E tatau ona i ai i le uʻamea o mea fou

Anonim

E tatau ona i ai i le uʻamea o mea fou

Ma le toe afio mai o le pepe o le pepe o le pepe o le a faʻaopopoina i taimi uma faʻafitauli ma popolega. O tagata uma taumafai e faʻataʻamilomilo i lona mamafa i le tausiga ma le gauai, fefe mo lona tulaga o le soifua maloloina. E oʻo lava i le fufuluina o mea a tamaiti o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o paʻu faʻapitoa o tamaiti mama. Ae e tatau i le uʻamea pepe mea fou? TALI LENEI MAʻIGA TUSI O LE A FESOASOANI I LE FAʻAMATALAGA O LENEI TUSI.

E tatau ona ou faia le stroke?

O le mea moni, o lavalava gaʻo e 'mulimuli ai ona fufuluina lelei e siomia lelei, aemaise lava pe afai e maua i le pepe fou. E le tatau ona faia e le gata i le na o le taliaina, ae aua:

  • O le a oti siama e oti tagata o sia,;
  • faamalulu le fausaga o mea;
  • O la ala i lavalava ua faia sili atu ona manaia i le tino;
  • O latou foliga faafou;
  • Mea e maua ai le faamafanafanaga faaopoopo.

E oʻo foʻi i le tatou matutua e leʻi faʻatoa savavali a latou pepe e le o saisaia mea, ma o matataʻu mo lona soifua maloloina. I aso nei, e ui i le tele o faʻafitauli o aoga, e le o moms uma e iloiloina lenei galuega fuafuaina ma le na ia le faʻatamaʻia i latou.

E tusa ai ma fautuaga a tagata suesue, e le manaʻomia le lafoai o le faʻagaioiga o le pepe linky . Tusa lava pe ua e gaugau au pele ma se supa-sooupu uma, e manaʻomia lava ona latou uʻamea. Tusa lava pe mafai e lau paʻu ona feagai ma le autu o Pathogens, ae o le mea e faapopopoina o loʻo sili atu le fiafia i le paʻu maʻaleʻale o le fou.

A faʻapea e manaʻomia le fufuluina o masini fufulu, ironing. Ole vevela ole vai mo lenei ituaiga o fufuluina e masani ona i lalo 90 tikeri, o lona uiga o le le oti o Pahonania ma mafai ona o i luga o le paʻu o le pepe, e mafai ona oʻo i le paʻu o le pepe, e mafai ona oʻo i le le lelei.

Fautuaga numera 1! Aemaise o le sili ona aoga i le vevela gaosi o mea o le a faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ai le mamafa o le mafiafia o le paʻu, o le sili ona vaivai nofoaga mo bacterinal microminisms.

I le auala, o le fufuluina ma le fufuluina o mea e le naʻo le pau lava le palapala, ae ina ua uma ona faʻatau i totonu o le faleoloa. Faafetai i se lelei fufulu ma tatagi lelei lavalava, o vaega o le puao o le faleoloa ma tagata na ia paʻi mai muamua i ai.

Faʻavae i luga o finauga uma i luga, e mafai ona faʻamalosia lona taʻu o le togafitiga o le pepe o le siama e le gata o galuega mafaufau, ae na faigofie foi.

Mataupu i luga o le autu: Tile Design i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

E tatau ona i ai i le uʻamea o mea fou

Faʻafefea ona e faʻalavelave?

Muamua, o mea uma e manaʻomia, ma faʻapogai ai vaega tutusa. Faʻataʻitaʻiga, o lavalava e tatau ona tuʻueseese mai lavalava mafanafana ma le malamalama.

O lenei mea e tatau ona faia ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi lau auala i luga o le uʻamea ma galue ai. Tele fesuiaʻiga mai le tasi auala e mafai ai ona oʻo atu i lona faʻavavevave o le pamu, lea e matua manaʻomia mo le paketi a le aiga, o le a lava le faʻavasegaina o mea o le faʻamasinoga.

Lona lua, taumafai e aofia ai ulugalii i le tele e mafai ai Talu ai e sili atu le faigofie le fasiotia uma o le tino o le pathogenics na lafi i le aano.

