaaogaina i totonu o soʻo se faletaele, tusa lava poʻo a totonu. O le vai mago e faia i le speinless swel, e mafai ona mamago, ettey pe valiina. O lanu o le vai o le vai o le vai na osofaʻia ai le solo solo o loʻo eseese, ina ia mafai ai ona faigofie ona latou filifilia mo soʻo se sitaili i totonu. Faʻaopopo i le stanless, ma a latou gaosiga, uʻamea uliuli, lafo uʻamea pe lanu uʻamea e masani ona faʻaaogaina.

O fale talimalo o le solo lea e lelei ai le eletise i totonu o le fale mautotogi e motusia ai le vai vevela i le taimi i lea taimi. O lo latou lelei o le le lava o le manaʻomia e faʻaogaina ai le faʻapipiʻiina i totonu o le plumming system, ina ia mafai ona faʻapipiʻi toetoe lava i luga o le puipui i le faletaele. O le tele o faʻataʻitaʻiga faaonapo nei e pulea e se vaega faʻapitoa faʻapitoa. E le gata i lea, e mafai ona faʻatautaia ina ia faʻatumauina le vevela.

O le faʻasoto eletise o loʻo faʻaogaina foi i se taimi pe a leai se avanoa e fesoʻotaʻi ai le vai i totonu o le vai vevela vai. O le masini eletise e mafai ai ona e vevela le potu faletaele e aunoa ma le masani ai i le le mautonu ma i le taimi lava e tasi taugata fofo. E aoga le maitauina o le eletise eletise e mafai ona fesoʻotaʻi tutoʻatasi e aunoa ma le faʻasino atu i tagata poto faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia faʻaeteete i faʻatonuga tuʻufaʻatasia ma talanoa ai oe lava ma le tulafono ma manaʻoga o loʻo tuʻuina i luga o le faʻapipiʻiina o masini eletise i potu umi.

Faʻafefea ona faʻaliliuina se solo vevela

Sootaga ata o se solo solo i le dhw po o le vevela system.

I le tele o taimi, o le mea sili ona talafeagai faʻaaoga o le tuʻufaʻatasia o faleʻaiga mafanafana. A iai le vai vevela ile pai, e faʻaaogaina o se nofoaga o loʻo fofo ai vevela, ma i le taimi o le vavaeʻese - eletise.

Tusitusiga i luga o le autu: tioata faitotoʻa mo taele - lilo o le maualuga-tulaga lelei filifiliga

Ina ia filifili le taumatau taumatau o le solo mo lona faletaele, e mafai ona e feutagai ma tagata faʻapitoa o le a filifilia le sili ona lelei filifiliga mo le tasi poʻo le isi mataupu. Ae tusa lava po o le a le ituaiga o mea filifilia, e tatau ona manatua ai e maua ai e le vevela malu timuga, vevela ma faigofie.

Galuega a le solo solo

O le solo solo lalagaina, faʻapipiʻi i le faletaele, o se tamai masini e maua ai aoga sili. I tua atu o le nofoaga autu, lea o loʻo i ai i le tau o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi Faʻafetai i le Cool i le faletaele, o se siosiomaga lelei mo le faia o le taʻele ua faia.

I le tele o fale masani masani na fauina i tua i Soviet Times, o le faʻapipiʻiina o se solo fofo i saunia e le poloketi. Ae tele lava, sa faʻapipiʻi saʻo atu o ia i luga o le pulumu, lea e matua le mautonu. I le tulaga lea, e le gata ina ia aveese atoa le solo, ua lava lea e faʻaliliuina atu ai i se isi pa, e le gata i se foliga vaaia i onapo nei, ae o lona uiga e leai ave le tele o avanoa i potu laiti.

Faʻafefea ona faʻaliliuina se solo vevela

Ina ia faʻasoaina se solo solo i le isi pa, faʻamaonia mai soʻo se tulaga e le manaʻomia.

Ae i le taimi lava e tasi e manaʻomia e manatua ai o soʻo se faʻalavelave i le amataga o fale o loʻo taua o loʻo taua. O le faʻaliliuina o le Coil e le afaina ai le faʻavae o BTI. O le mea lea, ia aveese ma faʻaliliuina atu i se isi pa, e leai se faʻaopoopoina o faʻalapotopotoga talafeagai. Ina ia faia lenei, ua lava a le faʻatagaina o le kamupani pulega, pe a mafai ona vave amata galuega galue. E ui i lea, i ni nai toleniga ia ono mafai ona tuʻufaʻatasia ai galuega. Ina ia faia lenei mea, o se pepa atoa o pepa o loʻo alu i le: O se kopi o le tala a le tagata lava ia, o se lapisi mai le fale ma se afifi o loʻo taʻua.

