Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia le siphon i lalo o le magoto

Anonim

Siphon o se mea e faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le magoto pe i lalo o le faletaele ma fesoʻotaʻi i latou ma le paʻu uafu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia le siphon i lalo o le magoto

SIPHAN sui polokalame i lalo o le fufulu fufulu.

O lona mafuaʻaga autu o le le mafai ona tuʻuina atu le rewer scash e asi i le potu. O lea, faʻatasi ai ma lona fesoasoani i le ea i totonu o le faletaele ma le umukuka - fou. O lenei mea o loʻo faia i le ituaiga o se paipa paʻu. I le falefualua, e taofia ai le vai mai le atigi. O lea, o le fua e faʻavae i luga, e taofia ai le pipiʻi o otaota mai le sami i le potu, e tolopoina i latou i le paipa.

Afai o le siphon tafe, faʻailoa e le saʻo le faʻapipiʻi pe manaʻomia le faʻamamaina. A uma, i le faʻagasologa o le faʻagaioiga, e i ai le faʻaputuga o gaʻo ma palapala, lea e tatau ona aveʻese ai ni mea faʻapitoa e faʻaaoga ai auala faʻapitoa poʻo masini. E faʻafesoʻotaʻi le tele o aitema, e tasi le elemene e tele lala. E faʻaaoga i na faʻatonuga i le taimi, e tatau ona e fesoʻotaʻi se potu taʻele o le taʻele o le fale o le vai, magoto ma fufulu masini i le taimi e tasi.

O ituaiga o siphons

Polokalame-ata o le faamamaina o le atigi.

O le aso, e lua faiga e lua orthom e iloa. O se fagu ma le tulivae tulivae. O le ituaiga muamua e masani ona faʻapipiʻi i lalo o le magoto pe fufulu i le faletaele. E i ai le ituaiga o flask. O le paipa o paipa o le tasi pito o loʻo fesoʻotaʻi ma le sowge system, ma o le isi itu e fesoʻotaʻi ma le plumbing.

O le tulivae elemene e iai se tasi o mamanu. O loʻo faʻapipiʻi i lalo o le faletaele, uirisis, taʻele o kapisi, faʻapipiʻi i totonu o le faleuila. O ituaiga o le tulivae o Shiphon o le toe teuteuga o Siphon ma Corrugged Siphon. O le faʻataʻitaʻiga muamua o loʻo i le pito i luga o le sone, ma o le ata lona lua o se le mautonu e manaʻomia ona fevaevaeaʻi e ala i le pupuʻu. I le auala, o se faʻataʻitaʻiga e seasea ona tafe, pei ona i ai se laititi le numera o pamu.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Faʻamaonia vaega mo le potu o le Zoning

Ina ia mafai ona maua mai nei vaega tumaʻoti i le taimi o le taotoga, ae le maua ni faʻafitauli, e ao ona faʻapipiʻi lelei atu ma mautinoa le tausiga lelei. E toʻatele e talitonu e faigata ona faʻapipiʻi. Ae e leai. Iloilo ma le faaeteete fautuaga o le konafesi ma faʻapuʻia e le mea faigaluega, o le taliga a lenei galuega o le a mafai ona mafai ona fai soʻo se teine ​​matai. O le faigofie auala e faʻapipiʻi ai se fagu siptoon i lalo o le magoto.

Faapipiiina o siphon

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia le siphon i lalo o le magoto

O le matagaluega matagaluega i le fale.

I aso nei, o le siphon e masani lava ona faia atoa i le palasitika, o lea e le tatau ona e faʻamalamalamaina nati ma le tele o le mana, a leai e mafai ona e faʻaseseina le filo. Ona o lea, o le a le mafai ona faʻatumuina atoatoa le faʻailoga, ma o le a faʻasino atu le mea moni o le a amata ona tafe le aitema.

Muamua o mea uma, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se alavai alavai i le pu. Le isi, e manaʻomia le mimilo mai lalo ma faʻapipiʻi le siphon e plum, pei ona tatau, mimilo o le loka o le loka.

Afai o le umukuka o le umukuka e lua potu ma lua pu vai, ona e tatau lea ona faʻapipiʻi lua siphons. Afai e fuafua e faʻafesoʻotaʻi le fufuluina poʻo le fufulu, ona tatau lea ona e faʻatau lenei vaega ma le tele o lala na mulimuli ane faʻafesoʻotaʻi le itu mo le alavai. A o le a le faʻaaogaina lenei pu, e tatau ona tiʻetiʻe ma se fasi.

Ina ia faʻapipiʻiina se siphon i lalo o le faletaele, e tatau ona e faʻatau se faʻataʻitaʻiga ma le sili atu. E manaʻomia e le o le "lolo" tuaoi pe a liligi le taʻele i le pito. A o lei oʻo i le nofoaga o loʻo faʻafesoʻotaʻi lenei aitema i le fale mautotogi, o le tee o loʻo sauni e faʻapipiʻi le paipa.

