O le le masani ai pupuni e faia ia te oe lava: Fautuaga mo o latou foafoaga (ata)

Anonim

Ata

O pupuni o se tasi o le pito mulimuli i totonu o le potu. I le faʻaopopo atu i le mea faigaluega, latou te aumaia moni penefiti moni: puipuia mai le malamalama malamalama, nana lou lava ola mai mata fia iloa mata.

O le le masani ai pupuni e faia ia te oe lava: Fautuaga mo o latou foafoaga (ata)

Mamanu o pupuni lautele.

Umi, lanu, tino ma le mafiafia e mafai ona eseese. E tafao faamasani, o le maketi ei ai le tele o filifiliga o ie o le aiga ma fafo gaosi. O le tau o oloa e ese foi, o lea e mafai ona e pikiina lau atotupe ma nofo faamalieina. E mafai ona e faia ni pupuni sese ma ou lava lima, o lau galuega o le a tulaga ese ma le fiafia o ou mata.

Ia malamalama i le mea e te manaʻo ai e te manaʻomia e teuteu lau faamoega, e tatau ona e iloa o latou mea latou te tutupu.

O a mea e pupuni ai?

O le le masani ai pupuni e faia ia te oe lava: Fautuaga mo o latou foafoaga (ata)

Laulau o tissue mo le suʻiina o ie puipui.

Manatua o ie faʻanatura e faigofie ona sili atu ona faigata ma e faigata, o lea ave le manaʻo e fefiloi fefiloi. O ie e aofia ai le cotton e aofia ai cotton ma sythetics, atoatoa ma lelei foliga, ma aoga.

O le filifiliga sili ona fetaui lelei o se masani masani, o se afu suamalie e aunoa ma faaopoopo faaopoopo. O ia puipuiga e tele lava aoga:

  • O foliga masani e talafeagai mo isi foi. O nei ie puipui o le a le faʻamaligiina le lāmala totonu, ma o le faʻaolaina tauagafau tasi o le a fefinauaʻi ma fai ai vailaʻau;
  • Mo se filifiliga se filifiliga, soo se ituaiga ituaiga, lanu, mafiafia, o loo tusia ai le talafeagai;
  • E mafai ona e pulea le umi o ia pupuni: Fai i latou i le fola poʻo le 2/3 o le puipui umi;
  • Mai le tele o le tele o pupuni o ie puipui o loʻo e filifilia tonu le mea e te mafaia ma o le a le mea e mafai ona ausia uma manaʻoga uma;
  • Ia pupuni e faigofie o tautau, mulimuina ma le stroke. O le a latou tausia la latou felauaiga mo se taimi umi.
  1. O pupuni o tagata o le Roma e tautau mai o loʻo aoina o le vaega o loʻo aoina e Greld Grehing e faʻaaoga se maea faʻapitoa o loʻo tu i le itu. O le umi o pupuni o le Roman e masani ona uu e ufiufi le faʻamalama i le faʻamalama. O lenei ituaiga ie puipui e talafeagai mo le umukuka, piliona male potu avanoa, latou te le masani ai i potu malolo ma potumoe.
  2. O le ie puipui o le fusi o le ie, o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga poʻo le tatalaina o le faʻamalama. O le mataupu faʻavae o le galuega, pei o le ie puipui a le Roma, ae i lenei mea e leʻi faia e le ie puipui, ma o le a fufusi solo.
  3. French Cutitons fausia se lagona fiafia. A vaʻai i French Cumens, o se fesoʻotaʻiga ma le fale mataaga poʻo se fale faʻi o le fale faʻafefe. O se uiga o ia pupuni o talitane, o loʻo i le pito i luga o pupuni.
  4. E talafeagai ie ie puipui e Iapani mo Aso Nei. O i latou o fasi mea o loʻo taulaʻi i luga o ie faʻamalosi tino e aoina i le tutusa o le tasi ma le isi. O ia pupuga e pei o faitotoʻa o le lifi poʻo Iapani faitotoʻa o Sedzi.
  5. O ie puipui a Austrian e tuleia ai Farani ma Classic Cluctins. I le tulaga muamua, o ie pupuni masani, ae a latou faasepepela, latou te liliu Farani ma aano tetele.
  6. O ie puipui i Italia e matua maofa, o loʻo latou faʻamalosia i luga o itu ma le fesoasoani a cords o loʻo faʻapipiʻiina i le egaves. E faʻapei lava le ie puipui i Italia e pei oi latou e iai ni teine ​​laʻitiiti ia latou api.