Ina ia mauaina le faʻatagaina e faʻaliliu ai le CIIL, e tatau ona e faia ni aʻu sitepu, igoa:

  • tusi se poloketi;
  • Faʻamalamalamaina le manaʻoga mo ia galuega;
  • piki mea ato ma faatautaia lau filifiliga;
  • Faʻapipiʻi faʻamaumauga i luga o le hydraulic ma le siosiomaga sootaga o lenei faiga i le poloketi.

TAUA! O le faamaopoopoina o le fesiitaiga o le fesiitai o le fagota i le faletaele e mafai ona fai e tusa ai ma le auivi, o le a sefe ai le malosi ma le taimi.

I lea la tulaga, o suiga uma o loʻo atagia ai i ni kopi, e pei o isi pepa uma, e faʻailoa i asiasiga fale. I le taimi o lana aufaigaluega, o le a mafai ona aveese le solo solo solo solo mai le nofoaga tuai.

Faʻafefea ona faʻaliliu se solo solo i se isi puipui

Faʻafefea ona faʻaliliuina se solo vevela

Sootaga Unit Cormit Cordight The Rusy Ruil.

O le maketi o Rusia o Rusia o le maketi o loʻo i ai le tele o le filifilia o alae o le faʻamafanafanaga na faia mai le lautele o mea. Ae sili ona lauiloa faʻaaogaina faʻailoga uʻamea faʻapipiʻi ma apamemea apamemea. A o le filifilia o masini uʻamea, e manaʻomia le tuʻuina atu o le manaʻo e leai se aoga ma mafiafia-puipui, o le pa o ia e le tatau ona i lalo ifo o le 2 mm. O le Brame Chrome O mea e aoga e iloga i le lautele faʻataʻitaʻiga ma le lanu lata ane. Ae peitai, e le pei o le ua foai mai ai, e le mafai ona tatalia ai se tele o latou gaioiga ma mafai ona faʻapipiʻiina i latou i se faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea faigaluega e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le tele o le tele o feusuaiga

E le tatau ona faʻatinoina le soloia o solo i solo, pe a leai se malamalama manaʻomia. O le a fesoasoani e aloese mai faʻalavelave faʻafuaseʻi i le lumanaʻi. Faʻaliliuina o lenei masini e tatau ona faia i luga o se nofoaga sauniuni sauniuni, a o le le mautonu o le le mautonu e le mafai ona toe mauaina. E sili le faʻatauina o se masini fou. Ae ou te leʻi alu mo le faʻatau, e tatau ona e fuaina le mamao i le va o le faʻaui i tua ma le lapoʻa o le solo tuai o nofoaafi. O le a fesoasoani lea e filifili lelei le talafeagai mo se mataupu faapitoa.

O le fesiitai o le solo solo o lona uiga o le faʻatulagaina o se vevela vai vevela, i le taimi o loʻo fuafua le polo o le polo ma le paʻu o le maea. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e tape le masini i le tulaga o le faʻavaeina o le faʻavaeina o isi mea ma sui le tuai i le mea fou. E mafai ona faia lea i tutoʻatasi, e aunoa ma le faʻaaluina o le fesoasoani a blthving mai Hwewank.

O le fefaʻasoaaʻi o le solo solo tatau ona faia e tusa ma tulafono. Ma, afai o le masani ai lea masani i le puipui - aveeseina mai le tu, e tatau la le feutagai ma se faapitoa. O le taua, o Lona mamao mai le ua e tu i luga, atonu e le taulimaina ona galuega. O le masini e tatau ona tuʻuina atu i le maevsky crane faʻamoemoe mo le aveeseina o le ea. A leai, e tatau ona tumau i lalo se fesili tele o le mea faigaluega o le masini i lalo o le fesili tele.

I le taimi o le faʻapipiʻiina o le talafatai o le faletaele i le va o le lua togi, e tatau ona faʻavasega i se vevesi, goto ifo, i se lapoa laʻititi nai lo le siʻitia o ia lava. Ona o lenei, teteʻe o le a faʻateleina, ia e faʻamalosia ai le vai e ulufale ai i le pito i tua. Ae afai e siitia ese le gata mai le osofaʻiga, o le a avea ma mafuaʻaga mo le le mafai ona faia o le ea mai ai, e oʻo lava i le pepe pepe. O le mea lea, e tatau ona e faʻaaogaina i taimi uma ma le faʻapolofesa plumping aʻo leʻi aveeseina ma faʻaseʻe le masini.

TAUA! E le mafai ona tuʻuina atu paipa i totonu o le ieoa vevela i luga o le fola, talu ai o le lau eyeliner e tatau ona faia i lalo ifo e le o le ulufafo mai le ogatotonu o le paʻu.

Afai na tonu ia te ia e nofo i luga o se vai vevela o nofoaafi mo le faletaele, e sili le faia o lona fiafia i oloa na faia o le Shinless Steel. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻauʻuina i se faigata fusuʻaga ma pipi o Maevsky.