Lona tolu, pe a mafai, faʻaaoga le Edbavator. Faatasi ai ma lea, e le gata ona e toe faʻafouina lavalava o au mea e te fiafia ai, ae na ou leʻi taʻuleleia foi. E le gata i lea, e le tele se taimi e galue ai i le tagata. I le ala lea, ua fetaui lelei le Suatherir mo le gaosi o meataalo malu pe a uma ona fufulu, e taua foi mo ia.

Fautuaga # 2! Faʻaaoga le Soamer mo le gaosia e le gata o ofu a fanau, ae faʻapea mo i latou o loʻo tataʻeina pepe o loʻo momoe, fala ma isi mea. Lenei o le a faʻatagaina e aveʻesea ai microbres tu i totonu i le sili ona maualuga.

Fa lona fa, e sili le taulimaina o mea ma uʻamea ao meaʻai, ae le o lofituina. I lea tulaga, o le faʻagasologa e faʻafaigofie i taimi, ma e te matua maua ai lou taimi. Afai e te lofituina mea o ou nutimomoia, aʻo le i ai pea le faʻamalieina o la latou vai e faʻafaigofie ai lenei faʻagasologa.

I aso muamua o le ola o se ie mo lou nutimomoia, e fautuaina le faʻaeteete totoʻa i itu uma e lua. I le taimi lava e tasi, o oe i taimi e faʻaitiitia ai le faʻaletonu o le vaʻavaʻaia o Pathogenic Microornic Microorganisms ma fai le manaia o le paʻu.

E taumafai ai le ofu o se tamaititi ina ua maeʻa le masini mago? Ole mea lea, e iai lava le tele o fefinauaiga ma feteʻenaʻiga, e faigata tele ona foia. Ioe, o le vevela o le masini mago e mafai ona fasiotia siama, ae le atoa. Tusa lava poʻo le a le faigata o lau masini mago, vaega o siama, o loʻo iai pea le soifua maloloina. Faavae i luga o lenei, e mafai ona tatou finau saogalemu lena O le faʻagaioiga o lavalava o lavalava o se uʻamea fou e manaʻomia, tusa lava pe na e aumaia i latou mai le masini mago.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona valivali lelei le taualuga o le vai vai vali

E le tatau i tina talavou ona faʻamaʻimauina i lenei faiga, ona o le faʻafetai ia te ia, o le gamumū tumau lelei mo se taimi umi, aʻo ia puipuia ma le faʻatasia le faʻatuatuaina. Ma o le mea sili lea ona taua i matua.

E tatau ona i ai i le uʻamea o mea fou

O le a le umi e te manaʻomia ai le uʻamea?

E moni, o ofu o le pepe e le mulimuli i ai mo le vaaiga. I lea tulaga, e manaʻomia le fetaui ai, ina ia mafai ai e le uʻamea o le uʻamea, e mafai ona oti tagata uma. Aemaise o lenei faiga e taua i le masina muamua o le soifuaga o le tamaititi, talu ai lona faamalu ua le faʻamaloloina , ma e mafai ona i ai se lagona o le microbebe e mafai ona oʻo atu ai i taimi sili ona le mafai ona manaʻomia.

Taumafai aemaise lava i le faʻaeteete sloroke itu o le a fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le paʻu paʻu. I le masina muamua o le ola, Pepe Aua le taaia e faʻaalu nisi taimi o le tele o taimi i lenei faiga, e pei ona o lenei mea o le a aʻafia ai ona faʻavae lautele. O le taimi lava na tuai ai le manuʻa i le nofoaga o le manufealu, ma e le manaʻomia e tagofia le Hydrogen peronide, Toonon e mafai ona taofia, aua o faiga puipuia o le tamaititi e faʻagaioia. Afai o le tina o loʻu tina i le lumanaʻi pe a maeʻa uma le mulifu, o le ie faʻataʻavale lona tama e tatau ona 'auʻauna, E leai se tasi na te faʻasalaina.

E ui lava i le mea moni i le ova o le taimi e le talafeagai le uroning, fufulu ai le faʻateʻa ma le faʻaseʻe e tatau ona sili atu. E sili le suia o lou nutimomoia e le itiiti ifo ma le tasi i aso uma. I le taimi lava lea e tasi, e masani lava ona sologa lelei pea le manaia o le foliga, ma o le pau lea o le mea o le a le taufaamatau i lona soifua maloloina.