Tusitusiga i luga o le autu: mafolafola slate - uiga, lautele, faʻapipiʻiina

E i ai isi, sili atu faigata ituaiga o pupuni talafeagai lea e talafeagai i lalo o aso nei mamanu. E mafai ona e faia lau fale e sili atu i le sili atu o le mea e te faia ai se ie puipui i ou lava lima - o le a e mauaina se filifiliga faapitoa.

O le a se mea e mafai e uluai pupuni?

Ina ia fausia se ie puipui, tele o mea o loʻo i ai e talafeagai. I le vasega e mafai ona e amataina lapisi tuai, tisiketi, fagu, lipine, vaega o ie, pasi, tupe siliva, pili ma tele atu.

Taumafai e filifili le ituaiga tutusa mo le ie puipui e avea ma okeni.

Pupuni mai tisiki

E mautinoa e te le tele ni mea e le aoga ai, o le a amata ai le mataga a le tagata mataga. I le faʻaopopoga i faʻailoga, e te manaʻomia le 'au ma fusiua. Faʻamaumau e mafai ona faia o lipine poʻo le puʻeina, talafeagai mo lenei faʻamoemoe ma mama.

O le le masani ai pupuni e faia ia te oe lava: Fautuaga mo o latou foafoaga (ata)

Ua fautuaina pupuni mai Doughs mai Darks ua fautuaina e tautau ina ia o le faʻata lea o le faʻata o le potu.

Ave le disk, vaevae le pito i fafo i le 4 tutusa vaega, sitepu mai le pito i le 1 cm ma fai manatu ma faailoga. O lenei e tatau ona e faia ni pu o loʻo iai ni igoa. O na mea o le ai ai i le pito i lalo ma i autafa o pupuni, e tatau ona e suia i nofoaga e tolu. O lenei e faʻafesoʻotaʻi le discs o faʻapipiʻi. Afai e te faʻaaogaina se manifinifi manifinifi, o le a e maua se sili atu ni filifiliga se isi, ma o le pepa o pepa o le a avea ma ie faʻamalosi.

E mafai ona fai se pepa masani ua masani ai, laa pe tafatolu, o le a faapipiiina le faavae o tafatolu o le a faapipii i le faavaa.

Faatautau le siata ina ia o le faʻata lea o le faʻata o loʻo feagai ma le potu. I le malamalama, o le matagofie o le a foliga mai e manaia tele ma gofie.

Leiloa tupe i le mataupu

A iai ni tupe tuai e le mafai ona e mauaina le talosaga, ona maua lea o le ie puipui. E mafai ona e tuʻua tupe i le tulaga muamua poʻo le vali a latou auro, apamemea poʻo le siliva vali.

Mataupu i luga o le autu: Swing Gates - Fale gaosi ma faapipiiina oe lava

O le le masani ai pupuni e faia ia te oe lava: Fautuaga mo o latou foafoaga (ata)

FOLAFOLAGA O LE FOICROMPLAMT polokalame mo le tipiina o pupuni o Roma.