O le taimi nei, e mafai ona e faʻatauina se faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina i le otometi alavai. E faigofie lava, talu ai o le sili atu o le uaea, lea e tatalaina le plug pe a tatalaina le taele malosi. O lona uiga, i le taimi o le vai e maua i le vai o le tino, o le a tatalaina le pu i le otometi faiga.

Mataupu i luga o le autu: fale teuteu mo pusi ma maile

SIPHON tatau ona fesoʻotaʻi ma se paʻu uafu. Muamua, o le popo pito e tatau ona le aoga. Ma e tatau ona faʻaofi i totonu o le paipa sipi ma vili loa. Talu ai o le tulaga o le paipa spimeters o lenei vaega ma se tamaʻi paipa e le fesoʻotaʻi, e manaʻomia le faʻaaogaina o le mama poʻo le palasitika. O le mafiafia o le mama e tusa ma le 15 mm. O le nofoaga pito i fafo o le 7 cm, ma o le iner - ciinciga ma le tele o le lapoa o le popo o le utu masini.

Siaki le malosi o le tuufaatasiga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia le siphon i lalo o le magoto

SLLY Council Scheme.

A o le faʻamaufaʻailoga o se suna o le siphon ma se paʻu paʻu i lalo o le magoto ifo, o le mauputi o loʻo faʻaaogaina mo lenei. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻauiga o le auto mo le faleuila poʻo le faʻamalologa, ona faʻaaoga ai lea o le sima i totonu o le isi. A faʻapipiʻiina, e tatau ona e vaʻavaʻaia lelei ina ia aua le saeia le filo, ma ua faʻaleagaina le kesi. Ina ia mafai ona siaki pe faʻafefea ona faia le fesoʻotaʻiga, latou aofia ai le vai.

Faʻapolofesa e fautuaina pe a faʻatino le faʻamau, e ma le faʻaiʻuga ". E sili lea ona lelei o le faʻavaeina o lea tulaga, pe a maitauina le faʻafaigaluegaina o ia. Mo lenei filo, o se pasi pe silikine copiti spepe ua manua. I le taimi lava e tasi, o le nati e tatau ona pipii malosi. Ona o mai ai lea o filo i le faapipii ma faapipii le vaega. I le faaiuga o le taualumaga, o le moli moli e tatau ona faia, e aofia ai vai i le 2 i le 3 minute. Afai e le oʻope le aitema, o le galuega e faia agavaʻa.

Meafaigaluega mo le Toe Foi

  • sikulukalaiva;
  • Uaea mo le faʻamamaina, o le mea e mafai ona suia i se uaea poʻo uʻamea pulumu i luga o se umi umi;
  • Malosi mo le sasaina vai palapala.

Faiga tekonolosi

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia le siphon i lalo o le magoto

Fesoʻotaʻiga ata o le atigi ma taele i le vevela ma malulu vai ma suavai supa.

Muamua, ae le i faia se gaoioiga mo le toe faaleleia o se savaliga, e manaʻomia le faʻasoaina o soʻo se koneteina e sui ia lea ona suia ai. Afai o le siphon tafe, muamua o mea uma e te manaʻomia e faʻatamaʻia lona pito i lalo. Sosoo ai, faaauupegaina ma se uaea, uaea poʻo se uumi uumi, e manaʻomia le faʻamamaina, faʻaʻaisa le laualuga mai le gaʻo ma palapala palapala. Le isi, o lenei elemene o loʻo 'ai i lea nofoaga, ia mautinoa e ma o le faasologa saʻo ma le mama mama. Talu ai o le rubber e i ai le tomai e faʻasusuina ai, o le mea sili o le sui o le mama fou. A leai, ina ua maeʻa le faʻapotopotoga i lenei nofoaga, o le suʻega e mafai ona mou atu. Masani ona suia le mama faamau e le oʻo i le faʻaiuga o le faʻaiuga. I lea tulaga, o le fesoʻotaʻiga i le va o le siphon ma le suma e tatau ona faia ma le faʻaeteete i le sami.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le au vavae i le va o le fogafale i luga o le fola: swing bew, interlocking stredy mo palapala, fafo whiten

I le taimi o le faʻagaioiga, e manaʻomia le tausiga i taimi uma se mea taua e manaʻo ai. Afai e te manaʻo e sasaa le vai palapala i le magoto, ona e tatau loa lea ona faʻapipiʻiina se isi ma se nofo toʻatasi, o le a le tuʻuina atu ni vaega tele e tui ai le sitone.

O le magoto e tatau ona faʻaaoga pea le vai i totonu o le sipa. Ma talu mai le vai e suaina vave, ma le le-taimi ua le faʻaaogaina o le magoto ifo, e fautuaina foʻi i le sasaa poʻo le pisa.

I ai, afai o le SPHon faʻataʻitaʻiga ua filifilia lelei, e faʻapipiʻi e tusa ma tulafono uma ma fesoasoani i tulafono uma ma fesoasoani, o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega e mafai ona umi se taimi ua lava.

Faitau atili