O le gata o gata ua gaosia i le ituaiga o le tusi m e seasea faaauupegaina i le crane o Maevsky. O le mea lea, o la latou faapipiiina mafai ona faʻatinoina tuʻu naʻo le siʻitia o le siʻitia o le suavai vai vevela poʻo i autafa o lea. E le faʻatagaina le faʻaliliu atu i le isi itu, pei o lenei i lenei tulaga o le a faʻateleina ai le avanoa o le faʻafitauli, o lona uiga o le faʻatinoga o lenei masini o le a taofia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa: foliga

A o le vai vevela o le vai, e mafai ona tuu i se nofoaga talafeagai, aua e le faalagolago i le mamao o le vai vevela suavai. Afai e te faia saʻo le faʻapipiʻi faʻaaogaina le faʻaaogaina o le manaʻomia, o le mea lea o le a le saogalemu lea masini. O le malosi o le eletise i aso nei o loʻo vevela le solo i luga o le solo solo e mafai ona faʻatusatusaina ma le mana o le masani o le tele o le mata o le tino. I le taimi lava e tasi, e mafai ona galue i tausaga uma i le tausaga atoa, tusa lava poo le a le taimi na tapunia ai le vaitau o vai vevela.

Faaliliuina o le eletise eletise vevela solo

Faʻafefea ona faʻaliliuina se solo vevela

Faapipiiina ata o le eletise eletise eletise.

Fesii le eletise eletise. O lenei galuega e mafai ona faʻatusatusaina ma le faʻapipiʻiina o se masani masani o se aiga mo le eletise.

O mea nei ma mea o le a manaʻomia mea mo galuega:

  • Bulgarian;
  • polo e alatoto;
  • Tees;
  • Paipa.

Ina ua maeʻa ona filifili se solo ma le saunia o meafaigaluega uma, o le a manaʻomia ona e filifilia se nofoaga mo le masini. E tatau ona i ai i se mamao o le sili atu ma le 60 cm mai le vai puna, lea e mafai ona avea ma fufulu fufulu, faletaele, taele, ma isi.

I le nofoaga o le faʻapipiʻiina e manaʻomia e tuu ai le eletise eletise ma se auala matala pe lilo. E mafai ona e faʻapipiʻiina se plag ma se mana o fafo poʻo le pui o le uaea i lalo o le teuteuga e faia ai le teuteuga gaioiga.

A maeʻa lena mea, e mafai ona e faia le masini i se nofoaga fou ma fai faʻatasi ma le fesoʻotaʻiga i le mana sapalai fesoʻotaʻiga.

E tatau ona maitauina o le faletaele e iloga i se taugofie faifai pea o le ea, lea e lamatia i mea faigaluega eletise uma. O le mea lea, pe a faʻapipiʻiina se eletise eletise vevela, e manaʻomia le eleele, faʻapipiʻi le masini rkala, ma o lea i le auala.

Faaliliuina o vai vevela vevela

Afai e te fuafua e faʻatino le fesiitaiga o se compul sasaina e vai vevela, lea e sau mai le vevela vai sapalai, o le faʻatulagaina o galuega o le a mulimuli mai:

  1. I le taimi muamua, o le vevela vai ua tape. O le faia o lenei mea, e sili le telefoni le telefoni, o ai na te iloa le mea e tatau ona e liliu ai.
  2. O se Jumper faʻapitoa, bypass ma o le tele o fuainumera o vaʻa o loʻo tuʻuina atu. Lea o se faʻafaigofie lea ona faʻafaigofie se moli uila i le lumanaʻi.
  3. Tuʻu paipa, faʻatoʻilaloina mai le siʻitia o le siʻitia ma faʻaiʻu i le nofoaga fou o le gata. Afai e tupu mamao tele, o le mea e sili ona lelei e feutagai ma se inisinia agavaa o loʻo faʻapitoa i le faʻatinoina o le hyderal. Faʻaleagaina lenei Tulafono e lamatia ai le sese le faʻagaioiga o le masini, o le a le mafai ona mafanafana i le manaʻomia o le vevela.
  4. Ina ua mavae lena, o le Habtoster Rool ua faʻasaʻoina i se nofoaga fou ma auai atu i paipa na tuʻuina atu.
  5. O le tulaga mulimuli o loʻo faia i le siakiina o le system, e maeʻa ai galuega o loʻo faia.

O le fesoʻotaʻiga o le masini ma le system e mafai ona faia e ala i le tuʻufaʻatasia poʻo le filo. O le filo filo e le manaʻomia i le tuʻufaʻatasia ma se paʻu paʻu. I se faʻaopopoga, o lona faʻaaogaina e le tatau pe a fuafua le fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi e faia ai i tua o le teuteuga o le folasaga.

Faitau atili