I taimi o taimi, i le taimi umi, tina e mafai ona masani ona faʻaalu ai le vevesi o le valo, o le mafuaʻaga lea, o le mafuaʻaga lea e ono avea ai ma faʻasaina o tui. I le taimi lea, e manaʻomia le tauaveina o le faʻatonutonuina o le togafitia o le deperant ma sliders uʻamea e avatu ai se puipuiga atili mai le leaga o meaola leaga.

E tatau ona i ai i le uʻamea o mea fou

Fautuaga ma Fautuaga

E masani lava i taimi o le le lelei o lavalava ma pepe dipper o matua e feagai ma ituaiga eseese o faigata ma faigata. E masani lava ona latou fesoʻotaʻi ma le le palu o nisi o vaega o le pepe, pe o le faʻaopopoina o le tulaga lamatia o le "mu i le mea. Faʻafefea ona 'alofia ni faʻalavelave le lelei?

E tele fesoasoani e tatau ona iloiloina, o le a atili ai ona faafaigofieina se faiga.

  • Fautuaga №1 . Afai e le mafai ona e taumafai nisi vaega, e manaʻomia e faʻamaa ese ai i latou mai le pupuʻu ma vai masani. Ole taimi lava lea, o le fausaga o le aʻao o le a avea ai ma mafanafana ma usitaʻia le paʻepaʻe o le ai uʻamea, ma o le ai ai se faʻaaliga mai le vai mama. O mea e lelei e mafai ona aoga e galue ai . Tele o Irons o loʻo iai se galuega e mafai ona sili atu le aoga i le galuega o falesa ma fasiotia meaola leaga i luga o lavalava.
  • Fautuaga numera 2. O auiliiliga laiti, e pei o totini, ae le o loʻo iʻi uʻamea. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e sefe i lou taimi, ma o totini o pepe e le masani ona laei ae le o le paʻu maa. Ati faʻatautaia gaioiga i se potu e lelei moli, pe a mafai, seti le tamaʻi moli lata ane.
  • Fautuaga numera 3. A o le i alu i le faiga, Taumafai i luga o se tamai fasi ie po o le valevale laupapa le vevela o le uʻamea uʻamea . Afai e mafai ona faʻagaloina mai le paʻi muamua o le uʻamea ma se ie e alu ese ai ma faʻaleagaina le ata atoa. O le mea lea, aua le tatalaina, a e faʻapea o le a le o le sili ona manaia le gaioiga.
  • Fautuaga №4. A o le i amataina le faʻagasologa, e tatau ona faʻavasega le pagota. Muamua, e manaʻomia le sasaina o mea ma mea e sili ona leaga, talu ai o le uʻamea e leʻi faʻaleagaina ae o le lamatiaga o le ie e itiiti. Ona faasolosolo malie lea e aoga e alu i le gaioiga o le mafiafia ma mea faigata. E oʻo mai i le taimi nei, o le vevela o le uʻamea na avea ma sili sili ona lelei, ma o le a mafai ona toe amata i ituaiga uma o ato ma e leʻi vave lava.
  • MATAUPU Numera 5. I le taimi o le le lelei o le ie, ave le uʻamea i luga o le pito i luga o ie lemu, faʻapea ma fausiaina tulaga sili ona lelei mo le maliu o PathoGonisms. Ia tuu atu ia sili atu le tele o le taimi, ae o le a sili ona lelei o laei e mafai mo le pepe ma le tagofia lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau i luga o pupuni pulumu: faʻavae faʻavae

I le auala, faʻaopopo i aufono, E taua le gauai atu i le tulaga o le sili ona o le sili ona lelei masini (uʻamea). E tatau foi ona manaia ma faigofie. Na o le tulaga lea e mafai ona e faigofie ona ausia ai le iʻuga manaʻomia.

E tatau ona i ai i le uʻamea o mea fou

Ata

Tele mea fai, e ui lava i le tele o fono, na ia lagonaina ma fautuaga, le mafai ona faailoa mai se tasi o latou mata uma. Mo mea matagofie o tina ma isi tagata e naunau i mea, o loʻo tuʻuina atu, lea e mafai ona vaʻai i se vitio aoga e uiga i le faʻatulagaina o ofu uʻamea mo se pepe fou fou.

Vaʻavaʻai i mea i luga o lenei aʻoaʻoga, o le a e mauaina tali i fesili uma e tusa uma ma le faʻatulagaina o lenei gaioiga faigofie.

Faitau atili