E amata i, faia nini se lua i tupe siliva, o le a tutūina faʻasaga faʻatasi ma le isi. Ona e manaʻomia ai lea ona e faia se filifili o tupe o le a fesoʻotaʻi e ala i pepa faʻapipiʻi, uaea poʻo le fagota. Filifili ma le umi o pupuni. Ia o le filifili e le o pipii, ma o le mamafa e le lapoʻa, faia soʻo i le va o tupe siliva. O lea ua faʻatumauina le tupe, e tatau ona e faliu le laina poʻo uaea i totonu o le pito i luga o le tupe faʻalua.

Faatasi ai ma pepa faʻapipiʻi o le a faigofie tele: Fausia se filifili mai i ata o le umi e te manaʻomia.

Fai le tele o filifili e te manaʻo e tapunia le faʻamalama poʻo le faitotoʻa. Le isi, agai i le vali. E faia lea mea, tuʻuina atu le fiafia i le tatagi i ogalaau, o le a tele faʻafaigofie lenei faiga.

O le a fiafia i ai le ie puipui e tatagi i lalo o le faʻamalosiʻau o le au malosi mai fafo ma foliga tutusa o le Windows.

Ie puipui mai le matafaga po o le manava

O le le masani ai pupuni e faia ia te oe lava: Fautuaga mo o latou foafoaga (ata)

O pupuni o pupuni mai ofu.

O le faʻavae o le fatuina o sea pupuni e talitutusa ma le ala muamua. E manaʻomia ona e faia ni filifili taʻitoʻatasi o le umi ma faʻamautu ia latou i luga o le faʻavaʻa.

Faʻaaoga ni ofu eseese: laupapa, palasitika, tioata poʻo le auvae. Mo tagata o loo i ai se fagota, mo laupapa laupapa - o le mafiafia o le filo i lalo o le burlap, mo le tioata pipi - laina fagota, satin libbon pe silika filo.

O paʻu o laʻau e mafai ona tuʻufaʻatasia ma tupe siliva, ma tioata - faʻatasi ma isi. "Glassion" Curttons foliga sili ona aulelei ma le malamalama o le moli, latou o le mamafa ma le malosi e tamoe solo faataamilo i le potu lanula.

Faaaoga fasi ie

O le le masani ai pupuni e faia ia te oe lava: Fautuaga mo o latou foafoaga (ata)

O pupuni o pupuni mai ofu.

O le ie puipui o fasi 'afu na tatau ona faia i luga o le faʻavae o tauaso o ni ie faʻamaligiina. Filifili se ie, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni ituaiga, filifili le umi ma le lautele. O lenei ua tatau ona e vaʻaia ni vaega uumi, ma mai le pito i lalo e fai ai taga mo se sooupu, ina ia matagofie le pa puipui i lalo ma e le matagofie le pa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se nofoa ma ou lava lima mai le chipboard?

Ma le isi, e tatau ona e mafaufau i le pupuni o le a pipii i le cardina. Ina ia faia lenei mea, faateia le umi o le umi, o le fea o le a tutusa ma le lapoa o le pupuni ma le 5-10 cmp. O le pito o le pupuni e tatau ona afifi. O se fuʻa lavaga e matua aoga ai: E mafai ona faigofie ona e faʻamalieina ia pupuni, ona vave lava lea a le kopi.

O uluai ie puipui o le a fesoasoani ia te oe e sefe ai lau tupe, ma o le a avea ai foi ma se lelei teuteu o lou fale. O ie puipui e te faia ai oe lava o le a tutasi.

O le mea e te faia e te faia o le a aumaia ai le sili atu ma le sitaili i le potu, ae e le taugata ai ia te oe le tele o tupe. E mafai ona e faia ni ie e le masani ai ie puipui, ae mafai ona e faʻafesoʻotaʻi tamaiti e mautinoa o lenei galuega fatufatu.

Faaaoga fautuaga mo le tusia o pupuni e faia i lenei tusitusiga, aua le fefe e faʻataʻitaʻi. O loʻo ia te oe ile fale ma e iai le mea o loʻo taoto pea ma ua atoatoa ona faia muamua ie puipui.

Faitau atili